Sanki her şey erkek içinmiş gibi.. Duymuşuzdur tv'de falan.. Sana bugün dokunmak bile yok, gösterir ama vermem tarzındaki diyalogları..

Sanki her şey erkek içinmiş gibi.. Duymuşuzdur tv'de falan.. Sana bugün dokunmak bile yok, gösterir ama vermem tarzındaki diyalogları..

Erkeğin cinsellik ile ikna edilebilmesi kadınları buna itmiş olabilir. Benlik değil, ben istersem alırım. Kıstasım yeteri kadar istiyor muyum istemiyor muyum olur..
Ben çoğu kadının erkekleri cinsellikten vurduğunu düşünüyorum normal hayatta bile karşılaştığım insanlar eşi ya da sevgilisi ile tartışınca dokunma bana, şunu yaparsan gece şunlar olur, yatak odasında değil salonda uyursun gibi cümleler duyuyorum tabi bunu yapmayan kadınlarda var ama ben her ne olursa olsun bir erkeği cinsellikle cezalandırmak ya da ödüllendirilmiş gibi sunulmasını aşırı çocukça ve saçma buluyorum, bu uygulamada da bunun gibi şeylerle karşılaştım hangi soruya baksam eşini aldatmasın kusursuzmuş gibi gören bir çok erkek ve kadın var "Kocamla tartıştım başka erkekle yattım, kocam bana vakit ayırmıyor aldatmalı mıyım?" Aldattıkları insanları bile cinsellikle ödüllendirip bunu marifetmiş gibi görüyorlar. Bu yorumu okuyan kişiler haksız bulacak diyede şu açıklamayı yapayım kimsenin cinsel hayatına laf etmiyorum ama insanları bununla sınamak fazla korkutucu.
Evet kesinlikle öyle yapıyorlar.. mesela istediği bir şeyi almadığında cinsellikle psikolojik baskı tehdidi uygulayan hatunlar tanıyorum. Sanki prensesler gibi bi havalarını görsen, tam zopalıklar varyaa neyseee en azından ben öyle olmadığım için şükrediyorum😅
Erkekler cinsellik olmadan yapamıyorlar oyüzden de böyle yaptıklarında ceza vermiş olduğunu düşünüyor.. Oysa ki böyle bir durum olduğunda erkek daha da sert olabiir.. Belki de çok daha fazla sert olmasını istediği için böyle davranıyor olabilir..
Ne yapsak ayrı sıkıntı bu tarz durumlarda. Sende ödül gibi mi görüyorsun?
@Kriminal_Kalp sizi ilgilendiriyor mu?
Merak ettim
@Kriminal_Kalp fazla merak iyi değildir.. Şimdi yorumumdan gidin lütfen..
Cevap
13Cevap
Evet, bir çok kadın'ın bakış açısına göre böyle bir şey var. Lakin iki tarafta zevk alıyor cinsellikte.
Hayır böyle olmaması gerekiyor
Kesinlikle öyle tâbi bu erkeklerin cinselliğe karşı aşırı zaafı olmasından dolayı kaynaklanıyor.. tabiki yanlış ve insanlar hele eşler asla seks ile terbiye edilme dalına atlamamali çok tehlikeli..
Katılmıyorum saçma bulduğum konularda oluyor..
Evet birçoğu oyle yapıyor maalesef. Ustelik zevki daha fazla almamiza ragmen neden bu kadar zora soktuklarini da anlamiyorum.
Buna katılmayan yalan söylüyordur. Çoğunun tüm yaptığı şey bu zaten.
evet bazı kadınlar resmen ödül olarak ikram edilyorlar
Ödül olarak sunuyorlar sonra lafını yapıyorlar 😂
Sorma ya hem daha fazla zevk aldiklari soyleniliyor hemde boyle yapiyorlar s. kmeyeceksin bu tipleri
Buna katılırsam tam tersine de katılırım bence her iki cinsin yaptığı en iyi şeylerden biri sevişmek. Ödül ise aşı iki taraf içinde ödül sırma saçlı.
Yapan kadınlar illaki vardır ama doğru bir davranış değil.
cinsellik bir ödül olamaz olmamalı. ödülün olduğu bir ilişki kesinlikle biterrrrrrrrrrrrr
Katılıyorum ama değişiyor artık o durum
Oyle kadinlar var maalesef igre ncler
Katılıyorum çok yanlış bir düşünce
Cinselliği ödül olarak görmek bana saçma geliyor
Maalesef öyle kadınlar var. Ama düşünce yanl8ş...
Hayorrr
töyle zaten
Bazen evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?