Yani bilmiyorum şahsi olarak gerçekten benim kanım çok pis kaynıyor. Kizlar da gerçekten böyle midir? İnsan inanamiyor. Belki yaşım genç hiç ilişkiye girmedim ondan böyle geliyordur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
diğerlerini bilemem de eğer yanımda beni etkileyen bir şey yoksa asla bir şey hissetmiyorum. şu an da mesela hiçbir şey hissetmiyorum sıfır. anca yanımda olup beni tahrik etmesi lazım birisinin. kendi kendime kudurduğum veya sanaldan çooook nadirdir. duvar gibiyimdir genelde :d
17 Yorumla
Soran+1 yılReelde hoslandigin olsa yanarsın bence zjsjsjssj
Soran+1 yılBende tam tersi çok aşırı çabuk parlıyorum maalesef
Soran+1 yılAma çoğu erkek benim gibi içinde tutamıyor. Ben tıpkı bir kız gibi içimde tutuyorum dışa yansıtip kimseyi rahatsız etmiyorum. Bu soruyu bile gizli sordum
Soran+1 yılaga bee bitirici kelime
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kızlar erkeklerden çok daha fena ama dediğim gibi genelde kızlar duygusallık olmadan yapmaz erkekler herkese yapabilecek bir potansiyele sahiptir kızlar gerçekten değer vermeden değer görmeden yapamazlar ama gerçekten bir kere bir kız bir adamı istiyorsa var ya on tane erkek topla hiçbirini isteği bu kız kadar etmez
21 Yorumla
Soran+1 yılVay be boşuna dünyada o kadar milyar insan yok düşününce mantıklı geliyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
+1 yılOff nasıl yanıyorlar mk ama işte saklamayı iyi biliyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka walla bilemiyorum hiç belli ettirmiyorlar
- +1 yıl
Benim hoşuma gidiyor saklamaları içten içten yansınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGevur gibi yanan kizlar var
711 Yorumla
Soran+1 yılYani bana imkansız geliyor. Kızlarda sanki hiç libido yokmuş gibi. Hiç belli ettiriyorlar sanirim
Cevap sahibi+1 yılAynen belli ettirmiyolar. Ama cok gördüm böyle istekli olan kiz. Sahsen bazen ben bile alev aliyorum cok uyandirdim esimi uykudan seks icin.
Soran+1 yılAnladım. Hazır gizlisin bir soru sormak istiyorum. Yaşım genç. Hiç seks yapmadım. Mesela ilişki girince ilk kim başlatıyor seks yaparken. Yani o an ne oluyor da seks oluyor nasıl hareketle başlıyor ben evlenirsem utanirdim çok başlatmaya.
Cevap sahibi+1 yılIlkte herkes utaniyor ön sevisme ile baslarsin dokunmak oynasmak gibi sonra öpüsmeye gecersin sonra oral ve kadinin icine girersin yani spontane gelisen olay seks basi sonu nasil olacak diye kural yok
Soran+1 yılİçine girme olayı beni korkutuyor. Neden diye soracak olursan ben nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. Ya karşımdaki benimle dalga geçerse veya sogursa. Yani nerede tam olarak bilmiyorum nasıl hissederim bilemiyorum. Çok amatörüm walla...
Cevap sahibi+1 yılHis hos olur muhtemelen. Asagida zaten 1 delik var girebilicegin ve bilmiyorsan netde arastirabilirsin. Karsindakide acemi olursa ayni seviyede olursunuz yani ikinizde birbirinizi garipsemezsiniz ama karsi tarafin dalga gecme gülme ihtimali 0 bence
Soran+1 yılBilmiyorum şimdi evlenmek doğru olmaz benim için yaşım genç. Eğer anormal olmasa direk evlenirim çünkü gerçekten içim ateş barut gibi titriyorum resmen maalesef. Buna rağmen karşımdaki kişinin rahatsız olacağı hareketleri yapmam menfaatini düşünürüm sadece onun. Kendimi düşünmem ama yeter ki bir gün nasıl bir his olduğunu yasayayim..
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yaparsin her seyin zamani var evlilik aceleye gelmez. Senide anliyorum tam kaninin kaynadigi zaman ama evlenip düzenli seks hayatin olunca insan sakinlesiyor
Soran+1 yılHayırlısı olsun hanım efendi. Ama şunu anladim ki ben asla seks başlatamam. Utanırım çok. 😅😅
Cevap sahibi+1 yılSimdi böyle diyosunda ilerde sen neler neler yaparsin 😃 ilk basta herkes acemi ve utangac
Soran+1 yılAahahah bakalım ileride göreceğizzz :D d:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyleyiz gerçekten. İnan ben de çok istekliyim senelerdir bir bilsen. Bizdeki tek fark daha seçici olmamız yoksa İnan biz de dayanamıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen siz çok yakışıklı arıyorsunuz. Aşırı yakışıklı istiyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızlar genelde bizler gibi degil
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıllar knk
Gizli Üye(18-24)+1 yılYo kadınlar da ister de sahip çıkıyoruz
23 Yorumla
Soran+1 yılBende çıkıyorum bir kişiyle yatmadım şu yaşıma kadar. O yüzden bazı şeyleri merak ediyorum artık
Cevap sahibi+1 yılNe gerek var
Soran+1 yılElimde değil merak ediyorum ama
+1 yılŞimdilerde herkes çok istekli 😊👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha fazla
21 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum benden daha fazlası yoktur bu konuda. 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKisiden kisiye degisir o
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet aga
00 Yorumla
+1 yılCayır cayır olan var
00 Yorumla
+1 yılÜüfff daha beter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi