Diyelim bi kadın 10 senedir seks molası verdi.
O kadın da abazan erkekler gibi uçan kaçan sineğe hallenir mi?
Kadınlar da abazanlaşir mi?
Diyelim bi kadın 10 senedir seks molası verdi.
O kadın da abazan erkekler gibi uçan kaçan sineğe hallenir mi?
Kadınlar da abazanlaşir mi?
Kadınlar da erkekler kadar yükselir ve yoksunluk çekerler. Ancak erkekler gibi herkese belli etmezler. Çünkü erkeğin talebi ile kadının talebi farklı reaksiyon gösterir.
Kadınlar, araç olarak görünmek istemezler. Ve genellikle birlikte olacaklarsa düzenli, güvenilir ve sırdaş bir partner isterler. Bu nedenle geçici bile olsa, genellikle sevgili modeline geçerler. Toplumsal sıfatlamalar nedeni ile alenen isterik davranamazlar. Fakat bunca insanın ilişkiye girdiğini dikkate alırsak, kadınlar da kendi yöntemleri ile erkekler kadar partner edinmiş olurlar.
Kadın için mühim olan, cinsel cazibeden ziyade, ilişki yaşadıkları kişilerin, sonrasında onlar hakkında dedikodu ya da kötü yakıştırma yapma ihtimallerinden emin olmaktır. Bir kadının bedeninden önce güvenine sahip olmalısınız.
Cevap
33Cevap
Evet ama herkese yürümez kadınlar. Yürüyende varsa nadir olur. Abazanlık sadece erkeklerde olmuyor yani.
Büyük konuşmayayım ama 10 sene mola imkansız gibi görünüyor. Büyük ihtimalle sakalı olan her şeye hallenebilirsin ahah
Bunu yazan kadın değildir bence, kadın olan bilirki sekste erkekten daha isteklidir, erkeğin adı neden çıkıyor? Çünkü erkekler sekse kadınlar kadar rahat ulaşamadığı için adımız abazaya çıkıyor
Abazanlaşır ama erkek gibi değil. Kadın kafada yaşar orgazmını ve eyleme dökerek bitirir. Erkek ise hep dış uyarana karşı abazanlığını sergiler.
Mantık okadar saçma ki.. 10 sene neden ara verilsin :)
Ha öte yandan ne alev alev yanan hatunlar var.
kadınlar daha istekli. erkeklere göre daha çok azgınlaşıyor
Kadınlar zaten daha abazan sadece nefisleri kuvvetli olduğu için belli etmiyorlar
Kadınlar için 6 ay yeter sanırım hemen çoşuyorlar ya da kıskandırma ortamı olması lazım
Evet tabi ki de ama öyle rahatça gösteremezler ancak güvendikleri kişilere yaparlar
Ben öyle hallenen bi kadın görmedim muhtemelen erkeklerin verdiği havagazıyla akıllarına bile gelmiyor
Kadınlarda erkekler kadar abazan dır. Erkekler gibi sözlü söyleyemezler. Sonra örümcek ağı bağlar 😂😂😂
Tabiki olur.. kadını iyi uyarırsan daha da kudurabilir
Olanlar vardır ama azdır
ne kadınlar tanıdım :D
Hallenir, halleniyorum bakireyim
Daha da beter olurlar hem de
Evet doğal olarak
Evet 1 sene yeter
Deneyen birine sormak lazim
Kadinin isteğine düşüncesine gore değişir
10 seneye gerek yok. 10 gün bile yeter.
O kadar süre fazla. 2 senede o kıvama gelir.
Evet ama isterse çok iyi gizler
Emin ol bizden daha kötü
Bence cevap sende
Herkesin isteği olabilir normal olarak
Sen uçan sineye hallesiyormusun
Evet... Kesinlikle azar
Evet
Evet
Şu halleniyorum diyen bana da hallensene 😂
Normal olarak dolum oluyor
Olur belki
Bence daha abazalar ama erkek gibi belli edemiyor