Hep merak etmişimdir , hani biz kadının vücuduna bakarak baya tahrik oluruz ya , kadınlarda erkek vücuduna bakınca cinsel açıdan tahrik oluyor mu?
Evet olur
Hayır olmaz
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkeklerdeki gibi tahrik olmaktan bahsedemeyiz belki ama yinede bayanlarında kendi hayal dünyası var sonuçta ve erkek bedenide tam tahrik etmek için olmasada havaya sokmak için vesile oluyor bence hiç olmuyor demekte yanlış ama tabiy ki erkeğin bakışları, dokunuşları belki bazen cesareti, erkeğin kendisine sahip olma hissi, yaklaşımı daha çok tahrik ediyor kadınları böyelde bir gerçek var yani
Evet diyenlere inanma. Kılsız çekici erkek vücudu en fazla etkiler tahrik etmez kadınlar görselle değil temasla tahrik olur eğer biz de görselle tahrik olsan din erkeklerin de kapanmasını emrederdi
Olsak*
@Helmit temas tahrik eder dedim öpüşmek için de temas gerekli çelişmedim kendimle cevabın saçma olmuş. Adam görseli soruyor öpusmenin görsel ile ne alakası var. Ben her seferinde yanlış anlayıp atlayan olmasın diye detaylı yazıyorum gene anlamıyorsunuz ne diyim gına geldi ahmaklardan
Cevap
1Cevap
Zor. Daha çok nasıl yaklaştığı önemli
b dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar