Bir erkek evli ya da sevgili iken gizli ya da aleni başka kadınlarla yatmak istese hatta yatsa sorun yok
Fakat aynı şeyi kadın istediğinde bu problem
Fakat aynı şeyi kadın istediğinde bu problem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birkaç ay önce olsa buna kesinlikle eşit yazardım ama hayır artık öyle düşünmüyorum aktif rol her zaman erkeklerde olduğu için bence cinsel ilişkide erkekler her zaman bir adım daha öndedir diye düşünüyorum yani tabii ki kadında bazen hükmetmeyi devre olabilir erkekten ama genel olarak erkeğin ağırlığını koyması bence daha iyi olur
Kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ama bu isteği hiç kimseye söyleyemezler. Hatta eşine, hatta en yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler, çekinirler.
erkek yaparsa çevresine anlatır ve hava atar.
kadın yaparsa kimseye söylemez, gizli saklı yapar. Bir Allah’ın kuluda hissetmez. 😊😊
aslında bayanlar daha fazla yapıyor ama hiç kimse bilmiyor 😊😊
arkadaşım evli ya da sevgili iken verilmiş bir söz var. erkek bozarsa normal olur mu. o bazı kesimlerin uydurması. erkeğe de kadına da anormal.
namus nedir. numus kelime kökünden gelir söz vermek demek. namus ise söz verme verdiği sözde durma ahlakıdır. sözünde durmayana namussuz denir. yani bu durumda erkek de namussuz olur
Ataerkil bir toplumda erkekleri üstün gören bir yaşam biçiminde eşit olmamaları çok doğal ama gerçek hayatta tabi ki eşitler. Mnntığın ve aklın olduğu her yerde o eşitliği ve doğal yaşam hakkını görürsün mutlaka.
Cevap
19Cevap
erkek egemen toplumlarda.. maalesef durum bu aynen.. ben yaparım ama kadın yaparsa sıfatlar yargılar hemen gelir... tabiki eşittir.. gerçi artık kadınlar takılmıyorlar bunlara.. yapan yapıyor
Türkiye kültürü üzerine mi konuşacağız evrensel mi ?
ikisi ayrı ayrı değerlendire bilrisin
Bizim kültürde kadın bizim değerlimizdir. Kadınlarımızda kadın olduğumu hissetmek istiyorum senle gibi laflarla bunu teyit eder. Ama Avrupa kültüründe kadın zaten ben kadınım biri olsun veya olmasın der. O nedenle özgürdür. Doğu kültüründe ise kadın erkeğindir. Malı ve namusu sıfatını alır. Yaptığı her şeyden erkek sorumludur ve adamı bağlar kendisini değil vs vs
Böyle düşünen ucubedir. Erkek de kadın da ilişki içerisindeyken karşı cinsten bir sineğe bile yan bakmamalı. Geri kafalı toplumun ucube fikirlerini bütün erkeklerin başına yıkmayı bırakın.
Sorunla anlattığın farklı şeyler. Evli ya da sevgilisi olan birinin başkalarıyla yatması normal değil eğer açık ilişki yaşamıyorlarsa.
Yaşar ya o durumda erkek ya da kadin taraf esine sahip cikamiyorsa o onun sorunu
Bence eşittir. Erkek yapıyorsa kadın da yapar. Bunun erkeği kadını olmaz ki
Erkek yaparsa çapkın, kadın yaparsa or*sbu olur algısı var.
Esit olmali ama ulkemkzde bakis acisi bu degil.
Dinen esit. Erkek kadin ayrimi yok bunda.
Eski turk. kulturlerinde de boyleydi ama Şu an maalesrf erkekler farkli bakiyor duruma
Degil hic bir zamanda olmicak! Problem aslinda her ikisinde kadin veya erkek farketmez
Bence hiç bir kadın tek erkekle yetinmemeli...
eşit görülmüyor tabiki. eşitlik kağıt üstünde
Erkek de istese kadında istese sorun
Problem olamaz
Kadın taoamaz yaparsa ir.. damgası yer
eşittir
Hayır r
yapsin yapmali..
Bence erkek üstündür
Sorun yokmuu
Çok uzun bir konu
Kadın üstündür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?