Ve genel olarak fantezilerimin olduğunu söylemeye çekiniyorum + ben de tam kabul etmiş değilim kendimde henüz bunu
Hiç deneyimim olmadığı için acaba bunu kullanır mı diye biraz çekiniyorum ben
Ne demek istediğimi anlamışsınızdır bence🙊
Ve genel olarak fantezilerimin olduğunu söylemeye çekiniyorum + ben de tam kabul etmiş değilim kendimde henüz bunu
Hiç deneyimim olmadığı için acaba bunu kullanır mı diye biraz çekiniyorum ben
Ne demek istediğimi anlamışsınızdır bence🙊
Anlayışlı biri senin istediğin gibi olacaktır. Senin neleri istediğini ve neleri istemediğini anlaması lazım. Sert de olsa senin zararına olacak bir iş yapmayacaktır anlayışlı bir erkek.
O da öyle diyor hatta nerdeyse her erkek onu diyo ama ya güven eksik ya da korkuyorum ben
Ve olmuyor
Ne dediğine bakma. Kendi hislerine güven. Erkek zaten bunları kendi diyorsa büyük ihtimalle öyle değildir
Teşekkür ederim
Kardeşim de hep hislerine güven der kadınlarda fazladir diye bizim attip tuttugumuza bakmayin öyle bise sizin kadar yok bizde diyor
Rica ederim. Bunu sadece kadın - erkek ilişkisi diye düşünme. Başka örneklerde de geçerli. Sürekli ben dürüstüm diyen insan dürüst değildir muhtemelen. Dürüstlüğünü anlamak için davranışlarından yola çıkarız. burada da benzeri var. Erkeğin istediğin gibi olduğunu anlamak için öncelikle hislerine güven sonra süzgeçten geçir
Çok sığ düşünceler bunlar. Bdsm seviyorum ve cinsellikte tam anlamıyla sadistim. Günlük hayatta bugüne kadar hiç kimseye en ufak bir zarar verdiğim dahi olmadı. Sekste dirty talk severim ve aileye küfür etmek harici (kadın da istiyorsa eğer etmemi) çok ağır şeyler söyleyebilirim. Bugüne kadar normal anlarda tek bir kadının arkasından bile or*spu demişliğim olmadı, kimsenin de demesine müsaade etmem. O an benim oyuncağımmış gibi davranmayı severim, normal zamanda kadınlar kutsaldır ve korunmalıdır diye düşünürüm, saygım sonsuzdur. Yani kısacası bir insan sekste sert seviyor diye illa her an manyak olacak değildir. Fantezilerini söylemeye çekinmek saçma zira herkesin fantezisi vardır. Bunları dile getirmediğin sürece istediğin zevke ulaşamaz, tatmin olamazsın. Kendini kabul etmen gerek, olduğun kişiden utanma. Kendine olan sevgin ve saygın azalır. Deneyiminin olmasını neden ve ne diye kullansın, nasıl kullanabilir orasını anlamadım.
Az öncesi sorumda konuştuk
Azeri olan) jsjsj
Tam karşımdakini anlamıyorum ben öyle bir durum oluyorki benden kaynaklı mı bu diyorum
Bide o dışlanma yüzünden tam kabul edemiyordum kendimi iyi geldi ama yorumun sağol)
Tahmin etmiştim hatta soracaktım sen misin diye ama belki de başkadır yine uzun uzun anlatayım dedim. :D
🙈 teşekkürler tekrardan bide şu dediğini de araştırıcam switch konusunu
Rica ederim. :) Çok araştırılacak bir şeyi yok aslında ama bak tabii. Özetle hem baskın hem de itaatkar olmayı sevmek oluyor.
Sorun olursa ya da şüpheye düşersen yine, yazabilirsin ister buradan ister özelden.
Tamam)))
Cevap
10Cevap
Ben sert seviyorum ama kimseye bir zararım dokunmamistir hiçbir şey anlamadım neden zarar gelsin
Şiddete meyilli gibi geliyor çünkü bana
Yok ikisifarkli şeyler. Zaten anlaşılır karakterden. Ben hayatımda en fazla 5 defa falan kavga etmisimdir
Yani zannetmiyorum
Karakteri de hafif öyle ama fazla da değil
Sekste geneli sert zaten en efendi erkek bile seks sırasında sert olur
Hiç deneyim yok bilmiyorum o kadarını sert olacak tabi de
Benim dediğim biraz daha fantezi gibisinden ama dozunu tutturacak seviyede olmalı o da olur mu bilmiyorum kinder yumurta gibi herkes içinden ne çıkacağı belli olmuyor
Partnerine farklılık olsun bu seferde böyle yapalım gibi yaptırıp bakabilirsin hoşlanıyo musum
Hmm anladım daha çok sanaldan konuşup sonra buluşalım diyolar bide ben çekiyorum 😒
İşini bilen erkek, senin maksimum zevk aldığın sertliği seks esnasında anlar ve orada tutar zaten
Şu işini bilen erkek nedense hep karşıma çıkıp güven vermiyor ya da bende artık bi sorun var
Karşına çıkanlar işi biliyormuş gibi konuşanlarda olabilir, yani konuşmasında bile sana o güveni veremediyse, buluşman zor biraz, benimde yıllar önce sanaldan tanışıp görüştüğüm oldu ve sorun yaşamadık şu an herkes kendi yolunda ama ergen tavırlar hareketlerde bulunmaması lazım bi erkeğin, sözünün eri olmalı
Ergen değil kesinlikle
Benden yaşça da büyük düşünce olarakta
Ergenden kastım, o yaşın güvenini vermiyordur, sen kaç yaşındasın?
Ben 19
Tam kendini keşfedeceğin ve en doyumsuz olacağın zaman :))
Bu arada sen kendini bi erkeğe bırakmayı tam olarak istemiyo olabilir misin ya da tereddütte
Evet güvenmiyorum ben
Gizli olmasaydın bi sohbet edip keşfetmek isterdim seni
Seçimi dikkatli yapmalisin
Örnek?
Bir sürü yorumlanır örnek ne simdi sanki matematik sorusu
Pekii
Sert de değin ayni giriş yavaş hızlı sadece ereksiyon hızlanır 2 tarafin
Sert derken öyle değil ben tam anlatamadım sanırım soruda
Fantezi olarak sert bdsm tarzimsi
Ozaman egoli sert tiplu ve masaya vuran tipmi diyorsun valla bende var macoluk sıkça gecerim
Maço erkeklerden nefret ederim kusura bakma
Enerjisindr feminenlok de olmalı bana göre dengeyi onemli
Lafin gelisi bende deyilim maco sıradan erkek tipi sertler bakislarlan
Sert her zaman iyidir
Zarar gelir mi böyle birinden
Hayır gelmez fakat abartmamak lazım girip çıkarken bende sert seviyorum fakat bazı erkekler partnerine şiddet uyguluyor yaparken dikkat etmek lazım
Söyledim ona da belli bisey demiyor hatta eskiden sevdiğim erkekler hakkında konuştuk guvenin o yüzden kirilmis ve korkuyorsun falan dedi
Seks bir kere güven işidir askdan da önce gelir bana göre, ilişkiye girmeden azda olsa beklentiler konuşulmalı, eğer bu insanın ruh hali şiddete meyilliyse sıkıntı olabilir, çünkü erkekler bundan zevk aldığını söylüyor ki bana göre değil, sert severim fakat girip çıkarken, kalkıp seks esnasında tokat atmak ban göre degil
Hertürlü şeye acigim diyor
Herkesin zevki farklı tabi
Demek istediğim ben o kişiye ilgi duyuyorum ama güven yok
Valla hayatım güvenmiyorsan hiç yapma, ben olgun biriyim çok şey yaşadım yalan yok üniversite yıllarında vs ama güvenmediğ bir insanla yatmanın tavsiye etmem
Yaşı da büyük sanırım haklısın (
Dikkatli ol canım öğrenmek istediğin birsey varsa çekinme sor burdan özelden
cok musunuz :D
Tek kişiyim ben hssjs
Sertlik yerine göre güzeldir fakat o ince çizgiyi bilen çok nadir kişiler var, hepsi hanzoya dönüşür erkeklerin :D Başına bişey gelmesin :D
Onu diyom ben de işte normal hayatta da mesela ben şöyle güçlüyüm böyle erkeğim diyor şunu dövdüm hakketti kıza bilmem napmış vs vs şimdi ben bundan şüphelenmeyim de napim dimi
kesinlikle
Dozunda birini bulmalıyım )))
Sadece bizim fantezimiz aynıydı diye ilgimi ilk öyle çekti
Dozunda bulmak cok zor, kibar insanları tercih etmelisin. Çok kibar, kadın gibi hissettirebilen ve nazik, dürüst :))
Kibar olur çok kibarla olmaz )
Kadını ve güzelliği bulunca rotasına girer artık :) Seksi kadının başaramayacağı yoktur :) Nazik ve seviyeli bir olay olmalı tabii :) 23 santim el uzunluğum var, ben denediğimde 1 hafta boyunca kalçalarda iz bırakıyorum :D o an insan değişiyor :D
Yaşca büyüktü bide ondan korktum ama bana karşı da nazikti
Bilmiyorum istemedim küstü benden)
Elin uzun olması çok önemli bide benim için🙈
Ellerim güzeldir, parmaklarım kemikli ve uzun tabii damarlı :D
Sert olmayınca ben erken boşalıyorum
Deneyimlemeden bilemezsin
Aksine çok güzel
Ben sert seviyorum
ben cok sert severım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?