Cinsel Yaşam İlişkide cinsellik konusunu hangi taraf açmalı? (Sayfa 3) aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 733 İlişkide cinsellik konusunu hangi taraf açmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tecrubem o ki Genelde kadinlar başlatıyor.😛 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İki taraf için de normal 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bi uyum varsa konu kendiliğinden gelir zaten 0 0 Yorumla
enskadir33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Farketmez Hacı be ya 😂 bazen ben bazen onlar 😂 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Açmasınlar canım nolacak 😊 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kim açarsa açsın... zevkle yaşanmalı..❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl ben kadindan beklerim. her zaman 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Erkek bakışı ile kadını soymalı 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Konuşulması gereken bir konu 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tarafı mi varmış bunun 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yazı tura atılmalı 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Her iki tarafta açabilir ama genelde erkek acar. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl kız açmalı yoksa abaza damgası yiyoruz :D 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence doğaçlama olur ve isteyen açabilir 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kim hallendiyse o açsın 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hersey karşılıklı 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İki tarafta açabilir bence 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl karşılıklı olmalı 6 10 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Eskiden senle konuşmuştuk şu an baya popüler olmuşsun Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Zayıfladın mı sen Yorumla beyykaanns +1 yıl Kesimlikleeee Yorumla magicalbetüş +1 yıl @MrYiğitbey hatırlamıyorum Yorumla magicalbetüş +1 yıl @ıssızadam65 benmi Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Evet Yorumla magicalbetüş +1 yıl @ıssızadam65 evet Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Farkettim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Önemi yok bi kaç gğn konuştuk zaten Yorumla magicalbetüş +1 yıl @MrYiğitbey anladım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kız belli eder arkek açar 2 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bu daha iyi bence Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kız açsa daha iyi bence. 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Hersek açabilr normal 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Kimin cani isterse ilk olarak bahsetmesi lazim 0 0 Yorumla
elis34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl her iki tarafta açabilir bence sorun yok 4 1 Yorumla beyykaanns +1 yıl Dimi dimi Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bana kizlar açsın sorun yok. d 0 0 Yorumla
arslanberke Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl kim daha cok istekliyse o acsın aga ya 😀 0 2 Yorumla aichaa +1 yıl Emredersiniz 😅 Yorumla arslanberke +1 yıl estagfurullah 😀 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın açsın 0 14 Yorumla aichaa +1 yıl Genelde sen açıon aw 😂 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ben ne alaka? Hep sen açıyordun ayrıca Yorumla aichaa +1 yıl A kuru iftiraaaaa puuh 💅 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kllo alabildin mi Yorumla aichaa +1 yıl 49 oldum 💪 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Helal Yorumla aichaa +1 yıl Bi 50 olsam geçsem sınırııı 😤 Yorumla aichaa +1 yıl Tarif bul bana fisoo Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ne tarifi Yorumla aichaa +1 yıl Kilo aldırıcı bombastik bom bomm şeyler 🙄🤫 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Anne yemekleri Yorumla aichaa +1 yıl İki haftaya gitçem nabim orada 😑 çoook kalorili bişiler bilirsin sen 🙄 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Mesajlarım kapalı diye yazamıyorsun şimdi :D Yorumla aichaa +1 yıl Mesaj atmayı denemedim ayrıca ig hesabın var yazardım istesem Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kız açsın bende 0 2 Yorumla aichaa +1 yıl Sen gömleğini yırt açar o 😂 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dkfkf Yorumla
vuslat300 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Konuyu açmak yerine dudak dudağa yapışsın lar 0 2 Yorumla aichaa +1 yıl Vuslatın libi mi 😂 Yorumla vuslat300 +1 yıl Libi mi derken 🤣 Yorumla
Sarıruhlubirbayan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Erkekk 1 1 Yorumla KafkazKartalı +1 yıl Ama kızda kaba olmamalı Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kesinlikle katılıyorumm. 0 0 Yorumla
Olgunsevenlergelsın Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Bence bunun tarafı olmaz kapat gözlerini devam 0 0 Yorumla
DomBlack Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl bence samimiyet varsa erkek yoksa kadın açmalı. :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Kim istiyorsa o açmalı
En çok kim istiyorsa o açmalı
Tecrubem o ki Genelde kadinlar başlatıyor.😛
İki taraf için de normal
Kim azdıysa o açmalı :)
Kimin açtığı önemli değil
Bu işin tarafimi olur ya
Erkek ama ziaman geçmeli zamannn
İkiniz de açmayın olsun bitsin
Bi uyum varsa konu kendiliğinden gelir zaten
Farketmez Hacı be ya 😂 bazen ben bazen onlar 😂
Açmasınlar canım nolacak 😊
Kim açarsa açsın... zevkle yaşanmalı..❤️❤️❤️
ben kadindan beklerim. her zaman
Libidom yüksek olduğu için ben açıyorum kızlar utangaç
Erkek bakışı ile kadını soymalı
Kızlar açtımı daha bi güzel olmuyormu,🙂
Konuşulması gereken bir konu
Tarafı mi varmış bunun
Yazı tura atılmalı
Açmaktan ziyade belli etmek gerekir
Her iki tarafta açabilir ama genelde erkek acar.
kız açmalı yoksa abaza damgası yiyoruz :D
Bence doğaçlama olur ve isteyen açabilir
Hiç fark etmez canı isteyen açıyor
Kim hallendiyse o açsın
Her iki tarafta açabilir.
Hersey karşılıklı
İki tarafta açabilir bence
karşılıklı olmalı
Eskiden senle konuşmuştuk şu an baya popüler olmuşsun
Zayıfladın mı sen
Kesimlikleeee
@MrYiğitbey hatırlamıyorum
@ıssızadam65 benmi
Evet
@ıssızadam65 evet
Farkettim
Önemi yok bi kaç gğn konuştuk zaten
@MrYiğitbey anladım
Kız belli eder arkek açar
Bu daha iyi bence
Kız açsa daha iyi bence.
Kim istekli ise
#Hükümdar
Hersek açabilr normal
Kimin cani isterse ilk olarak bahsetmesi lazim
her iki tarafta açabilir bence sorun yok
Dimi dimi
Evlenene kadar sabredin :D
Ikisi de açmasın mümkünse
Bence çok erken olmamak kaydıyla erkek açmalı
Aynı anda hissederek issedirerek
He ya napmak lazım bilemiyorum
her iki tarafta açmalı
Bana kizlar açsın sorun yok. d
kim daha cok istekliyse o acsın aga ya 😀
Emredersiniz 😅
estagfurullah 😀
Kadın açsın
Genelde sen açıon aw 😂
Ben ne alaka? Hep sen açıyordun ayrıca
A kuru iftiraaaaa puuh 💅
Kllo alabildin mi
49 oldum 💪
Helal
Bi 50 olsam geçsem sınırııı 😤
Tarif bul bana fisoo
Ne tarifi
Kilo aldırıcı bombastik bom bomm şeyler 🙄🤫
Anne yemekleri
İki haftaya gitçem nabim orada 😑 çoook kalorili bişiler bilirsin sen 🙄
Mesajlarım kapalı diye yazamıyorsun şimdi :D
Mesaj atmayı denemedim ayrıca ig hesabın var yazardım istesem
Kız açsın bende
Sen gömleğini yırt açar o 😂
Dkfkf
Konuyu açmak yerine dudak dudağa yapışsın lar
Vuslatın libi mi 😂
Libi mi derken 🤣
Spontane gelişmesi tercihim
Erkekk
Ama kızda kaba olmamalı
kesinlikle katılıyorumm.
Çok haklısın kim açacak bunu 😂
Bence bunun tarafı olmaz kapat gözlerini devam
Açmamalı
bence samimiyet varsa erkek yoksa kadın açmalı. :)
Hiç biri
Açılmamalı
Karşılılı
İki taraf da.
Kız tarafı
Mersin’de olan varsa ben açarım konuyu hemen