Bence olabilir
Evlenmeden olmaazz
Kararsızım ankete bakmaya geldim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre yaşanır, evlenmeden olmaz durumu da yok bana göre evlenince zorlama durumu da.. Ben istiyorum yaşanır, sevgilim istemiyor yaşanmaz. Herkesin kendisine göre inançları var, saygı duymak zorundayız..
Tabii ki olmalı nikah cüzdanını beklemek büyük risk bana kalırsa ya ereksiyon problemleri varsa ya uyum yakalayamazsak ya taraflardan birinin sapkın fantezileri varsa bunları öncesinde ölçüp tartmak lazım bunun yolu da seks yapmaktan geçiyor bir evlilikte en önemli şey bana göre yatak
Benim için evlilik dışı cinsel bir ilişki mümkün değildir. Ben dinime, kitabıma, örf ve adetlerime göre yetişmiş biriyim. Yaşayacağım bu cinsel ilişki, ancak kocamla olur..
Evlenmeden önce yaşanmalı zaten evliliği ayakta tutan en büyük etken cinselliktir. Belki ben memnun olmicam mutsuz yaşayamam.
Teşekkür ederim 🥳
Cevap
7Cevap
bu tamamen karşımdaki insanı ne kaşar tanıdığımla ve güvendiğimle ayrıca sevdiğimle alakalı bir durum.
Herkesin kendi kararı tabi ki, eğer sevgilim ya da evlenmeyi düşündüğüm kadın benimle cinsellik yaşamak isterse tabi ki kabul ederim. ama hiç bir şekilde ben böyle bir teklif de bulunmam.
Bu çok öznel bir durum. Kimisi yaşar, kimisi yaşamaz. Her düşünceye saygı duymak gerekir. Benim için evlilik öncesi kesinlikle uygun değildir, eşim diyeceğim kişi ile yaşarım.
herkesin tercihi görüşü farklı tabikide ben evlenmeden yaşamadım şimdi dulum yine yaşamam Allah katında helalim olan adamla yaşarım bitek
Bu dünyanın birde toprak altı var orada hesap günü bunun hesabını vereceğiz o yüzden yaşanmamalı
Yalnızca evlilik yoluna gireceğim, ve sevdiğim adamla evlilik öncesi evet olabilir. İnsan hayatında kaç kez sevebilirki.
Evlenmeden olmaz. Sabır güzeldir inancım bana sabretmem gerektiğini söylüyor o yüzden sadece eşimle böyle bişey mümkün olabilir..
Bu devirde kolay kolay evlilik mi olıyor? Evlenmeden olmaz diyeb eski kafalı insanlar daha reşit olmadan evlenmiş annelerinin babalarının evinde yaşamış insan. Şimdi bu devirde sil baştan evlensinler bakalım evlenebilecekler mi? Evliliği beklersek çok şey kaçırırız.
Doğru değil evlenmeden yaşanan cinsellik evlenip öyle yaşamak daha doğru 😊
Ben yaşamam yaşamakta istemem.
Ben böyle bir şeyi kabul edemem.
Yaşanır ve yaşanmalıdır.
Yaşanmaz bu tabuları asalim artik
Evlenmeden olmaz
yaşanır
Yaşanır