Cinsel Yaşam Evlilik olmadan cinsellik yürür mü? reginedevil Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Evlilik olmadan cinsellik yürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Cinsel, mental, sosyal ve kültürel uyum varsa evliliğe çok da gerek yok bence. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evlenmeden cinsellik yaşamam ben.. 0 0 Yorumla
HazardGoose Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsellik ve evlilik her biri farklı amaçlara hizmet eden bağımsız bir varlıklardır. Yani olabilir. 3 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yürür galiba en kolayı onlar yürüyor çünkü sorumluluk Yok beklenti yok Sevgi saygı arama Yok sadece seks amaç olunca en kolayı o 2 0 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Evlilik olmadan Cinsellik yürür. Sevdiğimle cinsellik yaşarım 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Onu bilmem ama çoğu zaman evlilik olunca cinsellik yürümüyor 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çocuk olmadığı taktirde bal gibi de yürür. Çift birbirine daha çok değer verir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl genelde tam tersi olurdu sorular 😂ne farkeder ki yürüyüp yürümediği..bekarken seçenek çok 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Yürür, yürüten onlarca insan var 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde tam tersi sorulur bunun 😂 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Taraflarin istegine bagli 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yürür sıkılıp başkasını bulana kadar 0 2 Yorumla Vincenzocorleone +1 yıl @apro45 dedi prof Yorumla apro45 +1 yıl @Vincenzocorleone lol Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu soru bu defa tersten oldu galiba 😃 0 10 Yorumla reginedevil +1 yıl KS üyelerini şaşirtmak lazim arada 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden başka fark eden oldu mu Yorumla reginedevil +1 yıl mesaj kutum yorumdan daha fazla desem 🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanırim... Zaten hep öyle oluyor Yorumla reginedevil +1 yıl Neden gizlisin cinsel soru olduğu için mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaa kimseyle dalaşmamak için Yorumla reginedevil +1 yıl Benle dalaşmazsın gizlenme 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen sana özelden yazayım Yorumla reginedevil +1 yıl Kesin bir mesaj mutlaka vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yürur 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik yürürde aşk yürümez 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yürür tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsel, mental, sosyal ve kültürel uyum varsa evliliğe çok da gerek yok bence.
Evlenmeden cinsellik yaşamam ben..
Cinsellik ve evlilik her biri farklı amaçlara hizmet eden bağımsız bir varlıklardır. Yani olabilir.
Yürür galiba en kolayı onlar yürüyor çünkü sorumluluk Yok beklenti yok Sevgi saygı arama Yok sadece seks amaç olunca en kolayı o
Evlilik olmadan Cinsellik yürür. Sevdiğimle cinsellik yaşarım
Onu bilmem ama çoğu zaman evlilik olunca cinsellik yürümüyor
Çocuk olmadığı taktirde bal gibi de yürür. Çift birbirine daha çok değer verir.
genelde tam tersi olurdu sorular 😂
ne farkeder ki yürüyüp yürümediği..
bekarken seçenek çok
Sağlıklı bir şekilde yürümez
Yürür, yürüten onlarca insan var
Genelde tam tersi sorulur bunun 😂
Yürür daha iyi yürür :)
Taraflarin istegine bagli
Neden evleniyorsunuz
Yürür sıkılıp başkasını bulana kadar
@apro45 dedi prof
@Vincenzocorleone lol
Bu soru bu defa tersten oldu galiba 😃
KS üyelerini şaşirtmak lazim arada 😉
Benden başka fark eden oldu mu
mesaj kutum yorumdan daha fazla desem 🤦
İnanırim... Zaten hep öyle oluyor
Neden gizlisin cinsel soru olduğu için mi?
Yok yaa kimseyle dalaşmamak için
Benle dalaşmazsın gizlenme 😎
İstersen sana özelden yazayım
Kesin bir mesaj mutlaka vardır
Nasıl yani anlamadım
Yürur
Olur neden olmadinki
Yürümüyor yaşıyoruz.
Yürür
Cinsellik yürürde aşk yürümez
Yürür tabi
Yurur tabi ki