+1 yılYürümez kesinlikle çok seve bilirsin ama ne zamana kadar iki taraftan biri dura bilir ki cinsellik eşler arasında ki bağı daha kuvvetlendirir ten teması çok önemli.
Şöyle düşün ki kadın sürekli seksden kaçıyor erkekde istiyor kadın vermeyince erkek huzursuz, mutsuz ve gergin olur ve eve çok yansır boş yere kavgalar çıkar. Akıllı kadın ve akıllı bir erkek bunu anlaya bilir.
Evlilik devam etse bile çiftler kendilerini çok yıpratır..13 Yorumla- +1 yıl
bu temas neden illah cinsel organların birleştiginde arıyorsunuz elelrin değmesi sarılmak neden yetmiyor
- +1 yıl
@rabbaniyyun aynı şey sen karşı tarafın elini tuttuğun da o sıcaklığı sevgiyi alırsın dimi buda ten teması herşekil önemli.
- +1 yıl
hayır yanılıyorsun yaragı ama sokup cıkarmak sevgi şefkat merhamet değildir... kucakta hoplatmak oral hepsi iğrençliklik...
En İyi Cevaplar
+1 yılBence gayette yurur.
Evliligi ayakta tutan saygi ve sevgidir.00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için cinsellik yapmayan insanlar var evlendikten sonra olan diyenler falan bide evlenipte yapmıcaklarmı çok sacma bence.
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKoşar bile seks dediğin nedir ki fakir eğlencesi :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
yürür canim ama cinsellik olunca ciftler daha mutlu olur.
313 Yorumla- +1 yıl
Kız haklı artı benden
- +1 yıl
@excalibur1 hak verdiginiz icin tsklr
- +1 yıl
Böyle güzel anlaşılır yorum yaptığımız için biz teşekkür ederiz
- +1 yıl
@aboonn abicim fedakar anne ve baba cok hersey cinsellik degil bide seversin... iliski degil deme iliski cunku bir saatten sonra ne duzenini bozmak istersin ne de baska birinik karekterine alisirsin esinin ne oldugunu biliyosun yeni tanistigin insanin ne oldugunu bilemezsin o zamani da harcamak istemezsin
- +1 yıl
benim icin evlilik sevgi ve askin bitmedigi bir birlikteliktir cocuk faktorunu kaldirirsan yasanmayan cinsellik ciftlerden birini sogutcak veyahutta disariya yoneltecektir buda kavgalara tartismalara hatta ayriliklara yol acacaktir arkadas sorusunda cinsellik olmadan evlilik yururmu diye soruyor yani belliki evlenmek istiyor ama cinsellik olmasin istiyor boyle birsey olmaz olsa bile %2-5 oraninda olabilecek birsey evlenince anlarsiniz ne demek istedigimi tamam belki cinsellik olmasada evlilik devam eder bosanma olmaz ama sıkıntıli bir evliligi yuruyen bir evlilikten saymiyorum o evlilik yurumuyordur aslinda
- +1 yıl
@aboonn bende diyorum ki eger birbirlerini gercekten seviyorlarsa ve evlilik cinsellikten oteyse ozaman ve gercek sevgiden bahsediyorum burda ozaman yurur... ama sen kalkipta sadece cinsellik yasayabilmek icin evleniyosan ozaman orda durup dusunurum ben... tabiki en mukemmel evlilik evlendigin kisiyle bir olmaktir bir olmak derken herseyiyle sevgisiyle saygisiyla cinselligiyle... ama cinsellik olmadi mi ve ya istemediginde saygi da duyulmali... istemeden giriyosan zaten zevk alinmaz ve birlikte yapilcak o kadar cok sey varki cinsellik yaninda hic... ve dedigim gibi ben sadece cocuklu degil etrafimda cocuk olmadan birlikte olan ama cinsel hayatlari olmayan ciftlerde var... (vajinismus olan mesela) ve ikisi de birlikte ve mutlular sanirim 13 yil filan olmustur
- +1 yıl
vacinismus varsa anal yapiyodur oral yapiyordur nerden biliyorsun bak bakalim yorumlara %90 i yurumez diyor sen yurur diyorsan oyle saniyorsan oyle olsun o filimlerdeki asklari cok izledin herhalde ve evlilikte cinsellik isteyen erkegi cinsellik icin evlendi yaptinya bravo 😂 neyse tartismanin alemi yok ne sen kendi fikrinden vazgecersin ne ben onun icin yasayinca gorursun evlenince bir dene bakalim bir reddet bakalim esini 1-2-3 4. ye tartisma cikiyormu cikmiyormu
- +1 yıl
@aboonn bir bildigim varda konusuyorum sadece erkekler cinsellik icin evlenmiyor damgayi hemen erkeklere vurmadim kadinlarda rahat cinsellik yasasinlar diye evleniyolar :) bunun baskidan kaynaklandigini da soyleyebilirim :) ama dedigim gibi gercekten seven birinin cinselligi on planda tutmaz...
- +1 yıl
evlendigin zaman gorurum on plandami degilmi hastalik vs gibi durumlar olmadigi taktirde bir taraf isteyipte diger taraf istemiyorsa o iliski hic bir zaman saglikli ilerlemez ben bunu bilir bunu soylerim evli bir erkek olarak istemeyen erkekte olabilir kadinda her iki durumdada sorun cikicaktir mutlaka heleki evliligin ilk yillarinda gercekten seven biri diyorsunda gercekten seven biri yatakta her seferinde reddedilerek yapmak istedigindede izin vermemesi yuzunden karsisindakinden soguyabilir sogursa ne olur neyse bosver sen evlendigin zaman 1 sene sonr oyle bir test yap bakalim 2-3 ay hep reddet senin mantigina gore ozaman kavga ederse seni sevmiyordur cinselligi on planda tutuyordur etmiyorsa seni seviyor cinselligi on planda tutmuyordur
- +1 yıl
@aboonn ben oyle yapcagimi soylemiyorum ki... duran var durmayan var ama onceligim sevgi ve saygi gostermek... cinsellik sonra da olur... ben sadece cinsellik icin sevmiyorum... ama cinselligi onunla yasamayi da isterim insan sevdigiyle paylasmak ister herseyini... ama eger gercekten seviyosam birini her haliyle kabul ederim cinsellik istemede de oyle...
+1 yılevet yürür zaten cinsellik zevki uydurulmuş yalandır... sadece boşlama anı oda 1 sanye sürer insanalr sarılır öper birbini sever şefkatle illah seks olması gerekmez...
30 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Yürümez olur mu yürür. Kocan gider başka kadınla yatar, sen gider başka erkekle yatarsın. Kocanın başka kadından çocuğu olur. Senin başka erkekten çocuğun olur. 6 kişilik aile olur gül gibi geçinip gidersiniz.
00 YorumlaKesinlikle hayır. Kim ne derse desin evliliğin yüzde altmislik kısmı cinsellikten oluşur. Mutsuz bir cinsellik insanı dışarıya yönlendirir. O da evliliği bitirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet yürümez tabiki iyi bir cinselliğin olmasıda kadına değil erkeğe bağlıdır yani kısaca 20 cm nin altında bir penisiniz varsa iyi bir seks hayatınız olamaz demektir karınızın sizi boynuzlaması an meselesidir..
10 Yorumla
+1 yılYürümez cinsellik olmadan asla yürümez.. tamam sevgi onemli birsey ama sekste önemli.
19 Yorumla- +1 yıl
En az sevgi kadar
- +1 yıl
@parlementmavisi kesinlikle.. nasil asik olmak. guzel soz duymak insano hos ediyorsa.. sekste ayn sekilde hos ediyor.
- +1 yıl
Yeri geldiğinde ondan daha fazla bence..
Rahatlaman için şart.
Çocuk için bile ona muhtaçsın. - +1 yıl
@parlementmavisi evet :)
- +1 yıl
Yazamadım sana yaa
- +1 yıl
Dahası da var mı sence?
- +1 yıl
seks nereden önemli..
- +1 yıl
@rabbaniyyun onemli cunki.. seks yapmak vucudada yararli psikolojik olarakta yararli.. bir kadin veya erkek eger doyuma ulasirsa.. eminol daha mutlu olacaktir.
- +1 yıl
bunu nereden cıkardın anlamadım..
+1 yılYok daha neler sevgililiği anlarım da evlilik bu yani
10 Yorumla
+1 yılyürümez kimse kendini kandímasın vucudun ihtiyacı olan bir şeyi inkar edemezsiniz... 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz tabi ki niye evleniyoruz diycem laf edenler cıkacak ama sebeplerden biri de bu
012 Yorumla- +1 yıl
Kimse laf edemez haklısın çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi aynen oyle
- +1 yıl
Millet o ihtiyacı için mastrbsyn yapıyo. O zamanın hayaliye yaşıyo, kendinden geçiyo.
- +1 yıl
ŞBuna düşkün bir erkek sana itici gelir miydi?
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi evet
- +1 yıl
Haftada bir yeterli diyosun yani:)
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi ilk yorumun icin evet demistim
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi gelmezdi herhalde
- +1 yıl
En fazla iki:)
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi ne en fazla iki
- +1 yıl
Senin için en fazla iki mi haftada?
Cevap sahibi+1 yıl@parlementmavisi kurallı mı olması gerekiyor haftada kac gun diye
+1 yılöyle saçmalıkmı olur. evlenenler robot olmalı heral
00 Yorumlatabii ki yürümez. ne saçma soru bu. sevişmeyeceksen niye evleniyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSen hic susuz bir yemek yeme dusunebiliyormuaun
51 Yorumla
+1 yılyürür bildiğim var adam başka kadın bulmuş kadın evde oturuyor
00 YorumlaYürür yürümelide hayat bu nelerle karşılaşacak sın bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu mümkün değil.
seks evlılığın temellerınden bırıdır10 Yorumla
+1 yılo zaman kankanla evlen yavrum adama vermiyceksen
42 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur diyon kanka
- +1 yıl
Vermek kelimesinden hoşlanmam ama cümlenin mantığına katılıyorum 😁😁😂😂😂
Evlenmeden bilemeyiz heralde😂
21 Yorumla
+1 yılEğer ki sevgi varsa her türlü yürür.
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum, çok saçma olur. :)
00 Yorumla
+1 yılAsker arkadaşınla evlenir misin?
00 Yorumla
+1 yılbir evlenelim de orasını sonra dusunuruz
00 Yorumlaasla yurumez erkek aldatr iallki
00 Yorumla
+1 yıldepara bile kalkar :D
10 YorumlaBence yürümez olmasi gereken şartlardan biridir
00 Yorumla
+1 yılbir yere kadar yürür
00 Yorumlayürümez gitmez hayatta.
00 Yorumlaparasi ve himayesi icin mi evleniceksin
00 Yorumla
+1 yılmümkün değil yürümesi
00 YorumlaCinsellik olmadan iliski yurumez.
00 YorumlaZor yürür bir zaman sonra yürümez tıkanır
00 Yorumlaamac iki meme tutmak zateb
N00 Yorumla
+1 yılyürümez bence evlilik de seks olmassa olmazlardan
00 Yorumla
+1 yılYürümez.
39 Yorumla- +1 yıl
Hemşerim mi. :-)
- +1 yıl
@hastandi ay deli ya 😂😂 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi hahahah.
Nebileyim alman klavye kullanmışım aklıma gelmemiş açarken. - +1 yıl
@hastandi ne diye?
- +1 yıl
@hastandi yuh daha neler ne malı.. iftiraya bak 🙄🙄🙄
Yemek yapıp yemek yememek gibi bisey
00 Yorumla
+1 yılYürürde her ikiside başkalarına yürür...
01 Yorumlaen azından oral olmalı.
00 YorumlaCinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. Mümkün değil sıkıntı var sanırım
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. yürür
210 Yorumla- +1 yıl
abicim ne diyor cinsellik olmadan evlilik yururmu bir taraf istiyorda diger taraf istemiyors isteyen taraf kavga gurultu derken mutlaka ya ayriliga gidecek ya da aldatmaya gidecektir aldattigi taktirde aldattigi dostuna karsi birseyler hissedip ayrilik ihtimali yuksek veyahutta esinin aldatildigini ogrenmesi ile ayrilik ihtimali yuksek yani cinsellik olmadan bir iliski yuruyorsa bile bu cok cok nadirdir yani kesinlikle olamaz demiyorum ama genellikle olmaz
+1 yılTabiki hayir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yüzde bir yürür bnce
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTopallar. :):
10 Yorumla Hayr
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyürümeezzzzz
01 Yorumla- +1 yıl
boşanma davası açıp mahkemede "beni cinsel olarak tatmin etmiyor, cinsel hayatımız yok" dediğin anda tek celsede boşuyor hakim, artık sen düşün ne kadar önemli :)
Sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bence yani evlilikte illa olması gerekir
00 YorumlaCinsellik konusunda 603 cevap paylaştı. imkansızdır
00 Yorumla
+1 yılYürür.
00 YorumlaYürümez
00 Yorumlayürümez
00 Yorumlayurumez
00 YorumlaYürür.
00 YorumlaKoşar hatta vuhu
20 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılyürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla yürümez
00 YorumlaSıkıntılı olur.
00 Yorumlayürür
00 Yorumla
+1 yılHayır yürümez
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılyan yatar
10 Yorumla Cinsellik konusunda 510 cevap paylaştı. Sorun kimde
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler