Olmazsa olmazı mı? Tadı mı? Tuzu mu? Ateşleyicisi mi? Senin tabirin ne? Keyifli günler.😏🥂

Olmazsa olmazı mı? Tadı mı? Tuzu mu? Ateşleyicisi mi? Senin tabirin ne? Keyifli günler.😏🥂

Pastanın kreması gibi düşünmek lazım normal kek yiyebilirsin tatlıdır hoştur güzel olur ama hep bir şey eksik kalır olması gereken bir şey hep yerinde yoktur oral sekste onun gibi bir şey pastanın kreması pastayı pasta yapan şey aslında
Ten uyumunun nirvanasıdır.
Sadece benim için õzel olduguna inandığım için hijyenlige emin olduğum tutku ile sevdiğim kişiden başka birine yapamadığım. vakayi Hayriye durumu
aroması :))
Teşekkürler ☺️
Ricalar 🙃
Cevap
41Cevap
Olmazsa olmazı değil öldürmez yokluğu. Fakat varlığı dipten bucağa sonsuzluk kadar güzel ve hazlıdır
Bence olursa güzel olacak aktivitedir.
İlişkinin başıdır sonrası ateşe dönüşür 😄
Gif güzelmiş 😁
Olmazsa olmazı da.. tutkuyla sevmiyosan yatağa hiç girmeyecek. .. e beceremedigin işin başına da hiç geçmeyeceksin
Gizli yorum yapsam cok şey söylerdim de simdi takip ya da mesaj yağmuru istemem 😂😂😂😂yani ben böyle diyim sen anla 😊🙃☺🙈🦋
Sulanmayan tarla ekine baş vermez. Yeterince sulayacaksın ki, ekine baş verdiği zaman o tadını sonuna kadar aldırabilsin
Hiç denemedim ama bana en iğrenç gelen kısmıdır. Tuvalete gidiyoruz ey insanlık! Nasıl ağzınıza alıyorsunuz? 😂Hiç mi mideniz bulanmıyor?
Pastayı pasta yapan keki midir?
Hayır!
Pastayı pasta yapan kremasıdır. 😋 İşte bu da öyle bir şey.
İlişkiye ayrıca tat vererek zirveye çıkmakta katalizör gibi görev yapan, aşk enerjisinin yakıtıdır
tadıdır baharatıdır. balıdır. katalizörüdür , azdırıcısıdır hırcınlaştırırcı , uç noktaya ulaştırıcısıdır
Şerbetsiz baklava , etsiz mangal vs.. gibi😉
Partnerime ben yaparımm onun bana ise yapmasına gerek duymam
Baklavanın şerbeti neyse seksin şerbeti de oral dır
Tadı diyelim 🤭😅 çünkü organı tadıyor sun ki çok zevklidir
Ateşleyicisi. Ön sevişmenin bel kemiği. Oral seks olmadan o zevke ulaşmak baya zor olurdu.
Kesinlikle tadı, tuzu biberidir yani olmazsa olmaz 😊
En üst fotodaki pozisyonda oral yapmaya bayılıyorum
Bazıları sever bazıları sevmez bence ilişkinin çerezidir
Vakumlamicaksam somurmayacaksam oral yapmicaksam kusura bakma derim bastan
Ellerin dill kadar önemli olduğu partnerinizin vücudunun her bir kıvrımını keşfetme partnerinizin aldıgı zevki hazzı zevk alırkan seyredebileceginiz görsel bir şölen ateşli bir sevişmenin üzerindeki kiraz... 🦂 '
Ateşleyicisi. İsteksiz olanı bile isteklendirir. Yapmak önemli. Yapabilmek demiyorum yapmak önemli. Herkes yapmıyor çünkü.
Olmaz ise olmazı. Gerekli ve şart özellikle yapmasını çok severim 🙈
Merkezidir. Tutku ve sehvet varsa çook güzel yaparım da yaptırırım da
Olmazsa olmazı
Olmazsa olmazı ateşleyicisi 🙃
Bişi soracağım ama özel
@Seveceksin85 buradan tabi
Ne kadar ateşli?
Çok güzel de o yapıyor ben yok🤭😅
Bel kemiğidir.
Harika bir şey ya bayılıyorum yalamayı
oluğudur dayarsın agzını kana kana kana :)
Aklıma oralet geldi. 🤤
yemekten önce gelen meze gibidir olmaması sorun yaratmaz ama olması harikalar yaratır
Masallah ben haric herkes deneyimlemiş😅
Olmazsa olmasidir, bir kaç bana göre değil
Vur kaç bana göre değil
Bence ilişkinin kalbidir 😈
Bence her şeyii
Ben çok yaptım ama kimse bana yapmadı
Olmazsa olmazı
Olmazsa olmaz tabiki
En başıdır ve olmazsa olmazim
Ateşleyicisi tadına varacağın yer
Hep yapan taraf oldum. Karşılığı gelmiyor.
İnsanın cinsellikte anlam arayışıdır.
En iğrenç kısmı olabilir
Denemedim denemem
Denemicem
Herseyi'dir.
Hammaddesidir
Oral olmayan ilişki boşturr
Tatlısı 😀😀
oralı
Olmazsa olmazidir
Katalizörü
Atar damari