+1 yılAnal seks kadının anüsüne (popo deliği) penisin girip çıkmasıyla yapılan seks türüdür. Oral seks ise, kadının erkek penisini ağzıyla emmesi, yalamasıdır. Erkekler de kadınlara oral seks yapabilmektedir.
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal seks ters ilişki yani arkadan yapılan seks
oral ise bir tür sekse hazırlama yöntemi
bayan penisi ağzına alır
erkek ise vajinayı yalar bu da oral sekstir80 Yorumla
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oral seks = Ağız ve dil vasıtası ile cinsel organlara yapılan seks uygulaması.
Anal seks = Erkeğin penisini kadının makatına sokarak yapılan seks..41 Yorumla
+1 yılAnal seks (Popo deliğinden ilişkiye girmek)
Oral seks (Cinsel uzvu Emmek Yalamak)
Kız erkeğe ya da Erkek Kıza.50 Yorumla
- 20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral şeyini agzına alıyosun karsındakinin, anal arkadan girme
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne vermesi daha yaşamadım bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılDaha dar olduğu için ve farklı bir bölge psikolojiyisiyle tabi ki daha zevk veriyor. Dışkı hissetme olmadı da tabi iyi temizlenmemişse bulaşabiliyor bir şeyler. O yüzden sıkı bir temizlik şart öncesinde, mendil filan sokmak mı ne bileyim . Gerçi korunmalıysa zaten gerek yok o kadar temizlemeye.
Ön taraftan da çalışırsa aynı anda eliyle parmağıyla belki vibratörle filan, iyi bir zevk alıyor kadın. Kadının alışması ama daha zor oluyor vaginala göre ve her seferinde aynı uğraş oluyor ilk başta, sık yapılmyıorsa.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seviyorum. Islaklık olduğu sürece ve kasmadığın sürece haz veriyor çünkü makatta da sinirler var. Hatta erkeklerin makatında bile sinirler var yani erkekler de anal seksten zevk alabilir.
124 Yorumla
Gizli Soran+1 yılerkekler anal seksten daha fazla zevk alır çünkü prostatları vardır. Bknz. prostate massage, prostate orgasm.
Cevap sahibi+1 yılhmm bakacağım
- +1 yıl
erkeklerin anal seksten zevk alması hakkında konuşmak istersen bana yaz
+1 yılvajina ya oranla daha dar sıkılık hıssı verıyor...
birde yasak elma mısalı yasak oldugu ıcın oraya dokunamanın zorlugundanmıdır arzuluyorsun...
ama terk ilişki cinsellik için ters hijyenik degil can yakma bir tarafa zamanla dıckı tutamama gıbı sorunlar doguruyor..
pek tarafdar degılım...00 Yorumlane demek bayanlar anal seks sevmez ...sevmek ne kelime bayılırlar...ama ilk analını ayının işi bilmeyenin birisiyle yaparlarsa tabi sevmezler...seni zorla geneleve götürüp 60 yaşındaki follofoş olmuş birisiyle ilk seksini yaptırsalar sen nasıl seksten bir daha zevk alamazsan bir bayan da ilk analını işten anlamayan birisiyle yaparsa oda analdan koay kolay zevk alamaz..ilk deneyim çok önemli...
20 YorumlaHazırlıksız yakalandığım ilişkilerde evet dışkıyı hissettiğim oldu. Ve rahatsız olmadım. Ama genelde temizlik ve kayganlaştırma aşaması ile yaptım. Hem bu sayede partnerimin de zevk alma oranı artıyor. İki tarafında memnuniyeti önemli...
30 Yorumlakadınlar sinir uçlarının vajinadan daha fazla olduğu için zevk alıyorlar,bu yüzden cinsellikte anal parmaklanmakta hoşlarına gidiyor...burda önemli kadının anüsünü yumuşatmak,kadının ıslaklığını kullnarak ve dil ile hazırlamak yavaş hareketlerle girmek gerekiyor...erkekler farklılık adına zevk alıyorlar...
10 YorumlaPrezervatifsiz yapılmamalıdır..bağırsaklardaki parazitler penisten içeri girerek erken yaşta prostat sorunları yaratabilir...
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet arkadaşım bu tarz bilgiler lazım tebrik ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yönlendiriyorsunuzki. ''günah diyecekler yazmasın'' diye. günah-haram bu bile başlıca vazgeçme sebebidir.
713 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyönlendiriyoruz çünkü; bunun günah olduğunu herkes hemen hemen biliyor AMA bilmesine rağmen yapıyor. Madem yapılıyor böyle bir şey millet doğrusunu öğrensin ve birbirine yalan yanlış bilgi verip saçma sapan şeyler üretmesin. Yani yapılacaksa bile yolu yöntemi öğrenilsin. Yoksa zaten bununla ilgili yüzlerce soru açılmış ve Dİni bilgiler verilmiş bu sitede.
Cevap sahibi+1 yılAlttai yorum yapan gizli engellediği için cevaplayamadım. bir haram ancak bu kadar paketlenip süslenip ortaya sürülebilir. Ahirette aynı hazla bedeli önlerine gertirildiğinde bu pervasızlıkla pişkin bir şekilde sonucuna katlanabileceklermi?
Gizli Soran+1 yıltekrar söylüyorum günah kısmı sabittir. Aradığımız cevap bu değildir.
Cevap sahibi+1 yılo halde ben cevapsızım.
Gizli Soran+1 yılolsun yine de teşekkür ederiz katılım için.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.şunu belirtmek isterim; yanlış bir duruma yol açan arkasından bu günahı işleyen herkesinde günahına aynı şekilde ortakdır.
Gizli Soran+1 yıleh İslam'ın bütün vecibelerini tam anlamıyla yerine getiren zatı muhteremler anal günahını da işlemesin tabi.
Cevap sahibi+1 yılen azından tam anlamıyla getiremeseler ble, getirmeye çalışılabilinir. Size değildi mesajım üzerinize alınmayın genel bir mesaj vermek istedim.
- +1 yıl
Ya lafım meclisten dışarı, şimdi ki kızlarımız göğüslerini okşatıyor, sürtünerek ilişkiye giriyor, oral yapıyor ve yaptırıyor.Anala geldi mi çok günah çık çık çık.
Ya komik oluyor, her altı ye anal çok günah sakın yapmayın.Erkeğin penisini sürtüyor orasına burasına o günah değil.Günah olmadığını sanıyor yarım aklıyla.
Cevap sahibi+1 yılonlarda günah olmaz olurmu hiç? Soru analdı diye ona göre cevap verdim, dedikleriniz sorulsaydı onada aynı şekilde düşüncemi yazardım robles.
- +1 yıl
kuranda acık acık esınıze arkadan yaklasmayın dıye yazıyor...
sevgilizle her turlu haltı yerken gunaha gırılıyor saten...
sen hıc omrunde fıtıl kullanmadınmı veya hap ıcmedınmı? onun cınsel organla yer degıstırmıs hallerı ıste
00 Yorumla
+1 yılgünah evet ama esas problem karşıya zarar vermesi ve sağlıksız olması . yine de denemeyen var mı diyede baya sorgulanması gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşahsen hiç yapmadım ama insanın canı çok yanar heralde ama belkide çok zevkli bişidir hem merak ediyorum hem cesaret edemiyorum
312 Yorumla- +1 yıl
merak edıyorsan bır gun bunu denersin...
- +1 yıl
ne yaptında heralde diyosun belkide hiç acımıyodur
Cevap sahibi+1 yılama eşim yapmaz ki o herseyi yaparım ama sana anal sex yapmam demiştii
Cevap sahibi+1 yılbiraz iğrenç olucak ama blackmaqick buyuk abdestımızı yaparken nasıl bazen canımız acıyorsa içerye bişi almakta canı acıtabılır diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılyok daha neler Metal06
- +1 yıl
kucagına bır gun oturdugunda kayganlastırıcı krem sur ters almaya calıs esın reddetmıyecektır...
- +1 yıl
aslında bir dizi hazırlığı var yapınca çok rahat oluyor eğer erkekde gereğini iyi yaparsa öyle abarttıkalrı gibi bir acı olmaz güzeldir ;)
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum birde dinen sakıncalı diye tedirginim eşimde oyüzden yapmaz zaten bi sferlikten bişi olmaz dersek ya hoşumuza gider hep yaparsak olmaz ya yapamam
- +1 yıl
bence bunlara takılma dinen olaya bakarsk oraya gelene kadar ne sakıncalar varr bu özel hayat yaşa gitsin ...
bu arada yukarda beni engelelyen bi gizlican var ona yorum yapamadım buraya yazıyım ..
bende anüsmün yalanamsından müthiş zevk alırım ama her partner bunu yapamıyor ne yazıkki ...
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. gülü seven dikenine katlanır derler zevk verir tabıkı sinir uclarıda var orda
20 Yorumla
+1 yılAğzına sokunca oral, gö*üne sokunca anal oluyor
Sen vajinal yap hem zevk al hem helal olsun63 Yorumlanedense çok komiğime gitti bu yorum WQ:RQW:R:WQR:QWR
- Cinsellik konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks, anüsden girilen ilişki. Oral seks ise ağız yoluyla girilen ilişki. Yani yalayarak :D
11 Yorumla- +1 yıl
bu soruyu soran da der ki: Anüs ne? :D :P
+1 yılYaptım, rahatsız olmuyorum, severek yapıyordum... Önceden hazırlığı yapıldığından dışkı olmazdı...
17 Yorumla- +1 yıl
Banyoya girip çömeliyorsun önce, duş hortumunun başlığını çıkarıp, ne çok sıcak ne çok soğuk akacak şekilde suyu açıp anüsüne dayıyorsun hortumu...kesinlikle içine sokma... Su iyice dolunca dışkıyla birlikte dışarı akacaktır... İçinde hiçbirşey kalmayana kadar bu işlemi bir kaç kez yap, son olarak kurulandıktan sonra popona güzel kokulu kremler sür...
- +1 yıl
Rica ederim, keyifli geçer umarım :D
- +1 yıl
İlk başlarda acıyabilir ama alıştıkça oldukça zevk alabilirsin...
- +1 yıl
Yapmalısın bence :D
doggy pozisyon ver çoşkuyu ver çoşkuyu süperrrrrrrr bi hazz
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. anal iliski kisiye göre degisir kimisi sever kimisi sevmez ama yapmak isteyenlerin anal iliski öncesi hazirliklarini yapmasi gerek.
00 Yorumlaşimdi bak canım anal sex: arkadan yapılan seks . arka delik. oral sekste. sen erkeğin penisini agızna alıp emiyon oyle. ya da tersi erkek senin seyini yalıyo
00 YorumlaYapmadım .
Anal seks yağıp , bakireyim ben diye gezme ortalıkta .35 Yorumla- +1 yıl
her soruya aynı cevap verıyorsun. verdın dıye.
+1 yılher kes mutlaka hayatında 1 kez içtiği soda şişesine parmağını sokmuştur... ne alaka diyecekler şu: anal meraktan yapılır erkeğe zevk veriir
20 Yorumlakimi kadınlar sever sevenede yapacaksın sevmeiyenide zorlamıyacaksın en isi oral
20 Yorumla
+1 yılbirisi ağız yoluyla birisi dötün yoluyla yapılan bişey.
00 Yorumlabakire değilse ordanda yap ne olucak denemiş olursun
00 Yorumla
+1 yılgünahmı derken , kuranda açıkca yasaklanmıştır anal ilişki ama zevklidir ondan şüphem yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal seks arkadan yapilan. Oral seks cinsel organlarin yalanmasi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDegl
daha dar olduğu için severler... amaa piss sonuçta diğer boyutları da var ama sonuçta her boyutu günah zatenn.. tercih etmem..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal seks zararlıdır okuyun link
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkli zevkli dene :D bir sorunda olmuyo ilkse biraz acıyabilir ama alacağın zevke değer :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. anal seks arkadan yapılan seks oral sekste ağız yoluyla yapılan seks ben oral seks seviyorum
00 Yorumlazina ne kadar gunahsa analda okadar gunahtir,yani herkesin tuttugu kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi de haram olan özellikle analın günah olduğu ağız ve anüs yoluyla yapılan seks
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu yaşta hala öğrenemedin mi anal arkadan ilişki oluyor oral yalamak emmek oluyor
00 YorumlaGünah ve haram arkadaşlar ne bu merak anlamadım sizi...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldediğim gibi o kısım tamamdır günah ve haram kişiye özeldir. İstemeyen yapmaz. O kısımla ilgili bir sorun yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal arka girişten birlikte olmak oral karşı tarafı ağız yoluyla tatmin etmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek alırda kadın acı çeker anala karşıyızzzzz:).)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinaldan daha zevk verdi bana açıkcası :D boşalabiliyorsun bir de orası da ayrı güzel :D
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılanal seks garanti seks çeşididir
33 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhamilelik açısından mı?
- +1 yıl
evet hamilelik ve kızlığını koruma yöününden
- +1 yıl
analsex yapan bir kadın kız olsa ne yazar boyle bir bakıreyle evlenıcegıme hayat kadınıyla evlenırım daha ıyı hıc degılse o durust olup soler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ters ilişki oluyor. oral yalamak diyelim kabaca
00 YorumlaCinsellik konusunda 386 cevap paylaştı. biz zevk alıyozda bayanları bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılanal uzayda yapılan
oral deniz dibinde yapılan40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhak yolu varken bok yoluna gitmeyin
51 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaçıklamayı okumayı deneyin
Popodan yemek anal ağızdan yemek oral
00 Yorumlaak yolu varken bok yoluna girilmez diyorlar
22 Yorumla
+1 yılSapık ve mantıksız olaylar zinciri
12 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirini yaşamadım
Anal arkadan
Oral ağızdan00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. yapmayı bilenle oral seks :D
00 YorumlaAnal = Arkadan
Oral = Ağızdan00 Yorumla
+1 yılboş verin gavur icadı bunlar Turkish sexe devam :D
00 YorumlaAnal arkadan, oral ağızdan olanı.
00 Yorumlazevki güzel olur ama yapacan kişi önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSagliga zararlıdır. Kız ılerde tuvaletini tutamaz
26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbu bir varsayım mı yoksa denenip edindiğiniz bir sonuç mu?
Cevap sahibi+1 yılBen yapmadım doktorlar söylüyor çevremden de biliyorum 5 sene sonra ortaya cikablr
Gizli Soran+1 yılo zaman ben denedim uzun bir süre anal yaptık parterimle ve 5 seneden fazladır beraberiz. Herhangi bir sorun yok şu anda.
Cevap sahibi+1 yılZamanla görülür kas dokusu gevşediniz görürsünüz kisiden kisiye degisir
- +1 yıl
dedikleri kadar kolay bir deformasyon olmuyor kaldıkı o deformasyonu oluşturacak penis yapısı zaten bizde yok ...sen yaşamana bak gizli keyfini cıkart
+1 yılYapmaman gereken seyler. :)
00 Yorumla
+1 yılHeh tam yerine sordun :-D
00 Yorumlaanal poponun arasından oral dudaklarının arasından
00 Yorumlaanal arkadan oral agızdan
00 Yorumlabiri aşağıdan biri yukarıdan havalandırmaktır
00 Yorumlaarkadan anal
biri de yalamalı00 Yorumla
+1 yılkaka gibi bir soru daha :D
00 Yorumlagunah oldugunu tartismak yersiz
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet o konuda tartışma yok zaten ama yinede günah olup yapılan bir çok şey var. Bununla iligi bir çok tartışma sorusu mevcut. Biz farklı bir cevap arıyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal arka delik
orak ağız ile10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar