bekaretimi benden 15-20 yaş büyük biriyle kaybetmek istiyorum, hem olgun erkeklerden hoşlandığımdan hem de daha bilgili olduğundan. ama öyle yaparsam beni canım yerine koyup sevmemesinden korkuyorum. ilkimi verirsem saf mı görünürüm büyük birine? yaşım 23
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın ki önemli olan yaş değil aslında tamamen izler senin duymuş olduğum hisler yani böyle bir şey yapacağını da kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan yapabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Bu konuda aceleci olmanı tavsiye etmem. İlişkiyi yaşadıktan sonra pişmanlık hislerine kapılma durumunda var terk edilme kullanılmis hislerini de yaşayabilirsin. Uygun zaman sana gelecektir yaşa takilma belki aynı yaşta biriyle olacaksın o yüzden aceleci olma akışına bırakman senin yararına olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılYani bunu bidaha düşünmeni tavsiye ederim, sen amatörü yaşamafan pro olmak istiyosun bunun dezavantajı proyu yaşadıktan sonra bir altından tatmin olamazsın, kesmez yani, herkezde pro olmadığına yokluğa düşme ona göre dikkat et ve iyi düşün derim🤣
00 Yorumla
😅 başta bu konu ile değil mantıklı bir aşk güven yoluyla başlaman gerekiyor anca öyle istediğin gibi birini bulursun direk bekaret vercem benden 10-20 yaş büyük biri ile dersen adam tek cinsel algılar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Bence yaşın o iş işin geç yaşlı birisi bunu kafasina takar ve seninle ciddi dusunur hadi 17-18 olsan tamam derdim ama ne bilim benim dusuncem bu
02 Yorumla
Soran+1 yılo iş için geç mi
Seks konusun da bu kadar septik davranacaksan hiç yapma... Kafanda ki düşüncelerini netleştir önce..
00 Yorumla
+1 yılTabiki karşındakinin karakteri ile ilgili ilişki sonrası sana sahipte çıkabilir AEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN deyip kibarca şutlayada bilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılo yas aralıgında bır erkegın o kızı sevmemesı cok zor kı hele ılkı olacaksa cok degerlı hıssettırır fakat evlılık ıstersen bıraz arıza cıkarabılır zıra evlenmıs bosanms olur o yastakı erkekler sutten agzı yanan yogurdu ufler
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 kiz 38 erkek mesela?
- +1 yıl
38 yasındakı bır erkek o yastakı kıza bebek gıbı davranır mutlu eder hakkını verır belkıde evlenmek ıster ama kendımden ornek vereyım ben evlılıge karsıyım onu yasadım evlendım bosandım artık evlılık dusunmem sadece sevgılı
Pekı sonrasında bağlanırmısın yoksa tek seferlik mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yooo adam zaten olgun. Senin hakkında neden kötü düşünsün
00 Yorumla
+1 yılbak arkadaşım sevmemesi diyor 🤣 git git kucakta iyi sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmesi mi gerekiyor ki anlamadım? Sorunun başı ile sonu uyumsuz olmuş.
00 Yorumla
+1 yılİlk deneyimini olgun tecrübeli biriyle yaşarsan sonraki iliskilerinden zevk alamayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖyle görünmemek senin elinde. Bu da davranışlarından ve tavırlarından kaynaklı olur. Unutma erkekler sizin kendinizi yansitmaniz üzerinden bir algılama biçimi geliştirir. Anlamışsındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten senin erkeğin olmak isterdim İnan bana yatak odasında ikimiz ter içinde kalırdık…. İçim bir hoş oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bakire birisiyle olsun isterim. Sıfıra sıfır. Herkesin tercihleri farklı oluyor.
00 YorumlaSıraya girerler , simdi evlen madem öyle fikrin var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. cok iyi ben 50 üzeri ile sürekli
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel.. ve tecrübeli oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olmazsın eğer gelecek düşünmüyorsan ve bekareti önemsemiyorsan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen benim gibi 29 yaşında ve kiymet bilecek birine ver.
00 YorumlaSeni zaten o yaslar sevmez ki? Sadece isini gorur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet saf temiz görünürsün
00 Yorumla
+1 yılSen önce ne istediğini keşfet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cokkkk kıymetli olursun şahsen benim gozumde
00 YorumlaYa ağa gidin ya işinize bu ne lan
00 Yorumla
+1 yılKendine yazık etmekten öteye geçmeyecektir.
00 Yorumla30 yaşındayım uygun mu senin için.
00 YorumlaCanın ne istiyorsa onu yap , dünyan senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özel biri olsun özel hisettirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanır seni, bence evlendiğinde yap sadece :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl36 iyi dersen gel halledelim itina ile sixxxxx
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce guvenilir birisi olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl43 yaşında dayıi napican
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAday var mı peki ?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Belkide doğru düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yıltamam abim tam senlik
22 Yorumla- +1 yıl
Erkek olduğunu bu kadar belli etme
Baba sorunu olabilir
00 Yorumla
+1 yıldaha tazesin
00 Yorumla
+1 yılYok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl34 olur mu :D
00 Yorumla Bedava verme bari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGel daddy ne
00 Yorumla
+1 yılGünah günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29./30 olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMall🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılboy kilon kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin tercihin
00 Yorumla