Fikirleriniz ve görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Kendimden çok büyük biriyle görüşüyorum ve sevişiyoruz?
Fikirleriniz ve görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Yaş farkı var ama 14 yaş aşırı anormal değil. En azından cinsellik yaşamak için. Duygusal bir bağ olmaması da yaşın itibariyle normal. Fakat adamın yaşına bakılırsa o da seninle sadece cinsellik için takılıyor. O zaman devam edin gizliliğe de özen gösterin demekten başka bir şey kalmıyor. Yalnız dikkat et, 25'li yaşları geçmeye başladığında, belirli bir duygusal olgunluğa eriştiğinde sevmek, sevilmek, değer görmek, desteklenmek gibi ihtiyaçların açığa çıkacak ve yaşadıkların seni tatmin etmeyecek. Erkekte bunu da arayacaksın. Belki o da değişir sen de değişirsin ve ilişkiniz biraz daha olgunlaşır. Ufukta evlilik ihtimali az bile olsa 25'ten önce bunu yapma. Israr ederse de yapma. Sonra 30'una basmadan karşına biri çıkar onu sevmeye başlarsın ve bir ikilemin içinde kalıverirsin. Seksin dışında da paylaşımlarınız olmalı. Hayat, dünya görüşü, ilişkiler, evlilik vs. Bu konularda ne düşünüyor, sen de düşünüyorsun, sana faydası olacak şeyler bunlar.
Erkekler yaş ilerledikçe yaş kompleksi başlar..
Bu yüzden kendinden küçük bir bayanla beraber olmak isterler.. Ve beraber olduğu bayanı tatmin ettikçe de kendini dinç ve genç daha türkçesi işi bitmemiş olarak görecek..
Eee sende bu tanıma uyuyorsun..
Naz etsen, inat etsen vermesen o illa ki başka bir bayanla birlikte olur..
Tamamen tatminkarlıkla alakalı..
yani zaten etrafı geniş ama sürekli bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. görüşün için teşekkür ederim faydalı oldu beğendim.
işte anlamıyorum diğerlerinin verdiği çoğu şeyi vermiyorum. benden daha küçük birini bulamaz imkansız zaten ben yeteri kadar küçüğüm.
onunla yatmadım daha bakireyim çünkü 18 yaşındayım
O halde bir iki fikir yürütebiliyorum.
Birincisi; Bir kadının ilki olmak gibi saplantısı olabilir. yani sevişiyorsunuz ama yüzeysel okşamalar ve arzular daha sonra yerini birlikte olmaya bırakabilir. Şimdlik seni zorlamıyor olabilir ama sonuçta bir erkek ve cinsel birliktelik isteyecektir.
İkincisi ise senin bakire olman onun için saflık ve tecrübesizlik ifade ettiği içinde kendini sende tam bir erkek olarak görüyor olabilir.. bu iki seçenekten başka bir durum olmasa seni çoktan kadın yapmıştı.
bu söylediklerin tecrübeye dayanıyor sanırım gerçekten çok mantıklı konuşuyorsun. işte ben bu yüzden olgun erkeklerden hoşlanıyorum.
evlenmek isteyeceğim erkeğinde böyle çok tecrübeli olmasını isterim. çünkü ancak o zaman onunla seks yapma ihtimalim olur.
Seks karşılıklı zevk alındığında daha güzeldir, buna sende bende katılıyoruz..
Ama zevk ve tatminkarlık kadar masumiyette var işin ucunda..
Eşinin tecrübeli olması senin için sorun olmayacak gibi. umarım düşündüğün gibi bir beraberliğin olur..
Şu an ki yaşadıklarında sadece yüzeysel olarak kalır ve kendini eşine saklarsın..
hayır sorun etmem tecrübeli olmasını ve kendimi saklayacağım kesinlikle
canım öncelikle okşama sürtme varsa artık bakire değilsin. Geçin bunu. Bakirelik zardan ibaret değildir bu konuda anlaşalım.
Sevmiyorsanız cinsel çekim vardır ki bu durum aşık olmaktan daha kötüdür. (Bana göre)
Bu olayın geleceği yoksa (sevgili olma, evlenme) gibi, bu işe son vermen senin hayrına olur. Çünkü zaman geçtikçe ona aşık olabilir ve ondan vazgeçemeyebilirsin.
Sende ne bulduğu konusuna gelirsek, çıtırsın bu kadar. Senin deyiminle "altına aldığı" kadınlar senin kadar genç ve güzel değildir, ondandır.
Teşekkür ederim görüşün için.
Ricalar
Olabilir, normal bir durum. Eğer bu fiziksel bir çıkar ilişkisi değilse onun için, gayet de güzel bir birliktelik olabilir.
Bence de öyle. Ama insanlar çok abartıyor.
Cevap
75Cevap
Sen adama farklı birşey sunuyorsun adamda sana farklı bir deneyim sunuyor. Bu sebeple ayrı duramıyorsunuz ama bu belirli bir süre sonra en azından bir taraf için çok basitleşecek. Yaşadığınız ve duygularınız çok normal ama şunuda unutmayın bakirelik zarın yırtılmasıyla alakalı değildir. Bence bu durumu uzatmamanızda fayda var ileride psikolojik etkileri farklı olabilir.
Evet haklısın. Zaten daha fazla uzatmama kararı aldım.
bence evlenebilirsiniz yaşınızda iyi aslında siz sevgili değil evlenmelisiniz bunu ona söyle bir efvlnsekmi de bakalım tepkisi ne olacak ilk olurmu ya der ama 1 ay içinde sen istermisin diye sana sorar ve hareketleri sana daha değişir evlilik yolunda inan sende evlenmek istersin onunla
yok o da kimseyle evlenmeyi düşünmüyor şu anda bende düşünmüyorum muhtemelen olumsuz cevap verecektir. ayrıca yaş farkı çok herkesten gizliyoruz yanlış anlaşılır çünkü.
hayır yanlış bir şey yaptığımı biliyorum bu normal değil çünkü ama önüne geçemiyorum
seks yapmadık bakireyim yaşım küçük daha o da şu anda daha ileriye gitmek istemiyor
ama neden evlensin ki çevresi geniş evlense şimdiye kadar evlenirdi başkasıyla
nasıl emin olabiliyorsun söyler misin?
ben hiç zannetmiyorum şu anda bile ilişkimizi herkesten saklıyoruz kimse bilmiyor millet yanlış anlar diye. ama daha devam edersek söylemeyi deneyebilirim uygun bir anda.
tanıştığımız süre mi?
1 ay sonra tam reşit oluyorum. ama olgun olduğum için millet beni 20 falan zannediyor.
1 yılı aşkın tanışıyoruz.
ne iş yaptığının ne önemi var
peki sağ ol görüşlerin için
Hersey cinsel iliski degil ki :) bende su ara bakire sevgilim olsa doyasiya opusmeyo sevismeyi cinsel iliskiden daha cok zevk Alirim. Cogu kisinin arayipta bulamadigini bulmus neden biraksin :))
işte beni ancak sizin gibi olgun insanlar anlıyor. diğer ergenler ancak laf dalaşına giriyor.
Aynen iste ergenlikle olgunluk arasindaki fark :) sen keyfini cikariyorsan gerisi teferuat
İki kişinin bildiği sır değildir falan bahane, beyninden geçen düşünceler dudağından döküldüğü an sır olmaktan çıkar. Burada erkeğin kazancına yönelmişsin ama her şey kazançla ölçülmez, sevmek-sevilmek, ait olmak-birini sahiplenmek, zevk, mutluluk bunların her biri ayrı kavramlar. Sevdiğin insanla sevişirken aldığın zevki hiçbir şey hissetmediğin fakat seks yaptığın bir insanla aldığın zevki karşılaştırabiliyorsun, ilginç? İlk başta olgun olduğunu düşündüm fakat hala çocuksu yanların var...
Hiç aşık olmadım o yüzden hiç o zevki tatma ihtimalim olmadı.
bir bana gelmiyor senin gibi çıtır offf canım çekti amaaaan yok be erkek olduğum halde ileride çocuğum olur yüzüne bakamam bide öğrendiğini düşünsene babam şöyle böyle etmiş dediğini.
Birilerinin öğrenmesini korktuğun herşey yanlıştır sen de yanlış yoldasın çok iyi anlaşıyor da olabilirsin ama basitleşiyorsun kendini eşine sakla
biliyorum yanlış yolda olduğumu ama engel olamıyorum
olursun bak kendimden örnek verdim ben de isterim gencecik hatunla takılmayı ama ilerisini düşünürüm ve o kızın geleceğini düşünürüm emin ol o seni düşünmüyor sende onu kullanmıyosun sen öyle düşünüyosun bu dediklerimden sonra da daha devam etmeye meyilliysen diyecek bişi kalmaz sen kendi adını kendin koyup kabullenmiş sayılırsın artık kimse bilmese kaç yazar ki sen biliyosun neyin ne olduğunu
teşekkür ederim görüşün için
Sen 18 yasindan kucuksun 18 olsan biraz akilli olurdun, oda olmadigina Göre cocuk istismari yapsn bir sapikla berabersin aksini ispatlayamazsin
saçmalıyorsun akılla ne alakası var sadece yüreğimden geçen bunlar
Hoslanmiyosan , sevmiyosan nasil sevidiyosun. igrenc degilmiii :/ sizden bisey olmaz bir sure sonra bulusmazdiniz bence
zaten kimseden hoşlanmadım şu zamana kadar
olgun erkek farkı işte. çok teknik bilmesi ve güvenilirlilik, gençlere güvenilmiyor başkasına postalıyo gençler yaşlı olunca lolitayı bırakamıyor kız kendini bırakana kadar
mertadam27 aynen haklısın olgun olduğu için ilgimi çekiyor belki de
@mertadam27
Ayni sey bendede var aramizda 11-12 yas var ve kucuk olan benim bizde sevisiyoruz yatmak istedigi halde yatmadim. 1 yildir boyleyiz ve simdi sevglyz. Nasil tanistinz tum bnlar nasil gelisti?
arkadaş ortamı gibi bir yerde tanıştık 1 yılı geçti tanışmamız ama sevgili değiliz ve o da beni düşündüğünden çok ileri gitmiyor
Arkadas ortaminda o kadar buyuk birisi girebikiyorsa sorun olmamali bnce. Bu yakinlasma nasil oldu
mesaj atmaya başladı sonra numara verme falan öyle konuşmaya başladık. daha önce arkadaş ortamında sürekli görüyorduk birbirimizi
Kac gosteriyor. Evde takiliyorsunuz sanirim hep
evet hep ev ortamı
ilk yakınlaşma nasıl oldu
Bendede var senden beraber cok guzel vakit geciriyoruz. Niye onunlayim dersen enerjisi harika bana surekli olarak kendime bakmam spor yaomam formumu korumam gerektiginin uyaricisi ve denetleyeni gibi.
ne güzel ya siz sevgilisiniz ama sanırsam
evet olgunluk bunu gerektiriyor demek ki hiç bir zorlama olmadan
Görüşüyoruz diyorsun ve hiç bir şey yapmıyoruz, sevmiyoruz diyorsun.. Tuhaf! Görüntü olsun diye mi görüşüyorsunuz? Bence o kişi seninle seks yapmak ister yaşça fark varsa 15-20
kimse bilmiyor görüştüğümüzü gizliyoruz ayrıca bunları konuştuk beni düşündüğü için çok ileriye gitmek istemiyor
Genç olman güzel olmandan dolayı vede düşünceler de biraz uyuşuyorsa ondan dolayı da ilgilenebilir ve senin son cümlelerde belirttiğin gibi..
Altina aldigi bir ton kadin var senin isin ne peki bir hastalik alirsaniz topyekun şut
ilişkiye girmeden bu mümkün mü ki
Opusme yok mu hani tukuruk olur ya agizda :)
Demekki seni iyi beceriyor yatakta. Sen de yatakta fırtına gibisin. Bu nedenle sevişiyorsun onunla.
seks yok
yani dokunma okşama öpme sürtünme falan cinsel ilişki yok
yaşım küçük o yüzden bakire kalmaya devam ediyorum ve evlenene kadar bakire kalcam
neden
Senide altın almanın umudunu buluyor sende..
Ul*n bide aklınca kendini övüyor.
hayır bunları konuşuyoruz biz yaşım küçük olduğundan çok ileri gitmiyor
Senin gibi kizlardan hoslanmiyorum her seyi yap ama bakire kal 'bakirelik bir taki' ya tam yap kimseyi kandirma ya da yapma
.
biliyorum yanlış bir şey yaptığımı
onun yanında kendini ezik değersiz hissettiğin için vazgeçemiyorsun. yaş farkı derken sen ve o kaç yaşındasınız
değersiz hissetsem görüşmem onunla
o nasıl oluyor. başka kadınlarlada beraber oluyormuş. bende ne buluyor diye kendin söylemişsin.
Sıkılana kadar veya birlikte olana kadar devam eder..
yuhhh ya dıyecegım lakın senın gıbı çook kız var tanııdıgım😉
neden yuh diyorsun
sence normalmı yaptıkların?
hem bırsuru çocukla konuş hem sevmedıgın çocukla seviş...
haklısın ama önüne geçemiyorum
anlıyorum bebegımm.. cınsel arzuların fazla, bazen bendede oluyor hele gençlık yıllarımda felaket çapkındım buyuzden.. beyın çok fazla adrenalın uretıyor bu yaşlarda (15-25)
S3n onun icin citir bir sevgilisin bu yas siniri normal bence ama cinsllikte istedigini vermessen ters iliski istiycektir bununlada yeterince tatmin olur ama sen olurmusun bilmiyrum :)
Sen citirsin onun icin farkli bir macerasin adamin niyeti sevismk olduktan sonra kadin sayisinin onemi yok ;)
ama ilişkiye girmiyoruz işte onu anlamıyorum hala neden peşimi bırakmıyor
Sevisiyoruz demedin mi
Evlenene kadar bakire kalacam diyor. Sen bakire falan degilsin vajinan saglam diye diger yaptuklarin onemli degil mj saniyorsun pis yalanci. Senin gibilere e5 te tir carpar insallah
la yar.. kafası her görüştüğümde sevişiyoruz demişsin sonra sonuçta sevişmiyoz beni niye görmek istiyor demişsin topmusun nesin.
gittiği yere kadar gidecek kafanı niye bununla yoruyosun? alan razı satan razı.
ne bileyim ya bende ne buluyor onu hiç anlamıyorum
seks buluyor sende. kara kaşına kara gözüne senle birlikte olmuyor. yani öyleysen belki o tipte kızları seviyodur o yüzden de olabilir tabi. sonuçta ikiniz de seks yüzünden birliktesiniz.
seks yapmadık bakireyim yaşım küçük daha o da şu anda daha ileriye gitmek istemiyor
ee ne olayı bu niye birliktesiniz ki o zaman :D
of sevgili de değiliz ya. bilmiyorum görüşüyoruz ama yine de. ikimizde sevmiyoruz birbirimizi.
torbacınızın numarasını versene bana
sen 18 veya 19 ısen karsındakı kesınlıkle 30 u geçmemesı gerekıyorr
ben 18 o 32
pekı onla sadece vakıtmı gecırıyorsun :) yanı amac ne onla olan ılıskın eglenmekmı
bilmiyorum ya sadece o olmadan yapamıyorum
bu gecıcı hevestır merak etme o ıstedıgını alınca sana yol verir
geçici heves farkındayım zaten. ayrıca bunları konuştuk beni düşündüğü için çok ileriye gitmek istemiyor.
tatlım bunlar sadece güven kzanmak ıcın laftan ıbarettırr :)
gerçekten öyle midir 1 yılı aşkın tanışıyoruz onu iyice tanıdığımı düşünüyorum
ben 3 sene bekleyenlerı gördüm sonr abevlı cıkıp sevgılısı olanları gördüm..
Niye olamayasınız ya okadar mı yaş farkı var. Aşk varsa sıkıntınyok benc
maalesef çok var
Neden ondan ayrı kalamıyorsun seni ona çeken nedir
ya da adama oyuncak olmak hoşunamı gidiyor
ilk önce bunları sorgula
Neden ayrı kalamadığımı bilmediğim için böyle meraklıyım zaten.
Her görüştüğümüzde sevişiyoruz diyorsun sonra aramızda cinsellik yok diyorsun :/ birbirinizin yanağını mı seviyorsunuz
ya ya tabi okuman yok sanırım ya da gözlerin bozuk
olabilir okumayı 10 yaşında öğrenmişim
tamam o zaman şu an biliyorsun. yukarıdaki yazıyı oku öyle yaz.
hala aynı fikirdeyim
soru başlığında sevişiyoruz yazmışsın yalnız hahhhhh
Çüşş oha.. sen normal bir evlilik de yapamazsın artık.. yani yoldan çıkmışsın iflah olmazsın
Keşke ölsen..
ölünce ne değişecek yaptıklarım silinmeyecek
Hesabın daha çabuk görülür
Senin ruhun kasarlanmis yavrum ya :))
Bikere ben onu kullaniyorum nedir? Erkek la o erkek.
Ona bisey olmaz adimi çikacak. Paarasini yedim kullandim desen kmse icin bisey degismez ama. O seni iyi kullaniyor :)))))
ya varya 20 olsan gene normal dicemde onedir ya sen 18 o 32
maalesef hiç normal değil bizimki
bence de normal ama insanlarımız anlamıyor
Bu aşk değil kasarlik ama demicem.
Çok namuslu bir kıza benziyorsun
aşk yok zaten
Sevişiyoruz ama bakireyim he bide namuslu yav hee heee :D
32-18=14 beyin yaşı böyle hesaplanıyormuş bir öyle duyduk :)
yaşlarınız kaç söyler misin ltfen. aynı durumu ben de yaşadım yakın zamanda
ben 18 o 32
ben de senin yaşında biriyle birlikte oldum. ben 34 yaşındayım. dediğin gibi sadece seviştik. onunla ilişkiye girmedim çünkü kızdı ona zarar vermek istemedim. şu var ki 30-35 yaşında bir kadınla ilişkiye girmek başka 18 yaşında bir kızı öpmek memelerini sıkmak bambaşka. bilmem anlatabildim mi?
hala devam ediyor musunuz
ayrılmanız iyi olmuş evli olman çok sıkıntılı bu durumda
kardeşim bana ulaşabilir misin sana yardımcı olmak istiyorum lütfen bana ulaş mutlaka
Emekli maaşını seninle değerlendiriyor demek ki. Ben bunu anladım.
Bende istiyorum senden bitane ne şanslı adammis o be
neden şanslı oluyor ki avantajı yok, yerine dezavantajı var
benimle birlikte olamıyor
yazının tamamını oku sonra yaz
anladım kadarıyla zevk için birliktesiniz ama adam senin gibisini bulmuş kacırmak istemıyor kısacası
sız anlaştıktan; senın hakkını verdıkten sonra gerısı anlamsız...
ikinizde birbirinizi hissetmeyi seviyorsunuz başka bir şey yok adamda
18liği kimse reddetmez. Taze tatlı gelir. Senin isteğin yüksek zaten kiminle olsa aynı tadı alırsın
bende bırakamıyorum ama onu istesem daha genç erkekte bulurum
Sana daha genç değil o yaşlarda birisi lazım veya 23 24 yaşlarında. Kendi yaşınlarınla aynı tadı almazsın
aynen zaten yaşıtımla yapamam ben en az 24 25 yaşında olmalı
Bu konuya diycek birşey yok sadece sun diye bilirim ( mutluluk lar ) :)
ya cinsel istek işte ondan başkasıyla yatıyormsuun?
eee güzelim sadece para karşılığı vermıyorsun o kdar yani :))
nasıl?
kullanılıyorsun diyorum güzelim gençliğini harcıyorsun
bende kullanıyorum ona bakarsan
nesini kullanıyorsun
aklını beynini
bırak ya ne beynı aklından bahsediyorsun. o akıllı aslında gencecık kızı yıyor işte dürüst olsa sana bunu yapmaz sende iffetini koruyan bırsıı olsan bunları yapmazsın
biliyorum yanlış bir şey yaptığımı
eee daha ne uğraşıyorsun o zaman. kızım kendıne gel bugün sevişirsiniz yarın altına alır kulanır kullanır atar bir köşeye sonra senın yolun nereye düşer bılemem artık
Sen kac yasindasin o kac yasinda?
Kullandirma kendini.
Allah askina sen onun neyini kullaniorsun? Yarin birgün bir ortaya ciksa deseki ben bu kizla herseyi yaptim. Senmi Kücük düsersin o mu? O erkek ama sen bir bayansin ve 18 yasindasin. Gelecgini hesap etmelisin önce. Zevklerini degil.
o benden daha çok gizlemeye çalışıyor yaş farkından dolayı biri duyar diye ödü kopuyor karşılıklı güven var
Level atlaman lazım, sonra üzülmen, döngü böyle...
Senin yaşın kaç onun yaşı kaç?
ben 18, o 32
Anladım canım benimde sevgilimle aramızda hemen hemen aynı yaş farkı var bu dediğin Tekirdağ'dami şehir farkı var mı semt yada?
yok yakın oturuyoruz merak etme senin sevgilin değildir :)
Öldürdün beni yaaa :))) kızcem birbirinize sadece cinsel açıdan isinmissiniz yani bunun ilerisi olurmu olmaz mı bilinmez ama bu sadece Sevişmeden ibaret ilkelerini o da yasadiysan bide
ilerisi olmayacak belli sevgili falan olmayız ama bunun sonu nasıl gelecek bilmiyorum
malsın yapacak birşey yok
sende ergensin maalesef o yüzden sen gibiler ilgimi çekmiyor
tüh ne şanslılar var :P
neden
Bildiğin kullanıyor seni de altına alır bu gidişle
yok biz bunları konuştuk yaşım küçük olduğundan ileri gitmiyor
Başına bela etmek istemiyor desene sen şuna
o da olabilir
Sen kendini kullandırılan devam et
şaşırmadım garip gelmedi :)
Resmen aklından şüphem var
neden
Kendini lullandiriyorsun onun için çıtır bir heyecansin
Nerden buldu adam seni bizde yokki böyle sans :)
neden
şans ne alaka ya adam peşimden çok koştu
tabii ki yazmam
yaşım küçük daha. o da şu anda daha ileriye gitmek istemiyor
normal bence onemlı olan ısteklı olman
cınsel anlamda olgunluk ıyıdır
o olgun olduğu için zaten bana çekici geliyor
normal ıste bende olgunumdur genelde
Bence yanlış yoldasın
18Lik citiri bulmuş napacak diğerlerini yani
aklındamı yok senin, amaç gayet net..
çocuk doğurmada sonra başın ağrımasın
yazıların tamamını oku sonra yaz
sevişiyorsunuz o kadar.. adam halinden çok memnun her erkek taze kız ile seks sever ama sen eskiyorsun bence
eee şimdi orospuya para mı verip dursun adam.
zaten şu anda yattığı bir ton kadın var
benim de yatabileceğim bir ton kadın var. ama seninle de yapmak isterim yani bakire de olsan, bir şey yapmayacak olsak.
demin gömdün şimdi niye değiştin
yoo. hala aynıyım. vücudun seksiyle, üstelik sevgili olmadan, her erkek yatar seninle
Sizin olay fuck body gihi olmus😐
o ne tam olarak
En İyi Cevaplar