Kendimden çok büyük biriyle görüşüyorum ve sevişiyoruz?

Her görüştüğümüzde sevişiyoruz. Yaş farkı çok fazla ama ondan ayrı kalamıyorum o da bensiz yapamıyor. Konuştuğum bir sürü insan olmasına rağmen o olmadan olmuyor ondan hoşlanmadığım halde. Onun da etrafında çok kadın var. Bunun sonu nereye kadar böyle gider? O neden benimle görüşmeye devam ediyor? Sonuçta ilişkiye girmiyoruz. Ve altına aldığı bir ton kadın var, bende ne buluyor? Sevgili değiliz ve birbirimizi sevmiyoruz bile. Daha devam etmek istiyorum ama onunla sevgili olamam herkesten gizliyoruz görüştüğümüzü ikimizde yanlış anlaşılırız diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli aynı soru ben 18, o 32 yaşında. Buna göre fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da eklemem lazım aramızda cinsel ilişki yok, olmadı. Bakireyim evlenene kadar bakire kalcam. Vücudumu çok beğeniyor bende seksi olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden mi benimle ilgileniyor bilmiyorum. Olayı çok abartmayın. Sadece dokunma, okşama, sürtünme falan var.
Güncellemeler
+1 yıl
Beddua mı ettiniz ya da nazar mı değdi bilmiyorum ama bazı önemli sebeplerden dolayı ikimizde üzülerek artık görüşmemek mecburiyetinde kaldık.
Fikirleriniz ve görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Kendimden çok büyük biriyle görüşüyorum ve sevişiyoruz?
Cevapla