Yazın yeni tanıştık ve birbirimizden çok etkilendik sonra birkaç gün konuşup beraber olduk. Farklı şehirlere döndük sonra özleyip tekrar birleştik beraber olup tekrar döndük. Şimdi bu bana iyi geliyor ama ne yapmam gerekiyor beklentim ne olmalı onunla konuşmalı mıyım? Ne istediğim konusunda emin değilim help
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Teni uyumunuz vardır Ve birbirinize güvenmişsinizdir temizlik ve bakım konusunda da uyumlu iseniz Neden olmasın yani ilişkiniz var mı peki Her ikinizin ayrı ayrı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkiyi beklentisiz yaşamayı dene... "Şimdi"den mutlu olmayı dene... Beklentiler hayal kırıklığı yaratır.
00 Yorumla Zamana birak zaman herseyin ilaci.. eger ki evlilik dusunme yok ise caniniz istediginde bedeninizin istekleri yapin.. keyfine bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadar daha devam edebilir her arzuda birlesip ayrilmak senin icinde onun icinde zor konus tabi, sadece sevisme konusundami dusunuyo yoksa ilerisi olacakmi bil bildir
02 Yorumla
Soran1 yılHalimiz ve tavırlarımız sadece secişme odaklı. Birbşrimizi arayıp sormuyoruz mesajlaşmıyoruz sadece bi fitil ateşlenince yoğun konuşuyoruz şimdi bende o da ilerisi yok mesajını yoğun veriyoruz aslında
Cevap sahibi1 yılAma bir zaman sonra duygular işin içine girerse ki bu odaktan oluşabilecek gibi duruyor uzaklasmak zor olacak, ya noktalayip bitireceksin ya da devam edip duygusal zararla kalacaksin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılFB olarak takilacaksiniz. Belli ki adamda daha fazlası yok
06 Yorumla
Soran1 yılBende fazlasını talep etmiyorum ama acaba bu sorun mu
- 1 yıl
İkinizden birinde aşk başlarsa sorun olur
Soran1 yılBunun için önceden konuşup netleştirmek gerekir mi bazı şeyleri çünkü şu an akışa göre gidiyoruz
- 1 yıl
Konuşursaniz işin büyüsü bozulur. Sen kendine dikkat et. Duygusal yaklaşma olaya.
Soran1 yılAma ben duygusal biriyim
- 1 yıl
Seni anlıyorum. şu an ikinizin de birbirinize karşı sorumlulukları yok, Hesap verme derdi yok, ciddi ilişki yapabilirsiniz. Ama araya ask girerse ya da sevgili olursanız bu defa eski heyecan kalmayacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKafanıza göre takılım nasıl mutluysan keyif alıyosan öyle takılın bi dahamı geleceksiniz dünyaya eğlenmeye bak 😬
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. istedikçe bir araya gelin. medeni durumlar uygun mu
00 Yorumla
1 yılİlla bir beklentiye girmen gerekmiyor keyfini çıkar
00 YorumlaNasıl olsa beraber olmuşsunuz. Her istediğinizde olun işte.
00 YorumlaBu tarz bir ilişkim var buluşma için 10 bin TL ödüyordum o geldi aklıma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlen doya doya seks yap hamile kalma korkusu olmadan daha iyi oluyor.
00 Yorumla
1 yılSeviş sanki ne olacak
016 Yorumla
Soran1 yılOndan daha fazlasını beklemiyor olmam sorun olur mu sonradan
- 1 yıl
Niye sorun olsun ki erkekler de sevişeceği kız isterler yapışan trip atan kızı sevmezler
Soran1 yılİleride bir şeyler hissedersem biz böyle değildik diyip yan çizebilir
- 1 yıl
İlerde sen bi şey hissetmeyip o hissederse sen yan çizersen ne olacak? Yani ilerinin hesabını ne hissedeceğini neler yapacağını nerden bilebilirsin?
Soran1 yılBilmiyorum önceden yaşadığım bir ilişkide başıma böyle bir şey geldi sevişmekten fazlasını talep edince biz böyle değildik noluyor dedi o yüzden şu an çok tedirginim
- 1 yıl
Tersi olursa mesela sen sadece sevişmek istiyor ama adam fazlasını istiyor sen duygusal istememene rağmen adam istiyor diye değişir misin? Bu yüzden aman sonra ya böyle olursa deyip anın tadını kaçırma bence. Her erkek sevişmek ister duygusallık çoğu erkekte yok. Duygusallık istiyorsan ona göre çok az erkeklerde olur ki onu da bulmak zor. Amacın istediğim zaman istediğim yöne çevireyim dersen öyle bi dünya da yok
Soran1 yılFb ilişkinin bana uygun olduğunu düşünmüyorum ara sıra bir şekilde dahil olmalı bence hayatıma ama bunu konuşmalı mıyım emin değilim çünkü şu an çok mutluyum mesela güzel anıle biriktirdk gayet kibardı
- 1 yıl
Benim daha önce 3 kişiyle fb ilişkim oldu. Biri çok iyiydi beklentilerimiz uyuşuyordu diğer orta diğeri de çok erken bitirdik çünkü bildiğin sevgili olmak istedi ama ben bu şekilde istemedim çünkü ilişkimiz seks üzeri idi. beklentiler konuşulmalı farklı ise herkes kendi yoluna gitmeli zaten sevgililik öyle ne zaman anlaşmazlık çıkarsa ayrılık olur. Bu yüzden beklentin ne ise onu net şekilde belirtmelisin
Soran1 yılKonuşursam sadece fb düşünüyorum seninle derse bu süreci bozmuş oluyorum ama
- 1 yıl
O da isterse birlikte devam edersin istemezse bitirirsin. Şayet konuşmayıp ilerde gene farklı düştüğünüz an gene bitecek? Yani adamı kaybetmek istemiyorsan adamın tüm dediklerini yap o zaman. Yok hem adam dediklerimi yapsın beni de kaybetmesin her dediğimi yapsın yok öyle bi dünya işte. Adamı kaybederim korkusuyla o zaman adamın tüm dediklerini yap
Soran1 yıl😄 düşüneceğim
- 1 yıl
Senim gibi biriyle fb olmayı isterdim ama , kaç yaşındasın sen ne işle meşgulsün?
Soran1 yılFb bana uygun değil ben ara sıra bir şeyler konuşalım flörtleşme çevirelim isterim işte kendmi biliyorum
- 1 yıl
Ben de öyleyim sevişip yiyiştikten sonra mesela beraber yemek ya da film izlemek isterim bazen birlikte bi şeyler yapmak da güzel
Soran1 yılBence bunlar anlam ve eğlence katıyor. Imm sanırım biraz daha devam ettireceğim ilerleyen zamanda buraya çağıracağım biraz birlikte kalırız o zaman bakarım aramıza, o dönünce de yaşadığım hisse ve bana davranışlarına göre net bir şey söylerim diye düşündüm
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın hangi ilde yaşıyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu konuşmadan bilemessin :D
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela
Soran1 yılHayır
Soran1 yılNe alaka evlilikle ne saçma bi bağlam
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılbir fuc+ body hikayesi e güzelll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnceden hiç cinselliğin varmiydi
04 Yorumla
Soran1 yılE tabi ki
Cevap sahibi1 yılBu zamanda herkesin aklı cinsellikte o kişide bu yüzden seninle ugrasiyir
Soran1 yılE benim de öyle
Cevap sahibi1 yılŞimdi seni tam anlamadım o istiyor sen istiyorsun sorun ne
1 yılAkışına bırak bence
06 Yorumla
Soran1 yılAkışta bazı duygusal şeyler devreye girerse başından keşke konuşsaydım demek istemiyorum
- 1 yıl
Sen bu çocukla tam olarak ne düşünüyorsun beklentin ne
Soran1 yılFarklı şehir ve benden daha alt düzeyli olduğu için ciddi ilişki düşünmüyorum. Ama hayatında özel bir yere koyması flört etmesi vs beni mutlu edebilir
- 1 yıl
Bırak o zaman öyle kalsın. Anladığım sadece cinsellik yaşıyorsunuz ve seni tatmin edebiliyor bundan mutsuzmusun
Soran1 yılHayır çok hoşuma gidiyor beraber yaşadıklarımız eve yaşadığım yere dönünce büyü bozuluyor
- 1 yıl
Tamam işte aynı şeyi konuşuyoruz mutluysan onunlayken daha fazlasını isteme üzülürsün
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevk veriyorsa devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDevam et hala
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç ve evlilik istiyor musun
Gizli Üye(25-29)1 yılFb olursunuz
00 Yorumla
1 yılCanın istiyo mu
02 Yorumla
Soran1 yılE tabi isteyince konuşuyoruz buluşuyoruz
- 1 yıl
Hmm şu an istiyo mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biriyle sadece sevişiyoruz ama devam ettirmeli miyim emin değilim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat