- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 aySevgililik seks iliskisidir seks olmazsa sevgililik olmaz özellikle kizlar icin seviyoruz asigiz evlenecez dedikten sonra tamamdir rahat rahat seks yapiliyor yeter ki seviyoruz aşığız evlenecez lafı olsun yoksa olmaz bunu demeden olmuyor kızlar icin
Artık böyle hale geldi ortalık haa tabiki de hayir sevismek zorunda degilsin zaten yapmamalisin evlenmeyecen kiza dokunmak ya da evlenmeyecen erkege dokunmak olmaz iste bu yüzden sevgililikten kacınacaksin bunlar olmaması icinn
34 yasima geldim sevgili pesinde kosmadim asla kizlarin pesinde kosmadim haa öyle ortamimda olmadi iyi ki de olmadi olsa da yapmazdim yine zaten Dsha bir kızın elini tutmadim bir kızla cay kahve icmedim evlilige gelince 5 yasimdan beri evlenmeyecem diyen biriyim şu anda baktigimda da evkenecek olsam namuslu temiz kiz bulamam kaldi ki sadece bu degil kızlar her türlü sorunlu artık haa olursa yabancı kızla evlenirim o da olursa ne zaman olur bilmiyorum ya da hic olmaz Evlilik kalmadı artık zaten o yüzden bir önemi yokk haa evlilik olmazsa seks de yok tabi kalkip da evlenmeyecem diyip de onla bunla yatmaya kalkmam yine
014 Yorumla- 11 ay
Sen seks yaptınmı hiç nereden biliyon
- 11 ay
Yazdigimi okumadin herhalde hicbir sey yapmadim daha
- 11 ay
Yapsan oooo dadindan yenmez yap kanka
- 11 ay
Sen yaptin demek onun tadi baska da o öyle yap demekle olmuyor bir meme görüp elleyip öpmek vajina görüp elleyipnicine girmek bosalmak güzel seyler ama onu yapmasi kolay degil iste p*rno izlerken görüyorum ssdece
- 11 ay
İştahlandirma insanı len
- 11 ay
Harbiden haa böyle söyleyince ben de iştahlandım işte p*rno izlemenin bagimligininn zararlardan bie tanesi bana
- 11 ay
Reis bir mektebe git bari bak yaşın geçiyo pıttik gör olumlu dunya
- 11 ay
Olsa da bir yandan yapamam ki kilo var hem de aşırı kilo var çüküm görünmüyor düzgüncene mastürbasyonu zor yapiyorum bir de erken bosalma var ben de nasil olacak
- 11 ay
Goremiyosan zor reis az kilo ver olmaz böyle ya da gay ol en azından arz talep artar
- 11 ay
Noye durduk yere gay oluyom lann 🤣🤣 kilo konusunda vermem gerekiyorr da nasil olacaksa bilemiyorummm 😔😔😔😭😭😭😭
- 11 ay
Pasif gaylar var işte kilolu seven yardımcı olurlar sana kızlarin nazi çekilmez horneti indir bak bir
- 11 ay
Sen gay misin laa yoksaaa bayagi bilgilisinnn kizlarin türk kızlarının nazı cekilmez dogru dedin gerci hicbir seyi cekilmez zaten yüzden uzagim onlara olursa yabanci alirimm zatennn
- 11 ay
Gay değilim de gay dolu her yer biliyoz illa
- 11 ay
Ne biliyim öylee ballandıra ballandıra anlatiyon ki sanki tadını almış biliyormuşsun gibi hele bir de kendinde olmayan bir seyi baskasına yap demek olmaz kendisinde olann seyi sen de yapmak demek olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevişmiyorsan erkekliğinden şüphe duyarım. Bir kadın senle sevişmek istiyorsa karşılık vermek ve hakkını vermek erkekliğin şanındandır.
00 YorumlaFemboy musun
01 Yorumla- 11 ay
Femboy ne
Gizli Üye(30-35)11 ayZorunda değilsin
01 Yorumla- 11 ay
Zaten vermiyo 🤣🤣
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım