• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Aşık olunan kişiyle sevişmek nasıl olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Aşık olduğunuz kişiyle sevişmek nasıl olur? Nasıl hissettirir, farklı olan şey nedir herhangi biriyle olmaktan?
Aşık olunan kişiyle sevişmek nasıl olur?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bazen bu hayal kırıklığı yaratabiliyor Çünkü aşık olduğun insan çok fazla farklı noktaya koymaya çalışıyorsun Yani beklentilerini çok yüksek tutuyorsun yani nasıl söyleyeyim hayallerin fantazilerin oluyor ama seviştiğin zaman bazen istediğini alamıyorsun ya da istediğin gibi olmuyor Hayal Kırıklığı olabiliyor bu riskli bir durum Aslında eğer her şey yolunda giderse Tabii ki güzel

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl bir hayal kırıklığı olabilir, ten uyumu olmadığı için mi, çekimser kalındığı için mi yoksa ilerisini istediğiniz ve alamadığınız için mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genelde Ten uyumu olmuyor ya da sizin beklentinizi cevap veremiyor veya genelde çoğunlukla bencil olabiliyor sadece kendisine odaklı bir şeyler bekleyebiliyor sizi mutlu edemiyor veya sizin mutlu olabileceğiniz şekilde davranmıyor Bunlar olabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ten uyumu karşılıklı mıdır bunu merak etmişimdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında burada genelde Ten uyumu olayı genelde kızlar tarafından olur yani kızlar ten uyum olmayan erkeklerden çok zevk almazlar çok da nasıl söyleyeyim arzulama olmaz ama Erkekler için ten uyumanın önemi yoktur kadın kadındır kafasını devam eder Yani erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadın olması yeter kafasıyla davranırken kadınlar ise seçici olur ten uyumunu ister ten uyum olmayınca Arzuları da olmaz tabii ki herkes böyle değil sen uyuma olmadan da tamamen cinselliğe dönenelik tavır takılıp zevk alanlarda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım, teşekkürler:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen sevgilinle sevişmek mi istiyorsun Daha önce hiç yakınlaşmadınız mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstemek değil de merak ettim aşk da daha tutkulu olur diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Işte diyorum ya herkes senin gibi Yola çıkıyor aşkta daha Tutku olur diyor daha fazla istekli arzula olur diyor ama ne oluyor biliyor musun hayal kırıklığı oluyor genelde büyük aşklarla başlayıp berbat bir şekilde devam edin evliliklerin sebebi bu beklentilerin yüksek tutulması ve hiçbirisinde gerçekleşmemesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle aşık olduğumuz kişiyi biz yüceltiyoruz ve yine biz şekillendiriyoruz. Bu yüzden de aşık olduğunuz kişiyle evlenmeyin derler. Bu yargıya tamamen katılmasam da hemen evlenelim gibi bir yanılgıya da düşülmemesi gerektiğine inanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Size sormam gereken şey şu an aşık olduğunuz bir ismi var O kişiyle mi Bunu yaşamak istiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece yaşasam nasıl olurdu diye merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğim gibi çoğunluğu hayal kırıklığı oluyor Yani aslında ilk zamanlarda olmasa bile diyelim ki evlendin veya bir şekilde garantiye aldı Ne bileyim ilk kez birlikte oldun artık kendisine bağlı hissediyor muhtaç hissedince Erkekler başka davranmaya başlıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kim kime muhtaç hissediyor bu durumda anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şöyle diyeyim şimdi erkekler genelde bir kadın elde edene kadar onu kaybetme korkusu yaşamayacaklarını hissettikleri zamana kadar ya da o kadına sahip olana kadar işte sahip olduktan sonra bu genelde bir sevgili ile ilk cinsel birliktelik ya da evlendikten sonra evlendikten sonra da veya Çocuk olduktan sonra diyeyim erkekler artık bu iş tamam deyip kafalarında bu kadın artık bana muhtaç bu kadın Artık bensiz yapamaz ya da bu kadın bir şekilde benimle hayatına devam etmek zorunda düşüncesi oluşmaya başlayınca erkeğin kafasında artık kadına karşı olan ilgisi o ateşli yaklaşmalar sevişmeler hoş ateşli cinsellikler yaşanmıyor bizdeki erkeklerin çoğunun kafası bu bir kadın elde edene kadar her türlü şey sefer verebilir elde ettikten sonra da artık iş öküz moduna döner hadi diyorum ya bu işi yapacağın insan hayal kırıklığı yaratabilir diye bu hayal kırıklığı ya ilk sevişirken ortaya çıkar ya da ilk olmasa bile sonraki dönemlerde ortaya çıkabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizce bu rahatlığı yaşatan cinsel birliktelik yaşamaları mı yoksa kadınların gösterdiği tavırdan dolayı mı? Bağlı hissini hangisi oluşturuyor? Ve bütün erkeklerde geçerli değil sanırım bu durum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu oluyor şimdi Erkekler ne zaman bir kadından çok çok emin olursa ne zaman Bu kadın beni terk edemez ne zaman bu kadın İşte benden kopamaz artık o Biz bununla cinsellik yaşadık beni terk edemez Ama ben onu terk ederim diye düşünüyorsa erkek ve bir şekilde bana muhtaç diye düşünüyorsan O zaman rahat davranmaya başlar yani erkeklerin biraz kafa yapısı şuna bağlı kaybetme korkusu yaşayıp yaşamamasına bağlı bir kadını kaybetme korkusu yaşamıyorsa erkek çok rahat Özgür davranır ama kaybetme korkusu yaşıyorsa elde tutmak için her şeyi yapar yani ne olursa olsun bir kadın bir erkekle cinsellik yaşadığı zaman %90 terk edilme ihtimali vardır Bu istatistik Hiç değişmez Ayrıca bir şey daha var diyelim ki adam cinsellikle seninle dibine kadar yaşadığı her şeyde gayet güzel oldu Bir müddet daha seninle Bunu yaşamak için devam edebilir eden de çok ne zamana kadar yaşayacağı veya Yaşamak istediği başka bir kadını bulana kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım, bana göre bir erkek bu düşünce yapısına giriyorsa aşktan ve sevgiden anlamıyor demektir. Umarım öyle insanlara denk gelmem o halde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Insallah insallah dikkat et ama.
      Erkekler ask konusunda bayaa sahtekardir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkındayım:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler yorum için 🙏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim sormak istediğiniz bazı şeyler varsa sorabilirsiniz isterseniz gizliden çıkabilirim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

hayatımda sadece bir kişiye aşık oldum ve sadece onunla yattım. pişman değilim ve asla olmayacağım. (aldattı ayrıldık ama hala deli gibi seviyorum yazmıyorum nefret etmiyorum çok özlüyorum, ama geri gelse bile barışmayacağım bunlara rağmen). başkasıyla yatmak istemezdim ve istemem gerçekten. illa ki zevk alır insan ama bunun zevki bir başka. sırılsıklam aşıksın karşındaki adama ve onu öpüyosun dokunuyosun her bir yerine. senin o. hem aşırı hoş bir hissi var. hem bir daha aşık oluyorsun. ve o zevki bir daha hiçbir şeyden alamazsın, ona dokunmanın zevkini bile.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım çok aşık olduğunuz başka biri olur ve evlenirsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ondan başka birine aşık olamam ki ben. hayatımda tek istediğim insandı. evlenmeyi sadece onunla düşünürdüm, artık asla düşünmüyorum. ve bence zaten aşk insanın hayatında sadece bir kez olur :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki aşık olduğunuz kişiyle dolu dolu yaşamadıysanız aşkınızı yine bir kere mi olur bir başkası olmaz mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü bana olurum gibi geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bence olmaz ya. dolu dolu bir şeyler yaşamamış olabilirsiniz ama tüm aşkınızı onda harcamış olursunuz. çok özlersiniz ama elden bir şey gelmez. hal böyle olunca da insan başkasıyla konuşmak bile istemiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama ben hep aşkın insanın içinde olduğunu düşünürüm, içimizdeki aşkı karşıdakine biz veriyoruz. Bu aşkı ortaya karşımızdaki kişi çıkartıyor evet bu doğru, herkeste de çıkmıyor ortaya. Ama ben dünya üzerinde yalnızca bir kişinin böyle bir mahareti olduğuna inanmıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mantıklı aslında. ama yemin ederim ayrılalı 2 sene oluyor ve hiçbir erkek gözüme yakışıklı bile gelmedi. hiçbir erkekle tanışmak, arkadaş olmak istemedim. ha aşık olduğum bey çok mu yakışıklı, hayır. ama gözüm sadece onu görüyor. iki senedir her nefes alışımda kalbim acıyor beni aldattığını hatırlayıp. her sarhoş oluşumda ağlıyorum. her şarkı beni ağlatıyor. tüm anılarımız gözümün önünden geçiyor her an. onunla yaptığımız her şeyi şimdi tek başıma yapıyorum. her an içimde bir boşluk var, yarım kaldım ben. ama benim hayalimdeki bölümü kazanmamı çok isterdi, kazandım okuyorum. hep kedimiz olsun isterdi, sokaktaki her kediyi severdik onunla, kedi aldım kendi evime ve sokaktaki kedileri hala hep sevip her zaman mama koyuyorum kapımın önüne. onunla buluştuğum yerlere tekrar tekrar geliyorum ağlıyorum biraz özlüyorum, hep içimde bir burukluk. onunla izlediğim filmleri dizileri izliyorum, beraber okuduğumuz kitapları okuyorum, beraber dinleyip dans ettiğimiz şarkıları dinliyorum ama o yok bunları sadece ben yapıyorum. tek başıma. aldatma sebebi de (aldatmanın sebebi mi olurmuş) farklı şehirlere düştük. aynı şehirdeydik onlar taşındı, ben de birkaç ay içinde başka şehirde üniversite kazandım zaten. ben uzaktayken bana hep derdi seni özlüyorum yakınında olsam keşke. beni sevdiğini bilirdim ama içimde hep bir ukte vardı, ya yakınından birini bana tercih ederse diye. tercih edilmedim ama yakınından biriyle tek gece için aldatıldım. hayat çok acımasız. yine ağlıyorum. çok özledim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşadıklarının aynısını yaşadım:) sadece ben aldatılmadım ama onun hatalarından dolayı ilişki artık çıkmaza girdi. Ve bir noktada artık kendimi seçmek zorunda kaldım tercihimi hep aşktan yana kullanmış olsam kalıcı bir mutluluk yaşayamazdım, üç gün mutluluk olduysam üç ömürlük ağladım hesabı ilerlerdi. Benimde 3-4 sene sürdü sevgim aynı sizin gibiydim. Ama fark ettim onu unutmak istemeyen bendim çünkü içimde o kadar güzeldi ki o güzelliğe arkamı dönmek zor olurdu benim için. Yıldız Tilbe'nin sözü bu da içimde o kadar güzelsin ki onu seninle kirletmeyeceğim. Onu orada bıraktım sizin gibi gelse de dönmem ve geçmişe daha gözüm açık baktığım için soğumaya da başladım ondan. Bende kimseyi sevemiyordum hemen sıkılıyordum ne yakışıklısı ne başka bir şeyi hiç bir etki etmiyordu. Ama bir gün birisi bana şöyle dedi, sen bu ruh haliyle kimseyi sevemezsin senin sevilmeyi beklemen lazım. Düşündüm bu cümle hakkında, sonrasında şöyle dedi, eski sevgilini aratmayacak türden bir sevgi olması lazım. Yani seni eski sevgilinden çok daha kaliteli ve delice seven birisi olduğunda geçmişin üstünü örtersin. Buradaki püf nokta sevilmek, sen kimseyi sevmeye çalışma. Belki sana da yardımcı olur bu düşünce çünkü o günden beri daha farklı hissediyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sevilemem ki. güzel değilim fiziğim falan da iyi değil. onları geçtim, elimde olmadan insanları tersliyorum, 1 2 arkadaşımdan başka kimseyle konuşmuyorum, mesajlara geç cevap veriyorum, konuşmak istemiyorum çünkü içimden gelmiyor bu. ayrıldığımız ilk zamanlar çok denedim unutmayı ya da başkalarıyla olmayı. bir iki çocukla datee çıktım, sanaldan insanlarla mesajlaştım, flörtleşmeyi denedim, etrafımdaki insanlarla tanışmaya konuşmaya sevmeye çalıştım. ama elimden bir şey gelmedi. bir ay kadar denedim bunları ama sonra elimde olmadan hepsini tersledim. bana yazan çok erkek vardı aslında (güzel değilim dedim, yanlış anlaşılmasın ama konuşup tanışmak arkadaş falan olmak isteyen çok vardı). yazanlara cevap vermedim. ya da verdiğim de oldu, ama insanlar bana ilgi verdikçe ben istemiyordum sanki sadece onun ilgisini sevgisini istiyordum. ben de insanlara boş ümit vermemeyi tercih ettim kimseye cevap vermiyorum artık. umarım ileride, başkasını sevmesem bile, bu üzgün hüzünlü yapıdan kurtulurum. hep böyle olsun istemiyorum. ama özlemeyeceğimi ya da soğuyacağımı düşünmüyorum. fakat alışmak istiyorum artık 2 sene oldu ve hala üzülmek beni fazla yoruyor. arkadaş edinmek ben de istiyorum birileriyle konuşmak, ortamlara gitmek eğlenmek. hep çağırıyorlar ama sanki onlarla eğlenmekten korkuyorum. gidemiyorum istesem bile yapamıyorum. o yanımda yokken ben gerçekten iyi olamıyorum. nasıl olur ki bu? nasıl becerebilirim alışmayı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabullenmek. Her şeyi olduğu gibi, ya da kaldığı şekliyle kabullenmek. Kabullendikten sonra yolunuza devam edebilirsiniz ancak. Ve ben sizin mutlu olmanızı hayata karışmanızı ve yeniden hayata karışıp aşık olmanızı isterim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok teşekkür ederim bu konuşma için.. biraz da kabullenmeyi deneyeyim o zaman. iyi günler, umarım güzel kalplerde yer alırsınız her zaman :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ediyorum, sizde öyle.. iyi günler..:)

Yorumla
  • maşuka222
    maşuka222 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

aşık olduğum biri ile sevisiyorsam sanırım mükemmellik duygusu içinde aşırı mutlu olurdum diye tahmin ediyorum.. çünkü ona bakarken bile Mutlu oluyorsam onun kollarında her animda onu hissetmek çok zevkli olurdu

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

9

Cevap

• novel
    novel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Daha istekli, daha ateşli olacağı kesin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yani pek açılımı ne bilmiyorum ama iyi hissediyor insan tenine deyince sevdiğin insanin güvende hissediyor

1
    0 Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Aşk ile yapılan seks, tutku, şehvet, arzu dolu olur. Tek gecelik ve sadece haz odakli sekslerden çok daha kaliteli ve keyif verici olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu yasarsan eger ölumsuz hissedersin oyle bi keyif

1
    0 Yorumla
  • HuZuRVeReNYoKMuU
    HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Arada aşk varsa aldığın haz zevk her şey tarif edilemez bir duygudur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşırı güzel bir his birde evli olunca aşırı mükemmel olur sanırım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dimi:)

Yorumla
  • Şimditamsırası
    Şimditamsırası Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Tecrübeli biriyle sevişmek her zaman güzel olur

0
    0 Yorumla
  • kaancan_7
    kaancan_7 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Onunyaşamış biri olarak çok farklı

0
    0 Yorumla
  • atarlı72
    atarlı72 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

İnsan sevdigini sever

0
    0 Yorumla
  • caglasu7
    caglasu7 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

dene gör

1
    0 Yorumla
  • LaErdi
    LaErdi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl

Daha tutkulu olur

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

hiç denemedim

0
    0 Yorumla
  • Patlicanli_kek
    Patlicanli_kek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Uçurur seni

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aşık olunan kişiyle sevişmek nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşık olunan kişi ile sevişmek 16 cevap verildi
Aşkla sevişmek nasıl oluyor? 20 cevap verildi
İnsanın aşık olduğu kişi ile sevişmesi nasıl bir duygu? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Meyveli yoğurt sever misin?
  • Çocuk gelişimi için evcil hayvan mı daha iyi yoksa titizlik mi daha önemli?
  • Önemli duyuru; Ben geldim 😬😬 Nassınız bakemmm?
  • Mutluluğunuzla mutlu olan var mı?
  • Ölmeden önce, sevdiklerini çevrenden kime emanet ederdin?
  • Hafta'ya aşkla mı başladınız yoksa tatil ile mi?
  • Sana yazılmış duygusal bir şiir mi seni daha çok etkiler, yoksa senin için yapılmış harika bir akşam yemeği mi?
  • Sence fazla iyi olmak karakter gücü mü, yoksa insanlara kendini kullandırmak mı?
  • Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
  • Bunlar ne ey KS halkı? Kaktüsüme yuva yapmışlar?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨