Aşık olduğunuz kişiyle sevişmek nasıl olur? Nasıl hissettirir, farklı olan şey nedir herhangi biriyle olmaktan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen bu hayal kırıklığı yaratabiliyor Çünkü aşık olduğun insan çok fazla farklı noktaya koymaya çalışıyorsun Yani beklentilerini çok yüksek tutuyorsun yani nasıl söyleyeyim hayallerin fantazilerin oluyor ama seviştiğin zaman bazen istediğini alamıyorsun ya da istediğin gibi olmuyor Hayal Kırıklığı olabiliyor bu riskli bir durum Aslında eğer her şey yolunda giderse Tabii ki güzel
121 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir hayal kırıklığı olabilir, ten uyumu olmadığı için mi, çekimser kalındığı için mi yoksa ilerisini istediğiniz ve alamadığınız için mi
Cevap sahibi+1 yılGenelde Ten uyumu olmuyor ya da sizin beklentinizi cevap veremiyor veya genelde çoğunlukla bencil olabiliyor sadece kendisine odaklı bir şeyler bekleyebiliyor sizi mutlu edemiyor veya sizin mutlu olabileceğiniz şekilde davranmıyor Bunlar olabiliyor
Soran+1 yılTen uyumu karşılıklı mıdır bunu merak etmişimdir
Cevap sahibi+1 yılAslında burada genelde Ten uyumu olayı genelde kızlar tarafından olur yani kızlar ten uyum olmayan erkeklerden çok zevk almazlar çok da nasıl söyleyeyim arzulama olmaz ama Erkekler için ten uyumanın önemi yoktur kadın kadındır kafasını devam eder Yani erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadın olması yeter kafasıyla davranırken kadınlar ise seçici olur ten uyumunu ister ten uyum olmayınca Arzuları da olmaz tabii ki herkes böyle değil sen uyuma olmadan da tamamen cinselliğe dönenelik tavır takılıp zevk alanlarda var
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler:)
Cevap sahibi+1 yılSen sevgilinle sevişmek mi istiyorsun Daha önce hiç yakınlaşmadınız mı
Soran+1 yılİstemek değil de merak ettim aşk da daha tutkulu olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılIşte diyorum ya herkes senin gibi Yola çıkıyor aşkta daha Tutku olur diyor daha fazla istekli arzula olur diyor ama ne oluyor biliyor musun hayal kırıklığı oluyor genelde büyük aşklarla başlayıp berbat bir şekilde devam edin evliliklerin sebebi bu beklentilerin yüksek tutulması ve hiçbirisinde gerçekleşmemesi
Soran+1 yılKesinlikle aşık olduğumuz kişiyi biz yüceltiyoruz ve yine biz şekillendiriyoruz. Bu yüzden de aşık olduğunuz kişiyle evlenmeyin derler. Bu yargıya tamamen katılmasam da hemen evlenelim gibi bir yanılgıya da düşülmemesi gerektiğine inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSize sormam gereken şey şu an aşık olduğunuz bir ismi var O kişiyle mi Bunu yaşamak istiyorsunuz
Soran+1 yılSadece yaşasam nasıl olurdu diye merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi çoğunluğu hayal kırıklığı oluyor Yani aslında ilk zamanlarda olmasa bile diyelim ki evlendin veya bir şekilde garantiye aldı Ne bileyim ilk kez birlikte oldun artık kendisine bağlı hissediyor muhtaç hissedince Erkekler başka davranmaya başlıyor
Soran+1 yılKim kime muhtaç hissediyor bu durumda anlamadım
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyeyim şimdi erkekler genelde bir kadın elde edene kadar onu kaybetme korkusu yaşamayacaklarını hissettikleri zamana kadar ya da o kadına sahip olana kadar işte sahip olduktan sonra bu genelde bir sevgili ile ilk cinsel birliktelik ya da evlendikten sonra evlendikten sonra da veya Çocuk olduktan sonra diyeyim erkekler artık bu iş tamam deyip kafalarında bu kadın artık bana muhtaç bu kadın Artık bensiz yapamaz ya da bu kadın bir şekilde benimle hayatına devam etmek zorunda düşüncesi oluşmaya başlayınca erkeğin kafasında artık kadına karşı olan ilgisi o ateşli yaklaşmalar sevişmeler hoş ateşli cinsellikler yaşanmıyor bizdeki erkeklerin çoğunun kafası bu bir kadın elde edene kadar her türlü şey sefer verebilir elde ettikten sonra da artık iş öküz moduna döner hadi diyorum ya bu işi yapacağın insan hayal kırıklığı yaratabilir diye bu hayal kırıklığı ya ilk sevişirken ortaya çıkar ya da ilk olmasa bile sonraki dönemlerde ortaya çıkabilir
Soran+1 yılSizce bu rahatlığı yaşatan cinsel birliktelik yaşamaları mı yoksa kadınların gösterdiği tavırdan dolayı mı? Bağlı hissini hangisi oluşturuyor? Ve bütün erkeklerde geçerli değil sanırım bu durum.
Cevap sahibi+1 yılŞu oluyor şimdi Erkekler ne zaman bir kadından çok çok emin olursa ne zaman Bu kadın beni terk edemez ne zaman bu kadın İşte benden kopamaz artık o Biz bununla cinsellik yaşadık beni terk edemez Ama ben onu terk ederim diye düşünüyorsa erkek ve bir şekilde bana muhtaç diye düşünüyorsan O zaman rahat davranmaya başlar yani erkeklerin biraz kafa yapısı şuna bağlı kaybetme korkusu yaşayıp yaşamamasına bağlı bir kadını kaybetme korkusu yaşamıyorsa erkek çok rahat Özgür davranır ama kaybetme korkusu yaşıyorsa elde tutmak için her şeyi yapar yani ne olursa olsun bir kadın bir erkekle cinsellik yaşadığı zaman %90 terk edilme ihtimali vardır Bu istatistik Hiç değişmez Ayrıca bir şey daha var diyelim ki adam cinsellikle seninle dibine kadar yaşadığı her şeyde gayet güzel oldu Bir müddet daha seninle Bunu yaşamak için devam edebilir eden de çok ne zamana kadar yaşayacağı veya Yaşamak istediği başka bir kadını bulana kadar
Soran+1 yılAnladım, bana göre bir erkek bu düşünce yapısına giriyorsa aşktan ve sevgiden anlamıyor demektir. Umarım öyle insanlara denk gelmem o halde.
Cevap sahibi+1 yılInsallah insallah dikkat et ama.
Erkekler ask konusunda bayaa sahtekardir.
Soran+1 yılFarkındayım:)
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sormak istediğiniz bazı şeyler varsa sorabilirsiniz isterseniz gizliden çıkabilirim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayatımda sadece bir kişiye aşık oldum ve sadece onunla yattım. pişman değilim ve asla olmayacağım. (aldattı ayrıldık ama hala deli gibi seviyorum yazmıyorum nefret etmiyorum çok özlüyorum, ama geri gelse bile barışmayacağım bunlara rağmen). başkasıyla yatmak istemezdim ve istemem gerçekten. illa ki zevk alır insan ama bunun zevki bir başka. sırılsıklam aşıksın karşındaki adama ve onu öpüyosun dokunuyosun her bir yerine. senin o. hem aşırı hoş bir hissi var. hem bir daha aşık oluyorsun. ve o zevki bir daha hiçbir şeyden alamazsın, ona dokunmanın zevkini bile.
012 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok aşık olduğunuz başka biri olur ve evlenirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılondan başka birine aşık olamam ki ben. hayatımda tek istediğim insandı. evlenmeyi sadece onunla düşünürdüm, artık asla düşünmüyorum. ve bence zaten aşk insanın hayatında sadece bir kez olur :)
Soran+1 yılPeki aşık olduğunuz kişiyle dolu dolu yaşamadıysanız aşkınızı yine bir kere mi olur bir başkası olmaz mı
Soran+1 yılÇünkü bana olurum gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılbence olmaz ya. dolu dolu bir şeyler yaşamamış olabilirsiniz ama tüm aşkınızı onda harcamış olursunuz. çok özlersiniz ama elden bir şey gelmez. hal böyle olunca da insan başkasıyla konuşmak bile istemiyor.
Soran+1 yılAma ben hep aşkın insanın içinde olduğunu düşünürüm, içimizdeki aşkı karşıdakine biz veriyoruz. Bu aşkı ortaya karşımızdaki kişi çıkartıyor evet bu doğru, herkeste de çıkmıyor ortaya. Ama ben dünya üzerinde yalnızca bir kişinin böyle bir mahareti olduğuna inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılmantıklı aslında. ama yemin ederim ayrılalı 2 sene oluyor ve hiçbir erkek gözüme yakışıklı bile gelmedi. hiçbir erkekle tanışmak, arkadaş olmak istemedim. ha aşık olduğum bey çok mu yakışıklı, hayır. ama gözüm sadece onu görüyor. iki senedir her nefes alışımda kalbim acıyor beni aldattığını hatırlayıp. her sarhoş oluşumda ağlıyorum. her şarkı beni ağlatıyor. tüm anılarımız gözümün önünden geçiyor her an. onunla yaptığımız her şeyi şimdi tek başıma yapıyorum. her an içimde bir boşluk var, yarım kaldım ben. ama benim hayalimdeki bölümü kazanmamı çok isterdi, kazandım okuyorum. hep kedimiz olsun isterdi, sokaktaki her kediyi severdik onunla, kedi aldım kendi evime ve sokaktaki kedileri hala hep sevip her zaman mama koyuyorum kapımın önüne. onunla buluştuğum yerlere tekrar tekrar geliyorum ağlıyorum biraz özlüyorum, hep içimde bir burukluk. onunla izlediğim filmleri dizileri izliyorum, beraber okuduğumuz kitapları okuyorum, beraber dinleyip dans ettiğimiz şarkıları dinliyorum ama o yok bunları sadece ben yapıyorum. tek başıma. aldatma sebebi de (aldatmanın sebebi mi olurmuş) farklı şehirlere düştük. aynı şehirdeydik onlar taşındı, ben de birkaç ay içinde başka şehirde üniversite kazandım zaten. ben uzaktayken bana hep derdi seni özlüyorum yakınında olsam keşke. beni sevdiğini bilirdim ama içimde hep bir ukte vardı, ya yakınından birini bana tercih ederse diye. tercih edilmedim ama yakınından biriyle tek gece için aldatıldım. hayat çok acımasız. yine ağlıyorum. çok özledim..
Soran+1 yılYaşadıklarının aynısını yaşadım:) sadece ben aldatılmadım ama onun hatalarından dolayı ilişki artık çıkmaza girdi. Ve bir noktada artık kendimi seçmek zorunda kaldım tercihimi hep aşktan yana kullanmış olsam kalıcı bir mutluluk yaşayamazdım, üç gün mutluluk olduysam üç ömürlük ağladım hesabı ilerlerdi. Benimde 3-4 sene sürdü sevgim aynı sizin gibiydim. Ama fark ettim onu unutmak istemeyen bendim çünkü içimde o kadar güzeldi ki o güzelliğe arkamı dönmek zor olurdu benim için. Yıldız Tilbe'nin sözü bu da içimde o kadar güzelsin ki onu seninle kirletmeyeceğim. Onu orada bıraktım sizin gibi gelse de dönmem ve geçmişe daha gözüm açık baktığım için soğumaya da başladım ondan. Bende kimseyi sevemiyordum hemen sıkılıyordum ne yakışıklısı ne başka bir şeyi hiç bir etki etmiyordu. Ama bir gün birisi bana şöyle dedi, sen bu ruh haliyle kimseyi sevemezsin senin sevilmeyi beklemen lazım. Düşündüm bu cümle hakkında, sonrasında şöyle dedi, eski sevgilini aratmayacak türden bir sevgi olması lazım. Yani seni eski sevgilinden çok daha kaliteli ve delice seven birisi olduğunda geçmişin üstünü örtersin. Buradaki püf nokta sevilmek, sen kimseyi sevmeye çalışma. Belki sana da yardımcı olur bu düşünce çünkü o günden beri daha farklı hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılsevilemem ki. güzel değilim fiziğim falan da iyi değil. onları geçtim, elimde olmadan insanları tersliyorum, 1 2 arkadaşımdan başka kimseyle konuşmuyorum, mesajlara geç cevap veriyorum, konuşmak istemiyorum çünkü içimden gelmiyor bu. ayrıldığımız ilk zamanlar çok denedim unutmayı ya da başkalarıyla olmayı. bir iki çocukla datee çıktım, sanaldan insanlarla mesajlaştım, flörtleşmeyi denedim, etrafımdaki insanlarla tanışmaya konuşmaya sevmeye çalıştım. ama elimden bir şey gelmedi. bir ay kadar denedim bunları ama sonra elimde olmadan hepsini tersledim. bana yazan çok erkek vardı aslında (güzel değilim dedim, yanlış anlaşılmasın ama konuşup tanışmak arkadaş falan olmak isteyen çok vardı). yazanlara cevap vermedim. ya da verdiğim de oldu, ama insanlar bana ilgi verdikçe ben istemiyordum sanki sadece onun ilgisini sevgisini istiyordum. ben de insanlara boş ümit vermemeyi tercih ettim kimseye cevap vermiyorum artık. umarım ileride, başkasını sevmesem bile, bu üzgün hüzünlü yapıdan kurtulurum. hep böyle olsun istemiyorum. ama özlemeyeceğimi ya da soğuyacağımı düşünmüyorum. fakat alışmak istiyorum artık 2 sene oldu ve hala üzülmek beni fazla yoruyor. arkadaş edinmek ben de istiyorum birileriyle konuşmak, ortamlara gitmek eğlenmek. hep çağırıyorlar ama sanki onlarla eğlenmekten korkuyorum. gidemiyorum istesem bile yapamıyorum. o yanımda yokken ben gerçekten iyi olamıyorum. nasıl olur ki bu? nasıl becerebilirim alışmayı?
Soran+1 yılKabullenmek. Her şeyi olduğu gibi, ya da kaldığı şekliyle kabullenmek. Kabullendikten sonra yolunuza devam edebilirsiniz ancak. Ve ben sizin mutlu olmanızı hayata karışmanızı ve yeniden hayata karışıp aşık olmanızı isterim..
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim bu konuşma için.. biraz da kabullenmeyi deneyeyim o zaman. iyi günler, umarım güzel kalplerde yer alırsınız her zaman :)
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum, sizde öyle.. iyi günler..:)
aşık olduğum biri ile sevisiyorsam sanırım mükemmellik duygusu içinde aşırı mutlu olurdum diye tahmin ediyorum.. çünkü ona bakarken bile Mutlu oluyorsam onun kollarında her animda onu hissetmek çok zevkli olurdu
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daha istekli, daha ateşli olacağı kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani pek açılımı ne bilmiyorum ama iyi hissediyor insan tenine deyince sevdiğin insanin güvende hissediyor
10 Yorumla
+1 yılAşk ile yapılan seks, tutku, şehvet, arzu dolu olur. Tek gecelik ve sadece haz odakli sekslerden çok daha kaliteli ve keyif verici olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yasarsan eger ölumsuz hissedersin oyle bi keyif
10 Yorumla
+1 yılArada aşk varsa aldığın haz zevk her şey tarif edilemez bir duygudur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı güzel bir his birde evli olunca aşırı mükemmel olur sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi:)
+1 yılTecrübeli biriyle sevişmek her zaman güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onunyaşamış biri olarak çok farklı
00 Yorumlaİnsan sevdigini sever
00 Yorumladene gör
10 YorumlaDaha tutkulu olur
00 Yorumla
+1 yılhiç denemedim
00 Yorumla
+1 yılUçurur seni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi