Var mi benle ayni durumu yasayan, ne yaparsam yapayim adami yanastiramiyorum kendime. Yanassada hemen bitiyo ben dimdizlak yatakta tatmin olmamis bi caresizlikte kaliyorum. var mı bu sorunu yasayan evli hemcinsim astiysaniz cozumunude verin lutfen artik canima tak etti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğinizden beri durum böyle mi? Doktora hiç gitti mi? Kendisi bu durumu normal mi görüyor? Sana yanaşmama sebebi sorun yaşama korkusu da olabilir bunu yaşadım ben iyi bilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Çok zor bir yaşam Allah yardımcın olsun bulmuşsun bir odun kaybetme sakın
Keşke benim de istekli bir karım olsaydı da her gün yapsaydık işte bazıları odun erkek bazıları odun kadın00 Yorumla
+1 yılAçıkca konuş ben eksik kalıyorum de yönlendir önsevişme ve oral uzun yapsın eşek se sen onu yönet yoksa bu durum çekilir gibi değil bir-çok yolu var gerek duyarsan özelden yaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBagabmedigin yönleri olduğunda böyle oluyor bence, bir partnerim vardı onunla da öyleydi ama o sismandi ve bende atletik biri göbeğini sevmezdim onun tek sırt üstü yapabilirdik bazen üstüme otururdu çok acirdi karnım kasıklarım vs istemezdim bende, a o zevk alırdı bir de pis pis gülerdi tiksinme olmuştu artık bosalamiyordum. Seni görmedim fiziğini de bilmiyorum ama kendinden emin isen onun bir şekilde ilgisini çekecek kıyafet vs bir şeyler dene
11 Yorumla- +1 yıl
Ve bir kadın saçlarından ayak tırnaklarına kadar sevilebilir, quientin tarantino demişti. aklim geldi bence sevilmeyecek kadın yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılistikrarsızmı acaba bi adam kadını gördümmü nasıl yanasmaz ya hani sağlıklı bi adam delirir bence benim nişanlımda da şöyle olmuştu boşalamıyodu ama sürekli dinlenmeleri oynuyoduk ve yumuşaktı tam sertleşmiyodu bende bunalım geçiriyodum yüzüm düşüyodu ya yapma şu hareketi diyodu fsdşlksşdlfs e napıyım açtık yapamıyosun allah allah sorunları var kesin doktora gitmeleri gerek bizim yapabilceğimiz bişey yok üzülme
23 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldın mı?
- +1 yıl
Kadının hakkını vriceksin
- +1 yıl
Bence isteksiz dir? Kafa başka yerde, başka birini hayal ediyordur, karşısındaki başkadır vs
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi gün biriyle tanışacaksın. Seni alacak, yavaşca uzun bi ön sevişme yapacak, sonra duvardan duvara vura vura saatlerce seni yoracak. En sonunda da ağlata ağlata orgazm edecek. Hah diyeceksin. İşte erkek budur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır zor değil on sevisms klitoral, vajinal sevisme olursa devamında doruklara çıkan durum yasaniyor. Seksi sevmek , sınırsız, fantezisi olmak, erkeğin erken boşalması olmamalı, kendi zevkini düşünmemeli. Eşini titretmeli zevkten seksi sevmeli.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce cinsel hayatınız olmazsa böyle yakinirsiniz yapacak bisey yok takviye alacak kocan geciktirici kullanicak sende istekli değilsen çok azdirici takviye al o aslan olsun sen kaplan ☺ baktın olmuyor söylersin diğer yöntemleri anlatirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. yatakta farklı fanteziler dene heyecanlandır azdır tak diye isteğim gitti de bırak köpek gibi gelir yanına :)
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Veee o sebepten saat kaç olmuş uyku yok seks ne kadar ciddi vir konuymuş degil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTatmin olunca bi sonrakine kadar unutuyosun ama aclik varsa maalesef en onemli konulardan biri o oluyor
+1 yılOooo bir bencil erkek tramvası erken mi boşalıyor eşin
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ya.
- +1 yıl
Eşinde peki on sevişme süresi ne kadar hiç yokmu?
+1 yılSenlik bişey yok adamda erken boşalma sorunu varsa sorunu da o çözmeli. Tabi yardimci olabilirsin. Teknikler var. Pratik yaparak süreyi uzatabilirsiniz ama partnerinin de bu konuda istekli olması lazım
00 YorumlaÇok zor bir durum canım ya Çocuk var mı başkasını düşünüyor musun peki
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleskiyi ver pesinata saydirt taksitle yeniyi al
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende tam tersine sen erkekten ben kadından yana dertliyim.
Zor bişey düzelmiyor. daaaa artık işte..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerin herhalde sadece kendi zevkini düşünüyor. Seninle cok ilgilenmeden kendisi bosalip uyuyor mu sende oyle bir basina mi kalıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatmin etmeyip kendi işini yapıp gidiyo mu yoksa tatmin etmeye çalışıyo ama beceremiyo mu?
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 side yasaniyo sık sık..
+1 yılEşinin libidosu düşük demek libido yükselten gıdalar kullansın tabi doğal olanlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yaklaşmıyoe?
Yapmıyo musun ilgi çekeceği şeyler?00 Yorumla
+1 yılSenin içğn zor bir durum ama bunu aşmak için onun istekli halini kullan, ön sevişmeyi uzun tutun o arada sen rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılNe kadarlık evlisin?
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun. Yorumun konusunu aşar biraz bu. Benim de benzer sıkıntılar var. Eklersen memnun olurum.
- +1 yıl
Bekliyorum 😉
Çok uzun bir konu bu ama
00 YorumlaBelki de erkek değildir 😁
00 YorumlaVar hem de seninle aynı nerdeyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Doktora götür. İlaç falan alsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce birliktelik yaşadınız mı?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef senin gibi bir sürü kadın var
01 Yorumla- +1 yıl
Nedeni de sevişmeyi bilmeyen erkekler
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma mı var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılEşine söyle sevişmeyi uzun tutsun
Cevap sahibi+1 yılAletin işlevini diliyle de görebilir kısmen de olsa
çözüme hemen gitme yolu uzat biraz
00 Yorumla
+1 yılbaşkası yok mu
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle karaktersiz birine mi benziiyorum? Aldatacagima ayrilirdim ki yillardir beraberiz 2 yildirda evliyiz oyle kolay mi ihanet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik meselesi
03 Yorumla- +1 yıl
Anlaşılan bu gece yarım kalmışsın
Soran+1 yılNasi taktik mesela
- +1 yıl
Bunu sana değil kocana anlatmak lazım
+1 yılYanlış partner
00 Yorumla
+1 yılSen elinde adam aklında stres acele olur
00 Yorumla
+1 yılKıyamam
00 Yorumla