amacım onunla birlikte olup bırakmaksa odağım cinsellikse hayal ettiğimi bulamadıysam evet ama amacım cinsellik dışında onu hissetmekse hayır bu tamamen o kişinin düşüncesiyle alakalı
Evli değil ve ben sana mecburmusum gibi davranıyorsun dedi ne alaka ya insan yapıp ertesi gün mü bırakır sence pisman olur mu ve sinirden elli sms attım
Bu eski sevgilisi ile takiplestigi günden beri bana saçma sapan davraniyordu ve ben ağzıma geleni söyleyince seni de onu da istemiyorum dedi ben de sinirden elli sms attım ya bu elli sms e rağmen döner mi sence sen olsan ne yapardın
Onunla takiplesmeyi bırakmışlar ve benim tahminim benimle olursa işler iyice ciddilesecek ve istediği gibi ona buna gidemeyecek gitse de hesap vermek zorunda kalmamak için vicdanını daha da rahatlatmak için yol yakınken bırakayım dedi ve çünkü aklında o kızla barışma planı var bence ama bin pişman olsun inşallah
o cinsel performans degil her kadın yatakta aynı zevki verir erkege ama bazı kadınlar farklı muamelede baglar bazılarıda karakterlerinin durusuyla bellı olmaz sen etkılememissin bellıkı
Erkekler Ne Diyor
amacım onunla birlikte olup bırakmaksa odağım cinsellikse hayal ettiğimi bulamadıysam evet
ama amacım cinsellik dışında onu hissetmekse hayır
bu tamamen o kişinin düşüncesiyle alakalı
Hayir türkiyede ki cogu kizin cinsel performansi dusuk zaten 😂
Bir kadinin cinsel performansi duşuk olmaz o kadini tahrik edemeyen erkek vardie
öyle bir şey yaparsa zaten amacı belliymiş demez misin
Hayır daha iyi olur benim libidomla o öteki tarafa gidip gelir
Hayır canım özenle yetiştirilir
İlk yatakta denemezzsiniz herhalde
evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
Yok beee oha o çok adi bir hareket olurdu 😃
Performans derken kanka
ilk deneyimi ise ona öğretir yetiştiririm
Ilk deneyimi ise niye bırakayım yetişirim onu ben
Kendisi benimle yatta iki gün sonra sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi halbuki ilk görüşme değildi
Ozaman ya evli ya da üstüme kalacak korkusuyla terk etti
Evli değil ve ben sana mecburmusum gibi davranıyorsun dedi ne alaka ya insan yapıp ertesi gün mü bırakır sence pisman olur mu ve sinirden elli sms attım
Olayını detayını bilmiyorum
Bu eski sevgilisi ile takiplestigi günden beri bana saçma sapan davraniyordu ve ben ağzıma geleni söyleyince seni de onu da istemiyorum dedi ben de sinirden elli sms attım ya bu elli sms e rağmen döner mi sence sen olsan ne yapardın
Sanirsam eski sevgilisiyle baristi
Ondan ayrılmadan sana dönmez
Onunla takiplesmeyi bırakmışlar ve benim tahminim benimle olursa işler iyice ciddilesecek ve istediği gibi ona buna gidemeyecek gitse de hesap vermek zorunda kalmamak için vicdanını daha da rahatlatmak için yol yakınken bırakayım dedi ve çünkü aklında o kızla barışma planı var bence ama bin pişman olsun inşallah
Sana taktik verebilirim
Evet ver tabiki ne gibi
Burdan veremem
Tamam özelden yaz ama lütfen sapıkça şeyler yazma
Trde dusuk zaten
Ogretirdim niye bırakayım
Kızın performansı nasıl düşük oluyor 😀
Hayirr
Kendisi benimle yatta iki gün sonra sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi halbuki ilk görüşme değildi
Saçma bir sebeb. İlk görüşmede ne gibi eksikliğin oldu
İlk görüşme üç sene önceydi sana karşı ilk zamanlarki gibi hissetmiyorum dedi ben de sinirden elli sma attım
Üç senedir buna takılı mi kadın
Kaldın*
hayır
o cinsel performans degil her kadın yatakta aynı zevki verir erkege ama bazı kadınlar farklı muamelede baglar bazılarıda karakterlerinin durusuyla bellı olmaz sen etkılememissin bellıkı
Asıl ol bana zevk vermedi yatakta ne etkilememesinden bahsediyorsun sevgi basit değil bu kadar
seviyosa basit degil sevmiyosa basit sen sordun bende söledim bana ne diye cıkıştın seni istemeyen arkadasına söle
Birakmam
Hayır
Tabiki bırakmam ben ona performansını arttırırım
Hayır
Yani
Hayır
Hayır bırakmam
Hayırr
Kullanıp bırakmış seni
Sinirden elli sms attım ya bu yapılır mı hiç Allah aşkına ya
Yapılmaz tabiki de. ş. erefsizin önde gideniymiş
Hayır tabiki
Hayır bırakmam