Beni arzulamadığını düşünürüm. Bunu istemiyorsa duyguları yoktur. Sonuçta belli bir yaşı geçmiş erişkin çiftler birbirine mutlaka dokunmak yakınlaşmak ister arzuları olur. İlişkiye cinsellik katmak veya katmamak mesele olamaz önemli olan bunu istemesi o kişiyi kendine yakın bulmasıdır. Aşk duygusunda da arzular vardır. Yakınlaşmayı istemeyen birinin hiç bir duygusu yoktur. Mantık çevçevesinde yakınlaşmayı cinsellik yaşamayı uygun bulmaması ile arzulamaması çok farklıdır.
Simdi burada herkes çok beğenirim çok sevinirim tarzı görüş yapacaktır ama işin aslı öyle değildir. Ülkemizde cinsellik nedense sadece erkeklere özgü bir şeymiş gibi düşünülüyor. Ne saçma... Sanki bizim duygularımız, hormonlarımız yok. İnsan sevdiğine dokunmak öpmek birlikte olmak tabiki ister. Karşı tarafın bu yönde hiç bir isteğinin olmaması şahsen beni rahatsız eder. Bana karşı mı acaba isteği yok diye düşünürüm. E evlenince bu çok büyük sorun olur. O yüzden ben istemem öyle bir erkek sadece ben değil söyleyemeyen çoğu kadın istemez
Ben içten içe kendimi yer bitiririm.. Sevdiğim adamla sevismek kadar güzel bir his yok.. O seks yapmak ya da sevismek istemezse üzülürüm açıkçası.. Arzulanmak gerçekten bana çok güzel hissettiriyor.. Ama sevdiğim adamın beni arzulamaması sadece üzer beni.. Beni istediğini görmek isterim.. Bir yere kadar sabredebilirim böyle birisine sanırım.. Ama sonrasında kendi kendimi yiyip bitirmiş olurum Ve en son ayrılmak istediğimi söylerim.. Asla tahammül edemem uzun süre...
Sıkıcı. Bu tip insanlar bana inanılmaz sıkıcı geliyorlar. Aynı zamanda aseksüel olabilir, bana yetememekten korkuyor olabilir, penisiyle ilgili sorunu vardır ya da en korkunç olanı erken boşalıyordur.
Tıbbi olarak ilgilenmiyorum bu konuyla, tamamen aldığım zevk önemli. Bazı erkekler daha sevişirken de boşalmak istiyor, hele böyle bir şey asla kabul edilebilir bir durum değil. O yüzden boşalmadan sevişme süresine hiç girmiyorum bile. 25-30 dakikanın altında seks yapan bir erkek benim için erken boşalıyordur. Asla öyle bir erkekle birlikte olmam.
İlk posta 20 dk sürüyorsa ikinci nereden baksan 30 dk olur zaten. İşin şakası bir yana 20-30 dakikalık tek posta beşer dakikalık 6-7 postadan daha zevkli ve keyiflidir.
Sorunludur ya sakat filandır yani yatalak olma ihtimali çok yüksek ya da fakirdir mesela ya da ne biliyim engelli filandır yok yani onun dışında aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ama bir sorun vardır yani çünkü sorun olmasa mutlaka bu konuyu açar
Cinsellik beklentisi yoksa ilk etapta bir sağlık sorunu olduğunu düşündürür elbette.. Sonrasında da aseksüel ya da gay olma ihtimali üzerinde dururum.. Keyifli geceler..
Aseksüel olabilir veya sevdiği insanlara (romantik olarak) verdiği değerden kaynaklı olarak ilişkiye girememe durumu psikolojideki adını tam bilmiyorum. Bu sendroma sahip olabilir