Cinsel Yaşam Kızlar, Erkeğin cinsellikte inlemesi sizce nasıl bir durum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bazıları için hoş durum diyor ama bana göre değil Kızlar, Erkeğin cinsellikte inlemesi sizce nasıl bir durum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
roseeliea Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 10 ay erkek nasil inleme sesiyle garip oluyorsa kadinda ayni sekilde, sessiz olsaydik daha garip olurdu 0 1 Yorumla Soran 10 ay Bana göre kadına has bişey bu bence tabi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay İnlemesi ve hızlı nefes alış verişi daha çok istekli gösterir sessiz adam olmaz karşılıklı inlenirse zevk olur 0 7 Yorumla Soran 10 ay Bence abartı gibi inlemesi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yok abartı değil Yorumla Soran 10 ay Nasıl diyeyim sanki bu kadına has bişey gibi nefes alışveriş vs tama da Yorumla Cevap sahibi 10 ay Değil has diye bişey yok Yorumla Soran 9 ay Olmaz mı beya bunu duydun mu denedin Miki Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yok denemedim Yorumla Soran 9 ay Deneyince ne kadar itici olacağını fark edeceksin erkkte bence inleme değil de ses olmalı 🤣efekt yani Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Alışmış kudurmuştan beterdir 1 20 Yorumla Soran 10 ay Ne demek yani Yorumla napcaksnnicki 10 ay Sana kek tarifi atayım mı? En azından daha faydalı. Yorumla Soran 10 ay Biliyormusun peki kek tarifi Yorumla napcaksnnicki 10 ay Sade, limonlu, vişneli, çikolatalı. Yorumla Soran 10 ay Bak gel dilersen beraber verelim tarif hangimiz daha iyi biliyor Yorumla napcaksnnicki 10 ay Yaz bakalım buraya Yorumla Soran 10 ay Ya sen erkekleri saf bişey mi sanıyorsun anlam veremedim Yorumla Soran 10 ay 3 yumurata.1 bardak şeker karıştır köpürene kadar Yorumla Soran 10 ay Sonra bir bardak sıvı yağ Yorumla Soran 10 ay Bir bardak süt Yorumla napcaksnnicki 10 ay Trollüyorum canım sıkıldı hep aynı sorulardan azıcık siteye katkımız olsun dedim kek tarifiyle Yorumla Soran 10 ay Karıştır Yorumla napcaksnnicki 10 ay Vallahi kral adamsın he helal sana Yorumla Soran 10 ay Sonra kabartma tozu vanalin alabildiğince uneleyerek koy ama kabarsın diye Yorumla Soran 10 ay Bide neyli şstiyorsan onu at içine Yorumla napcaksnnicki 10 ay Eşine çok yardım edersin sen efsane Yorumla Soran 10 ay Biliyormuymuşum peki? Yorumla Soran 10 ay Hızlı yazdım ki kopyala yapıştır deme diye Yorumla napcaksnnicki 10 ay Evet biliyosun tebrikler Yorumla Soran 10 ay Tşkler saygı değer kadın Yorumla
Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 10 ay İnlersi 1 4 Yorumla Soran 10 ay İnlersi nedir Yorumla napcaksnnicki 10 ay Mersi kelimesi gibi düşün. İnlersin in yabancı kelimesi "inlersi" Daha sempatik nazik kibar. Yorumla Soran 10 ay @napcaksnnicki yok kalsın ya inlemesin erkekler lütfen Yorumla Kajuurellaaa 10 ay @napcaksnnicki 🤭🤭 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
erkek nasil inleme sesiyle garip oluyorsa kadinda ayni sekilde, sessiz olsaydik daha garip olurdu
Bana göre kadına has bişey bu bence tabi
İnlemesi ve hızlı nefes alış verişi daha çok istekli gösterir sessiz adam olmaz karşılıklı inlenirse zevk olur
Bence abartı gibi inlemesi
Yok abartı değil
Nasıl diyeyim sanki bu kadına has bişey gibi nefes alışveriş vs tama da
Değil has diye bişey yok
Olmaz mı beya bunu duydun mu denedin Miki
Yok denemedim
Deneyince ne kadar itici olacağını fark edeceksin erkkte bence inleme değil de ses olmalı 🤣efekt yani
Alışmış kudurmuştan beterdir
Ne demek yani
Sana kek tarifi atayım mı? En azından daha faydalı.
Biliyormusun peki kek tarifi
Sade, limonlu, vişneli, çikolatalı.
Bak gel dilersen beraber verelim tarif hangimiz daha iyi biliyor
Yaz bakalım buraya
Ya sen erkekleri saf bişey mi sanıyorsun anlam veremedim
3 yumurata.1 bardak şeker karıştır köpürene kadar
Sonra bir bardak sıvı yağ
Bir bardak süt
Trollüyorum canım sıkıldı hep aynı sorulardan azıcık siteye katkımız olsun dedim kek tarifiyle
Karıştır
Vallahi kral adamsın he helal sana
Sonra kabartma tozu vanalin alabildiğince uneleyerek koy ama kabarsın diye
Bide neyli şstiyorsan onu at içine
Eşine çok yardım edersin sen efsane
Biliyormuymuşum peki?
Hızlı yazdım ki kopyala yapıştır deme diye
Evet biliyosun tebrikler
Tşkler saygı değer kadın
İnlersi
İnlersi nedir
Mersi kelimesi gibi düşün. İnlersin in yabancı kelimesi "inlersi" Daha sempatik nazik kibar.
@napcaksnnicki yok kalsın ya inlemesin erkekler lütfen
@napcaksnnicki 🤭🤭