Selam
Cinsellikte itaat eden her isteğinizi, fantazinizi onaylayan partner bulunmaz Hint kumaşı mıdır?

Selam
Cinsellikte itaat eden her isteğinizi, fantazinizi onaylayan partner bulunmaz Hint kumaşı mıdır?

Kadınsa değildir. Her kadın itaatkardır ama çoğunun sınırları vardır. Sizin dediğiniz mutlak koşulsuz itaat edip köle olmak olmalı. Öyle kadınlar da az olsa da yine de varlar.
Ama itaatkar erkek kolay bulunmaz. Egosunu tamamen yok etmiş sevdiği kadını kendisinden üstün gören ve kendisinden fazla seven biri olmalı. Hafif itaatkar erkek nadiren de olsa vardır ama kadınlar kadar itaatkar olanı bulunmaz.
İtaatkar erkek istemem ben. Aşık olunca almaktan çok vermeyi mutlu olmaktan çok mutlu etmeyi severim. İtaatkar erkek isteyen kadın azdır.
Onaylamanın da bir adabı var bu arada, onaylamalı evet ama kendi duygularını, şehvetini ve arzusunu da buna dahil ederek… Yoksa söyleneni duygusuzca yapan bir partnerin karşısındaki insanı mutlu edebileceğini hiç sanmıyorum
Bir çok kadın kendinin köle ruhlu olduğunu düşünür. Ama iş icraata geldiğinde köleyi bırak itaatkar ruhlu bile olmadıklarını görüyoruz. Yani netice itibari ile gerçekten itaatkar ruhlu kadın bulmak çok çok zor
Ben itaatkar kadın istemezdim yani her dediğimi yapmamalı baskın dominat da olmalı.
Teşekkürler 🤗
Rica ederim 🤗
Cevap
21Cevap
Selam gadası 🙃
Kendisine değer verdiğini düşünen erkeğine her kadın itaat etmeyi sever. Ama gel gör ki böyle bir erkekte yok böyle bir kadın da yoktur.
İstisnalar hariçtir.
Şu hayatta hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. El elden daima üstündür... O yüzden kimse şımarmasın ve elindeki nin hakkını versin. Yoksa günü gelir öyle bir tokat yer ki feleği şaşar yıllarca aklından çıkmaz
Eğer sadece ben istiyorum diye isteksizce yapyorsa gerek yok.
Önemli olan beraber tadını çıkartmak, kabul ettiği şeylerin keyfini çıkartmayı bilmesi
Degil bence ya ben partnerime uyarim mesela isterse deneyebiliriz bisey kaybetmem sonuçta
Zor ama imkansız değil. İşin komik yanı kadınların çoğu kağıt üzerinde her şeye tamam olsalar da iş gerçeğe gelince kaçıyorlar. :D
Kesinlikle oyle. Oylelerini buldugumda zaten baskin ve dominant olduğumdan onlarda kolay kolay birakmiyorlar
Bulunmaz hint kumaşı gibidir. Böylesini bulmak zordur. Fakat itiaatkar olanıda vardır.
Bulunmaz değildir ama daha değerli olduğu kesin
bulunurda işte doğru zaman doğru kişi dedikleri şey orada devreye giriyor :d
İtaatkâr olması çokta önemli değil. Aslında mücadeleci olması benim için daha hoş olur.
Partner tecrübeli zaten birlikte olduğu kişi itaatkar olur
Bence Kızlarda nadir değildir ama erkekler ittaatkaar olmayı sevmiyor genelde
Itaatkar olmak için özgür olmak gerekir özgürsen herşeyi yapabilirsin
Kimse bulunmaz değildir
Bitanem bulunmaz demedim zatan zor bulunan türden mi dedim. Ama anlaşılan değilmiş ejwjw
Var da bizi bulmaz asfgjk
rüya partner olurdu
Salt itaat tadini kacirir dengeli olmali
Ben açıkçası baskın olanını seviyorum
Bu devirde kadın affedersin erkeği beceriyor
Tapılacak kadındır
Öyledir belki
Var zaten
Ben karsı tarafı baskın görmek isterim
İllaki öyledir
Vur kır parçala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?