Newton cinselliği bilinçli olarak hayatından uzak tutmuş, acaba gerçekten cinsellikle zeka arasında bir fark var mı? Yoksa yine psikolojik mi? Büyük müsabakalardan önce cinselliği hayatımızdan uzak mı tutmalıyız? Peki mastürbasyon unutkanlığa yol açar mı? Yoksa bütün bunlar şehir efsanesi mi? Sünnet zevki azaltır mı? Demiseksüel ne demek? Karşı cinsin öpmek istediğini nasıl anlarız? Cinselliğe nasıl başlamalı, nasıl konuşmalı ve iletişim yolları nasıl olmalı? Merak ettiğiniz her şeyi bize sormaktan çekinmeyin. Aşağıya yazın sonrasında
Cevabın nedir?
+1 yılEvet azaltır. Sünnetin tonlarca zararı var. Hatta müslüman bir doktor olan Haydar Dümen bile sünnetin zararlarına değinmiştir. Çünkü adam objektif, tarafsız.
Kadın sünneti de var bir çok ülkede ve aynı nedenden yapılıyor. Amaç cinsel isteği azaltmak, hazzı azaltmak. Ayrıca o penis başının bir çok faydası var. İçine mikrop dolması vs hikaye. İnsan vücudunu yıkamazsa tabi pislik dolar, bu ayak araları için de geçerli. Böyle açıklama mı olur.
Sünnet derisi gereklidir. Penis başında hassas sinirler var. Penis başı o sinirlerin hassasiyetini kaybetmemesini sağlar, korur.
Müslümanlar bilimi red ediyor, bilimsel gerçekleri kabul etmiyorlar.80 Yorumla
Erkeklerin cinsel uzvundan koparılan parçadan kadınların aldığı hazla kıyaslanamaz bahsettiğiniz haz. Şeyimizi keserler ve mahallede bize selam bile vermeyen kızlar gelip göbek atıp sonra s. ktir olup giderler. Ne rezil ülkeyiz be... Sünnet cinsel hazzı %80 oranında azaltır. Birçok araştırma vardır bununla ilgili.
https://sunnetinzararlari.wordpress.com/
www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_tk.html33 Yorumla- +1 yıl
erkek için mi kadın için mi
- +1 yıl
@kraliçe_kleopatra her açıdan zararlı
+1 yılBazı erkekler için zevk'i azaltığını beyan ediyorlar islam dininde hz. ibrahim allahın emriyle sünnet olmuş dini islam olan biri sünnet olmalı...
Altarafı bir parça et o kadar abartmayın beyler gene zevk alıyorsunuz lütfennn toptan kesilmediğine dua edin 😂😂😂92 Yorumla- +1 yıl
Ucundan kesilmesi bile korkunç bu yüzden olmadım sünnet
+1 yılBir yan etkisi olsa islam dini zorunlu kılmaz sünneti aksine sünnet sağlıktir
147 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar da sünnet olsun o zaman. İslam dini ne derse doğrudur diye bir anlayış mı olur. Kadınlar da sünnet oluyor bir çok ülkede. Sünnet sağlık falan değildir. Ayrıca bu erkeklerin vücududur ve kararı da erkekler verir.
- +1 yıl
İslam dini zorunlu kılmıyor. Sadece tavsiye ediliyor. Sünnetsiz olduğunda da müslüman olabilirsin. Yahudi erkekler de sünnet oluyor. Hristiyanlar da bazıları sağlık amaçlı oluyor. Bizdeki gelenekselleşmiş.
- +1 yıl
@grandcannon41 Basbaya da zorunlu. Burda bir erkek hakkı ihlalili söz konusu. Sırf islam dinini savunucam diye, erkek haklarına karşı oluyorsunuz valla. Ben sünnetliyim mesela, kendi isteğimle olmadım, ve keşke olmasaydım diyorum. Zorla sünnet ettirdiler küçükken. Bunu devletin yasaklaması lazım. Neden kadınlar sünnet olmuyor da erkekler oluyor. Hiç bu soruyu kendine sordun mu? Çünkü kadınlar uyanık, haklarını savunmuşlar eski yıllarda. Erkekler daha hiçbir şeyin farkında değil. Sünnet konusunun islamla alakası yok. Yahudilikten gelen, daha da eskilere dayanan bir gelenek. Ve yanlış bir gelenek. Haydar Dümen bile müslüman bir doktor olarak sünnetin yapılmaması gerektiğini söyledi.
- +1 yıl
İbrahim Aleyhisselamdan kalan bu fıtri sünnet asırlardır Müslümanların geleneği haline gelmiştir. Durum böyle olsa da sünnet olmak Müslüman olmanın bir şartı değildir. Dolayısıyla büyük yaşta Müslüman olanlar sünnet olurlarsa iyi bir iş yapmış olurlar. İbrahim Aleyhisselamın seksen yaşında sünnet olduğu unutulmamalıdır. Ama sünnet olmak istemezlerse onlar bu işe zorlanamazlar.
Zorunlu değildir. Gelenektir. Tavsiyedir. - +1 yıl
@_BeBeRuhii_ sünnetli olmaktan memnun değilim
- +1 yıl
sence bir erkek sünnet olmalı mı @_BeBeRuhii_
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
59Cevap
+1 yılKadın sünneti gibi erkek sünneti de yasaklanmalıdır. Sünnet sağlığa zararlıdır. Sünnet, çocuk hakları ihlalidir, erkek haklarına tecavüzdür. Sünnet dini bir gereklilik/farz olmadığı gibi, cinsel zevki %51 ila %80 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır. Tıbbi açıdan peniste bulunan üst-deriyi (sünnet derisini) kesmek, göz kapağını kesmekten farksızdır. Göz için göz kapakları neyse, penis için de üst-deri odur. Kadın sünnetiyle erkek sünneti arasında temelde hiçbir fark yoktur. Her ikisinin de temel amacı cinsellikten alınan hazzı azaltmaktır.
(Alıntıdır, bu kadar iyi açıklayamazdım)10 Yorumla
+1 yılZamanında bu konuyla alakalı bayağı araştırma yapmıştım. Şunu diyebilirim ki erkeğin aldığı hazzı %80, kadının aldığı hazzı da %20 oranında azaltır. Zararı sadece fiziksel olarak kalmayıp, bunun farkında olan çoğu erkek psikolojik olarak eksik hissetme durumu yaşar. Bazı arkadaşlar alınan haz ile istekli olmayı karıştırmışlar. İkisinin uzaktan yakından alakası yoktur. Sünnet bir genital sakatlamadır. Afrika'nın bazı bölgelerinde nasıl kadınların klitorislerinin kesilmesi, vajinalarının dikilmesi bir vahşet olarak görülüyorsa, aynı şekilde erkek sünneti de vahşet olarak görülmelidir. Çünkü emin olun ikisi de aynı şey, sakatlama...
10 Yorumla
+1 yılrus kadınlar yana yana sünnetli erkek penisi arıyorlar. git bir genç berberin olduğu bir berber ortamında bu konuyu aç örnek olarak. orda bile bu soruların cevaplarını alabilirsin. sünnetsiz bir erkek kadınla ilişkiye bile giremez gerçek anlanda. kadın inan ki orgazm bile zor olur. cinsellik konusunda bilgisi olmayan insanları kandırmayı bırakın artık. internet üzerinde insanları kandırmak çok kolay. penis başındaki deri erken boşalmayı kolaylaştırır. sünnet erken boşalmayı önler.
00 Yorumla
+1 yıl1. Tuvalet ihtiyacı gibi cinsellik de bir ihtiyaç ve giderilmediği takdirde rahatsızlık verir, işine odaklanamazsın 2. Literatürde mast.’ın zararlı olduğuna dair bir bulgu yok 3. Sünnet zevki azaltmaz ancak reseptörlerin hassasiyetini olumsuz etkiler ve istatistiklerde erken boşalma sünnetli erkeklerde daha çok görülmekte. Aynı şekilde sünnetin bilinen bir yararına da rastlanmaz.
00 Yorumla
+1 yılSünnet dağlıktır temizliktir.. daha ne zevki alacak erkek.. insan yetinmesini bilmeli! Ayrıca bu benim dinimin emri.. zevk uğruna dinini terkedenler bence çok acı asi insanlar!
Kadın sünneti tam bir insanlık suçu ama.. direkt zevki önlemek zaten amaç.. İslam'dada bunun yeri yok..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnet cinsel hazzı %80 oranında azaltır. Birçok araştırma vardır bununla ilgili.
https://sunnetinzararlari.wordpress.com/
www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_tk.html30 Yorumla
+1 yılmüslümanlıkta allah herşeyi ne eksik ne fazla herşeyi kararında yaratmıştır denirken sünnet olmak bence çok saçma o zaman tanrı bizi fazla yaratmış. sünnetin gerçekten bedenime arar verdiğine inanıyorum. çünkü islamiyet 1500 yıllık bir dinken sünnet 6000 yıllık bir gelenek o yüzden bir çoğumuz cinsellik ve haz alma konusunda engelli bırakıldık. çocukken hakkımız elimizden alındı maalesef.
00 YorumlaKadınlara soruyorum siz hiç sünnetsiz büyük bir penisi p*rno haricinde gördünüz mü? sünnet olunca penis boyu kısalıyor zannedenler de iyi araştırsınlar sünnetsiz penisten cinsel ilişki sırasında sadece erkek zevk alır bunun sebebi sünnetsiz penisin derisinin bolluğu gevşekliği bu sertleşme sorununa neden bile oluyo boş yorum yapmayın
11 YorumlaSünette sadece erkeğin değil, o erkekle ilişki yaşayacak kadının da aldığı zevki azaltır. Yaratılışımızda zaten organların görevleri var. Bunlarla oynamak dengeyi bozuyor.
40 Yorumla
+1 yılMaalesef kestirdik güzelim derimizi küçükken halbuki o deri ucunu nemli tutuyor cinsel zevki arttırıyormuş insan vücudunda bir işlevi olmasa olmazdı dimi neden doğaya karşı geldik ki
40 Yorumla
+1 yılzevki azaltsaydı muslumanlar azgın olmazdı ama bil bakalım kim azgın
69 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
sen oldun mı sunnet
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben olmadım mesela korkuyorum çünkü
- +1 yıl
Oldum
Sanmıyorum. Ama kesinlikle daha daha hijyenik görünüyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnet konusuna kadın yorum yapıyor şaka gibi
Azaltıyor tabiki77 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nuluad Hayır erkeğin aldığı zevki azaltır
Cevap sahibi+1 yıl@nuluad Öğrenciyim hala
Cevap sahibi+1 yıl@nuluad Ben kaldırmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin cinsel uzvundan koparılan parçadan kadınların aldığı hazla kıyaslanamaz bahsettiğiniz haz. Şeyimizi keserler ve mahallede bize selam bile vermeyen kızlar gelip göbek atıp sonra s. ktir olup giderler. Ne rezil ülkeyiz be...
20 Yorumla
+1 yılSünnet olan hiçbirşeyin zararı olmaz, hem sağlık hem temizlik hijyen açısından. Zaten sünnetsiz kişi ereksiyon halinde baş kısmı o deriden dışarı çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların anlamadığı nokta şu;
Sünnet sağlık ve temizliktir.
Emin değilim ama hadi zevki azalttı diyelim.
Sünnetsiz bir penisin mikrop kapıp tamamen kesilmesinden iyidir. Çalıştırın saksıyı..00 Yorumlasünnet zevki azaltır kılcal damarlar ve his ölüyo azalıyo
30 YorumlaSünnet cinsel zevki ya da dürtüleri azaltmış olsaydı en fazla abazan İslami coğrafyadan çıkarmıydı?
10 Yorumla
+1 yılBence alakasız ama eğer öyleyse sünnetliyken bile zevkten uçarken sünnetsiz ilişkilerde dayanamaz bayılırdık heralde
20 Yorumlabirader bir soru sorsaydın hangisine cvp verelim :) sünnet daha da arttırıyor diye biliyorum :)
20 Yorumlahatalı, masturbasyon yapmak bacak kaslarını gereceğinden esnekliği kaybettiriyor sporda bu sebeple istenmiyor, uzun tutulması istenmiyor daha doğrusu
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğu coğrafyasında da sünnet yaygındır. Çin ve Kore'de koterizasyon yoluyla sünnet uygulamaları yapılıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSünnet cinsel zevki azaltsaydı bu kadar abaza neden KS'de diye sorarlar adama? O zaman bu abazaların hepsi sünnetsiz mi?
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılzevki azaltmayı geç bence yanlış kesimle aşırı zevkten erken boşalmaya bile yol açar kanaatindeyim.
10 Yorumla Kafayı hangi konuya çok takarsan o konu başına hep bela olur. Şu cinselliği de kafaya takmamak lazım. Hayatın akışı içinde olduğu anın tadını çıkart yeter
00 Yorumlasünnet olmayınca ne fark ediyormuş, ilişki sırasında deri çekiliyor tekrar aynı şey.
114 Yorumla- +1 yıl
@Darquesse ne güzel diyorsun İSLAMLA alakası olmayan diye :D ilimle alakası olmayan bize bilimden bahsedecek :D
- +1 yıl
@Darquesse peki, sen Kur'an'dan daha iyi bir kitap öner. bakayım. ama herşeyden bahsetsin.
- +1 yıl
@Darquesse peki senin dediğin olsun diyelim. Kitap kadını hakir görüyor diyelim. sen olsan ne yapardın?
- +1 yıl
@Darquesse kadınlar konusunda açtın ya konuyu. sen olsan ne yapardın
- +1 yıl
@AdamGibiAdam__ Dostum bir düşün bakalım bu koskaca evreni ve herşeyi yaratabilecek güçte ve kudrette olan bir varlık kendi yarattığı kadın ve erkek arasında ayrım yapar mı? Bunu yapsa yapsa Araplar yapar çünkü yaşam tarzları öyleydi. Okuduğun kitapta da böyle ayrımlar ve çelişkiler varsa bence kafanı çalıştırıp noluyoruz demelisin. Kendi hayatın gerçi ben sana sadece söylüyorum.
- +1 yıl
@Darquesse senin dediğine göre kadınlarda erkek hormonları salgılansın. ya da erkekler regl görsün. veya kadınlar erkeklere sahip çıksın.
doğada her canlının ve eşeyli varlıkların dişi ya da erkeğinin vazifesi vardır. Ki kadın için "Cennet annelerin ayakları altındadır." demiştir Peygamber. Ki kadınlara daha çok sahip çıkılması gerektiğini veda hutbesinde söylemiştir. Aynı zamanda cahiliye döneminde kadınlar diri diri toprağa gömülürken arşı semaya çıkarılmıştır resmen.
ben sana çok örnek yazarım. ama sana saygı duyuyorum. senin inandığın sana benim inandığım bana.
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence azaltır... Allah acaba erkeği yaratırken o ufacık deri parçasını üretirken hata mı yapmış?
00 YorumlaSünnet olmadan önce ilişki yaşamadık nerden bilelim
00 Yorumla
+1 yılSünnet zevki azaltmış olsaydı nüfusumuz üç milyon olurdu;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir cok dinde var sünnet. Yahudilik ve islamiyet başlıcaları. Sünnetin fıtri olduğu ve cinsel lezzeti artırdığı biliniyor. Daha fazla zevk alındığı için erken boşalmaya sebep olduğu ileri sürülüyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lêctum ileri sürülüyor dedim. Kaynak falan yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Lêctum Cinsel Memnuniyet Artıyor
Erkeklerin penisinin deri kısmını aldırması kendi cinsel memnuniyetlerini artırmakla kalmıyor, hem partnerlerinin daha fazla tatmin olmasını sağlıyor hem de iki tarafın cinsel sağlığını koruyor. 2011 yılında yapılan bir araştırmada sünnet olan yetişkin erkeklerde ve partnerlerinde HPV (insan papilloma virüsü) enfeksiyonları daha az görülmeye meyillidir. Ne kadar az erkek bu virüsten etkilenirse, virüs o kadar az kadına geçiyor. Bir diğer sonuç da kadınların yaklaşık %40’ının partnerleri olan erkeklerin sünnet olmasından memnun olmasıdır.
sinirbilim.org/.../
Cevap sahibi+1 yılUzatmanın alemi yok. Islami bir olgudur. Isteyen yapar isteyen yapmaz. Erken boşalmaya sebep olduğu görüşümü geri alıyorum bu arada.
Erken Boşalma
Hislerde duyarlılık, gizlendikce artar, sürtündükce azalır. Parmağımızı ıslatmadan rüzgarı hissetmemiz zordur çünkü ellerimizi günlük hayatta çok fazla kullanıyoruz ve sürtünmeye maruz kalıyor. Tersten bir örnek verelim. Dilimiz ne kadar da hassas değil mi? Çünkü sürekli ıslak ve çok az sürtünme yaşıyor. Peki nasırlı elleri düşünelim, çok fazla sürtünmeye maruz kaldığı için hassasiyeti azalmıştır ve daha az hisseder değilmi? Sünnetsiz erkek penisi sürtünme yaşamaz, hislerinin duyarlılığı ilk günkü gibidir. Dolayısıyla erken boşalmaya sebep olur. Sünnetli erkek ise penisi sürekli iç çamaşırına değdiği / sürtündüğü için az miktarda hissizleşir. Bu da erken boşalmayı belli ölçüde yok eder. O halde erken boşalmayı neye mal edebilirsiniz?
+1 yılUfak bir deri parçasının etkili olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılMast unutkanlik yapsaydi benim alzhemire filan olmam gerekirdi. Digerleri hakkinda pek bilgim yok.
10 Yorumlabilmiyorum sünnet 6 yasimda oldum ergenlikten sonra olsaydım derdim ayrıca her şey bir yana sünnet sağlıktır
05 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey bildiğin yok. Kendi hem cinsinin haklarına düşmansın.
- +1 yıl
Ama erkeklerin penislerini müslüman aileleri zorla kesiyor, bu erkek istismarıdır. Bunu engellemek gerekir. Ben de sünnetliyim. Ama keşke olmasaydım diyorum.
- +1 yıl
Tamam iyi akşamlar.
Bilimsel olarak azalttığını duymuştum. Genelde doktorlar da bu yönde söylüyor.
20 Yorumla
+1 yılHayır bir olumsuz etkisi yok aksine temizlik ve hijyen bakımından iyi
13 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey bilmiyorsun be kardeş. Araştırmadan yorum yapma. Hijyenle ne alakası var. Sen ayak parmaklarının arasına kir giriyor diye, parmaklarını mı kesiyorsun. Sünnet derisi gereklidir. Bu erkek karşıtı bir eylem. Erkeklerin vücuduna erkeklerin kararı olmadan müdahelede bulunuluyor.
- +1 yıl
Sünnet hazzı sağlar, bir çok faydası vardır o derinin.
- +1 yıl
Ayrıca erken boşalmanın en büyük sebebi de sünnet olunmasıdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnet sağlıklıdır ayrıca kadına daha çok haz verir bol keseden sallamayin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok Saçma Sünnet Sağlıktır Hijyendir Haz Verir. Sünnetsizler Kendinizi Aklamaya Çalışmayın Ucundaki Pisliğinizle Yaşayın
00 Yorumla
+1 yılSunnet sihhattir kardesim , mikrop birikmez, sunnetsizle iliskiye girmeyin
00 Yorumla
+1 yılSunnet olmadim bilemem
80 Yorumla
+1 yılKadına verilen zevk açısından değerlendirecek bir kadın yok mu bu sitede?
10 YorumlaKadın sünneti azaltır erkeklerinkini bilemiyorum
748 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerinki de ayni , hem de erkek sunneti daha kotu ama erkeklerin dunyadan haberi yok, haklarindan haberi yok. Erkegin vucuduna erkegin karari olmadan mudahele edilmesi yanlis.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Sen sünnetli misin?
- +1 yıl
Yahu sapik erkeklerin olmasi ile sunnetin ne alakasi var , sen ne sacmaliyorsun. Kadinlarda da bir suru taciz iftiracisi, tecavuz iftiracisi kizlar var, o zaman senin mantiginla kadinlar da sunnet olmali. Kadinlar niye olmuyor. Kadinlar da sunnet edilsin erkekler gibi, cinsiyet esitligi olsun o zaman.
- +1 yıl
@BildiginErkek Ne yazik ki evet.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Dostum yazdıklarına baktım da senin dünyadan haberin yok... Klasik sosyal medya ağzı ile yazmışsın her şeyi... Örnek: Kadın sünneti klitorise yapılır. Yanı kadının en çok haz aldığı nokta kesilir. Erkekte ise sünnet sertleşmeye pozitif etki eder. Yani normalde daha yumuşak olacak olan penis ve tepesi sünnet sonrası daha çok gerilir.. Böyle kulaktan dolma bilgilerle insanlara bilgi verdiğinizi zannetmeyin.
- +1 yıl
@Darquesse zevk almıyo musunuz yani niye herkes abbbaza o zaman
- +1 yıl
@kraliçe_kleopatra bir kadına cinsel haz duymak hormonlarla ilgilidir. Benim bahsettiğim hassasiyet.
- +1 yıl
@Darquesse boyle bile cok istekliler diyrm diğerini düşünemiyrm
- +1 yıl
@Darquesse Tarafsız doktoru sen buldun mu?
- +1 yıl
@BildiginErkek bilmediğimiz erkek nası oluyo?
- +1 yıl
@kraliçe_kleopatra Ben kadınlarla ilişkimde seks düşünmem diyen iki yüzlüler oluyor.
- +1 yıl
@BildiginErkek iyi
- +1 yıl
@kraliçe_kleopatra Net cevap.. Böyle yutkunursun işte :)
- +1 yıl
@BildiginErkek cidden iyi cevapta kötü bişey dersin diye itiraf edemedim
- +1 yıl
@kraliçe_kleopatra Haddimi bilirim..
- +1 yıl
@Darquesse senin dünyadan haberin yok. Kadınlar sünnetli erkek için sıraya giriyor.
- +1 yıl
@BildiginErkek Kardeş internet aleminde olmayan bilgileri ve zekaları ile yorum yapan sıradan insanları muhatap olarak almıyorum. Görünüşten çok açıkça belli ki hiçbir cacık bilmeden her şeyi bildiğini zanneden boş birisin. Seni ciddiye alıp cevap vermek bile çok büyük bir hata olur.
Kişisel felsefem şu. "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına. " Mevlana
O yüzden seni ciddiye bile almıyorum. - +1 yıl
@kraliçe_kleopatra " zevk almıyo musunuz " demişsin. Cİnsel istek başka, cinsel ilişkiye girilirken alınan doyum, haz, boşalma süresi başka. Sen kavramları birbirine karıştırıyorsun.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Bende yukarıda cahilliğini yazdım zaten.
- +1 yıl
@BildiginErkek Evet cahilliğin kitabını yazmışsın :D
- +1 yıl
@Ateist_Türk yürü git..
- +1 yıl
@Darquesse yavrum git uyu hadi.
- +1 yıl
Erkek sünnetimi daha kötü gidin bir kadın sünnetini araştırında hangisi kötü tekrar düşünün
- +1 yıl
@Kayıpadam09 ya bunlar sosyal medya etkisi ile kendini ateist zanneden bir avuç ergen. Daha pipilerinin nerede olduğunu bilmezler, gelip burada pipi profesörü gibi yazarlar. Dert etme.
- +1 yıl
@BildiginErkek Yemin ediyorum dırdırcı kadınlar gibisin. Vır vır vır vır. Bir sus bea bir sus. Yemin ediyorum dırdırcı dedikoducu kadınlardan bir farkın yok. Çocuk çocuk davranışların var, yaşın 33 ama akıl yaşın 0-6. Profiline baktım akp ye oy verdiğini yazmışsın. Belli zaten. Senin gibi eğitimsiz, hiçbir şey bilmeyen ve buna rağmen her şeyi biliyormuş gibi davranan birinin akp ye oy vermesine şaşırmadım.
- +1 yıl
@Ateist_Türk Bu ergen Türk bile değil bence.
- +1 yıl
@Darquesse Cehalet nedir diye sorsam bilmezsin ama konuşmanın başından beri ağzından düşürmüyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik ve hijyen bakımında önemli cinsel zevki azalttığını sanmıyorum kendimden bilirim..
00 YorumlaBence sünnetli olmalı :)
82 Yorumla- +1 yıl
İyi diyosunda ben olmam mesela korkuyorum çünkü
valla ben bilmiyom azaltıyormu çoğaltıyormu elidor a devam
00 YorumlaUygun olmayan bir müdahale...
130 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç yaşta sünnet olanlar yüzde 80 haz kaybı yaşadığını söylüyor.
00 Yorumla
+1 yılSünnet oldum malsef erken boşalma sorunu var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Sünnet hijyen için önemlidir.
20 YorumlaEvet azaltır ve erken boşalmaya yol açar
10 Yorumla
+1 yılZerre alakası yok
61 Yorumla- +1 yıl
Neye dayanarak yok diyorsun o deri varken içine dokunduğumda çok hassas ve nemliydi hatırlıyorum kestirince o nemlilik gidiyor ucu hassaslığını kaybediyor maalesef doğamız gereği olan bir parçamızı küçük yaşta kestiler
+1 yılIyy sünnetsiz
62 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme bende sünnetsizim
+1 yılAlakası yok bence
70 YorumlaKim ne derse desin sünnet hijyendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerine bakın bir azalma var mı
00 Yorumlahayir arttiriyor tabiki
00 Yorumla
+1 yılBir yerde okumuştum çok ilginç şeyler var
12 Yorumla- +1 yıl
ne gbi