Fantaziler cinsel yaşamın renkleridir tıpkı makarnada ki sos gibi... Türkiye de malesef kadınlar fantazi dünyasını tam olarak sevgilisine ya da eşine açamıyor daha çok yakın kız arkadaşıyla laylaşıyor. Nedeni malesef ki erkekler... bunu nerden çıkardın , yoksa daha önce yaptın mı diye abuk subuk sorularla fantazi dünyasını virüs gibi çökertir 😁 Sonra yetmezmiş gibi birde üste çıkar sen nasıl kadınsın hep aynı şeyleri yapıyoruz diye se üste çıkar... Uzun lafın kısası kadınlara sınırsız özgürlük ver uçmanın keyfine var 😉
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birkaç saat evvel metrobüsten indim merdivenleri çıkıyorum, hava soğuk ve karanlık. Merdivenleri çıkarken karşımdan gelen gözlüklü çekici bir kız gördüm, metrobüsün ışığından dolayı gözlükleri parlıyordu ve ayrı bir hava katmıştı görüntüsüne. Sonra yoluma devam ettim ve içimden ‘yatak odama bir sandık kurmalıyım ve içine farklı çeşitlerle gözlük almalıyım’ dedim.
Herkesin hayatta zaafları var bu kanıtlanmış bir bilgi. Fantezide zaaflarımızın cinselliğe döküldüğü bir kavram olduğuna göre elbette ateşi yükseltmek için şart
Partnerine zarar görmüyeceği güveni verilmişse, fantazi seksi cinsel yaşama renk katacağı kesin. Ön hazırlık yapılması ayrı bir heyecan katar. Hafta içi dekor, kostüm hazırlığı derken, beklenen an 🙂😘
Evet şart , ben sıkılırım öyle hep aynı şeylerden sürekli yeni zevkler denemek keşfetmek isterim. Neden daha fazla zevk alacakken sınırlandırayım ki.
17
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abi fantazi bizim adamin neyine daha 10 dk once is ustundeydik kendimce dedim biraz ates katim tum vücudunu yalayayim daha heyecanlı olsun adami yaladikca gulmeye basliyo duruyorum normale dönüyo tekrarliyorum gülüyo hay dedim senin yapacagin işin dümdüz devam ettik 😂
Sevgilim fenomenim eğer fantezilerimiz olmasa biz neyin heyecanını yaşayabiliriz ki? fantezilerin en tutkuluları, en ateşlileri, en zevklileri, en haz doluları olmalı ki, ateş hiç sönmesin
kesinlikle fantazi şart. Ben evli ve kapalı bir bayanım. bir evladım olmasına ragmen ateşlı geceler ıcın fantazılerımız eksık olmuyor. her ılıskıde de fantazı malesef olmuyor ama sık sık özel gecler yaratmaya calısyoruz. internetten alışveriş iyiki var gızlı paketlı kargolar ıyıkı var.
Bence rutin ilişkisi olanlar farklı fanteziler yaşayarak ilişkilerini renk kattığı gibi; o ilişkinin montonluğunu yok edip daha renkli bir boyut getirebilirler kendilerine. Bunun için hoşunuza giden tüm şeyleri partnerinize anlatıp yaşatmaktır. Şahsen farklı fantezileri yapmaktan geri durmayarak anın tadını çıkartma taraftarıyım.
Yani karsilikli arzu ile yapilan fantaziler cinselligin doruklarda yasanmasini saglar. Hani sadece ciftlesme seklinde seks bir cesit dans gibidir fantaziler ise her dansi yapmak gibidir.
Şayet gerçekten erekte olmuş bir bedeni rahatlatmak istiyorsanız ve "iliklerime kadar boşaldım" tabirini yaşamak ve yaşatmak isterseniz tabi ki şart , en azından tatmin olmuş taraflar huzuru buluyorlar
Benim fantezim hergün yeniden tanışıp sevdiceğimin kalbini kazanmaya çalışmak gibi birşey olurdu. Drew Barrymore'un 40 ilk öpücük filmindeki gibi ama hayal tabi... olsun.
Eğer eşler anlaşamıyor sa , ten uyumu yoksa sen ne kadar fantazi yaparsan yap o ilişki yürümez, ama eşler anlaşıyor da tan uyumu varsa fantazi olmadan da yatakta mutlu olabilir insan
Göz çukurlarıma kadar sırılsıklam oluncaya kadar oral yapmak benim için yeterli bir fantezi, fazlasına çok ihtiyaç duymuyorum. Bunu yapmak istemeyeceğim kişiyle zaten yatağa girmem.
Evet fantaziyle birlikte aşırı duygu ve iki tarafında istekli olması önemli şartlardandır. Şayet sadece boşalmak için seks yapanlar o hazzı asla tadamayacaklar.