Cinsel Yaşam Gizli Eş Cinsellik Doğruluk Payı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bişey okudum arkadaşlar karısına sevgilisine şiddet okuyanlarin içinde gizli eş cinsellik yatıyormuş çoğunun doğruluk payı var mı Gizli Eş Cinsellik Doğruluk Payı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alakasız o dedğin şöyle oluyor bi erkek eğer hem cinsiyle beraber oluyorsa meraktan oda hemcinsine veriyor 0 0 Yorumla
Poncikkk98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl O aptalların bu sapkınlığı normalleştirmek istemeleri inanma o 2 cinsiyetli iblislere 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ona bakarsan kısa saç yapan kadına da eşcinsel eğilimi var deniyor. 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gizli eşcinsellik herkeste açık olanı bazılarında vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence de haklısın Ben de öyle düşünüyorum Eğer istersen sana detaylı bilgi veririm 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Burdan ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelimi Anlatamam Duyacakların Karşısında Şaşıracaksın Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Ftalat mağduru bir pislik daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Poncikkk98 Ftalat Nedir Hanım Efendi Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Plastik türü araştır erkeklere neler yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Poncikkk98 peki Siz Bi Erkeğe Böyle bir şey Kullanmak istermiydiniz Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Kullanmakla ilgili bir yorum yapmadık neyden bahsediyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Poncikkk98 Sadece Kullanmak ister miydin Merak ettim Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Ne yapayım ki yarım olan bir erkeği? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Poncikkk98 O Erkeği Becermek ister miydin 🤔🤔🤔 Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Ne işim olur ben de iblis gibi hem Erkek hem kadın organı yok ki. 😂 Saçmalık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Poncikkk98 Kadınlar için Belden Bağlamalı Takma Penisler Oluyor yaaaBununla Yapmak ister miydin 🤔🤔 Yorumla restinerest +1 yıl Gizli üye bana yaza bilirsin konuşalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alaka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilim sayfasında okudum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yazana bakma Yorumla Soran +1 yıl Şiddet gösteriyorsun galiba şahit de oldum ağır homofobik sevgilisine şiddet uygulayan travestiye gidiyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neymiş neymiş Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. doğruluk payı cok 0 5 Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Tam bir sahtekarsn Yorumla Loyall +1 yıl @Poncikkk98 ? sen araştırdınmı Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Araştırmama gerek mi va? Yorumla Poncikkk98 +1 yıl Sahtekar olduğunu anlamam için diyorsan o kadar çok ki sende onlardan birisin Yorumla Loyall +1 yıl @Poncikkk98 dengesiz dengesiz konuşma beni tanıyormusun saçma ithamlarda bulunuyorsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Alakasız o dedğin şöyle oluyor bi erkek eğer hem cinsiyle beraber oluyorsa meraktan oda hemcinsine veriyor
O aptalların bu sapkınlığı normalleştirmek istemeleri inanma o 2 cinsiyetli iblislere
Ona bakarsan kısa saç yapan kadına da eşcinsel eğilimi var deniyor.
Gizli eşcinsellik herkeste açık olanı bazılarında vardır
Bence de haklısın Ben de öyle düşünüyorum Eğer istersen sana detaylı bilgi veririm
Burdan ver
Özelimi Anlatamam Duyacakların Karşısında Şaşıracaksın
Ftalat mağduru bir pislik daha
@Poncikkk98 Ftalat Nedir Hanım Efendi
Plastik türü araştır erkeklere neler yapıyor
@Poncikkk98 peki Siz Bi Erkeğe Böyle bir şey Kullanmak istermiydiniz
Kullanmakla ilgili bir yorum yapmadık neyden bahsediyorsun?
@Poncikkk98 Sadece Kullanmak ister miydin Merak ettim
Ne yapayım ki yarım olan bir erkeği?
@Poncikkk98 O Erkeği Becermek ister miydin 🤔🤔🤔
Ne işim olur ben de iblis gibi hem Erkek hem kadın organı yok ki. 😂 Saçmalık
@Poncikkk98
Kadınlar için Belden Bağlamalı Takma Penisler Oluyor yaaa
Bununla Yapmak ister miydin 🤔🤔
Gizli üye bana yaza bilirsin konuşalım
Olabilir
Ne alaka
Bilim sayfasında okudum
Her yazana bakma
Şiddet gösteriyorsun galiba şahit de oldum ağır homofobik sevgilisine şiddet uygulayan travestiye gidiyormuş
Neymiş neymiş
doğruluk payı cok
Tam bir sahtekarsn
@Poncikkk98 ? sen araştırdınmı
Araştırmama gerek mi va?
Sahtekar olduğunu anlamam için diyorsan o kadar çok ki sende onlardan birisin
@Poncikkk98 dengesiz dengesiz konuşma beni tanıyormusun saçma ithamlarda bulunuyorsn
Nasıl yani anlamadım