Mastürbasyon veya cinsel birleşme sırasında uyarılan yerler zaten biliniyor. Peki bu birleşme olmadan zevk veren yerler neresi?

Mastürbasyon veya cinsel birleşme sırasında uyarılan yerler zaten biliniyor. Peki bu birleşme olmadan zevk veren yerler neresi?
Kadın erojen bölgeleri kişiden kişiye değişebilmekle birlikte en temel ve yaygın olanları; sinir ucu fazla olduğundan boyun, ense, göğüsler, kafatası, anüs, vazgeçilmez olan klitoris ve perine... iç bacak, diz kapağının arkası, dudak, kulak memesi, bilek, karın, kalça, ayak (taban ve parmak) sırt
Eksik bir yer bırakmamışsın gibi 😂
Mükemmel sinir ağlarıyla donatılmış kadın ben ne yapayım 😂
Yüzeysel bu ayrıntıya girmedim. Bu kadar bilgi yeter😉
😂
Kisiye göre değişir erojen bölgeler.. Kimisi el bileklerine yapılan temaslarla bile tahrik olur.. Hatta el ve ayak bilekleri bence herkes tarafından bilinmese ya da henüz keşfedilmemiş bölgeler olsa da keşfeden sayısı da bı hayli yüksek
Omuzlar, kulak memesi ve arkası, ense ve boyunu zaten bilmeyen yok, dudaklar, yanaklardan kulağa doğru yaklaşan kısım, ayak bilekleri, üst bacaklar, kalçalar, iç bacaklar ve iç uyluklar..
Mastürbasyon ve seks esnasında uyarılan yerleri istemediğin için aşırıya kaçacak detaylara girmiyorum. Sonra geliyor bol bol dislike😂
Yeter bu kadar, idare ediverin
Yeter bu kadar mı, daha ne olsun 🤩😂
Teşekkür etmiş mıydım 😄
Bu 3. olmuş 😂 Rica ederim 😀
Bu görüşler için de ben teşekkür edeyim 🙏
Ayy hayır ben daha çok teşekkür ederim 😄
Sorularında görüşü yazmaya bı başlayınca görüş asla bitmek bilmiyor 😄
Zevkle yazıyorum 🙃
Biz de zevkle okuyoruz efenim 🤩
O zaman senin soruna🍷
Benim de görüşüme 🍷
Harika 😀
Söylediklerimi beyin kıvrımlarında ahenk ve şuhu içinde raks ettirip bana aynı sıcaklık ile geri verenlerle zihnimde çatır çutur sevişiyorum. Mutluluk budur.
O nasıl bir cevap ya 🤩
Cevap
1Cevap
Bence sürtünme olabilir.
Abi her görüşümde bir sorumu beğeniyorsun totem gibi bir şey mi bu :D
Hahaha 😂
Halka çıkıyor ya pp'de oradan gidip soruya bakıyorum 😀
E soru güzel ama benlik değil, beğeniyle yetiniyorum 😂
Hahah anladım abi soruları aynı anda sorduğum için neden beğeni zamanla geliyor diye merak ettim 😂 :D
🤣🤣
@Barış_LonelyForever yazmis yorumda onada mı beğeni yapıyorsun 😂😂
E bu genel yaptığım bir şey zaten, sadece sana veya ona değil ki 😂
Bende özel sanmıştım 😂
Hahaha böyle olmaz füze atın 🤣
Geçmiş olsun umarım hızlı iyileşirsiniz :)
Füzeyi tercih ederim, en azından ıskalayabilirsin 😂
Erojen bölgeler mi nedir? Var bir sürü, onu geç hiç dokunmadan bile zihinsel olarak arzulamak bile zevk verir ki.
Evet. Hatta bu bölgelerle yarışabilir 🙃
Öyle miii 😄
E tabi ki 😀
Sonuçta bu bölgelerdeki sinyaller de beyne yani zihne gidiyor 🙃
Cinsel ilişkiye girmemeyi tercih ederim
Kulak boyun popo
Kadında oral seks erkekde ön rafı emmesi
Ön raf neresi 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?