Buna sekste hata da diyebiliriz. Sizce sekste yapılan hatalar veya yapılmaması gerekenler nelerdir?

Buna sekste hata da diyebiliriz. Sizce sekste yapılan hatalar veya yapılmaması gerekenler nelerdir?

Yapılmaması gereken 10 kusurlu hareket;
1. Rakibi Tekmelemek veya Vurmak
2. Rakibi Çelme Takmak veya İtmek
3. Rakibi Tutmak veya Çekmek
4. Tükürmek
5. Saldırgan veya Aşağılayıcı Hareketler Yapmak
6. İkinci Sarı Kart
7. Şiddetli Oyun
8. Hakeme İtiraz Etmek
9. Oyunu Geciktirmek
10. Sportmenliğe Aykırı Davranış
Pardon konu başkaymış 😄
Aynen öyle. Gerçi bazı maddeler konuyla ilgili sayılır
Evet altta yorumda gördüm 😄
Oral yaptığın adamın öpüşmekten kaçınması.. Adamın kadının parfümlü boynunu emdikten sonra ağzına gelen parfüm tadından mütevellit pühhh diye bir tepki vermesi.. Kadının arkasında duran adamın ağzına kadının dağılan saçları girdiğinde adamın puhhhh diye bir tepki göstermesi.. Yumuşak bir seksle başlayan adamin yumuşacık bir şekilde olayı bitirmesi.. az sert olun.. ölmeyiz merak etmeyin.. kadını hazırlamadan adamın işi bitirmesi.. bencil olmayın.. aceleci erkek türünü hiçbir kadın sevmez.. o anı yaşayarak cinsellik yaşayın.. .. şeyiniz derinlerdeyken aklınız başka bir evrende olmasın.. ışıkları kapatmayın.. görün birbirinizi..
düşünmek? Şu yazdığın yorumu aç bakalım.. anlamadım
Anlamadım ne ithamı? Fenolugunun verdiği yetkiye dayanarak kendini sunmuş. Bunda ne var Kenan Mirza
+ fenomen olunca sizlere ne oluyor? Bizler sizden aşağıda varlıklarmışız gibi davranmazsanız iyi edersiniz. Ortada küfür yok hakaret yok. Siz anlamak istediğinizi anlıyorsanız bu benim sorunum olamaz. Kalabalık etme Mirza taklidi.
+ kaldı ki ben zaten sorunuza yorum yapmışım 😄 siz de beğenmişsiniz. Çok fazla emin olmayın yani kendinizden evli 41. Bilmişliğin dozu arttıkça problem yaratır. Ufak ufak kaybolacak kişi ben değilim. Ben istediğim zaman istediğimi yaparım.
dedi ms. profesör
Sessiz ol , çarşafa damlatma, hadi çabuk onu yapma bunu yapma vb kelimeler. Ceset modunda olmak. Yatağa ter sigara gün boyu üstüne sinmiş yemek kokuları ile girmek. Bencillik,
Ne demişler gönülsüz s. ikişten pi. ç doğar.
Hemen oldu bitti ye getirilmemeli, aniden soyunup içeri girilmemeli, akışına bırakılıp yavaş yaşayıp öyle haz alınmalı, her erkeğin ya da kadının bir zevki var sonuçta, yaşanmalı.
Cevap
16Cevap
Bir kadın cevabı var katılıyorum.
Ayrıca anlayış olmalı
Bencillik, ön sevişmeyi atlamak, aşağılayıcı şekilde davranmak ve konuşmak benim için kesinlikle sınırdır.
bakımsızlık olmaması lazım.. ve eşimin isteklerine öncelik tanırım elbette
Erkeğin tek önceliliğin kendi tatmini olması, temiz olmaması, yaptığı kötü sekse rağmen kadının çok zevk almasını beklemek ve buna alınganlık yapmak, doğru düzgün sevişmeden direkt olaya girmesi falan. İlk aklıma gelenler tabi biraz düşünsem daha da sayarım :))
Dertli
Yav şöyle fotoğraflar eklemeyin. Dışarıda metro, otobüste falan KS'a giriyorum millet görüp bakıyor yüzüme. Sanki p*rno açmışım gibi.
Yorumlar soruyu gölgede bırakmış abovv😂
Soru neydi bi saniye 😅
Israr, sürekli tek taraf aktif olmamalı, kıyaslama, isteklere kayıtsız kalmak olmamalı, erken boşalma yarıda bırakma olmamalı. Olmayacak vaatlerde bulunmamalı.
Erkegin kadindan oral bekleyip kadina oral yapmamasi, konusu acilmadan anala yonelen erkek (onceden konusulmali, hosuna giden yapsin)
anal, rimming Kesinlikle yapilmamali. Geylere falan karismiyorum onlar ayri bi cins cunku :d
Kadinin hosuna gitmeyen hicbisey yapilmamali ustelik.
Bir de lutfen cahil ve cirkinler sekslemesin ya
Ulkenon kalitesi dustu
Hard yapicam diye canını çıkarmak.
Pişmiş kelle gibi sırıtmak.
Tek pozisyonda kalmak.
sorum var
Tek poz mu
Kişilerin birbirinin zevk noktalarını yeteri kadar tanımaması. Bu uzun vadede cinselliği olumsuz etkiler.
hep kadınlar kendileri açısından yapılmaması gereknleri yazmış. sanırsın kadınlarımız bu işi çok iyi biliyor. erkek olarak keşke benim yarım kadar bu işte iyi olsalar
İlişki sırasında durmadan düzeltip başka ilişkilereriyle kıyaslaması
Çok konuşma, olur olmaz şeye gülme, karşındaki insanın zevk almasına odaklan gerisi kendiliğinden gelir
Canı yaniyorsa anlayışlı olmak lazim yarıda kesmek gerek
Oral yaptıktan sonra dudaklarımı yalamak istmemesi
Fotoğraf iştah açıcı.
Fazlasıyla
Sadece kendini düşünmesin
Ön sevişmesiz direk girilmesi
Kadını hor kullanmayacaksın :D
Aseksüelim, hic bilmiyorum
Öğrenip ne yapacaksın herkesin özeli kendinedir
İstenmeyen bir şey yaşanmamalı
Bulan bulduğunu girbaclasin
Partnerin istemediği şeylere zorlama