İşe yaramaz 100 tanen olsa ne olur 😂 ya harbi kendinizi ne sanıyorsunuz. burada üç beş ergenin her önüne gelene yükselmesini tüm erkekler böyle yoklukta sanıyorsunuz. Yüz kere bir araya gelsek yüzüne bakmayacağımız tipler burada gizliden kainat güzeli 😡 ki çoğunuz neyse devamını getirmeyeyim
@Ren_River dünyadaki tüm orispiler birlesse senin gibi p. c yapamazdi sen geldin saygısızca benim yorumuma salça oldun sen başlattın çok ağır konuşurum altindan kalkamazsin benim deliliğim senin erkekligini deler geçer şimdi s. o git sütünü yat hadi yallahh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
bakımsız olunmaz
Tavanı izlemek , şunu yapma bunu yapma duvarın boyası çarşafın kiri hadi çabuk yeter kurbağa modu ruhsuzluk bencillik hepsi 😂😂😂
😂😂😂
Senle evlenilmez
Bu nedir ya karımı anlatıyorsun sandım.
Müthiş tecrübe. Ama tadına varamayan bir eş. Seni tanımak isterdim, eş dışında aşırı iyi oluyırsunuz ☺️
Erkeklerin duygularına tercüman olmuşsun 😅
@Ren_River işine bak
Bakıyorum merak etme
@Ren_River Bende gel beni al diye yalvariyordum versem ağzının suyu akar , kafanda kriteri bile yoktur senin ne istediğini bile bilmiyorsundur
Bakarsam sana namerdim
@Ren_River 10 tane şeyim olsa vermem zaten senin gibi kavlak agizliya
Ne sanıyorsun kendini
İşe yaramaz 100 tanen olsa ne olur 😂 ya harbi kendinizi ne sanıyorsunuz. burada üç beş ergenin her önüne gelene yükselmesini tüm erkekler böyle yoklukta sanıyorsunuz. Yüz kere bir araya gelsek yüzüne bakmayacağımız tipler burada gizliden kainat güzeli 😡 ki çoğunuz neyse devamını getirmeyeyim
@Ren_River dünyadaki tüm orispiler birlesse senin gibi p. c yapamazdi sen geldin saygısızca benim yorumuma salça oldun sen başlattın çok ağır konuşurum altindan kalkamazsin benim deliliğim senin erkekligini deler geçer şimdi s. o git sütünü yat hadi yallahh
Yazıklar olsun sana 😂
Pardon yorumları okudum da kavlak ağızlı ne demek 😱🙈🤭
@seçimkurbanı boş laf konuşan gereksiz boş insan demek
Hmm anladım teşekkür ederim 🤭
@seçimkurbanı rica ediyorum
😘😘
Kocamınki 3 cm olduğu için yalamaktan başka hiç bir şey yapamıyor zaten 😐
Vah vahhhh
Yazık sana
deme kız cıddı mısın
Hadi lan 3 cm şey mi olur
Dün biri daha söyledi bunu şaka gibi böyle bişey var mı gerçekten
kaka yapmadan anala kalkışmak
tecrübesi yoksa fazla ağzına iktirmek
karşındakini tanımadan pis konuşmalar yapmak
Kendini kasmayacak sıkmayacaak rahat olacak yoksa zevk de almaz almadığı gubi de zevk veremezde o vajina rahat rahat girip cikmak gerekiyor
Hijyen olmadan olmaz ve erkek sadece kendini düşünmemeli hatta iki taraf içinde geçerli bu.
Acele ettirmek, sadece kendini düşünmek, fazla ürkek ya da çekingen davranmak.
partneri acele ettirmek... nefret ettiğim bir davranıştır
Daha önce hiç seks yaptın mı ve bunu sorarken kadının yapmaması gereken hareketleri mi soruyorsun erkeğin yapmaması gereken hareketlerimi soruyorsun
Erkeği ve kadını doğal bir pozisyonu istemediği için itmek. İtmeden kibarca söylenmeli
Başkalarından bahsetmek. Sonra önü alınamaz bir durum oluyor çünkü aşırı haz veriyor
Sen çoğu şeye olumsuz bakma güzel iç çamaşırları giyin yeter. Adam seni olaya öyle ısındırır ki
Kimse birbirinin suratına isemesin
Anal ilişki ve gereğinden fazlaca sert olmak
Heyecan yapmamak lazım
İsteksiz gibi davranıp sadece yatmak
O olmaz bu olmaz denmesi yeterli oluyor 😀
Tabuların olmaması ve hijyenin olması
Hijyen çok önemli
Anal hariç her şey yapılabilir
argo absürt şeyler vs...
Kendinizi kendiniz soymanız
Öncelikle acele etmek çok yanlış
Sırt üstü yatmak kadınlar genel