AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Seni illa birgün s2ecek demedi deme.
Off fherkes böyle demiş.. bı gün olsun ne olcak
Biraz daha üslubuna dikkat etsen aslında daha iyi olur bir hemcinsim olarak
Tabi ki olur o arkadaşlığa fazla güvenme derim
Orası belli olmaz
Ne yapılmalı sizce bu durumda
Tamam görüş flört et ama çok yüz verme tatlı sert ol hem cilveli neşeli ama yeri geldiğinde de çek çizgini sınırını bilsin ona göre ayağını denk alsın çokta höd höd davranma tripli sinirli asabi olma yani
İmkansız
İmkansız mı neden
Ama bana evlenilecek bir insansın gibi bir cümle kurdu. İlk gördüğü andan beri yaklaşımı hep flörtöz. Benim önceki evliliğimde çocuğum olmadı. Olmuyor. Evlat edinirim ben evlendiğimde çocuğum olmazsa dedi. Ailemle tanışmak istedi özellikle babamla tanışıp onun sanatını öğrenmek için ders almak istedi ben kabul etmedim erken diye.
Düşünmez
Neden
Ama bana evlenilecek bir insansın gibi bir cümle kurdu. İlk gördüğü andan beri yaklaşımı hep flörtöz. Benim önceki evliliğimde çocuğum olmadı. Olmuyor. Evlat edinirim ben evlendiğimde çocuğum olmazsa dedi. Ailemle tanışmak istedi özellikle babamla tanışıp onun sanatını öğrenmek için ders almak istedi ben kabul etmedim erken diye.
E ama cinsellik için yaklaşmıyor ki... öyle olsa aileni tanımak istemezdi.
Bir şans verebilirsin, ama sınırlarını koru.
Sorun şu samimi mesajlaşmamız içinde sürekli duşa giriyorum , duştan çıktım , ben masajı çok severim yaparım da keşke bana da yapılsa tarzında muhabbetlere girdiği için ben cinsel yaklaştığını düşündüm. Sonuçta sevgili değiliz, bu şekilde isteklerini bana anlatması sürekli duştan bahsetmesi bende cinsel yaklaşıyor izlenimi oluşturdu.
İma etmiş, sen tavır koyunca yazmayı bırakmış. Fırsat verirsen yine yazar...
Ama sadece cinsellik düşünse sen tavır koyduğunda konuşmayı bırakırdı
Yok zaten benim sınırlarımı aşma, mesafeyi koru, gece gündüz her gün sürekli mesaj atma dedim. O da eh senle mi uğraşcam demedi. Ben ne zaman istersen müsaitim istediğin zaman yaz, ara haberleşelim dertleşelim ben seni rahatsız etmeyin dedi. Geldiğinde haber ver kahve içmeye gidelim dedi. Cinsel olarak şansını denedi bence. Olmayacağını anlayınca cool davrandı.
Güzel yaklaşmış.. hayırlısı olsun hakkında🙂
Hemen çeker gider
Duruyor ama arada yazdığımda da gayet sıcak davranıyor samimi efendi
Düşünmez
Neden düşünmez
uzun süre peşinden koşmuş ve cinselliği yalayınca hedefine ualaşcak
yatna kadar kızlara hep evlilikten bahsederler :D
Yatamadı ama çok da işe yaramıyor demek ki
adamına göre işe yarıyor
Hayır sanmıyorum
Neden
Düşünmez gider.
Güle güle
Ama Ama bana evlenilecek bir insansın gibi bir cümle kurdu. İlk gördüğü andan beri yaklaşımı hep flörtöz. Benim önceki evliliğimde çocuğum olmadı. Olmuyor. Evlat edinirim ben evlendiğimde çocuğum olmazsa dedi. Ailemle tanışmak istedi özellikle babamla tanışıp onun sanatını öğrenmek için ders almak istedi ben kabul etmedim erken diye.
Hayır
Okey
Test sürüşü yap
Nasıl yani
Tadına bi bak
Ben öyle biri değilim, hayatıma herkesi almam, bedenime herkes dokunamaz bende dokunmam
Düşünebilir
Nasıl peki
Yok.
Neden
Hayır
Neden
yok hayır
Neden ama
erkek milleti işte
Düşünmez
Neden
Kezban zihniyeti
Bana mı diyorsunuz?
Kesinlikle olur
Nasıl olur pekş
anlatırım de detayli en iyi görüş seçiminiz için size çok teşekkür ediyorum
En iyi görüş seçmedim sizi. Seçecek bir şey yazmamışsınız ki
Pardon yaaa yanlış yazmışim paragraf kaymış seçenek yazacak bir görüş olmaz. Soru seçeneğe elverişli değil. Ya da ben biraz kalın kafalı yım anlayamamış olabilirim.
düşünmez
Neden düşünmez
amacı cinsellik çünkü, alamayınca başla birine gidecek almaya çalışacak
Nooo
Oooooooooo
😂😂😂
Kısmet
Nasip
Hayatta her şey mümkün 🙂
Ondan uzak dur
Okey lets go
😁😁😁
Çok zor
İmkansız mı peki
Amacı sadece oysa ben evlense bile yapar aldatmaya başlar
Alışmış kudurmuştan beter yani
Bence de 😀
Niye evlenir ki
Evlenmez bence
İnşAllah
Bu düzelmicek kişiyse yani
Ben zannetmiyorum
Demi havada bulut sen bu işi unut
Yok uzar gider
Hayırlı yolculuklar ne diyim
Aynen
Mümkün değil
Böyle geldi böyle gider mi diyorsunuz
Anlattığınıza göre durum da değişiklik olmaz
Anladım teşekkürler t
Şu an nasıl
Şu an ara sıra saygılı seviyeli mesaj atan bir arkadaş gibi. Edepli adaplı duruyor gayet resmi
Belkide seni çekmeye çalışıyor
İsterse o gelsin peşimden , hem o gelirse kaçamaz gibi mi
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz
Yüz yüze görüşme teklifini reddettim hep. Mesajda ya da telde arama şeklinde görüşmelerimiz
Ama görüşmen gerekiyor bakalım tavırları nasıl olcak
Eskiden iş yerinde beraber sohbetlerimizde özel alana dikkat eden, resmi, ciddi davranan bir adamdı. Öyle saçma sapan bir yerime bakarken filan da görmedim hiç kendisini. O yüzden yüz yüze seviyesiz bir halde olacağını sanmam
Ama bi zarf atabilirsin
Neden zarf atayım ki? Buna atlamayacak erkek mi var? Üstelik bu beni kötü gösterir
Ama demiyceksin ki seni istiyorum
Ne dicem ya?
Burdan mı yazayım
Senle niye özelde konuşayım?
🤙🤙
Sanmam
Böyle geldi böyle gider diyorsunuz yani
Aynen öyle
Kestirip atması gerekmez mi peki senle uğraşamam diye
Amacı seni bu süreçte bazı şeylere ikna etmek
Anladım da mümkün değil , neyse bakalım bir edepsizlik yapana kadar dursun arkadaş katagorisinde
Hayırlısı
Hayır
Bir boşluğuna denk getiririm nasıl olsa diye mi düşünüyor?
Aynen
Ne alaka yav
Kel alaka yaw
düşünebilir bence
Nasıl düşünmesi sağlanır
Yok be
Niye be
Amacı ztn ponçiktir
Düşünmez
Neden düşünmez
Düşünmez.
Neden
Evet tadını çok merak ediyor çünkü
Nasıl yani ben yemek miyim
Senin değil kukunun
Git başka yerde abazanlık yap
Kime ne yapmışım yaw
Burcun ne?
Yay
Ne alaka
Keş alaka
Keş ne awk dingili
Asla düşünmez
Neden asla