- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. O seni ikna edeceğini düşünüyor. Sen ona taviz vermişsin. Onu beğendiğini biliyor ve arkadaş kalma teklifi ile taviz vermiş oluyorsun. Devam ederse ikna edecektir de. Yapmam deme. Bizleri duygularımız yönetir. İlkin akıllı durur güvenini kazanır, sonra bir bakmışın istediğini almış.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani beğendiğimi sözel olarak direk bir itirafım yok ama mesajlarına cevap vermem, sohbet etmem bunu belli eder mi emin olamadım. Tipi çok iyi olmasına rağmen tipi ile ilgili iltifatta bulunmadım mesela hiç. O kaç kere güzelsin filan dedi ama sadece teşekkür edip geçiştirdim. Karşılık vermedim o konularda. Direk bana cinsel bir teklifte bulunmadı aslında. Konuşmalarımız esnasında bir ara sürekli duşa girmekten bahsediyordu. Bana bu kadar sık duştan bahsetmesi garip geldi ve o yüzden tersledim. Dışarıya kahveye çağırdı defalarca. Tek gelmem yanımızda birileri olursa kabul dedim. O da zaten tek çağırmadım diye kıvırdı. Ben sert davranıp mesafeli davranınca efendi duruyor. Artık duş muhabbeti gibi şeyler yapmıyor. İkna etmek için de bir çabası yok. Arada öyle 1 hafta 10 günde filan seviyeli hal hatır soruyor. Biraz dertleşiyoruz , sonra ben bitiriyorum muhabbeti. Olay bundan ibaret. Ama buna rağmen onun istediği belli ve hedefe ulaşır mı diyorsunuz
- +1 yıl
Sizi beğendiğini mesajlarınızdan da anlar. Tavırlarınızdan da, konuşamnızdan da anlar. Zaten belli bir samimiyeti yakalayamayan birisi duş muahabbeti yapmaz. Bu muhabbeti de sizin ondan etkilendiğinizi düşünerek yapıyor haliyle. Yoksa sadece arkadaş olduğun birine böyle bir muahabbet yapabilir mi? Sizin aranızda adı konmamış flört durumu oluşmuş. O zaten sizi fazla da beklemez. Biraz daha devam edin amacına ulaşabileceği başka kadınları denemeye başlar. Hatta bunu şu an dahi yapıyor olabilir. Dediğim sizi kafasına takarsa olacak bir şey.
Soran+1 yılYok şu an boş durduğunu , bana aşık olup beni beklediğini kendini bana sakladığını filan sanacak hülyalı aşık değilim de işte neyse. Yani kaç yıldır tanıyorum. 2018 de bizim iş yerine gelmişti. 2019dan beri de sürekli bir mesaj atma modunda. Haliyle bir tık samimiyet var. Ama bir kadının bir erkeği beğenmesi herşeye onay vermesi anlamına gelmez. O şansını denedi ve olmadı. Olmaz da. Görüşmeye devam ettiğin sürece onun için o bir gün yatağa atılacak kadınlar listesindesindir mi diyorsun.
- +1 yıl
Evet
En İyi Cevaplar
+1 yılSen tam olarak ilk başta cinsellik için yaklaştığını ama senin o taraklarda bezin olmadığını anlayınca "bu devirde böyle namuslu kız bulunmuyor. dur ben bunu kaçırmayayım" deyip evlenme niyetinde olduğunu mu düşünüyorsun acaba?
Sadece normal arkadaş gibi davranıp saman altından su yürütme derdinde. İnce ince nakış gibi işleyecek seni.
05 Yorumla
Soran+1 yılEn azından saygı duymasını beni hemen yatağa atıp bir kenara fırlatamayacağını bilmesini isterim. Kaç yıldır da başaramadı aslında ama siz madem hızlıca olmuyor yavaş yavaş kıvam alır kafasında mı diyorsunuz?
- +1 yıl
Sadece ben değil diğer arkadaşlar da aynı şeyi söylemiş.
Soran+1 yılAma bana evlenilecek bir insansın gibi bir cümle kurdu. İlk gördüğü andan beri yaklaşımı hep flörtöz. Benim önceki evliliğimde çocuğum olmadı. Olmuyor. Evlat edinirim ben evlendiğimde çocuğum olmazsa dedi. Ailemle tanışmak istedi özellikle babamla tanışıp onun sanatını öğrenmek için ders almak istedi ben kabul etmedim erken diye.
- +1 yıl
Sen bilirsin ama yarın bir gün uyarmışlardı dersin.
Soran+1 yılYok zaten ben olayın farkındayım. Dışarda tek başıma kahve isteklerini bile yanımızda biri daha olmazsa kabul etmem diye hep erteledim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini alabileceği birine gider
17 Yorumla
Soran+1 yılOnu zaten rahatlıkla alıyordur. Dedi de etrafımda manken gibi kadın dolu diye. Ki gördüm de bir kere güzel bir kadınla kafede otururken. Ama buna rağmen benle normal arkadaşlığını devam ettiriyor ya. O benim kafama takıldı. Eh senle mi uğraşcam demedi mesela
- +1 yıl
Etrafında manken gibi kız olduğunu söylemesi bunun %100 doğru olduğunu kanıtlamaz bi defa görmüş olman da bunun ispatı olamaz o zaman şöyle bir soru geliyor aklımıza acaba sen ne kadar güzelsin ki bunca güzelin içinde bu adam sana yazıyor aşırı kafa karıştırıcı bir durum
Soran+1 yılObjektif olayım mı? Ben erkek olsam bana gözüm güzel diye , neşeli, esprili, kendine güveni var, pek kimseyi sallamayan biri diye bakarım. Vücut olarak bakıyorum ben onun boyuna göre değilim ama kendimce dikkat çekici olduğumu biliyorum ama öyle aşırı dikkat çektiğimi sanmıyorum. Uzun elbiseler filan giyerim. Bakımlı makyajlı biriyim. Çok kitap okurum. Entellektüel bir insanım. Spor yüzme filan hobileri olan bir insanım. Kendimi geliştirmeye çalışan bir insanım. Öyle klüp filan değil, ama doğa müze gezmeyi severim. Ama alkol sigara kötü alışkanlığım yok, çok güzel yemek pasta yaparım. Bilmiyorum sanırım erkek olsam bende kendi peşime düşerdim 😄
- +1 yıl
Bu saydığın özellikler ancak seni baya bi tanıdıktan sonra farkedilecek özelikler evet saydığın özellikler çok çok güzel
Soran+1 yıl2018 yılında geldi iş yerine. 2019 fan beri de mesaj atıyor tanımaya çalışıyor. Yetim çocuklara filan örgü örüyorum ben. Bana destek olmak için onları satın almayı filan teklif etti zamanında. Bu saydığım özelliklerin bende olduğunu bilecek kadar tanıyor beni.
- +1 yıl
Bilemedim valla dediğine gerçekten ciddi düşünülecek birisin demek ki tüm takıldığı kızlardan farklı olduğunun farkında ama adam güven vermiyor
Soran+1 yılEvet sorun tam olarak bu. Adamdan hoşlanıyorum ilgisi de güzel ama Zeus’um güven vermiyor zerre kadar
E sen böyle basit bir erkeği niye isteyesin ki
madem sen böyle biri değilsinkendin gibi düzgün erkeklerle ciddi düşün
o kişinin enerjisi bile çok kişiden dolayı şey olmuştur
15 Yorumla
Soran+1 yılNe olmuştur? Bende acaba cinsel bir hastalık kapmış olabilir mi diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAdamla beraber olursam 1000 kişinin filan enerjisine mi bulaşıcam yani? Aslında enerji olarak değil inandığım şey ama her insan biz de bir iz bırakır. Bir iyi huyumuzu götürür ya da getirir. Mesela ben onunla sohbetlerimiz sırasında 2 tane hayvan sahiplendim. Normalde de çok severdim ama onun hayvanlara merhameti içimdeki sevgiyi açığa çıkardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. sanmıyorum. seni yataga atmaya calısıyorsa hani cinsellik icin yaklasıyorun türkcesini diyorum bi ihtimal esaslı kızmıs der saygı duyar. bilemeyiz. adamın bence moduna baglı. o anki dönemine elde hatun yoksa senle elde dursun bakarsın yarın yataga atarım diye düşünebilir. inceden tekrar seni o moda getirmeye calısır. zorlu kız oldugundan zevkli kategorisindesindir. ama bakarsın yarın ayse fatma müsait olur seni sutlar. artık zaman gösterecek. senin yerinde olsam adamı tartarım. işime gelirse ciddi işlere bakarım. yasın kac bilmiyorum ama. baktım olmadı sutlarım. düzgün adamlara kapıları acarım. bu bey dediğin arkadas muhtemelen senin kaderin olmucak gibi. oladabilir. ama neyse ne hemen bence karar ver yani hızlıca. bi yemlersin. ona göre yol alırsın. bakarsın ciddi de bakabilir len yeter artık daldan dala sıkıldım der gönül dünyası olgunlasır. mis gibi de namuslu kız bak istedim vermedi alım bunu da dermi der. ama işte bunun için test etmelisin. baktın nanay böyle namusa dikkat eden kız isen dısardaki düzgün bi erkeğe git isterim. bende moda girdim sorry:D bilmiyorum da hani cocuga ne maksatla hayır dedin namusa bakısın nasıl ama. tabi senin hayatın sadece düzgün kızların bos adamlara gitmeleri benı üzüyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılDestan gibi yazmışsınız ama çok haklısınız.
Kendin söylüyorsun çapkın diye kurt olmuş ohl hangi kadına ne şekilde yaklasacagini bilir bunu anlaman lazım beyfendi görünmesi bence sadece göz boyama senin karakterine uygun yaklaşıyor ki önce seni kendine bagliycak beyfendi daha sonra romantik jestler en sonunda sen hayır diyemiyecek duruma gelincede cinsellik olacak ve sonundada eyvallah çekip yeni ava çıkacak yalanım varsa çapkın beyler yalan desin gerçi onların yürüme metodları çok var uzak dur kendine dikkat et derim
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı ve açıklayıcı bir yorum. Geçende bana sen beni farklı bir yere koymuşsun sanırım ben çok uçlarda yaşayan biriyim dedi. Bende o zaman benim tanıdığım halinle kal daha yakından tanımak istemem, bu halin iyi daha fazla ayrıntı bilmek istemem dedim. Sanırım ben efendi düzgün seviyorum diye öyle gözüküyor şu an bana. Saklıyor kendini
Olmaz ondan bir yol. İstediğini alamayınca arkadaş olmaya razı olmuşsa bu ilerde seni seveceğine işaret değil, seni bir gün cinsellik için ikna etmeye ümit ettiğine işaret. Öyle insanlardan bir halt olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılHızlıca olmadıysa yavaşca ben bu işi kıvırırım derdinde o zaman
Merhaba, belli ki senin niyetin ciddi ve bir ışık bekliyorsunuz. Sonuca bakmalısınız?
Kim bedel ödedi! Erkek bedel ödediği halde vazgeçmiyorsa daha fazla uzatmadan sen harekete geçmelisin. Not:Ölümden dönmesi veya seni sevdiği insanlara tercih etmesi ya da tüm mal varlığını kaybetmesi vb.
Herşeye rağmen yinede nikâhsız aynı yatağı paylaşmamalısın. Evliliğin ve boşanmanın şakası yoktur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok aplaa.. bir kadına hiçbir erkek kibar davranmaz.. bak friends dizisinden bir sahne.
https://www.youtube.com/watch?v=T7dTBE2tJaw
son 10 sn. hey joey are men ever nice to strange woman cevap no only for sexkx :D00 Yorumla
+1 yılDüşünmez. Çünkü tek amacı o ve bunu başarana kadar deneyecek. Şu an akıllı duruyor olabilir ama bunun çok da uzun süreceğini düşünmüyorum. Böyleleri için sen olmasan da bir başkası olur merak etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam zaten tip olarak üst düzey. Benim aşkımda ölüyor diye de düşünmüyorum. Sırf benim etrafımda bile deli olan kadınlar da gördüm. Ama benim istediğim ciddiyette olmayacaksa hiç olmasın, erkeksiz ölmedim sonuçta. ya da onla olsun da kaç gün sürerse sürsün acizliğinde de değilim
Soran+1 yıl@Chamber onlar öyle mi oluyor, bilmiyordum
+1 yılciddi dediğin şeyde zaten cinsellik ağırlıklı evlilik diye bişey yok sadece ailelerin arasında çocukların nerde hangi evde yaşadıkları güvencesi var diğerleri hep cinsellik bide çocuk hepsi bu ver gitsin adama
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik olmasa kadın erkeğe erkek kadına zaten katlanmaz. Konu şu. Düzgün niyet. Uzun süreli sevgili saygılı bir yolda yürümek. Ben bir de şuna çakayım, bir de bunun tadına bakayım. Aynı anda bir sürü kadınla adamla beraber olayım dediğin anda o takılmaya giriyor. Ben buna karşıyım.
- +1 yıl
evet burada haklısın tabiki ama bu konuda inan beraber olmadan anlamak zor erkekler çok profesyonel davranan orropu çocuklarıdır bunu unutma ona göre davran
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄
Ciddiye dönme ihtimali çok çok çok düşük. O kadar düşük ki rotayı yeniden oluşturup daha iyi birisine ulaşman daha yüksek bir olasılık
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yıltekrar cinsel yaşamak için bir deneme daha yapabilir elbette bu da mümkün tam tersi de olabilir
eh yaşamadan bilemezsin17 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık ki, o sadece ima da bulundu mesajlaşırken üstü kapalı, bende açık açık bak beni başkaları ile karıştırma en ufak falso da silerim, benimle arkadaş olacaksan sınırlarımı geçemezsin dedim
- +1 yıl
yine bunu deneyecek diyorum bende..
Soran+1 yılAnladım o zaman falso vermesini beklemem lazım , durup dururken şimdi ne diyim adama.
- +1 yıl
bir şey diyemezsin ama tedbiri de elden bırakma
Soran+1 yılBen yazmıyorum zaten ya , arada o yazıyor , saygılı bir şekilde , naber napıyorsun filan diye hal hatır soruyor samimi seviyeli bir şekilde. Sonra sohbeti ben bitiriyorum.
- +1 yıl
Bir sure sonra samimiyet olusunca deneyecek yeniden diye dusunuyorum belki de tam tersi olur dedigim gibi bilemiyorum zamam gösterir
Soran+1 yılAynen zamana bırakmakta fayda var
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yani sanmıyorum ama bir müddet senle avunacak... birini bulduğunda seni postalayacak maalesef böyle... şimdi etrafı kolaçan ediyordur...
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu sevmedim ama köpeğin çok tatlıymış
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Onunla içkili yemeğe ya da bir davete gitme. Direk cinsel yaklaşımdan sosyal arkadaşa dönüşüm tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi olmuş.
012 Yorumla
Soran+1 yılBana direk cinsel bir teklifte bulunmadı aslında. Mesajları sırasında sürekli duştan bahsedince huylanıp ben sınır çektim. Bak beni başkaları ile karıştırma sınırı aşan bir hareket sohbetin olursa seni çıkarırım hayatımdan dedim. Yanlız kahve içmeyi bile kabul etmedim henüz. Ayrıca alkol kullanmıyorum ben
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılŞu an tam olarak öyle , haftalardır kahve teklifini onaylayıp gitmemi bekliyor
Soran+1 yılGitmiyorum ama dün yolda gördüm bunu. Biz bir arkadaşla yemek yiyorduk , o sokaktan geçiyordu. Karşıma gelip otursa kitlenip kalırdım sanırım çünkü baya üst düzey adam Zeus gibi bir şey.
Soran+1 yılAma görsen hak verirdin bana. Yani hakkaniyetli her kadın ve her erkek adamın yakışıklı olduğunu kabul eder bence 😄
Soran+1 yılAnladım ama zaten konu sizin neden hoşlandığınız değil ki :/
+1 yılCiddiye dönse bile bu erkekler tek bir kadın ile idare edemezler. Birisiyle evlenseler dahi yeni de devam ederler çapkın hayatlarına😘
01 Yorumla
Soran+1 yılYani seni evde bırakır avlanmaya devam eder diyorsun
+1 yılKimsenin günahını almayayım ama anlattıkların ile yapacaklarını hiç birleştiremiyorum o arkadaşın...
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle gelmiş böyle gider diyorsunuz
- +1 yıl
Böyle gelip öyle gitmese bile ben kendim de bir erkeğim doğruya doğru konuşmak lazım ciddi bir şey yazmışsınız buraya. Size ilk başta o şekilde yaklaşıp da sizden ışık göremediği için başka türlü yaklaşmaya çalışıyor olabilir geldi bana 🤔 yine de en iyi gözlemci sizsiniz. Dikkat edin.
Yani ilk başta öyle yaklaştıysa sonradan zor belki olur ama zaman gösterir
114 Yorumla
Soran+1 yılDirek bir şey demedi aslında ama imada bulundu. Yani o da şöyle bir ara sürekli duşa girdim , duştan çıktım filan diyip duruyordu. Ben ondan rahatsız oldum normal gelmedi sürekli duştan bahsetmesi. Ondan sert çıktım
Soran+1 yılZamana bırakmak en güzeli o zaman
Soran+1 yıl2018den beri aslında az çok tanıyorum , o zaman gelmişti iş yerine. 2019 da mesaj atma trafiği başladı. Sonra ben bir ara bunu postaladım bana love bombing yaptığını düşündüğüm için. Sonra o süreçte arkadaşın başka ilişkisi oldu tabi benimde. Bitti ilişkisi yine geldi.
Soran+1 yılOlabilir ama sonuçta o zaman ben bıraktım onu. Ve ilişkisi olduğunda da beni arayıp ilişki yaptım dedi, hayır yapma dememi istedi sanırım ama mutluluklar dedim cool bir şekilde.
Soran+1 yılKızı benle tanıştırmaya filan getirdi hatta düşün
Soran+1 yılTanıştım ama beni iş arkadaşım diye tanıştırdı onu da normal arkadaşım diye ama onla sevgili olduğunu anladık tabi. İlgim var tabi ama bilmesin kalsın bende
Soran+1 yılDüşünmezse de kendimi harcatacak değilim şu saatten sonra duygu diye
Hayır sadece yaklaşımını bu yönde sergiler ve istenilen güveni kazanır ve gerisi gelir
113 Yorumla
Soran+1 yılGüven kazanıp derdi yine cinsellik mi diyorsunuz
Soran+1 yılNe bileyim kestirip atması gerekmez miydi dedim bende. O zaman nasıl olsa boş olduğu bir ana denk getirip yaparım yapacağımı kafasında o zaman
Soran+1 yılAnladım tipime aldanmadı bar içerikle tavlarım kafası diyorsunuz. Adamın tipi üst düzey bu arada. Mankenlik ajansında filan kayıtlı. Normalde 20li yaşlarımda olsam bu kadar aklı başında davranmayabilirdim.
Soran+1 yılNe ilki kardeşim adam çok çapkın biri diyorum ya. Ve kimi duysam tavlama konusunda da heyet başarılı olmuş. Adam bizim iş yerine gelmeden şöyle yakışıklı böyle yakışıklı diye kadınların dibi düştü ve onların çoğuyla da 1-2 takılmalık münasebetler de olmuş zaten
Soran+1 yılO sayıya beni de dahil etmek için uğraşıyor tamam anldım
Soran+1 yılKafama balyoz gibi indi cevabını.
Soran+1 yılYo uyandım anlamında dedim aslında ama
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Aradıgını bulamayınca yoluna devam eder bekleme yapmaz o modeller
010 Yorumla
Soran+1 yılEfendi gibi takılması kamuflaj mı peki. Yok şu an zaten durdu acılar içinde beni bekliyor sanmıyorum
Soran+1 yılÖyle bir şey neden yapayım ki? Normal bir erkeği bile yoldan çıkarır bu dedikleriniz
- +1 yıl
Olayın ayrıntısı içinde saklı Sen bu tarz sunumlar yaptıgın zaman Cm budaları erkekler senin hayatını düşünmeden sadece uckurunu düşünerek atlar Seninle ciddi düşünen erkek senin hayatını düşünüyorsa ya evlenmeden bunları yaşamıyalım yarının ne getireceği belli olmaz der ya da senden uzaklaşır
Soran+1 yılBen ciddi düşünen bir erkek olsa bile uzaklaşacağını sanmam. Ayrıca ben daha önce evlilik yaşadım. O da yaşadı. Vebal alma üstüne kalma gibi bir durumda yok. Zaten evlilik ciddi ilişki onlar da cinsellik barındırıyor. Adam neden reddetsin. Sen bildiğin adamın önüne atacaksın beni. Saçmalık
- +1 yıl
Sorunuzu düzeltmeniz gerekiyor ozaman Sizin durumlarınız faklılık gösterdi son yazdıgınızdan sonra amacı size cinsellik için yaklaşıyorsa Neden ciddi düşünsün amacında ciddiyet olsa zaten cinsellik düşünmez evlendikten sonra haliyle gelicektir Lakin sizin düşünceniz Erkek istediğini alamayınca Haaa bu kadın düzgün Karekterde Bununla ciddi düşünülüp Evlenilir testindesiniz siz. Bu testteki başarı oranıda size kalmış bı durum Unutmayınki Karşı tarafta sizi faklı test etmektedi
Soran+1 yılNasıl yani acaba hemen yatacak mı? gibi bir testten mi geçiriyor. Olabilir. Sonuçta sadece kadın erkeği test edecek diye bir şart yok
- +1 yıl
Olabilir Neden olması onu anlatmaya ugraştım Aklımın yettiği kadarıyla ama siz yanlış anladınız yazdıklarımı Ama Bu tarz akıl oyunlarıyla zaman kaybetmek yerine direk olarak niyetini sorum açık açık konuşmanızda fayda var sizzin için şeffaf olmak en güzeli direk diyebilirsini ki evlilik dışı ilişkilere karşıyım kotanızı vede son noktanızı koymuş olursunuz bence
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Soru çok fazla yorum aldı ve bazı suçlayıcı tavırlar yüzünden gerildim sanırım. Üzgünüm kırdıysam kaba davrandıysam. Kusura bakmayın. Fikirlerinizi değerlendireceğim
+1 yılBence hala cinsellik düşünüyor sadece çakallık yapıyor şuanda
01 Yorumla
Soran+1 yılKamuflaj giyindi o zaman diyorsunuz. Peki bu adamın benim öyle biri olmadığımı anlama ihtimali yok mu hiç
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dusunmezzzzz öyle yapar istediğini alınca eker gider
04 Yorumla
Soran+1 yılKamufle oldu o zaman
Soran+1 yılAma bana evlenilecek bir insansın gibi bir cümle kurdu. İlk gördüğü andan beri yaklaşımı hep flörtöz. Benim önceki evliliğimde çocuğum olmadı. Olmuyor. Evlat edinirim ben evlendiğimde çocuğum olmazsa dedi. Ailemle tanışmak istedi özellikle babamla tanışıp onun sanatını öğrenmek için ders almak istedi ben kabul etmedim erken diye.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten cinsellik için yaklaşıyorsa alsa da almasa da ciddi düşünmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmaması daha iyi o zaman, benim değil mi vermicem 😄
- +1 yıl
Verme tabi
+1 yıl: )) nasıl olda ikna ederim alacağımı alırım kafasıyla yaklaşıyor. Ne ciddisi
01 Yorumla
Soran+1 yılKamufle oldu başka yolları deniyor o zaman.
+1 yılYok bence düşünmez başka bir hatuna gider Bal almak için
01 Yorumla
Soran+1 yılAlıyordur da zaten, tip iyi 1.90 boyunda fizik çok iyi kaslı kaslı yüz göz dişler dersen 10 numara. Zaten istemeden de aldığı çok oluyordur
+1 yılHahaha hayır tabi ki 😀 hırs yaptı sadece seni öyle elde etmeye çalışacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında tip olarak o benden çok daha çekici. Sanırım hayır denmesi başka yolları denemeye teşvik etti şu anda
+1 yılsadece sana yakın olup savunmasız olduğun anı kolluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir üzgün kırgın boşlukta olduğum bir an belki savunmasız olmamı bekliyordur
- +1 yıl
kesinlikle ki bu zamana kadar senden ona alışmış olacaksın az da olsa direncin kırılacak belki sende de ona karşı bir şeyler oluşacak. O da bunun farkında.
Soran+1 yılOluşsa da ben takılmalık yaşayacak biri değilim
- +1 yıl
muhakkak ama o zamanla bu düşünceni değiştirmeyi ya da seni ciddi düşündüğüne inandırmayı deneyerek amacına ulaşmayı düşünüyor
Soran+1 yılYok şu an bana arkadaş olarak yaklaştığını, benle konuşunca rahatladığını, sohbetimi çok sevdiğini filan söylüyor. Aslında onla sohbet etmeyi bende çok seviyorum ama napim , sonuçta ilişkiyi şekillendiren kadın, ya benim istediğim gibi olacak ya da olmayacak, başka seçenek yok bende
- +1 yıl
bence şu an kendini sana alıştırıyor ve duymak istediklerini söylüyor doğru anı kolluyor sadece
m +1 yılSanmıyorum. Ukala deyip yollar bir süre sonra😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi? Ükala değilim aslında. Bir ara havalısın demişti kim ben mi diye baya güldüm. Çünkü havalı değilim sadece dürüst bir insanım.
Yok dusunmez. Dusunebilir diyemen hayal kuruyor. Her seyin degeri niyete bagli.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? O beni yaratmalık gördü ve kendince değerimi belirledi mi yani?
+1 yıldüşünmez. ciddi düşünen birisi cinsellikle yaklaşmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBalık baştan kokar yani
- +1 yıl
aynen.
+1 yılHayır onların aklı uçkuruyla çalışır.
24 Yorumla
Soran+1 yılUçkuru kopasıcalar
- +1 yıl
😂😂
+1 yılHoşlanmışa evlilikte düşünür cinellikte. Zaten onun amacı cinsellikte nasıldiye merak ediyor. Eğer isteksizsen seninle evlenmez evlensede o evlilik yürümez. Bunları evlenmeden önce konuşmak şart.
011 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgili bile olmadığın biri ile cinsellik konuşmak bana mantıklı gelmiyor. Ailemle özellikle babamla tanışıp ondan ders almak istediğini söylemişti ama ben erken diye kabul etmedim
- +1 yıl
Haklısın biraz cürretkar davranmış. Sen yine ağırdan al sevgili olınca çözersin onu zaten
- +1 yıl
Hmm senn söylediklerine bakma şu an seni elde etmek için söylüyor olabilir. Çocuk meselesi önemli ondan çok ailesi müdahil olır bu meseleye. Baban ne iş yapıyor
Soran+1 yılEvlat edinme meselesi sadece bizi ilgilendirir demiyorum zaten. Ama o da evlilik yaşadı ayrıldı. Eli yüzü tipi çok düzgün. Bekar benden genç bir sürü kızla takılabilecekken neden benim peşime düştü? Beni kolay av mı gördü acaba? Ama bu kadar yıl da uğraşır durur mu anlayamadım.
Soran+1 yılZaten hep hoşuma gidecek paralel şeyler söylediği için şeffaf gelmiyor. Sanki karşımda bir ayna var ve kendimi görüyorum ama onu göremiyorum.
- +1 yıl
Heh işte bu yüzden çok güvenme derim
Soran+1 yılBeğeniyorum ama güvenemiyorum zaten
- +1 yıl
O seni kullanmak istiyorsa sende onu kullan
Soran+1 yılHayır ben kullanmam da kullandırmam da
- +1 yıl
Senin tercihin akıllı birisin zaten bilirsin işini
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuyu kapatman onun cinsellik düşünmeyeceği anlamına gelmiyor ve hayır ciddi düşünmez. Onun tek amacı cinsellik
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılne dönmesi yaaa iyice beyniniz sulandı sizin. ne abazan aşığı çıktınız :D niyeti ilerde sni yine yatağa atmak
014 Yorumla
Soran+1 yılAaaa abazan değil fackbadi 😄
- +1 yıl
he canım he fackbadi olunca abazan olmaz :D ayrıoca fackbadi ile evililiği unut şaka mısınız ya ciddi düşünür mü diyortsunuz :D
Soran+1 yılTakılıyorum ya şakadan anla biraz 😄
- +1 yıl
tabi canım şaka hep şaka :D
Soran+1 yılNapalım yasa bağlayıp ağlayam mı? Sanki 3 çocukla kapıda kaldım 😄
- +1 yıl
ağla tabi 3 cıocukla kalmışsın :D
Soran+1 yılOldu görürsem söylerim selamını 😄
- +1 yıl
kime söylicen selam :D
Soran+1 yıl3 çocuğuma 😄
- +1 yıl
ne ara yaptın onları :D
Soran+1 yılÇok güzel kafan var beğendim , güle güle kullan 😄
- +1 yıl
beraber kullanalım arada lazım olur sanada :D
Soran+1 yılYok ben zararlı madde kullanmıyorum 😄
- +1 yıl
insan beyninde daha zararlı bir şey yoktur emin ol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi olduğun insanla cinsellik yaşamayacak mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşarım ama duygusal bir şey, güven veren bir ortam olmadan çapkın biri ile bunu yaşamak saçma geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasta normal arkadaş sonrasında da fb olabilecek bir tip😂
015 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusal olmayan güvenmediğim biri ile öyle şeylere net karşıyım ve tavrımı da çok net gösterdim aslında. Ama onun tarzı buysa karşıdakine göre şekillenmez mi asla
Cevap sahibi+1 yılHerseyin bir vakti zamanı var senin ilgin artinca asık olunca özellikle o netlik şeffaf hale geliyor
Soran+1 yılBen direk arkadaşız sınırı geçemezsin diye set çektim, iyi bir arkadaşsın ama beni sakın başkaları ile karıştırma, yanlış yaklaşımında silerim diye tehdit ettim. O da efendi efendi duruyor.
Cevap sahibi+1 yılTamm sen sert çekmişsin oda sinirini anlamis diyorsan devam edin ne diyeyim ben sana
Soran+1 yılAnladım sen ne yaparsan yap onun niyet düzelmez diyorsunuz , haklı olma ihtimaliniz benden yüksek 😄
Cevap sahibi+1 yılYok canım burdaki yazanların fikri hep yanlis sen dogru düşünüyorsun Sen kirmizi cizgini cizmissin artik ima etmeyi gectim düşünmez bile. Senden once seninle cinsellik yasayip herkesle sana gelince mi pes etmis yani😂😂
Soran+1 yılYok hala cinsellik kovalıyordur o durmaz da , bana karşı en azından cinsel imaları yapmıyor mesajlarşırken, sohbet ederken. Ama ne dikkatimi çekti bak eskisi kadar çok mesaj atmıyor. Adamı ciddiyet sıkıyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılDemek ki ya da yine yaşıyordur sadece seninle de ayrica ilgileniyordur belli olmaz
Soran+1 yılKolay tavladıkları ile hızlıca yatıp kalkıyor beni de yavaş yavaş ısıtma modunda o zaman
Cevap sahibi+1 yılEee herkesle yatip kalktigini biliyorsun sende bununla ciddi mi düşünüyorsun bende onu anlamadim
Soran+1 yılDemi bende de var malllik. Napim ya aşık oldum sanırım ilgisine.
Cevap sahibi+1 yılAzicik ilgiye hemen asık oluyorsan. Hem herseye dikkat ederim diyorsun hemde karşındaki kisi her seyi yapıyor bana gelince yapmasin diyorsun cok farkli seyler istiyorsun sende biraz. Ayni herseyi yasayip da evlenirken bakire kiz isteyen erkekler gibisin 😂
Soran+1 yılHahaha haklı olabilirsin ama az ilgi derken? Adam pandeminin başından beri peşimde. Sürekli mesaj atıp durmasından sıkılıp bir ara yollamıştım başımdan. Sonra tekrar geri geldi. Yani bildiğiniz 2-3 senedir sürekli peşimde. Daha dışarda kahve içme isteğini bile kabul etmedim :/
Cevap sahibi+1 yılBelkide oda evlilik istiyor bakti ki temiz bakire birisi var kacirmayim diyor 😂
Soran+1 yılEvlilik istediğini bir ara söylemişti. Babamla tanışmak istemişti ama bana erken geldiği için ben kabul etmedim. Bakire değilim ayrıca. O da bende bir evlilik yaşadık öncesinde
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nede olmasın tabi dikkatli ol taktikmi degilmi anlamaya calis
01 Yorumla
+1 yılYani illaki seni yatağa atmak istiyor onun için devam edecek yani erkekler iki sebeple sever biri aşk biri cinsellik
04 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık olacağını sanmam, çünkü onun için bir arada zaman geçirip tanımak lazım , öyle bir ortamda yok, mesajda da aşık olacakmkadar ergen değiliz hiçbirimiz. Yatağa atmak için farklı bir taktik deniyor o zaman şu anda
- +1 yıl
Aynen
Sen istemiyor musun seks
Soran+1 yılBen duygusuz ve güvensiz ilişkiye karşıyım. Bana ters o fakbadilik işleri
- +1 yıl
Sen bilirsin🙄
+1 yılHayır filmlerdeki gibi değil öyle erkekler
13 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne gelene yapıma derdinde yani cinsel anlamda
- +1 yıl
Evt begendigi tüm kadınlarla yapmak istiyodur çapkın erkek işte. Onu ben degistirebilirim kafasında olma yani o senle de cinsellik dusunucek sadece
Soran+1 yılAnladım canım teşekkürler
+1 yılÇok zor milyonda bir olur anca
12 Yorumla
Soran+1 yılOda bana denk gelmez 😁😄
- +1 yıl
Dene desem üzülürsün belki sonra boş ver 😄
+1 yılOlmaz hevesini alınca yallah kaçar o.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlamayınca da o zaman topuk
bence zamanla onu yola getirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir belki ama düşük ihtimal
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olabilir ne yapmalı
- +1 yıl
Seks yapıp bırakacak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNasip, kimse bilemez :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiye göre değişir mi
+1 yılHırs yapar ciddi ilişki olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yol olmadı diye başka yolları deniyor yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik sizin için bir tabu mu peki? Neden böyle bir reaksiyon verdiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmadan ilişki olmadan cinsellik yani takılmalık işi bana ters
Cevap sahibi+1 yılDirek takılmalık değil ama hoşlandığın biriyle yaşamalısın bence bunu
Soran+1 yılBen güven ortamı olmadan sevgili olmadan sadece dürtü ile adı konmayan bir ilişkide buna karşıyım. Benim hayatım benim bedenim
Cevap sahibi+1 yılGüven ortamı elbette olmalı ama bu çocuğa güvenmiyorsun sanırım
Soran+1 yılİlişkinin adı yok arkadaşım ayrıca zeus gibi bir adam nasıl güveneyim
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın, bu konuda sana yardımcı olmayı çok isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılDurmaz bu diyorsun , dursa da bende durmaz
- +1 yıl
İzleyelim biraz takip edelim. Hemen karar vermeyelim
+1 yılArkadaşça yaklaşıp zehirini akıtacak 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEfendilik kamuflajını giydi o zaman
+1 yılİstediğini alamazsa çekip gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüle güle yolu açık olsun
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmez 2 ay sonda seni unutur
03 Yorumla
Soran+1 yılAra ara efendi şekilde mesaj atıp hal hatır soruyor
- +1 yıl
Uğraşmaz emin ol sınırların çok keskin ona göre
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. olmaz, baştaki amacı neyse ona devam eder
03 Yorumla
Soran+1 yılAma efendi duruyor şu anda
Soran+1 yılTövbe ya
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de olabilir neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılOlması için ne olmalı sizce
+1 yılYüzde yüz dürüst olacağım:)))
01 Yorumla
Soran+1 yılOlun bu adam olmaz diyeceksiniz değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmez sadece ciddi düşünüyormuş gibi davranır
03 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini elde etmek için yani. Daha önce ailemle tanışmak istediğini babamla görüşüp ondan ders almak istediğini söylemişti ama ben erken diye kabul etmedim. Bana evlenilecek bir kadınsın filan da dedi. Hepsi yalan o zaman
- +1 yıl
Yalan da olabilir gerçekte olabilir bunu sana en doğru şekilde zaman gosterir
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz
Niyeti aynı, numara yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKamufle oldu yani
düşüneceğini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı o zaman ne diyim , onun istediği yok bende
Olmaz. Sözcüklere fazla inanma…
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Öyle deme bu işler. belli olmaz
Yok canım. Sen bakire misin
09 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ama onun gibi önüme gelenle de şey etmedim sonuçta
Soran+1 yılÖpücük ne alaka?
Soran+1 yılBurçlara inanmam
Soran+1 yılDeğilim
Soran+1 yılOldu sen başka geliyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur ama cok daha yavas ilerler
09 Yorumla
Soran+1 yılYani adamın karşımda ciddi birine dönüşmesi uzun zaman mı alır? Olsun saçma sapan bir işin içine girmekten çok daha mantıklı bence
- +1 yıl
Tabi ki mantikli onu taniyabilcegin sorular yonelt ona ne oldugunu nelerden hoslandigini iyice ogren
Soran+1 yılBenim sohbetimi seviyormuş , benle konuşmak ona çok iyi geliyormuş , hediye almak için sabahın köründe kitapçıya gitmiş, rastgele almayım kitabı sen seç diye mesaj attı. Kabul etmedim tabi ama böyle ufak tefek tatlılıkları var.
- +1 yıl
Belki de gercekten guzel sohbetin var bunu bilemeyiz ki
Soran+1 yılEğlenceli bir insanım ama böyle fackbadi takılan bir sırf bir kadını sohbeti iyi diye diğer kadınlardan ayrı tutabilir mi?
- +1 yıl
Tutabilir bence farkli sekilde bir his besleyebilir
Soran+1 yılKankilik gibi mi 😄
- +1 yıl
Kankilik deyip gecme kankilik de iyidir
Soran+1 yılFackbadi olmaktan iyidir
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar valla garipsiniz ya yeminle
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dediniz
- +1 yıl
Yaptıklarını söylemesi bence bi cinsel çağrışım gostermio bende söylüyorum ama cinsel manada hic düşünmedim ve ilgi gösteriyor ama ilgiyi kabul etmiyorsun
- +1 yıl
Ama ilgi gostermese neden gostermio dersin
Soran+1 yılKolay av olmak istemeyip harcanmak hemen bırakılıp gidilmek istememek neden Garp olsun?
- +1 yıl
Hyr sen kendine göre haklisn ama yaptıkları yani seni kandırmak icin degil simdi duşa giriyorum habern olsuj dese ya dur bende mi geleyim diceksin hyr o yüzden diyorum
- +1 yıl
orada yanlış anlamalarin var tabikide kolay av olma oyle birsey istemem mutlu ol ama sertte olma severse zaten sever her sekilde
Soran+1 yılAnlayamadım sizi
- +1 yıl
Adam sana yaklasmaya çalışmak istiyor yani bence ciddi manada düşünüyor neden araya duvar örüyorsun ki
Soran+1 yılÇapkın olduğunu ve daha önce etrafımdaki bir kaç kadından açılmadan ayrıldığı için kendimi koruyorum sanırım. Aslında çok beğeniyorum. Dün yolda gördüm ben bunu nasıl reddediyorum filan oldum. Ama iradeli durmaya çalışıyorum işte.
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey var capkindir evet ama onun da içinde o capkinliga dur dicek bi kadin olabilir belki oda sen olabilirsin denemeden ön yargı ile kendini durdursun ve ilerde belki mutlu olursanz dersin ki keske daha erken baslasaymisim ben git sevgili ol demiom ama adama duvarda örme biraz akışına bırak
+1 yılTabii uslanır. 30 40 yaşında falan
02 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında
- +1 yıl
40 ında da uslanmaz o zaman o 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ciddiye döncek be play oy o
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun kendide zaten dergi kapağından fırlamış gibi bir tip
- +1 yıl
Belli olmmazzzzzz
+1 yılBu yaşta böyle soru harikasın
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dediniz? Benim başımdan da evlilik geçti onunda başından evlilik geçti. Ama bu önüme gelenle cinsellik yaşamayı kabul edeceğim anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Yok anlamamışsın beni
Soran+1 yılEvet anlamadım
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım