Cinsellik için yaklaşan biri istediğini alamayınca ciddi düşünür mü?

Bir bey var. Ay aslında çok beğeniyorum. Ama çapkın biri. Cinsel yaklaştığını hissettiğim için sınırı çektim haddini bildirip. Ama benimle normal arkadaş olmaya da razı olduğunu söyledi ve efendi efendi duruyor. Niyetinin ilerde ciddiye dönme ihtimali olur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Offff 97 yorumu 😄 ilk fırsatta hepinize tek tek cevap yazacağım. İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Öncelikle bir ayrıntı vermek istiyorum. Adamla 2018de iş yerime gelince tanıştık. O gelmeden daha ne kadar yakışıklı olduğu bilgis geldi. Böyle büyün kadınlar bir merak etti filan. O meraklılardan çoğu düştü buna. Tabi 1-2 gün takılıp şutlandılar. Bu adam bana 2019 da beri yazıyor. Beğenmiyorum dersem yalan söylerim. Ama daha tek başımıza dışarda buluşma teklifini bile kabul etmedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana direk cinsel bir teklifte bulunmadı. Sabah akşam sürekli mesaj atıyor. O mesajlar sırasında duşa girdim duştan çıktım şimdi duşa giticem filan diyip durduğu için huylanıp bak beni başkaları ile karıştırma, sınırı geçersen silerim seni hayatımdan dedim. Sürekli de mesaj atıp durma her gün sabah akşam dedim. O da o zaman ben seni ta etmeyim, sen ne zaman istersen yaz dedi. O günden beri de efendi takılıyor. Bir ara babamla tanışmak istediğini söyledi erken diye ben istemedim.
Cinsellik için yaklaşan biri istediğini alamayınca ciddi düşünür mü?