Ne bileyim bana çok ilkel ve çağ dışı bir eylem olarak geliyor. Hayal gücünün ve teknolojinin bu denli geliştiği çağda hala insanların keyif almak için sevişmesi gericilik değil de nedir?

Ne bileyim bana çok ilkel ve çağ dışı bir eylem olarak geliyor. Hayal gücünün ve teknolojinin bu denli geliştiği çağda hala insanların keyif almak için sevişmesi gericilik değil de nedir?

Cahillik bilgi eksikliği demektir, bilgi eksikliğinin zevk alma ile bir ilgisi yok.
Hayal gücü veya teknoloji ile aynı zebki yaşayacağını düşünüyorsan böyle bir şey olamaz. Çünkü evrimsel olarak üremek için verilen bir ödül seks hazzı, genlerin çoğalmaso ve yayılması için verilen en büyük ödül. Doğa bu sayede canlılığı üretiyor.
Bunun dışında yapabileceğin herhangi bir şey bunu geçemez. Tabi ki zevk alabilirsin, çok da alırsın ama aynı noktaya ulaşamazsın.
Bilgili insanin zevkleri de gelisir. Hayvanlar gibi s*kişmez
Geçebilir. Örneğin sanatı anlayabilecek zeka duzeyine erisen biri, üstün bir tablo karsisinda, bir sinema filminde, kaliteli bir muzik duydugunda zihnen orgazma ulasabilir ancak burada manevi olgunlukta nirvanayi bulmak onemlidir.
Babun gibi sevişin siz
Bir de karınızı mipp kayinvalidenize yemeğe falan gidiyorsunuz. Kayinbaba konya ovasi gibi genis. Herifin teki gelip kizini badeliyor karisi da bu herifin karnini doyuruyor. Nasil bir hayvanlık
Aslında mantıklı bir tez. Teknolojinin ve hayal gücünün bu kadar geliştiği zamanda internetten bir kuzu tandır videosu izleyip onu yediğini hayal ederek yıllarca acikmadan yaşanılabilir. Hem ekonomik hem tencere tava kullanmadan mis gibi toktuk tatmini
Aseksüelsen evett
Cevap
1Cevap
Başka bir bakış açısı.
Muhtemelen bu hazzı yaşamadınız (kişisel bir şey değil) bunun verdiği doyumu başka ne karşılar bilemiyorum
Haz verdiğini düşünmüyorum
Bunun için evleniyorlarsa dediğinize katılıyorum.
Ama severek ve helal şekilde yapılan cinselliğin bence değeri her zaman yükseltir.
İmam tarafından onaylı helal seks
Diyanetten ön onaylı sevisilebilirlik statüsü
Sevgilinle sevismek için sapık bir sakallıdan izin almak tabii ki senin tercihin. Beni ilgilendirmez.
Eminim iyidir. Çocuğun varsa veya olursa tarikat yurtlarina gonderirsin öyleyse. Yurta, bodrum katta badelediklerinde akılsızlık mı daha iyi yoksa ahlaksızlık mi diye yeniden düşünürsün.
Beklemeye devam et. Çocukları kucaktan indirmeyen imamlar varken, bizden kötülük umarak ömrünüzü harcayın. Ne de olsa namazında niyazinda adamlar. Kremleyip s*kerler ve küçük pipileri rahatça girer.
3 5 tanesi gecede 35 çocuğu haşat eder, ki sayilari binlerce oldugu düşünülürse. Ne diyordu sayin baskan, en az 3 cocuk. Malzeme lazim pedofili dincilere.
Masallara inaniyor olsaydik o tongaya düşebilirdik elbette
3. Sayfa haberlerini açıp okursan senin de haberin olur bunlardan. Magazin sayfalarindaki estetiklilere bakarak 31 çekeceğine, biraz ulke gündemini takip etmelisin. 1 degil 2 değil, onlarcası çıktı. En masumunuz 6 yasindaki kızını dedesi yaşındaki adama peşkeş çekiyor.
Beni milliyetçi yanimdan vurdun bee...
Y*rramı çıkmaz.
Bravo