Öpüşme olmadan seks mi olur. Öpüşmeyi de aslında degerli yapan şey karsi tarafin nefesini icine cekmektir. O duygu bambaska birsey. İnsani cildirtan dudaktan agiza geçen tat degil onun nefesini cigerlere kadar cekip tüm bedeninde dolastigini hissetmektir. Sevgilim bana şunu demişti "Askim benim icin farketmez olsa da olmasa da. Ama her erkegin iki kadinla grup fantezisi vardir sana bu duyguya yasatmak istiyorum ben ayarlayayim mi birini kadin kadina daha iyi ayarlariz bu konuyu " dedi. Ben de tamam dedim. 3 gün sonra konusu acildi dedi ki "Askim simdi sen o kadini dudaktan öpüceksin demi? Vücudunu da yalarsın kesin" dedi ben şok oldum. E askim seks bu yani ne bekliyodun dedim. Ay yok ben vazgectim gurptan askim dedi. Yani dudaklar brbirine deymeyecekse ne manasi var seksin ya
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani baska bir kadinin icine girip cikmama birsey demiyor. Onu yalamama birsey demiyor gel velakin onunla öpüşürüm diye gruptan vazgecti. Neymiş öpüşmek tamamen duygusalmis, nefesini icine cekiceksin hayir buna asla dayanamam diyor. Tek sorun nefes onun icin.
Kesinlikle katılıyorum. Öpüşmeden bence asla tek beden olunamaz ki. Diğer yandan çoğu kişi öpüşmeyi sadece seksi başlatan paylaşım olarak algılıyor, oysa cinsel birlikteliğin her anında öpüşme olmalı, çok güzel bir tatlının üzerine konulan kaymak ya da dondurma gibidir çünkü öpüşmek. O olmadan tatlının tam tadı asla alınamaz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok eksik kalır. Öpüşmek kalpleri birleştirir, birleşme bedenleri...
Sayilir ama haklisn seksin bir yuzeysel sadece hayvani durtulerle pmolani var onda opusmeye gerkyok direk aklcaya gecmk istrrsin.. Bide sevdign insanla seks var hissederek bisyler istrsin ondada tabiki opusme sart
Öpüşmek seksi seks yapan en büyük etkenlerden biri dir diğer Türlü hayvanlarda şikiş yapıyor yani biri altta diğeri üstte ona bakarsanız öpüşme olmadı mı ondan ne farkı olacak
En İyi Cevaplar