Merhaba, cahillik bir konudaki bilginin yetersiz olması ve onu öğrenmemek adına gösterilen gayret ve direniştir. Cahil misiniz şimdi karar verin. İkincisi ise evlenince demişsiniz ki ten uyumu, cinsel organların boylarının uyuşması, kişilerin cinselliğe bakış açısı (gir-çık değil de, ön sevişme uzun hazırlanma kadını orgazma götürmeyi başarır. Bu yüzden bencil bir erkek yüzünden evlilik cehennem olabilir) ve daha saymakla bitmeyecek etmenler yüzünden evlilik mutsuz geçebilir. Bu yüzden kült olmuş mahalle bakış açısından çıkıp, deneyim bakış açısına eriştiğinizde mutlu olacaksınız ki, bu sadece cinsellikte değil, hayatta da aynıdır. Kısacası öz eleştiriyi verdiğim bilgilere göre kendinize yapın. Evlilik sonrasını da düşünün, sevdiğiniz biri ile cinsellik yaşayın ve tatmin oluyor musunuz bakın. Zaman ve koşul hayatınızda yoksa entelektüel olarak düşünün. Bol şanslar sevgili dostum.
Işıkla kal...90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZamanla öğrenirsin acele etme onları olgun hemcinslerinden öğrenebilirsin veya videolar izleyebilirsin evet sana ayıp gelebilir ama sonuçta kendini böyle şeylere hazırlaman gerek dilersen soru cevap şeklinde mesaj atabilirsin yanlış bir durumda engelleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBilgi konusunda eksik olman evliliğinde sorun yaratabilir başlarda zamanla öğrenirsen hem evliliğin heöde zevkin artar. Utanacak şeyler değil. Artık kadın sayfaları var izlemesen bile okuyarak öğrenebilirsin
10 Yorumla
+1 yılHayır , zamanla tecrübe kazanırsın. Herkes anasının karnında öğrenmedi ya. Zaten normal de sana düşen ilk güzel bir oral seks yap sonra zaten erkek ayarlayarak herşeyi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısmen evet. Çünkü 24 yaşındasın. Bugün evlensen 9 ay sonra çocuğun olur. Yani bu güne kadar cinsel ilişkiye girmemiş olman normal ve takdire değer. Ama bilmemek biraz saflık. İnsnmıyorum. Evet doğruysan öğrenmelisin. Kitaplardan internet sitelerinden istediğin tarz sansürle bile öğrenebilirsin ve öğrenmelisin. Bunu yapmamak izlememek kendini korkutmamak için olamaz, çünkü bu korkulacak bir şey değil, tam tersine çok zevkli bir şey.
Ama İslami açıdan konuya yaklaşıp günaha girmek, haramdan uzak kalmak istediysen bunu çok doğru bulurum ve seni iyi anlarım. Böyle olduğunda da yine cinselliği anatomik vücut yapısından başlayıp, neslin nasıl devam ettiğini bilimsel olarak öğrenmelisin ki bu günah değil ve ayıp değil.
Mesela prezrrvatifin ne olduğunu bilmediğini söylüyorsun ya işte tam burada bu kız tam bir trol demek istiyorum ve bu soru da spam demek istiyorum. İnsnamıyorum. Bunu nasıl bilmezsşn. Mümkün değil, çünkü bu da ayıp değil hünah değil. Yani gir Okey’in sitesine her şeyi oku ve öğren.
Bir insan 23 yalına gelir de erkek ve kızın cinsel ilişkisini yani senin deyiminle erkeğin peni*ini kızın vaki*asına sokup çıkardığını girip çıktığını nasıl bilmezsin. İnsnsmıyorum. Klasik ulusal televizyon kzndllsrı, uydu kabdlları, internet siteleri bunlsrla dolu. Eğer doğru söylüyorsan seni tebrik etmek istiyorum.
Erkeğin kadının organını ekliyormuş tutuyormuş ne demek, niye tutmasın ve neden eklemesin ki. Belki sen fırsat bulmadım ya da istemedin, bu da çok normal ama bir gün en azından evlendiğinde gerdek gecesi kocana dokunmak zorunda kalacaksın ve onunla cinsel ilişkiye de gireceksin.
Şok geçirmemek için, psikolojik olarak hazır olabilmen için metabolizmanı öğrenmelisin. Cinsel ilişki nasıl olur, çocuk nasıl doğar öğrenmelisin. Hatta İslami açıdan kendimi frenlediysen, islzmda cinsel hayat konularını ahlaki kurallara İslami yaklaşıma uygun şekilde çok güzel anlatan kitaplar var. Oralardan da çok teferruatlı şekilde öğrenmelisin.
Bak sağlıklı ve mutlu bir evlilik yapabilmek için, ruh uyumu ve ten uyumunuzun çok iyi olması da gerekir. İşte bunu nasıl sağlayacağım çok önemli. Nikahta keramet vardır derler ya, inanma. Nikahtan donar uyumsuzluk olduğunu hissedince artık ne yapabilirsin ki, ya boşanacaksın ya da ömür boyu esir hayatı yaşayacaksın. Ne kadar zor değil mi… Bana yazabilirsin her zaman. Kedigiller geceler genç kardeşim. #06romeo 😎00 YorumlaCinsel eğitim setleri falan vardır belki bilmiyorum, o tip şeyler mutlaka vardır, ders olarak izleyip öğrenebilirsin.
p*rno filmleri izleyerek öğrenmeye kalkma sakın, onların bir çoğu kurgu gerçeği yansıtmıyor, onlardan öğrediğini denemye kalkışırsan kendine zarar verebilirsin.
Kısaca bir ön bilgi vereyim bildiğim kadarıyla ;
Cinsellik denilen şeyin temelinde üreme içgüdüsü vardır. İnsanlar en sağlıklı bebek dünyaya getirebilecekleri karşı cinsi çekici bulurlar ve onunla sevişme isteği duyarlar.
Tabi hayvanlardan farklı olarak, soyut düşünebilen varlıklar olduğumuz için biz bu içgüdüyü aşkla, sevgili olmakla süsler, duygu ve estetiği dahil ederek yaşarız.
İşin mantığı genel olarak bu.
Teknik olarak ise Erkeğin penisinin kadının vajinasına girip spermlerini kadına aktarması olayıdır. Spermler vajinadan yumurtaya ulaşılarlar ve en sağlıklı sperm yumurtaya önce ulaşıp yumurta ile birleşip hamileliği başlatır.
Seks boyutu ise şu şekilde;
Hoşlandığın kişi ile bebek yapmak için sevişmek zorunda değilsini zevk için yapılır seks genellikle ve bebek olmaması için korunma yöntemleri vardır (en sağlıklısı erkeğin prezervatif takması yani penise geçirilen bir kılıf, sperm vajinya akmasın diye)
Sekte iste kadının ve erkeğin vücutlarının belli noktalarında sinirler daha yoğundur ve buralara dokunarak, öpülerek ya da yalanarak karşı cinsin zevk alması sağlanır, bunu yapan kişi de zevk alır.
Mesela erkekler memelerin uçlarını emmekten zevk alırken, kadında orada ki sinir yoğunluğundan dolayı kendinden geçebilir, ya da kadın erkeğin penisinin başını yalayıp emerken, orada ki sinir yoğunluğundan dolayı erkekte çok zevk alır.
Aynı sinir yoğunlukları iki tarfın dudaklarında da var sanırım çünkü öpüşmekte aşırı zevkli bir şey.
İki tarafta biribirini yeterince uyardıktan sonra, farklı pozisyonlarda erkek penisini kadının vajinasına yavaş yavaş sokup çıkarmaya başlar, kadın yeterince ıslanınca daha derine ve daha hızlı olacak şekilde boşalana kadar bu devam eder.
(Mutlaka prezervatif kullanın hem hamilelikten hem hastalıktan korur)
Kabaca böyle, ama söylediğim gibi p*rno filmlerden falan izleyipte yanlış şeyler öğrenme, o filmlerde her şey abartı, dev gibi penisler, eşşek gibi anıran kadınlar vs... gerçek hayatta pek öyle şeyler olmaz.00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bu konuda fikir sahibi olmamak cahillikse profesyonelleri aydın mı oluyor?
Hayır.
O yüzden çoğunluk sizi yanıltmasın. Belki de çoğunluk cahildir, çoğunluk bilgisizdir de siz doğrusunu düşündüğünüz için uzak kalmayı tercih etmişsinizdir...
Yorumlara aldanmayın gördüğünüz gibi konu hakkında gelişme var ama sorunun "bana yaz" içeriğinde olmadığının idrakine varılamıyor.
Ten uyumu, çekim vs bunlar yeni herhalde bunlar olmadan önce kimse özel yaşantısında başarılı olmamış demek ki, büyüklerimiz hâlâ birlikteyken böyle sorunlar bahane edilmemiş demek ki...
Bunların da kriterlere dahil edilmesi aslında çözüm değildir, aksine yokuşa sürükler.
Karakterini sevmediğim adamın ten uyumu ilgimi çekecek clvvlvls
Çok basitleştik çok!
Siz konuyu sağlık açısından da araştırın, maneviyatını da araştırın ki merak ile yanlışa götürmesin.
En iyisini yapmışsınız tebrik ederim.
Evliliğe yakın fikir sahibi olunur diye düşünüyorum. İradeli değilseniz kişiliğe etkisi %50 o yüzden geç öğrenmeniz avantajdır.
Öğrenmeniz gerekenleri öğrenebilir, fazlasına gerek yoktur bence araştırmalarınızı "evlilik" üzerinden yaparsanız daha doğru daha sağlıklı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Esen kalınız...🍃
28.10.21/09:4672 Yorumla
Soran+1 yılAldığım en güzel yorum teşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
Rica ederim☺🍃
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın biri birgün evleniyormuş ama gerdekte ne yapacağı konusunda hiç bir fikri yokmuş, babasından ona yardım etmesini istemiş babası memnuniyetle yardım edebileceğini söylemiş ve ona gerdek gecesi kapının anahtar deliğinden sesleneceğini, dediklerini harfiyen yapmasını söylemiş. Genç adam, yatakta uzanmış seksi bir şekilde kendisini bekleyen eşinin yanına uzanmak üzere yatağa doğru ilerlerken ayağı birden halıya takılmış ve yere doğru düştüğü anda kafasını çift kişilik full ortopedik yatağın kenarlarını çepe çevre kuşatan ahşap mobilyanın sivri köşesine vurmuş oracıkta öylece yığılıp kalan genç adamın başından süzülen kanlar yanaklarını okşayarak beyaz kaşmir halının üzerine umarsızca dökülmeye başlamış, anahtar deliğinden aniden gelen sesle irkilen genç adam babasının sesine kulak vermiş;
Baba: Oğlum kanıyor mu?
Oğlu: Evet baba
Baba: O zaman vurmaya devam et hızlı hızlı
Genç adam babasının sözlerine bir anlam veremesede tecrübesine güvenerek kafasını sumta merteryalinin keskin köşesine ard arda sert darbelerle vurmaya devam etmiş genç adam cehaletinin bedelini canıyla ödemek zorunda kalmış onlar erememiş muradına biz çıkalım kereviz yemeye haydi selametle 🙋🏻♂️00 Yorumla
+1 yılBence 23 yaşında bunları bilmediğini söyleyerek bizi trolluyorsun da neyse açıklama yapayım.
Hiçbir şey bilmeden evlenince bodoslama dalarsan ne yapacağını bilemez hiç zevk almazsın ve seks senin için çok korkunç hale gelir. Kadınlar icin p*rno kategorisi var oradan yumuşak videolar seçersen az çok anlarsın nasıl bir sey olduğunu hem korkmazsın da. Ayrıca niye korkasın ki? Seks sadece erkekler için değil. Kadınlar erkeklerden kat kat daha çok zevk alıyor ama bu şekilde korkarsan ve hiçbir şey bilmezsen hayatta zevk alamazsın.
E sen mastürbasyon biliyor musun peki44 Yorumla
Soran+1 yılTrol değilim sadece korktuğum için bakmadım bazı şeyleri biliyorum mastürbasyon biliyorum bazı şeyleri de bilmiyorum işte
- +1 yıl
İyi de korkarsan zevk alamazsın kendine böyle işkence etme rahatla. Korkulacak bir şey olsaydı nüfus bu kadar çok olur muydu sence skfnworjw
- +1 yıl
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli cok haklısın
+1 yılŞöyle düşünebilirsin, ennn akılsız insan bile bir şekilde seks yapıp üreyebiliyorsa her halde sen de yaparsın. Yani illa öğrenirsin bunda hiçbir sakınca yok.
Ama cinselliği, p*rno terbiyesiz olarak görmen biraz sakıncalı bence. Biraz toplum baskısından dolayı bastırılmışsın sanırım. Bir de, herhangi bir cinsel ilişki yaşamadan önce bedenini daha iyi tanımanın kimseye zararı olmaz tam aksine faydası olur. Neyi sevip neyi sevmediğini keşfetmen için başkasına ihtiyacın yok. Aynı zamanda zevkli de bir şey yani bu41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yaşayarak öğrenmek diye bodoslama atlamaktansa biraz bir şeyleri öğrenmekten zarar gelmez. Ayrıca onlar terbiyesiz edepsiz şeyler de değil. Yani por*noyu demiyorum ama cinsellik terbiyesiz bir şey değil yoksa nasıl insanlık yok olmayacak. Hani bu şekilde ürüyoruz ya. :D Bence bu seni cahil yapmak değil de bu şekilde ilerdeki eşine yetebileceğini sanmıyorum ben. Cinselliğe terbiyesiz gözüyle bakan, bugüne kadar hiç izlememiş, prezervatifin bile ne olduğunu bilmeyen birinin içinden evlenince ateşli bir kadın falan çıkacağını hiç sanmıyorum. Öyle olunca da işte buraya yazıyor adamların çoğu, eşim ayda bir iki anca keyfi isterse yapıyor çok mutsuzum vs diye. Zaten Türk kadınlarının cinselliğe karşı bu bakış açısı ve yetiştirilme tarzından dolayı çoğu erkek evlilikten mutsuz ve sonu aldatmaya gidiyor bunların. Ben her gece dönüp arkasını yatan kadını da aldatan adamda suç bulmuyorum kimse kusura bakmasın.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır o konuda bilgili olman seni diğer insanlardan daha yüksek birisi yapmaz ama o konuda cahil olman ya da cahil olmayan ya da cahil demeyelim de o konuda yeterli kadar bilgi sahibi değil diyelim yani bu sana bir şey kazandırmaz ya da kaybetmez emin olabilirsin ben bu konuda çok bilgi sahibi hatta istemeyeceğim kadar çünkü merak ediyorum merak ettikçe kendime hakim olamıyorum araştırıyorum araştırdıkça öğreniyorum Öğrendikçe ilgili bir şey çıkıyor yine bir şey çıktıkça daha çok araştırıyorum ve böyle böyle devam ediyor.
#reda20 Yorumla Ben bu dediklerine pek inanmıyorum senin. Tamamen insanların canım saçma yorumlarını merak etmişsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bunlar doğru değil, senide hiç tanımıyorum ama görüşüm bu yönde. Prezervatif'i bilmez mi bu zamanda insan? hadi bilmiyorsun, sekste kadın erkeğin penisini tutar, yalar oral seks çeker, hatta erkekler ağzına boşalır falan. Kadın spermi yutar suratına sürer. Onuda geçtim çocuk nasıl yapılır gibi soruyu bilmemen ne çok saçma sence? Bunları da sen böyle istediğin için yazdım. Yoksa ben bu tip açık konuşmam her insanla. İstediğini aldın şimdi boşalabilirsin 😊 Yaa pardon sen şimdi boşalma nedir mastürbasyon falan onuda bilmiyorsundur ahah 😂
20 Yorumla
+1 yılCinselliği evlendiğin zaman yaşamak istemen senin tercihin olduğu için kimse zaten bu tercihin doğruluğunu vs tartışmamalı. Fakat cinsellikle ilgili makul bilgilere sahip olman gereken bir yaştasın bence. Pek çok ülkede lise çağında cinsellikle ilgili eğitimler veriliyor. Ayrıca bir şeyi bilmek, seni o seyle iliskilendirmez ki. Yani mesela ben uyusturucunun nasil bir sey oldugunu, kullanan insanlarin neler yasadigini makul cercevede biliyorum. Ama uyusturucu kullanmiyorum. Cahillik boyutundan ziyade gercekten saglikli iliskiler kurabilmen adina belli olculerde durumu bilmen gerekiyor bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazı şeyler zamanla ve yaşanılarak ögrenilir, bazı şeyler ise doğuştan gelir. Cinsellik doğuştan gelen bir kavram değil. Görerek, izleyerek ya da tecrübe ederek öğrenebilirsiniz. Bu durum sizi cahil yapmaz. Cinsellik insanlığın doğasında olduğu için de bunları bilmek sizi kötü biri yapmaz. KS'de abaza çok. Az biraz gelecek cevapları tahmin ediyorum. Asla deneme amaçlı seks yapmayın ilk seferinizde. İlk seferi aşık olduğunuz insanla yapın. O zamana kadar fotolar ve videolar ile ya da araştırarak öğrenmeye çabalayın. Kimse bunları anne karnında bilmez. Kimse de sizi ayıplayamaz. Cinsellik ciddi bir iliskinin temel yapı taşlarından biridir.
00 YorumlaBu halinden gurur duyuyorum öncelikle
Kimseye karşı ne geçmişinde nede geleceğin de evlilik harici fiziksel bağlantın olmaması hoş duygu
Tecrübe edinmek için illa evli olmadan dokunarak yakınlaşma veya video resim görmek değil
Bu konularda kitaplar yazılmıştır bilgi veren tecrübe kazandıran öğreticiler den de danışma hakkını sahip insanlar olarak
Hayatın neresinden yaşamak tutunmak istersen sırası zamanı ve bilgi edinerek olması uygundur
Sen cahil de değil edepsiz bi konumda da değilsin kendini koruyan yapılmaması ve ne zaman yapılması gereken yerde durmayı bilen birisisin
Ne kadın nede erkek durması yapmaması gereken konularda dikkatli ve düşünceli olmalı bu fiziksel konularda ya da hayat konusunda01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin düşüncelisi şöyle olmalı bana göre
Bi bacım olsa veya yakınım sevdiğim olsa ne video ne resim nede bu konularda bi erkekle konuşmasını izin vermem yasak biz namus için yaşarız şekli alırla ama başka bi bayan senin gibi konuyu arz etse
Ya sulanmak ya iletişim kurmak ya da cahil bilgisiz bu bayandan kadın olmaz tarzı vs gibi laflar ederler
Doğru olana yol göstermezler kimi erkek bayanlar hatta gülerle kendilerine gülerim vede saygısız haysiyetsiz karaktersiz olarak bilirim
+1 yılSeks konusunda bilgisiz olmak dersen bu seni cahil birisi yapmaz, deneyimsiz birisi yapar. Ama behswtriğin şeyler girip çıktığını bilmemek cahil birisi yapar. Çünkü bu sadece seks değil üreme demek. İnsanoğlunun üremesi de bilinmesi gereken bir konudur. Kaldı ki prezervatif biliyorum demişsin. Buda olmaması gereken doğumları önlemek için kullanılan bir şey, yani aslında onuda bilmiyorsun.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun ismi cahillik değil, Eğer yazdığın da samimiysen seni gerçekten kutlarım ve tebrik ediyorum, Bugğn cinsel isteklerinin kölesi olmul yığınla insan var kendi köleliklerini hürriyet namına pazarlıyorlar, İnşallah bir gün evlenince herşeyi kendi kocanla deneyimler öğrenirsin hep böyle kal kim ne derse desin sakın merak edip ilgilenme, İnsan fıtratı cinselliğe ve karşı cinse karşı meyilli zaten, Boş ver cinsellik o bahsi geçen iğrenç videolardan öğrenilmez hiç birisi gerçeği yansıtmadığı gibi hayvan gibi içerikler, Cinsellik p*rno videolardan ya da birilerinin seks anılarını dinlemekten öğrenilmez, bir gün evlenirsen herşeyi kocanla tecrübe edersin, Rabbim seni böyle muhafaza etsin, bu sahip olduğun o kadar güzel bir şey ki kendinle gurur duymalısın
00 YorumlaÜrkütücü şeyler. Bilsen ayrı dert bilmesen ayrı. Benim psikolojim kaldırmıyor mesela. Okulda öğrenmedin mi diyorlarda abi ne biliyorsunuz belki ben ayıp şeyler öğretiliyor diye annem babam kızacak falan sanıyordum ve buyugunce kendimi de yaşayacağımı o vakit anlayamıyorum. Sanki her islenilen dersi herkes günlük hayatımızda karşımıza çıkacak diye mi öğrendi?
30 YorumlaSağlık ve evliliğin buyurduğu şekilde araştırmaya çalışırsanız daha sağlıklı ve gerekli bilgiye ulaşırsınız. Bazı şeyleri bazen bilememek ve öğrenmek daha iyi olabiliyor. Sizin de bu konuda gereksiz şeylerden uzak durmanız cahillik değil olamsı gereken bir durum olmuş.
20 Yorumla
+1 yılTrol gibi geldi ama ciddi ciddi cevap vereceğim. seks yapmamak okey ama araştırma yapman lazım cinsel konularda bilgin olmali bir gün yaşadığında bilgisiz olmamamalisin. Neler yapmaman gerektiğini bilmelisin. Saglik açısından bilgilenmek çok önemli. seks yapmadan önce yapacağın kisiden cinsel sağlık testi yapmasını istemelisin. Bence biraz belgesel ve po r n izlemen iyi olur. Evet bilgisiz olmak seni cahil yapar. Hem de bu konu çok önemli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende bilgisizim hiçbir şey bilmiyorum hiç cinsellik yaşamadım cinsellikten anlamıyorum hiç istekli hevesli falan olmadım zaten cinselliğin de evliliğe ait olduğunu düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi
+1 yılHic bir şey için acelen yok onu bir aklına yerleştir. Hayat senin herkesi deneme yerine doğru zamanı doğru kişiyi bekleyebilirsin bu normal. Düşüncelerin fikirlerin ve kendi doğruların yanlışların seni bir birey yapar. Yorumların bazıları midemi bulandırıyor çook çirkin kalpleriniz var. Sen insanlara bakma herkes konuşur.
10 YorumlaHayır ya ne cahilliği. Seks yapmayı bilen herkes bilge mi o zaman? Bu konu hakkında bilgi edinebileceğin sayısız kaynak var. p*rno izleyerek öğrenmeni tavsiye etmem. p*rno bağımlılık yapar, müthiş zararlıdır. Üstelikte sahte ve kurgudan ibaret. Evlilik öncesi yapmak istersin istemezsin bu sana kalmış. Benim tavsiyem eşinle birlikte zaman içerisinde keşfetmek ve öğrenmek. Hiç bir şey olmaz. Sırf bu konuda bilgisizsin diye kimse ayrılmaz senden. Ayrılıyorsa zaten o adamdan hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılEvet ama geç değil. Aşağıdaki çalma listesine ve videoya bak;
https://www.youtube.com/embed/tJ4PNal-Zog
https:https://www.youtube.com/playlist?list=PLzovBet1ElKdcsgOgUJIjUSiiMcLMIGYE
Bir de bu videoya;00 Yorumla
+1 yılCehalet bilgisiz insana denir bu konu hakkında bilgin olmadığı için cahilsin diyebiliriz lakin cahil kelimesi hakaretvari kullanıldığı için günümüzde bilmedim o yüzden. Evleneceğin ğnsanla cinselliğini paylaşma ise tercihtir iki konu birbirinden bağımsız yani ama güzel bir tercih günümüz kadın ve erkeklerinde olmayan bir etik kavramı. Öte yandan sorunun trol olduğu da çok bariz belli 😂
00 YorumlaBu gayet normal bir sey ve böyle kal p. orno izleyebilirsin mastürbasyon yapabilirsin sorun yok ama yapmasan daha iyi olur bu cok berbst bir sey çünkü ben de bu zamana kadar daha vajina görmedim icine girmedim p. orno izliyorum mastürbasyon yapiyorum tabi ama mastla cinsellik bir olmaz bu cahillik degildir bunu kafana takma sakın ve böyle temiz olmaya kalmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılBu kadar istekli olup hiçbir şey bilmemen bana pek inandırıcı gelmedi. Madem ki o kadar isteklisin elin mutlaka orana gider ve içgüdüsel olarak okşayıp zevk alırsın ve mastürbasyon yapmayı keşfetmiş olursun ikinci olarak yüksek libido korkuya ağır basar ve mutlaka videolara göz atarsın. Soruna gelirsek seni cinsellik konusunda cahil biri yapar ama dediğim gibi bu devirde bu kadar istekli olup hiçbir şey bilmiyor olman mantıklı gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır Yapmaz Öyle Diyenler Malın Önde Gidenleri kendileri çok İyiler Sanki Evlendikten sonra eşinle yaparak Bu işi çabuk Kavrarsin Ben Cinselliğe Çok Aşırı önem Vermiyorum Sadece Rahatlamak olarak 31 Öyle düşkün değilim ki düşkünlük sapıklığa girer Evlenmeden de Aklında Bulunsun Sakın cinsel ilişkiye girme
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ♥️
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. İlginç geldi bu zamanda hala bilmiyor olman ancak cahil biri elbet yapmaz. Cehalet bilmediğin şeyi bilmiş gibi yapmak, öğrenmeyi reddetmektir. Bu konuda araştırma yapman elbet faydalı olacaktır.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda cahil bilgisiz kalman evlenene kadar senin yararına olur bence. Çok merak ettim yanlıs insanlarla yanlıs ilişkiler kurup kendini yıpratabilirsin. Helalinle yapman öğrenmen daha doğru hem dinen hem ruhen. Sana tavsiyem bu konuda olabildiğince cahil kal böyle kafan rahat olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Baska şeylerde iyi ol durumu kapat, mesela çok başarılı bir iş kadını ol çek altına tesla. Eğitimin ailen maddiyatin mükemmel olsun tek o konu eksik olsun 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh. Nörolojiye bir gidip baktırsaydın kaç tane nöronun varmış ona göre söyleyek ağır gelmesin sonra 🤷♀️ İnsan ulan ben nasıl oldum demez mi hayatında? Ölmüşsün toprak atanın yok teyze senin 🤷♀️ beden 23 belki ama yaşın 110 hız sınırı gibi olan hani... 😜 Cenaze işlerine başvur teyzem... Seni böyle hortlamış görmek beni üzüyor 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübe sadece yaşayarak kazanılmaz okuyarak izleyerekte kazanılabilir sonra eşinle uygulama kısmına geçersin ki böylesi daha güzel.. şimdi bakıyorum da önce uygulama kısmına geçiyorlar her haltı yapıyorlar sonra ayrılıp başkasıyla evleniyorlar buda tabiki huzuru ister istemez bozuyor.. en doğrusu evleneceğin insanla evlendiğin zaman yapman ki sende bunu söylemişsin..
00 YorumlaBnde hiçbir şey bilmiyorum.
Hatta burada bazıları değişik kelimeler söylüyor googleden bakiyrm ne bu die53 Yorumla- +1 yıl
en azindan öğreniyorsun bakip ama bakmaya cekinenler de varmis 😂
- +1 yıl
aynen öyle bakmalari daha iyi olur zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sorunu ve güncellemelerini okudum tek kelimesi bile bana samimi gelmedi tamamen trol bir soru prezervatifin ne olduğunu bilmiyormuş
kadınlar erkeklerin organını elliyormuş ta birde libido mu ne diyorsunuz diyo hadi cinselliği yaşamadın eyvallah libidonun kelime anlamınıda bilmiyormuş gibi davranıyorsun sen hem trol hem fake sin00 YorumlaBir kaç aşk romanı okuyup kendini psikolojik anlamda hazırlaman ve kendi isteklerini keşfetmen ilerideki ilişkin için olumlu olabilir. Çünkü yaşın gelmiş.
30 Yorumla
+1 yılEvlenenince fazla fazla öğrenir hatta belki zamanla amaaan bu muymuş bile dersin. Herşeyi öğrenince ne oluyor zihnimiz kirleniyor çoğunlukla bekar biri olarak günahlara da giriyoruz. Hep böyle kalman dileği ile.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de trol değilsin sana güvendim
:) soruna değil de yazılanlar akıl alır gibi değil. Profesyonel bir destek yani bu konuda bir psikolog ya da doktor ile görüşmen ve en bilimsel yönden faydalı kararı vermen senin için en zararsız yolu olacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyasamamak ayri bir konu da hic merak da edip bakmadin mi cidden o tarz şeylere 💁♀️
60 Yorumla Seni cahil yapıp yapmaması önemli değil. Cinsellik başkası için değil. En çok kendin için sana lazım. Cinselliği doğru şekilde yaşamakla yanlış yaşamak arasında çok büyük bir fark var. Kendin için hayatın bu en güzel yanını mahvetme.
10 YorumlaKanka bende aynı senin gibiyim sevgilimin geçmişte cinsellik yaşadıgını öğrenince osikolojim bozuldu ağladım biliyomusun bende hiçbisey bilmiyodum 1 seneye kadar cinsellik asla yaşamadım evlenmeden de yaşamam kimsenin elini bile tutmamıştım sevgilimle öpüştük vs derken nişanlandık o şeyine dokunmamı istedi mesela dokundum ama kendimi cok kötü hissettim mesela yine bile
20 Yorumla
+1 yılYapar. Kendi bedenini karşı cinsin bedenini artık bilmelisin. İletişim çağındayız. Bir Google uzağında olan soruların cevabını bilmeden yaşamak da bitkisel hayat gibi be. Bu forumda olman bile mucize geldi açıkcası.
00 Yorumla
+1 yılYa araştırarak okuyarak ya yaşayarak tecrübe edersin. Yaşamak istiyorsan yaşarsın zaten. çok da kafa yormaya değer bir konu değil zaten cinsellik. Sen de yorma bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz öğrendik de noldu kuduruyoruz bol bol kivrana kivrana 😂🥺
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyyy bende seni bekliyordum titretilmek için 🙄
+1 yılYok canım ya deneyimle ilgili. Sevgilinle fırsat buldukça sevişin , bende öyle öğrendim sonra zatn alışcaksn sen yönlendirmeye başlarsn
21 Yorumla- +1 yıl
Kim dislıke attı lan
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende cahildim KizlarSoruyor sağ olsun artık her haltı biliyorum
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsilkeleye , silkeleye sana öğretirler ,
bi sakin . kimsede seni burada silkelemek istemiyor merak etme.
deneyimler işin ehli olursun zaten potansiyelde mevcut.00 Yorumla
+1 yılDoğru düşünüyorsun, yaşayarak öğrenmen lazım, yaşamaya başladığınızda da yeni fikirler için ortaklaşa farklı pozisyon ve deneyimleri araştırabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYapmaz. Seks yemek yemek gibidir. Bisey öğrenmek değil. Nasıl yemek yerken adab-ı muaşeret ve bazı nezaket kuralları varsa. Sekstede bazı kurallar var.
00 Yorumla
+1 yılBen lisede öğrendim zaten bu saydiklarini. Normal bisey seks ile büyümüyoruz boş tripler yapmayın.
30 YorumlaBunlar doğal ihtiyaçlar. Bilinmesi gerek. Bu zamanda bilgiye ulaşmak çok kolay.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşaAllah kardeşim, hep böyle kal ve helal dairede de her şeyi öğrenirsin.
Fakat kendi bedenini de bir miktar bilmende fayda var, yoksa ileride evlilikte problem yaşama ihtimalin var.
Allah kalbine göre versin.10 YorumlaHAYIR cahil yapmaz , tam tersi seni sevecek olan "DÜZGÜN" erkek için = ALTINdan dahada kıymetli olursun.. özellikle bu zamanda ! özet bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Buarada sana akıl verenlerin dinsiz imansız ateist vs abuk sabuk tipler olup olmadığına dikkat edip öyle kendi aklında muhasebe yapmanı öneririm !
Dinsiz imansız başı boş yaşayan cinsiii sapıkların sana verdiği aklın seni götüreceği yol TAMAMEN BATAKLIK olacaktır. Cahilsen sana evlendiğinde seni seven kocan öğretir ve onla beraber öğrenirsin bu dert değil ve en güzeli bu aslında. Cinsellik oyuncak değildir burada seni yanlış yola çekmeye çalışan mallara, dangalaklara, dinsizlerin lafına bakıp değerlendirme yapma. İnsanlar aralarında ciddiyet yokken cinsellikle sorumsuzca oyuncak gibi oynarken birbirlerini yakıyorlar ve başlarına çok ötü olaylar geliyor TVye çıkıyorlar.. bunları göz önünde bulundurmanı öneririm.
Sıfır kilometre olmak kötü bir şey değil bakma sen bunlara zamanı geldiğinde kendini o anın akışına bırak yeter kasılma ve stres yapma her şey çok güzel olucak pozitif düşün 😉
00 YorumlaAilenden kaynaklı bastırılmışlık Cinsel tabuların var
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYqzdığın kadar bilgisizsen evet cahilsin bu kadarını sümerler zamanında biliyorlardı bu zamanda bilmemek
00 Yorumla
+1 yılbazı şeylerin eksikliği senden bir şey alıp götürmez gizlisu seks hakkındada bilmeyiver herşeyi bilemeyiz ve zorundada eğiliz
00 Yorumlabilgi başka deneyim başka bişey bence zaten genel olarak sıkıntı bu bilgisizlik yüzünden ortaya çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılBu kadar açık sözlü olman bence güzel bir şey. Her şey belli bir yaş ve zamanla öğreniliyor sonuçta. Ama bunun için asla acele etme derim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCahil degilsin arastirma yapmamissin ama olsun sevdigin kisi sana ogretir daha iyi olur bende 23 yasimdayim bende hic yapmadim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster sapik de ister başka bişey
play stordan puffen browser var onu indir xxhamster Google dan ara orada ne ararsan var masturbasyonunu da onunla yap izlerken 🥴bunu bı kiza söyleyeceğimi tahmin edemezdim ama sadece yardım01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaktir ettim evlenince olur demişsin aman deyim şu soru soran kızlara ozenipte bi hata yapma 👍
+1 yılSorması ayıp daha hiç bir şey bilmiyorsun nasıl oluyorda libidosu yüksek oluyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da burada öğrendim libido ne demek seksi tam olarak bilmiyorum hiç bilmiyorum demiyorum bazı şeyleri de burada öğrendim yanlış bildiğim şeylerde varmış bunu soruda belirttim zaten
+1 yılNe alaka bende bilmiyorum seks hakkında bir tecrübem yok cahillikle alakası yok yapmamamız bizim irademize ne kadar sahip olduğumuzu gösterir
00 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat