Kocam bana karşı ilgisiz eskisi kadar gerekli ilgiyi almak için üstüne düşmüyorum ama içten içe kötüyüm nasıl bir yol izlemeliyim?

2 yildir evliyiz bi oglumuz var ben 21 o 30 yasinda son zamanlarda ilgisiz bana arada hakaret ediyor, küçümsüyor, düşüncelerimi önemsemiyor. iyi zamanları da var ama çoğu zaman böyle. ilk başlarda aşırı hevesliydim. Çok bakımlı kendini seven bir genç kadınım. ilişkimizi renklendirmek için elimden geleni yapan genelde benim o hep stabil. Ben cinselliğe düşkün bir kadınım. ilk başlarda isteklerime yanıt verirdi kocam. Ama artık değil. Yatakta 1 dk max 2 dk hemen işimi görüp kenara çekilir. Ben zevk almıyorum söylemeyide denedim ama takmıyor. Bazı geceler o yanaşmadan yanaştım öpmeye çalıştım çok kızdı bana her yaklaştığimda tahminen ereksiyon olamadığı için öyle yqpıyor ama sıkıldım bıktım artık. Ona yanaşmayıda bıraktım. Onu galiba artık kabullendim. Hiç bir şekilde umursamıyorum ama gece olunca yatakta ağlıyorum. Kocama yaklaşmak canım onu istiyor biliyorum ama yine kızacak bana. Bunları yazınca bile ağlıyorum şimdi kocam yanımda uyuyor az ònce sarılmak istedim dedi ki nefes alamıyorum geri çekildim. Gün içinde huzurumuz bozulmasın diye çok pozitifim hep kocam antidepresan ilaçları kullanıyor. Morali bozulmasın diye üstüne gitmiyorum. Biraz üstüne gitsem hemen boşanalım diyor. Yarım saat sonra gel ikinci çocuk yapalım diyor. Bana ben bi bizim cinselliğimizden zevk almıyorum ki moralim çok bozuk şu an bile fazla 15 kilom var boyuma göre 5 kilo verdim 10 kilom kaldı kendime bakmayı seviyorum ama kocam bana eksik gibi geliyor onu asla üzecek birsey yapmam çok sadık birisiyim ama ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterir misiniz? :(
Kocam bana karşı ilgisiz eskisi kadar gerekli ilgiyi almak için üstüne düşmüyorum ama içten içe kötüyüm nasıl bir yol izlemeliyim?