Arkadaşlar selam bi adamla tanıştım adam görüntülü seks yapmak istiyor. Sürekli memeni aç, bacaklarını aç, bilmem şurama parmak sok diyip duruyor. Geçen sevgili olalım dedim ben de istiyorum dedi ama pek oralı değildi sanki. Gündüz hiç yazmaz. Gece olunca bazen arar o da 31 çekmek için. Bu adama napabilirim. Gerçekten yaptığı şeye çok sinirlendim ve öç almak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılS. et bu adamı amacı belli sadece kullanacak seni. Faydalanmak için, libidosunun yüksek olduğu zamanlar yazıyor böyle birinden sevgili olsa ne olacak? Öç almayı falan bırak kendini önemli sanmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖç almak neden? Hayatından çıksan fark etmiyccek bile. Ne gerek var kendini değersizleştirmeya. Bırak gitsın
00 Yorumla Teklifini kabul et ve kakanı yaparken görüntülü ara. Kakanın ihtişamla totondan çıkıp klozete süzülüşünü izlesin, pipisi elinde kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSapık bu adam ya. İnşallah yazmaz bana bi daha.. Normal bi sevgilim olsun istiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaw adam en başından beri niyetini söylemiş zaten sen neyin tribine giriyon ki😂 engelle gitsin madem öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBana ne ben sevgili olmak istiyorum :(
+1 yılHuiiiic sevmemm. Surani buraani ac bu is sanalaa kacar. Her zaman real candir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörğşmek için randevu ver ama gitme komple sil engelle
02 Yorumla
Soran+1 yılSapığın önde gideni ya. Bi de öğretmen olacak.. Psikolojim bozuldu gerçekten
Cevap sahibi+1 yıltakma sen bas engeli gitsin
+1 yılRahatsız edici bir ilişki başlangıcı ise hiç ilerlemeden bırakmak en sağlıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımle öç al konusmalarımızı ss le gönder ona
00 YorumlaSeninle işte seksting yapıyor başka bir şey amaçlı değil sevgili amacı gütmüyor seninle
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılOlmaz. Olsada aldatır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKuzum bunları yapana kadar aklın nerdeydi 🤔
00 Yorumla Instadan mi
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal birisini bul
00 Yorumla
+1 yılBoyunq bagli
00 Yorumla