Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar az kisi yorum yaptigina göre herhalde benim iş yaş yaa
32 yasima kadar hiç cinsel iliski yasamadim kendi yaşlarımda kendim gibi birini bulup evlenebilir miyim ? Bu yasima kadar calisip para kazanmakla gecti ömrüm bir taraftan da kpss calistim bu sene de atandim kendim gibi helalini beklemis birini bulabilir miyim? Seversem Dul olsa da evlenirim sorun degil cocugunu da kabul ederim ama kendim gibi biri olmali var midir öylesi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhakkak vardır, ben çok duydum. Önemli olan denk gelmen ve anlaşabilmen. İnan bana şu an ülke de en az 5 milyon insan bakir-bakiredir. Çocukları çıkartsan en az 3 milyon vardır.
Biri ben
Biri de ben slxjdmdmd
Bu bir fırsat kader bizi bir ara getirdi bunu değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum….😏
İçine kapanık utangaç biriysen bulman zor. Çevrenden yardım iste
O kadar disa dönük konuşkan biriyim ki üniverditedeyken hic tanimadigim bir kizla selam vermeden konustugum olurdu reyon görevlisi kizla kiz arkadasima hediye almak icin konuşmuştum telefonun verecekti ben istemedim okuldayken fakültede pek çok kisi beni tanırdi ama iste olmadi yani evlebemedim bu yasima kadar simdiden sonra da kendim bulurum ama büyük ihtimalle kendim gibi olmayacak 30 yasina kadar bakire kalan kiz yok denecek kadar az diyorlar
Vardır elbet ne güzel beklemişsin elbet karşına çıkar
Evet inşallah bulursun
Sagol
Ama ümidim yok pek yaa evlenmis bosanmis bulursam evlenirim artik cocuklu da olsa
Kardeş sen ben misin :d
Tam evlenilecek kişisin dayı kdfj
Ben kendimi sormuyorum evlenilecek birini bulabilir miyim mesele o
Ben tabikide. d
Hadi be 😀
Ama yasin çok küçük
23 küçük mü ya hem ben kendimden büyük seviyorum sjsjjs
Sen beni beğenmedin mi
😀
Neyse
Begenirim niye begenmeyeyim
Ama benle evlenmiyosun