flortumle cinsellik konusmali miyim bakireyim ben aslinda ama napmam lazim baglanir mi sogur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence özellikle cinsellik yaşamayan, evlilik öncesi cinselliği doğru bulmayan çiftler bu konuyu konuşup birbirlerinin zevklerini öğrenmeli. Aksi taktirde ileride evlendiğinizde cinsel uyumsuzluk yaşayabilirsiniz ve bu da evliliğinizde ciddi anlamda sıkıntı yaratır.
67 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mantıklı bir yorum ama bazıları da cinsel uyum yok diye ayrılınca karşısında kini cinsellik düşkünü olarak yorumlayabilir.
- +1 yıl
başkalarının düşüncelerine göre yaşamak saçma
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılBıkmadınız şu sorudan. BUNUN CEVABINI ONDA BULABİLİRSİN BURADA DEĞİL. Biz ne bilelim soğuyacak bir tip mi değil mi. Daha demografik bilgilerinizi bile söylememişsin, herkes kafasına göre kendine ne uyuyorsa ya tutarsa diye sallamış. Hangi şehir, yaşlar ne, beklentiler nasıl, kafa yapılarınız nedir... Bunları bilmeden sana uygun eğil kendime uygun bir şey yazarım anca. Bu onunla konuşacağın bir şey sonuç olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olduğunuzda tabiki konuşun ama flörtken doğru değil bence. Cilsellikle ilgili ilk konuyu sen açma o zaman soğuyup geri çekilebilir. Bırak o konuşsun ilk. Sonra sende konuş ama çok istekli gibi değilde hem istiyorum ama hemde utanıyorum şeklinde 😊
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz o üstelesin konuşmak için can atsın sende tabi ki utanarak derken sert tepki vermeden tatlı tatlı konuş ki daha çok istesin. İşte o zaman bağlanacaktır
Soran+1 yıliliskiye girdib mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen abla sözü dinle herşeyi yerinde ve zamanında yapılması daha güzel ve anlamlı olur birşeyi ne kadar erken konuşur ya da yaparsan okadar çabuk sıkılırsınız birbirinizi iyice tanıdıktan sonra ilişkinin gidişatına göre her şey konuşulabilir akışına bırak
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet onun gözünde diğerlerinden hiçbir farkın kalmaz çünkü daha sevgili bile değilsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİstersen konuşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDaha flört aşamasındayken yapılacak bir şey değil bence.
10 Yorumlaay sakın ha bak evlenmeden öyle bir şey konuşma potoslama girersen senden soğur sonra tiksinir hem evlilik dışı ilşki zinaya girer buda çok günahtır
11 Yorumla
Soran+1 yılisttemiyorim zaten bende
Flört sonuçta hoşlandığın kişi, yoldan geçen biri değil elbette konuşabilirsin. Bakkal mahmut amcayla mı konuşcan kimle konuşcan başka djjd
10 Yorumla
+1 yılher şey dile gelmez bazen. yanindayken ona bakışların gülümsemen zaten onun aklını başından alır.. sogumaz senden..
24 Yorumla
Soran+1 yılderkenn
- +1 yıl
Asla cinsellik konuşma olur mu.. bunu konuşmazsan soğumaz senden. sevdigin insanin sana baglanmasinin olmazsa olmazı cinsellik değil.. bunları konuşmak değil.. aranızdaki uyum önemli..
Soran+1 yılben kimseyle bir sey yasmaadim ama karsima cikanlar hep istiyor
- +1 yıl
Doğru kişi değil onlar.. asla izin verme..
+1 yılSeviyorsa soğumaz cinsellik hemen konuşulacak bir şey değil. Cinsel objeler değilsiniz, insan olarak konuşun arkadaşım sonra sonra konuşursun fantezilerii... vs vs
20 YorumlaSoğumasa konuşacaksın yani!
Peki evlenene kadar kaç kişiyle cinsellik konuşacaksın?
Yarın çocukların olduğunda, kesin anneleriyle gurur duyarlar (!)10 Yorumlaben olsam soğurum flörtken ne münasebet gerçi sevgiliykende pek doğru bulmuyorum ama neyse
22 Yorumla
Soran+1 yılböyle erkek kaldi mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitane kızla tanıştım 1 hafta olmadan penisin kaç cm merak ediyorum demişti 15 cm dedim keşke biraz yalasaydım demişti direk soğudum çünkü bi kızdan ilk defa öyle şeyler duyuyorum normalde biz erkekler konuya gireriz
017 Yorumla
Soran+1 yılyuh oyle de denmex
Cevap sahibi+1 yılBu kız çok sıkıntılıydı hergün biriyle yatıyordu eskort değildi
Soran+1 yılsen de nerden buldun onu
Cevap sahibi+1 yılYanıma gel diyordu gitmedim korktum şimdi öyle kızlardan her şey beklenir 😃
Cevap sahibi+1 yılO beni buldu Instagram da
Soran+1 yılyuh ben sordum sadece ya
Cevap sahibi+1 yılSende kötüsün demiyorum ama düşünme açısı iyi olan bi erkeğe bundan bahsetmen soğumasına sebeb olabilir
Cevap sahibi+1 yılYüz yüze konuşun
Soran+1 yılben acmadim kimseye hep onlar aciyor zaten ama ben istemiyorum aslında evlenmeden konusmak
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli öyle zaten düşünceni sevdim:)
Soran+1 yılerkekler istiyo hep
Cevap sahibi+1 yılYok ben 24 yaşındayım ve daha hiç bi kızdan istemedim ve erotik konuşmadım benle konuşan sadece bu kız oldu ve bitane daha olmuştu
Soran+1 yılbakir misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılboyle biriside bana denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yılDini inancımdan dolayı namaz kılmıyorum kuran okumuyorum belki ama inancım var temizsem bende temiz bir kız isterim :) 14 15 yaşında kız erkeğin boynunu dudağını öpüyor metroda aşkı herkes böyle sanıyor evlenecek kız sayısı azalıyor özelikle batıda bn doğuluyum gurbete 1 yıl oluyor geleli bizim oralarda çıplaklık yok insanların içinde Burak sevişmeyi sevgili bulamazsın ben geçen kız gördüm metroda crop giymiş beyaz teni gögüsleri dışarda afedersin ama erekte olmamak elde değil nefsine yenilir insan :)
- +1 yıl
Örtü kadının popon değil erkeğin gözüne olmalı işte bu yüzden.
+1 yılBu durumu yeni yaşamış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
- +1 yıl
Çünkü konu cinsellikten öteye gitmiyor ve ayrılacağın zaman karşı taraf seni kötü biliyor
Soran+1 yılsen isteyerrk mi konustun
- +1 yıl
Aslında konuşmak istemiyordum ama olaylar çok hızlı gelişti bizde
Soran+1 yılbu yuzden mi bitti
- +1 yıl
Ciddi iliski istemiyordu o yuzden bitirdim
Soğumaz coşar, sonra seni eve atar sonra seni ya kullanır ya da bir daha aramaz. Evlenilecek bir kız mı eğlenilecek bir kız mı olduğunu anlar
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsle cinsellikten başka ne konuşulabilir
30 YorumlaKonuşmalı misin. Soğur mu senden. Ne saçma bisey. Konusmamalisin. Sohuyacaksa sadece bu yüzden gitsin köşede binyerde soğusun. Ne günlere kaldik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olgusunun konuşulması diğer konular gibi çok normal
Tabu haline getirip kaçınmak doğru değil00 Yorumla
+1 yılÖzellikle bunu konuşmak ya da konuşmamak adına germe kendini, sohbet nereye giderse öyle devam et ama abartılı olmamasına dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin en sevdiği konu diye düşünüyorum sevmeyenini görmedim
11 Yorumla- +1 yıl
Hadii canıımm
+1 yılSen nasil istiyosan öyle davran ama. Çok deger versigini belli edersen kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle konuşma o konuşuyorsada konuyu değiştirmeye falan çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki enerjiye göre onun niyetine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYani bilemeyiz dünya görüşünüze, hayata bakış açınıza, birbirinizden beklentinize bağlı
00 Yorumla
+1 yılErkekelerin çoğu cinsellik sever bundan emin olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılFlörtünle konuşmayacaksın da benimle mi konuşacaksın 😂
00 Yorumla
+1 yılSoguyabikirde baglanabilirde konusmanizdaki zevk durumuyla alakalidir
00 Yorumla
+1 yılflörtünle konuşmak istemiyorsan cinsellik konuşacağın ex birini.. ;) bul
00 YorumlaSana sadece cinsel olarak baksın değer vermesin istiyorsan konuş 🎈
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeniyseniz şu an konuşmam uygun değil. Bu ilişki evliliğe doğru giderse konuşulabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılnisanliyken felwn mi
Cevap sahibi+1 yılEvet bazı erkekler ciddi düşünmüyor erkenden cinsellik konularını konuşunca öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağim solum önüm arkam cinsellik yakalayan ebee 😒😮💨
22 Yorumla- +1 yıl
O kadarda değil
- +1 yıl
Önüm cinsellik yakalayabilirsen söbe 😘
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende konuşmak istiyorum ama çekiniyorum istekli der diye
06 Yorumla
Soran+1 yılcook mu azginsin
Cevap sahibi+1 yılyok o kdr değil
Soran+1 yılkonusma bence
Cevap sahibi+1 yılkonuyu açtım dün gece işte bir şeyler yaşadın mı evet diyip kapattı hemen
Soran+1 yılsen yaşadın mi
Cevap sahibi+1 yılevet
Acikca konus bence. Ona cok degerli varligini vermeyi layik gürüyorsun! Bu cok degerli ve önemli bir sey! Bu armagani kabul etmek de öyle!
Umarim Arkadasin fark Eder bunu…01 Yorumla
Soran+1 yılhayir istemiyorum zsten
Gizli Üye(25-29)+1 yılistekli olduğun ve kendini rahatlatmak için mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında o konulari konusmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam kendini rahatlatmak için beni kullanabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsil konusursan basit cinsel obje olarak görülürsun evlilik neden var senle bunu evlenmeden yaparsa evlenmeye ne gerek var diye düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen istiyorsan konuş o kabul etmezse zevklerine tutkularına göre birini bulursun
00 YorumlaBir ilişkide cinsellik iyi ise sorunların %80 i çözülür bence
00 Yorumla
+1 yılGünde 500 kere sorulan soru günün sorusu sacma değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Konuşmak olabilir de yaşayıp yasamayacagin kararını verecek olan sensin
00 YorumlaKonuşma, evlilikte olan şeyleri basitleştirmeyin
22 Yorumla
Soran+1 yılben o kafadayım zaten ama erkekler istiyor hep sevgiliyken
bırak o açsın konuyu. se kendi önceliklerini göre karar ver
00 Yorumla
+1 yılİçinden geleni yapamadığın konuşamadığın kişiyle flört olma zaten.
00 Yorumlabaglanirmi evet bağlanır ama seni sadece cinsellik olarak görüyor ise ekmeğine yağ sürmüş olursun
00 Yorumla
+1 yılIçin içini yiyor dimi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver hiç girme o toplara
20 Yorumla
+1 yılKonuşmamalısın kesinlikle hayır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
Daha flört aşamasında bunlar konuşman seni basit bir kadın yapar
+1 yılCinsellik sevgili ile konuşulur
08 Yorumla
Soran+1 yılevlenince konusulur asil
- +1 yıl
Evlenmeden önce konuşulmadığı için bu kadar çok boşanma yaşanıyor esas.
- +1 yıl
En önemli şey cinsellikken insanlar bunu en sona saklıyor. Sonra hüsran.
Soran+1 yılseninki genişlik muslumaniz biz
- +1 yıl
Olayı zinaya getireceksen manastıra kapanmalı ne tv ye ne internete ne yoldaki reklam panolarına bakmalısın. Her yer zina. Çağa ayak uydurmalısın. Hatta bunların yanında ciddi olduğun sevgilinle sadece her şeyi yaşayıp evlenmek daha sevap. Gözün on yere değil bir yere kayar.
Soran+1 yılcaga ayak uydur ne demek ne saçmalıyorsun ya sen
- +1 yıl
Hz. Ali nin sözü benim değil. Dine uygun yaşayacaksan dediğim gibi kendini manastıra kapamalısın. Adam öldürmüyorsan, hak yemiyorsan, anaya babaya saygılıysan, haram kazançtan uzak duruyorsan sevdiğin insanla cinsellik konuştun diye bir şey olmaz. Bu kadar dar görüşlü yaşamayın. Bakın İrandaki kadınlara.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha flörtken açma konuyu, bi sevgili olun da
10 Yorumlahiçbir şey için kendini zorlama
16 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem ki denemeden bilemen.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşur icraata geçmezsen soğur tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşma sevgili olduktan sonra ilerleyen zamanlarda kendiliğinden gelişir
00 Yorumla
+1 yılBize soracağına deneyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılSizin ilişkinizdir, sizin kararınızdır..
00 Yorumla
+1 yılNiye soğusun saçmalama konuşman en güzeli
00 Yorumla
+1 yılKonuş, şahsen daha çok hoşuma giderdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapabilirsin ben erkek arkadaşımla yapıyorum bu konuda birbirimizden çekinmiyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılErkek cinsellik konusunca sogmaz genelde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. O olmazsa benle konus
00 Yorumla
+1 yılZevkli ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılİlerleyen zamanda o açar zaten acele etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılCanın nasıl istiyorsa öyle konuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İstersen konuş buna sen karar vereceksin
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt