- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılbildiğin yoldan ilerle her zaman demişimdir başkasının aklıyla ilerlersen eğer başkasının seçtiği fikirlerin sonuçlarına sen katlanırsın sığ düşünceli olabilirsin başkalarının düşüncesine göre ama kendi için vicdanın rahatsa kimseyi de takma inan ki hayat çok kısa
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik hayatın bir parçası ama evlenince yaşamak en makbul olanıdır bence hem evlenemezsin ne yaa seni gerçekten seven değer veren adam için cinsellik hiç bir zaman ön planda gelmez ve cinsellik konuşmasan terk eder falan böyle bir algı var mı ya gerçekten cinsellik konuşan erkek senin karakterine değil fiziğine önem veriyor nefsini doyurmaya çalışıyordur başka bir şey değil
34 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kral sen kimseye takılma sen sen olduğun için güzel ve özelsin
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
+1 yılBen de konuşmayı sevmiyorum yapmam da ama evlenmeden ilişkiye giren kızlara saygım sonsuz sonuçta bu onların kişisel tercihi. Ne yazık ki ülkede kızlar bile evlenmeden yapan kızlara çok büyük küfürler ediyor erkeğe ise hiçbir şey demiyorlar sinir oluyorum. İki yüzlüler. Zavallı kıza niye suç atıyorsunuz neden sadece kız suçlu anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAynen, kitap film yemek konuşmak varken bu niye yani. Kafa dengisin, sevdim seni...
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılGeri kafalılık değil tercih farklılığı. İnsan kendi öz saygısını yitirir karşıdaki ne istese yapınca. Herkes kendi kafasına uyan birisiyle olmalı. Bazı erkeklerin nude takıntısı ya da cinsel açlığı baya yamyamlık boyutunda. Çok ilginçler. Pasif agrasif bir tepki vermiş bana kalırsa istediğini alamayınca geri kafalılığa yormuş olayı o arkadaş. Takma kafaya gülüp yol ver.😊
10 Yorumla
+1 yılsenin gibileri kaldı mı yaa? helal olsun sana, sevindim. Herkese ve herşeye inat böyle devam et. Doğru yapıyorsun🤗
44 Yorumla- +1 yıl
alttakinin yorumu fena.. yazsam yine kavga. yaşa bak kafaya bak. Sen boşver. En iyisi ve en önemlisi sensin herşeyden önce. 🤗🙃
- +1 yıl
sorsan Müslümandır bu.. Müslümanlıkla alakası yok işte bu düşüncenin.. yazık😔
+1 yılDegilsin icinden geldigi gibi davran prensiplerin nasilsa kendinden taviz vermemeli insan bu hayatta.. bi seyi birileri onayliyor diye ya da onaylamiyor diye yapmamayi dogru bulmuyorum
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Çok haklısın. Bende doğru bulmuyorum her şey evlendikten sonra olmalı. Buna da geri kafalılık diyorlar ya gelde bunlara gülme.
31 Yorumla
+1 yılinsanlar iyice mal olmuş kanka her önüne gelenle cinsel konularda konuşmayı veya yapmayı normal görüyorlar kendilerine
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni konuşmaya ikna etmek için yapmıştır kimisi de vücudunla barışık ol utanma rahat ol diyerek nude alıyo herkes işine geldiği gibi konuşur umursamamak lazım
14 Yorumla
+1 yılÇok haklısın. Burada kardeşi yaşındakilere asılırlar. Kendi kardeşleri olsa kısıtlarlar. Aslında kendilerini kısıtlayıp zaptetseler her şey düzelecek. Bi de geri kafalılık değil. Kendi kararın , kendi görüşün.
40 Yorumla
+1 yılEn güzelini yapıyorsun herkes gibi olmak zorunda değilsin, İnşallah seni hakedecek birinle birlikte olursun.
21 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapıyorsun. Asıl bunu söyleyenleri düşünceleri dar. Geri kafalılar.
33 Yorumla- +1 yıl
Güncellemene kesinlikle katılıyorum. Herkes hayatını istediği gibi yaşar kimisi herkesle cinsellik yaşar kimisi kendini evliliğe saklar. Ben sevgilim veya eşim olmayan hiçkimseyle cinsellik yaşamam veya sanal s*KS denen zımbırtıyı yapmam. İleride sevgilim olacaksada benim gibi kimseyle birşey yaşamamış olan birisini isterim. Şöyle bir şeyde var ayrıca. Kızlık zarı önemli değildir asıl önemli olan gerçekten biriyle bir şey yaşamamış olması. Kızlık zarı yanlışlıkla bozulabilir hatta kimisinde hiç kanamayabilir buna bakmam ben
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah gönlümüzdeki insanı buluruz
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse kimsenin gönlünü yapacak uzulmicek diye istediği gibi konuşacak diye bir şey yok zaten sen onun istediği gibi istediği tarzda konussaydin o zaman da af edersin basit kız olmuş olurdun iyikide konusmadin varsın geri kafalı olarak düşünsün önce o kendine bı baksinda çeki düzen versin sonra sana ve senin gibilere geri kafalı muamelesi yapsın.
00 Yorumla Gerikafalı filan değilsin. Sen ailenden öğrendiklerini uygulamaya çalışıyosun sadece ve bunu yaptığın için ben bile mutlu oldum. Doğru yoldasın merak etme. Kimseyi de umursama. Ailen için yaşa ilk önce.
10 Yorumla
+1 yılDüşünce özgülüğünü savunan insanlar kimsenin düşüncelerine saygı duymuyor ne acı.
12 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun yaptığı şeyin aynısını sen de yapmışsın o yüzden seni destekleyemeyeceğim. Herkes farklıdır insanlara saygı duymayı öğrenin. Size benzemeyen herkese b’’ atmak zorunda değilsiniz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısın biraz sinirlenmişsin galiba o yüzden üzerine gitmeye gerek yok saçmalamış zaten çocuk onu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum herkes yazmış 😂
+1 yılKonuşmak zorunda değilsin tabi ama bazı konular var zorunlu konuşulması gereken konular ilerde başınız ağrımasın diye ama bunlarda aileler yanınızdayken konuşulabilir şeyler
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar sözlerine katılıyorum. Kim çıkarsa hep cinsellik konuşuluyor acizler. Her şey evlendikten sonra olur. Buna da geri kafalılık demezler mi ya, zinadan haberleri yok 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım banada ilk böyleleri denk geldi acaba herkes mi aynı diyordum ciddi düşünen lafını açmıyormuş bile herşey zamanı gelince güzel dedi geçti
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyleyim, ileride eşim olursa onunda öyle olmasını istiyorum.
11 YorumlaE doğru yani kimseyi hiçbi konuda zorlamamak lazım herkes kendi dengini bulmalı ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
10 Yorumla
+1 yılZorunda değilsiniz ve doğru yoldasınız. Zaten cinsellik konuşmak nedir yani çocukça
20 YorumlaÇağa ayak uydurmayınca geri kafalı oluyoruz zaten bende bu tarz şeyleri çok duyuyorum
20 YorumlaBu aklına sahip ol çünkü bunu bu şekilde düşünen 3,4 kişi kaldık
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın istemediğin sürece hiçbişey yapmak zorunda değilsin o kim ya?
10 Yorumla
+1 yılBoş ver takma kafana , zaten evlenince de cinsellik olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılDoğru düşünüyorsun, o tarz insanlar çok olacaktır, yol ver gitsin... Gönlüncesi denk gelir elbet...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBebiş gelmiyorsa zorlama. Mutlaka zamanı vardır onun. Ben de öyle diyordum da öyle değilmiş😁
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. konuşmak zorunda degilsin evlndiginde ne istedigini biliyorsan sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılMaalesef herkes öyle, konuşmak istemeyince geri kafalı ediyorlar
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisanlim nikahli eşım hep ben konuyu kapattikca o konulari açıyor yasama yok bunu smste yapiyor yani zoruma gidiyor dugun 2 aya
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 14,2b cevap paylaştı. Cinsellik evliliğe aittir
41 YorumlaZaman Herseyin İlacıdır . Geç Kalmamak Kaydıyla . Mutluluğu Ertelemeyin .
00 YorumlaKimse kimseye zorbalık yapamaz.
Istemediğin şeylerin diretilmesi hadsizlik.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru demişsin ama tam tersi düşünenlere geniş demende hoş değil.
11 YorumlaZorunda değilsin, cinsellikten ziyade farklı bir şey konuşamayan acizler iflah olmazlar, yol ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin
Mahkemeye ver11 Yorumla
+1 yılOrta asya sonuna kadar haklısın. Öyle düşünen bir erkeğin amacı kısa süreli ilişkidir net
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkes tercihe saygı duymalı, sabretmeyen de yoluna gider.
00 Yorumla
+1 yılZina edenler Zina Edenlerle Beraber olacaktır...
20 Yorumla
+1 yılHaklısın evlenmeden olmaz bende ögle düsünüyorum
25 Yorumla- +1 yıl
nasıl dayanacaksam.. ama mecbur 😅
- +1 yıl
Mast diye bisey var duydun mu😂😂
- +1 yıl
ahh belim,, bak şurası 😅
- +1 yıl
Masaj yaparımm🤣🤣🤣
- +1 yıl
ahh yeah baby😍😎
+1 yılişte evlenilicek birk ız
20 Yorumla
+1 yılBu devirde öyle karşılanıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin düşüncesi kendine
10 Yorumla
+1 yılSen doğru düşüncedesin... başkasına bakma
10 Yorumla
+1 yılHelal 👍
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim umarım kendini bozmadan devam edersin
+1 yılBende konuşmayı sevmiyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin ama konuşmakta güzel yani
00 Yorumla
+1 yılO kadar haklısın ki
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum
20 Yorumlakesinlikle bu bir kişisel tercih
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin tabi ki katılıyorum
10 YorumlaTercih senin
10 YorumlaHaklısın
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sal gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. haklisin
10 Yorumla
+1 yılHaklisin
10 Yorumla
+1 yılSakin ol
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma kanka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAferin sana yürü be
10 Yorumla
+1 yılDegilsin tabi
30 Yorumla
+1 yılHaklısın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım