Cinsellik, öpüşme bu tarz şeyleri konuşmak zorunda mıyız? Konuşmayınca neyse ben uyuyorum iyi geceler diyip geriliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunda değilsin öncelikle. Ama tabi burada kimi nasıl gördüğünde önemli. Sen benim helalimsin diyen erkekle oturupta cinsellik konuşmazsin ya da sevmediğin öylesine konsutugun bir erkeğe özelini açmak zorunda değilsin sen istemiyorum dememe rağmen ısrar ediyorsa ya illaki o cinsellik sadece ve sadece seninle konuşulacak ya da seni sadece cinsellik konuşmak için kullanıyor olabilir ben başka bir çıkarım yapamadım. kaldi ki günümüz erkeklerinin çoğu bu konuda ısrarcı. şu anda ben bile beni sevdiğini aşık olduğunu söyleyen bir çocukla konuşuyorum şakaları falan hep cinsellik yönünde rahatsız oluyorum ve sinir oluyorum dedim ondan sonra da seni sinir etmek için yapıyorum diyo.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi... bende ona göre konuşma tarzımı düzeltiyorum ve uygun bir dille uyarıyorum ha belki karşımda benim aşkımdan yanıp tutuştuğum bir çocuk olabilirdi o zaman konuşmamız bambaşka olabilirdi. yani her şey karşındakini ne olarak gördüğün ne kadar deger vediginle alakalı. buradan şunu çıkartma sakın onu seviyorsam konuşmak zorunda mıyım hayır
Sen istiyorsan olur her şey unutma bunu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi kendim. den de biliyorum konuşuluyor çoğu kez ama sürekli konusunu açıyorsa sık boğaz edercesine niyeti başka ve sen konusmak istemiyorsan karşılık vermedigin de trip atıp konusmuyorsa da iyi niyetlidir diyemiyorum çünkü bende yaşadım ama tamm konuşmak istemiyorsan konuşmayalım der ama trip atıp konusmmak yazmamak gibi şeyler yapıyorsa ben sevdiğine inanmam yani seven anlayışlı olur zorlamaz küsmez kızmaz düşkün olabilir cinselliğe yani bilemiyorum en iyisini de sen bilirsin yine senin sevgilin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1-Reel seks yapilmayan insan , sevgili olamaz
2-Sanalda başlayıp ilerleyen ilişkilere farkli isimler verilmeli ki gerçekten sevgililik ilişkisi yaşayanlara haksizlik olmasin.
3- Ayrıca cinsellik konuşmak, çiftlerin birbirini daha iyi anlayıp tanımaları için iyi bir yoldur. Tabi bu tarz konuşmalarda amaç orgazmdan çok taniyip anlama isteği hakim olmalı.
4-Kimseyle bir şey yapmaya mecbur değilsin. Ama bir ilişkide doyum karşılıklı olmali. Empatik bir yaklaşımla karsimizdakinin beklentileri de gözardı edilmemeli.00 Yorumla
Bunu yapan hep karşı cins olunca neden ise konuyu o hadde ye getirip sonra da erkeklerin üzerine yıkmak bana çok saçma geliyor.
Cinsellik kadın işi erkek olmak ise her zaman zorluk ve güçlü olmayı gerektiriyor çünkü karşın da ne yazık ki her zaman bir hayvani iç güdüsü olan kişiler çıkıyor10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani konuşmak zorunda değilsin de bunu istemek lazım aslında
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİstersen konuşabilirsin zorunda değilsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır zorunda değilsin tabiki. O istiyorsa başkası ile konuşur ama bunu da unutma. İlişkiler karşılıklı beklentilerle alakalıdır. O yüzden arkadaşlıkta bu düşüncen çok normal olsa da, ilişki ilerleyip sevgililik evresine girince karşılıklı beklenti ve tatmin öne çıkar. İşte siz sevgili olmuşsunuz her şeyinizi paylaşıyor olacaksınız. Bu da eğer ruh, kalp ve ten uyumunuz ne kadar yüksekse o kadar birbirinizle uyumlu sevgilisiniz demektir. Bu durumda beklentilerinizi konuşmadan bile anlayışla karşılayarak bir birinize olumlu tepki vererek empati ile tam tatmin sağlayabilirsiniz. Sonuçta da uyumlu, mutlu, beklentilerinin en optimum şekilde karşılanabildiği uzun soluklu belki de sonsuza dek sürecek ideal bir evliliği Yaşar hale gelebilirsiniz.
Yani erkeğin de kadının da libidoları beklentileri farklı farklıdır. Önemli olan aynı frekanstaki uyumlu çiftlerin birbirlerini bulabilmekeridir.
Keyifli pazarlar. 😎00 Yorumla
+1 yılBu aranızdaki ilişkiye bağlı
Ne zamandır berabersibiz
Aradaki sevgi saygı güven nasıl
bu konulara bakış açınızı daha önce konuştunuz mu?
Konuşmak zorunda değilsin elbette
Ancak bu konuşulmaması gerekiyor anlamına da gelmiyor.
He sevgili kişisi seks konuşulmuyor diye konuşmayı kısa kesiyorsa ya ona güvenmediğini düşünüyordur ya onu istemediğini ya da niyeti sadece cinselliktir.
Bunu da adamı tanıdığın için en iyi sen bilirsin20 Yorumla
+1 yılSevgili denilen sey ciddi olunan kisidir bana gore ve hersey az ya da cok konusulmalidir ama cinsellik oldukca hassas ve en sikintili konu kim ne derse desin cok yuzeysel konusulmali cima tarzinda bilgi almak adina zaten zina yapanla evlenmem ve dolayisiyla sevgilim olamaz aninda bitiririm ;)
30 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin. Trip atarak seni manipüle ediyor, haberin olsun. Hatta muhtemelen devamında konuşmayı bırakıp yaşamayı da isteyecektir...
Ne zaman konuşulmalı? Ciddi ilişkide, ufukta evlilik öncesi konuşulmalı. O da sexing tarzı ucu açık değil, edepli şekilde cinsellikten ne anladığın, ne beklediğin, isteklerin vs.
Sevgilin baskı kuruyor, özünü kaybetme.20 YorumlaÖncelikle hiç bir şeye Zorunluluk kaidesi yok. Herkes özgür ancak sevgilini seviyor ve mutlu olmasını istiyorsan ve o da senden bunu istiyorsa tolerans gösterebilirsin. Tabii burada sadece seks için sana yanasanlara dikkat edeceksin. Senin öyle bir amacın yoksa
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece seks için yanaşıyor gibi
Soran+1 yılöyle geldi bana yani ayrıldım zaten
Öncelikle zorunda değilsin, ne zamandan beri sevgilisiniz bilmiyorum, eğer az zamansa onun hemen konuşması şey olur doğal olarak. Konuşulmaması gerekiyor da demiyorum, bu tamamen ilişkinize bağlı. Konuşmanız, yaşamanız anlamına da gelmez tabi ki. Rahatsız oluyorsan ona güzel bir şekilde söylemelisin. Onun da anlayışla karşılaması lazım.
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin ama bir parçası arzu etmek istemek bunlar insanı duygular. Yeni tip insanlar artik hizli hemen olsun istiyorlar hemen tanis hemen sevgili ol hemen seks falan.. sen olabildiğince ssakin kal ve ustalıkla cinsel sohbetinide et ama bunu fazla abartma tadında birak kontrol sne olsun ;)
00 Yorumla
+1 yılBu konuya bende cok sinir oluyorum. Bence zorunda degiliz. Sevmek ille cinsellik demek degil bence... Bi insan gercekten sevince bence onu hep ikinci plana atiyor. Erkeklerin bu tutumunu anlamiyorum. Sohbet etmekte beraber muzik dinlemekte asiri mutlu edebilir gercekten seveni... Bu konu hakkinda durmadan konusabilir tartisabiliriz fakat anlasilmayiz ondan eminim
10 YorumlaSende hiç bir zaman istek yoksa seninki biraz tuhaf bence. Zorunluluk değil ama doğal bir şey.
72 Yorumla
Soran+1 yılhayır sırf bu konuyu konuşmadım diye konuşmayı kesmek istemesi peki normal mi demek ki cinsellik için konuşuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence konuşmak tamamen saçma. direk icraat önemli :)
00 Yorumla
+1 yılCinsellik hayatın bir parçası.
Eğer cinsellik yaşayacaksanız bunu konuşmaniz zaten gerekli.
Her zaman konuşmazsınız tabi o başka ama genellikle evlilik oncesi de konuşulmadığı için sonrasinda büyük şok yaşayabiliyor çiftler.10 YorumlaHayır asla değilsin seven erkek cinsellik konuşmadın diye tavır koymaz emin ol
40 Yorumla
+1 yılkonuşmak zorunda değilsiniz tabiki sanıyorum sizden bir beklenti içerisinde bazı şeyleri sizinle yapabilir mi düşüncesi içerisinde sizi o muhabbete çekip bir şeyleri başlatmak istiyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki cani istiyor ve biraz gunumuzde zorunlu gibi geliyor ama sen istemiyorsan istemiyirum demekte ozgursun sonucta iliskide seninde bir gorevin var
00 Yorumla ihtiyaç giderici olarak görüyo seni o zaman cinsellik konuşmadığınız zamanda gerilip muhabbeti kesmesi çok saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım
- +1 yıl
Yani bu sevgi değil mi sevdiği kişiyle böyle bir yaklaşım olmaz mı
- +1 yıl
Sanırım görmüyor yani bazen konuşuluyor ama niyet o değil teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık millet sevgiliyi geçmis sadece arkadasken bile hatta yeni tanismisken bile cinsellik konularina girmeden duramiyor o konu hakkinda konusmak isteniyorum diye soyledigindede kendini bastirmissin rahibe diyorlae allahin belalari 😂
10 YorumlaDeğiliz, kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz açıkçası. Bu durumdan dolayı da trip atan erkeğin amacı da gayet bellidir açıkçası, tecrübeyle sabit.
10 Yorumla
+1 yılZorunda değiliz ve seven erkek cidden bunları konuşmuyor.
Denedim, onayladım.20 YorumlaZorunda değilsin aksine o sana saygı göstermek zorunda
20 YorumlaDeğiliz. Genelde konuşmayan insanları tercih ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de sevgilimle ara sıra konuşuruz cinsellik ve bazen de sanal seks yaptığımız da oluyor ama ben/o yapmak istemediğimizde saygı duyup başka şeylerden konuşuyoruz. Senin sevgilin tam bi şrefsiz.
20 YorumlaKonuşmamak zorundayız. Sevgili sadece sevgilidir, eş değildir.
20 YorumlaKarşılıklı olarak içten gelmiyorsa zaten konusulmamali. Ayrıca belli bir yerden sonra zaten insanın hiç içinden gelmiyor cinsellik konuşmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet konuşulur neden konuşmaktan korkuyorsunuz? Kadın konuşunca kötü görür diyecekse uzak dur ondan
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçtır bu yüzden konuşup yapmanız çok normal, fakat konuşmayınca hemen kaçması garip geldi, seni gerçekten sevdiğine emin olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılÖfff bu odunu çok aradın mı istediği kadar gerilsin sırf o istiyor diye birsey yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılhttps://voca.ro/19kllzbc5Wbe
Zorunda değilsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Gece beklenti içine giriyor ondan bence beklenti içine girmesin
05 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım
Soran+1 yıltek amacı cinsellik gibiydi
Soran+1 yılevet
Cinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. Konuşmak zorunda değilsin. İstemiyprsan zorlama ayrılsın
01 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten
+1 yılcinsellik konuşmak nedir ya yapılan bir şey değil mi bu alemsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle şeyler konuşmayınca tripleniyorsa direkt ayrıl onun amacı farklı. Seni mecburmuşsun gibi hissettiriyor böyle yaparak aranız bozulmasın diye istediğini verme mecbur değilsin konuşmaya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır zorunda değilsin. O istiyorsa başkası ile konuşur. İlişkiler karşılıklı beklentilerle alakalıdır.
21 YorumlaSenin uckurunu mu düşünücez her gün desene bir sonra ters yap bir gün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBu o kişinin sevgili olma anlayışına bağlı ben de isterim mesela
00 Yorumla Hayır değilsiniz fakat bu tamamiyle aynı zamanda sizin tercihiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı baskaaa sen onu sevşyor evlenecek SAN 😂 onun amaç baska
00 Yorumla Bence evliliğe doğru konuşulmalıdır sevgili iken olmaz bence
00 YorumlaKesinlikle değilsiniz. Hiç bir mecburiyet, zorunluluk yok.
Sizi bunu zorlayan birileriyle olan ilişkileriniz gözden geçirin.10 Yorumla
+1 yılKonuşarak zevk almam dokunmak isterim ama her dk da olmaz tabiki
00 Yorumlaonun yolu yol değil, biri onun kız kardeşiyle böyle konuşsa hoşuna gidermiydi acaba
00 YorumlaKonuşma k zorunda değilsiniz. Bir birinize saygı duyacak kadar iyi bir iletişim de olabilir siniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunlu değil tabiki ve bence o sevgilinden ayrıl, cinsel konu konuşulmuyo diye çekilmek nedir, düzgün bi iliski olmayacağı şimdiden belli maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım
Cevap sahibi+1 yılemin ol çok doğru bi karar verdin, ilerde asla pişman olmazsın ayrıldığına☺️
Soran+1 yıl🌸
Bunu bilemiyorum ama sevgisini belirten bir kaç bildir bekleyebilir
00 Yorumla
+1 yılYerinde konuşulması gerekir bence ama zorunlu bir şey değil tabi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAra sıra konuşulur ama bu yüzden trip atması acayip saçma bir durum
00 Yorumla Kizim zatem o konulara girmek icin sevgili olunur. Yani maksad o zaten sana yuzuk takip evlenecekmiydi sende istiyosan istedigini ver elemana zevk almaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılevliliğin yolu sevgiliden geçmiyor mu
- +1 yıl
Evlilik cok farkli bir konu birbirinizi tanimaniz sart yani konu sevgiliyken cinsellige gelmesi bambaska bisey demek istedigim gunumuzde kimse evlenecegi biriyle beraber olmaz sevdigine onu yapmaz seni sevmiyor bence kullanmak istiyor. Sende istiyosan izdirap yasatma adama:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide bu konuşmayınca tribe bağlayanlar varya şaka gibi onlar. Her an bunu konuşmak istemiyor olabiliriz, bir üstümüze gelmeseniz mi erkekler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Hemen değil ama sınırları bilerek zaman zmaan konuşulmalı bence.. aşırı abartı ve sürekli konuşulmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden ne el sürün nede konusınu açın nede açtırtın işin sonu sizleri kullanıp atarlar seven o konuya girmez herşeyin yeri yordamı var
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılzorunda değilsin hatta böyle yapan erkeklede sevgili olmak zorunda değilsin. senle konusmayan erkek gider başka kızla konusur. derdi seks çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle konuşmalara giren sevgili sevgili olamaz niyeti belli zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen onun için bütün kızlarla ilişkimi kesecem o benle o konulara girmeyecek 🤣🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Hee girmeyecek ölecek misin
Cevap sahibi+1 yılGirmesin de, girmem de demesin ayrıca şuanki ilişkimde ben değil kız giriyor o konulara ama saygı duymak zorundayım. Sen de öyle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtk insanlık Kabul etmeli
Cinsellik olmadan ya da konuşmadan yürümüyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunda değilsin de arzulandığını hissetmek isteyen birine bunu hiç vermemek oluyor
00 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin zorluyosa sıkıntı sevgisini sorgularım ben
20 Yorumla
+1 yılEn iyisi sevgilisizlik 👍
20 Yorumla
+1 yılkonuşmamalısınız haklısın dirrk icraat lazım
20 YorumlaBen cinsellik olmayan ilişkiye sıcak bakmıyorum 😘
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi konuşulur da sürekli konuşmak zorunda mıyım yani
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında