Evlilikten önce konuşmak istemese anlayış gösterir msiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayEğer tanışalı kısa zaman olmuşsa anlayışla karşılarım. Şayet uzun süredir berabersek konuşmak lazım. Evlenirken bir kere evleniyoruz. Belki cinselliğe uzak birisi. Belki çocuk istemiyor. Belki doyumsuz birisi isteklerine karşılık veremeyebilirim. Kimse kimsenin hayatını yakmamalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. sevgiliyle cinsellik konuşmak gayet doğal ve hatta sağlıklı çünkü bir ilişkide beklentilerin sınırların ve değerlerin açıkça konuşulması ileride oluşabilecek yanlış anlamaları önler. Ama tabii ki herkesin bu konulara yaklaşımı farklı eğer karşı taraf evlilikten önce bu konuyu konuşmak istemiyorsa buna da saygı duymak gerekiyor. Sonuçta yetiştiği ortam, inançları, değerleri farklı olabilir ve böyle bir hassasiyeti varsa zorlamak yerine zaman tanımak en doğru yaklaşım olur...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayZorla değil tabii ki de ama zaten insan öncelikler sevgili ile bu konuları konuşabilmeli zaten. Elbette her iki taraf ta bu konu da yetersiz bilgiye ve deneyime sahip ise de bir bilene, bir uzmana, bir doktora başvurmaları da daha iyi olur...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayAnlayış gösteririm ama bir süre sonra bunu her iki tarafta istiyor birde hep normal konular konuşmakta sıkıyor cinsel muhabbette olması gerekiyor bir yerde gerekli neyi sevip sevmediğini öğreniyorsun ilerisi için bilgin olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
45Cevap
Bakın cinsellik normaldir cinsel organ normaldir ayıp değildir. Cinsel organın adokunmaya utanan insanlar var. ne yazık ki
010 Yorumla
Soran9 ayBen normal degil demedim ztn ama eş ve sevgili arasinda fark olmalı. Peki niye "cinsellik bana iğrenç geliyor" diye bir paylaşım yaptiniz
Soran9 ayUtanmakla ilgili bir ibare yok bence bastan okumalısınız, cahilsiniz diye bir şey de demedim ayriyeten? Djfjrjfjdj
Soran9 ayTezatsiniz sadece
Soran9 ayAnladimm, ben sevgili diye başlık atmistim ondan
Soran9 ayMüstakbel es diyemeyiz bence çünkü son gün bile işler değişebilir, dini nikah ve resmi nikah olmadan kesin bilmemek gerek bence çok insan var düğünden 2 saat once yollar ayrilmis belki bisey yakalamış bi şey öğrenmiş vs çok var
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gösteririm ama,
bunlar konuşulmaz ise birinizde soğukluk varsa, yuva kurmak yanlış olur
sonra bir ömür boyu evcilik oynarsınız
012 Yorumla
Soran9 ayNe alaka? Senin gelecekteki eşinin başka erkeklerle o tarz konuşmuş olmasını ister miydin? Konusmayanlarin yuvası olmuyor muymuş? Her şeyin bir aşaması vardır, son anda bile planlar degisebiliyor
Soran9 ayAyrica o evcilik olmuyor
- 9 ay
Soran kişinin yorumu çok doğru. Başka erkeklerle o tarz konuşmuş kadından ne olur. Ben öyle erkeği istemiyorum mesela
Soran9 ayHer erkekle demedim zaten başka erkeklerle dedim, mesela eşin eski sevgilisiyle fantezi konuştu misal sonucta normal bulduğunu soyledin ya sonra ayrıldınız sen eşinle evlendin ama küçük bir yerde yaşıyorsunuz illa ki karşılaşıyorsunuz ve adam senin eşinin fantezilerini biliyor, belki pis birisi ve arkadaşları arasında anlatıyor çok sinir bozucu ya
Soran9 aySize de
- 9 ay
Soruyu soran hanımefendi de benim kafada. Siz erkekler anlık ve dürtüsel kararler veriyorsunuz. Mantık ve duygu odaklı değil.
Soran9 ay@bisüreburdayımya ☺️
- 9 ay
Saygılı erkek olman iyi. Onu bile yapamayan çok insan var. Teşekkür ederim kendi adıma. Koca ile sevgili arasında fark olmalı savunduğumuz şey bu.
Soran9 ay@proboyman Onları ben dedim ☺️ hanımefendi katıldı bana
9 ayHiç konuşulmadan olmaz ama sextinge varacak kadar olması gerekmez. İki taraf da evlenmeden önce beklentilerini vs dile getirmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySevgili olmadığı halde bile konuşan erkekler sevgili olunca anlayış falan da göstermez.
31 Yorumla
Soran9 ayDogrudur
Yanı normal lesti artık bu konu öyle duruyor kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayGenelde tersi olunca insanlar yakınır ama konuşulabilir tabii.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaşamak istememesine anlayış gösteririm ama konuşmak lazım çünkü evlenınce problem olabiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayolmayanla bile konuşuyoruz burada , bence konuşun en azından birbirinizi tanırsınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 aySevgiliyle konuşuluzmazsa kimle konuşulcak arkadaşınlamı konuşcan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Benim kendi şahsi düşüncem Sadece bir defa konuşulur cinsellik yaşanmaz ve devamlı konuşulmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında konuşmak daha iyi. Hatta birbirinizi fiziksel yönden tanımak görmek ilerideki için daha da iyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Tabi anlayış gösteririm istemiyor sa ama konuşması da güzel olur du
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYanı bılmem ısteklerını olabılır senınde onundaa konusulur bence
00 YorumlaKonuşulmaz bence senle cinsellik için konuşmuş oluyo
00 Yorumla
9 ayBen de istemeyip ayrıldım
17 Yorumla
Soran9 ayIsrar ediyor muydu hayır demeye rağmen
- 9 ay
Saçma
- 9 ay
Geri geldi aynı şartı koştu yine kabul etmedim. Ayrıyız ne hali varsa görsün umrunda degil
- 9 ay
Sen mi istemedin onu
Soran9 ayBacım iyi yapmışsın, balik bastan kokar
- 9 ay
Ben istemedim o da sevmiyordur zaten. Cinsel sohbeti şart koşan adamı napıcam
Soran9 ayO herkese oyledir
9 ayKendini evliliğe saklayanla işim olmaz
03 Yorumla
Soran9 ayNiye
Soran9 ayEşinin bir tek seninle yaşamış olması iyi değil mi?
- 9 ay
Hayır iyi değil önceki yaşamında cinsel beraberliği olmuş olabilir ayrıca evlilik öncesi cinsel beraberlik yaşanmalıdır evlendiğin de yatakta uyumlu musun değil misin anlamak lazım uyumlu değilsek evlilik çöp olur evlilik öncesi deneme sürüşü yapmak lazım baby
9 aynişanlım kocam ile konuşurum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet konusabilirsin amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Konuşulur da yaşanmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
9 ayİki tarafta istiyorsa konuşulur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuşarak çözülecek bir durum mu ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayGösteririm. Ama konuşulabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGenelde konuşulur. Saygı duymak lazım
04 Yorumla
Soran9 aySen hyir dese devam eder miydib
Soran9 ayAranız bozulmadı dimi
Soran9 ayBozulmazdı *
Cevap sahibi9 ayYani sevgililerimle bir çok kez konuştuk. Genelde hayır diyen olmuyodu. Sonra mişanlımla konuşuyoduk çoğu zaman o açmadan konuşmazdım. Konuşmak istemediğindede saygı duyardım. Bozulmadı neden bozulsunki
Gizli Üye(18-24)9 ayBen konuşuyorum çok hareketli oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
9 ayNeden konusulmasın ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konuşmak istemez ise anlayış göstermem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYaşamıyoz ama konuşuyoz sadece
00 Yorumla
9 aykonuslmazsa kotu
08 Yorumla
Soran9 ayNiye
- 9 ay
cunku sogukluk olur bellı sure soonra
Soran9 ayBen burada bir soru sormuştum başka konuda siz beni özele çağırdınız sonra konuyu o tarz şeylere çektiniz ben de hayir deyince beni engellediniz hdjqkskdkd
Soran9 ayBu kış hatta çok iyi hatirliyorum
Soran9 ayHatta hâlâ da oyle
Soran9 ayTutmussunuz
- 9 ay
hatırlamıyorum senı
Soran9 ayEngellenen listene bak "y"
9 ayÇok yanlış şeyler
01 Yorumla
Soran9 ayKatılıyorum
9 ayAnlayışlı olmalı
10 YorumlaKonuşmak lazım
00 Yorumla
9 ayKonuşulur normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konuşulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayEvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
9 ayKonuşulmalı bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Konuşulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayKonuşulması gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayGostermem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Konuşulur
00 Yorumla
9 ayKinusurum
00 Yorumla
9 aySevgilim olmadi
00 YorumlaKişilere bağlı bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayEvet konuşulur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşulur
00 YorumlaYapılır bile
00 YorumlaTabikide konuşulur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBn açıyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayKonuşulur
00 Yorumla Yapılır
00 Yorumla
9 ayEvet olur ya sen
00 YorumlaHayatta olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayEvet konusulur
00 Yorumla
9 aySana kalmis
00 Yorumla
9 ayElbette
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri