Cinsel Yaşam Vajina şekli nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vajina sizce nasıl olmalı görünüş olarak? Dudaklarının kalın olması kötü mü Güncellemeler+1 yıl Sarkık değil sadece dudakları kalın (dış dudaklar) Güncellemeler+1 yıl Bir de küçük göğüs kötü mü se*s sırasında Vajina şekli nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Etli ve dudakları şiş duran güzel oluyor gerçekten hem oral yaparken hem ilişki için mükemmel 0 2 Yorumla 54arslan54 +1 yıl Küçük göğüs büyük dudak bu sensen daha ne ister Bi erkek güzel bisi büyük sadece sutyenin içinde ve dekoltede yarar o kadar da iyi bisi diil küçük iyidir Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyim çok zayıf değilim ama göğüsüm küçük kalçam büyük. Göğüslerimin büyük olmadı daha iyi olur diye düşünüyorum Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kalın dudaklar oral seks esnasında oldukça çekici gelir bana ama sarkık olmasın diğer türler de sorun değil 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl İnan hiç düşünmedim. Çok dar olup beni dışarıda bırakmasın yeterli 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır, oldukça iyi daha güzel ses çıkarıyor 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İç dudakları dışarı çıkanlar var ya onlara bitiyorum işte. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aksine yalaması çok zevkli Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaw erkekler şekline filan bakmazlar tek dertleri içine girmektir o yüzden kafana takma böyle şeleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok dışa sarkık ve gevşek olmamalı!.. Oral ilişki de tiksindirebiliyor🤮 0 0 Yorumla
MatemiDem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tır şambreli gibi olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ya😂 Yorumla MatemiDem +1 yıl Yaz googla 😂 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Orjinal haliyle olmalı :-) 0 4 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bnce güzel etli gibi Yorumla Soran +1 yıl Etliyle aynı şey zaten Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ahha süper o zmnnnnn Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bn küçük göğs severm şahsen Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tüm pusiler güzeldir. 👌🏼 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü ben bir a*cıyım diyırsun yani😂 Yorumla carsngirls +1 yıl Kesinlikle. 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu konuda sorunların mı var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekli ona yapılması gereken bir çok şeyin belirlenmesi demektir Yorumla
Asibirbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl dudaklı kötü ya en güzeli tek çizgi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok zayıflarınki öyle oluyor genelde sanırım Yorumla Asibirbey +1 yıl kilo ile pek alakası yok diye biliyorum ama seninkisi nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Etli Yorumla Asibirbey +1 yıl görmeyi çok isterdimm Yorumla
Mazin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Çok sarkık olmazsa bi problem yok bence 0 1 Yorumla Mazin0 +1 yıl Bence bi problem yok kalın olması Yorumla
alice135 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çok sarkık olmamalı 0 1 Yorumla alice135 +1 yıl Büyük olgun daha ideal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Etli ve dudakları şiş duran güzel oluyor gerçekten hem oral yaparken hem ilişki için mükemmel
Küçük göğüs büyük dudak bu sensen daha ne ister Bi erkek güzel bisi büyük sadece sutyenin içinde ve dekoltede yarar o kadar da iyi bisi diil küçük iyidir
Evet öyleyim çok zayıf değilim ama göğüsüm küçük kalçam büyük. Göğüslerimin büyük olmadı daha iyi olur diye düşünüyorum
kalın dudaklar oral seks esnasında oldukça çekici gelir bana ama sarkık olmasın diğer türler de sorun değil
İnan hiç düşünmedim. Çok dar olup beni dışarıda bırakmasın yeterli
Hayır, oldukça iyi daha güzel ses çıkarıyor 😅
İç dudakları dışarı çıkanlar var ya onlara bitiyorum işte.
Bence kötü
Aksine yalaması çok zevkli
yaw erkekler şekline filan bakmazlar tek dertleri içine girmektir o yüzden kafana takma böyle şeleri
Çok dışa sarkık ve gevşek olmamalı!.. Oral ilişki de tiksindirebiliyor🤮
Tır şambreli gibi olmalı
O ne demek ya😂
Yaz googla 😂
Orjinal haliyle olmalı :-)
Bnce güzel etli gibi
Etliyle aynı şey zaten
Ahha süper o zmnnnnn
Bn küçük göğs severm şahsen
Tüm pusiler güzeldir. 👌🏼
Çünkü ben bir a*cıyım diyırsun yani😂
Kesinlikle. 😂
dolgun dudaklı kapalı olmalı
Bu konuda sorunların mı var
Hayır sadece merak ettim
Şekli ona yapılması gereken bir çok şeyin belirlenmesi demektir
dudaklı kötü ya en güzeli tek çizgi
Çok zayıflarınki öyle oluyor genelde sanırım
kilo ile pek alakası yok diye biliyorum ama seninkisi nasıl?
Etli
görmeyi çok isterdimm
Dolgun dudaklı daha çekici
Çok sarkık olmazsa bi problem yok bence
Bence bi problem yok kalın olması
Dudaklı ama çok diiil
Çok sarkık olmamalı
Büyük olgun daha ideal