Bir kızın daha önce hiç ilişkiye girmediğini vajina’ya giriş yaparken bakire olduğunu anlıyormusunuz musunuz? Yani ilk gece de kanama olmasa bile vajınanın dar olmasından da anlaşılır mı bakire olduğu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina grüntüsünden pek anlaşılmaz ama içine girerken anlarsın. ayrıca o an kızın verdiği tepkilerden kıızın hal ve hareketlerinden anlaşılır bakire kız.. utangaçlığından, çekinmelerinden, yüzünün kızarmasından, ilk defa kalkmış bir penisi gördüğünde yüzündeki ifadesinden, sevişirken nasıl davrandığından anlarım.. içine girerken de verdiği tepkiler olur, bir kızın içine ilk defa giriyorsa kız kendini geri çekmeye çalışır, sıkar, kasar, inlemesi kıvranması daha fazla olur, içine giriş yeri çok küçük incecik olur, içine girerken birden girmez boşluğa girer gibi olmaz, içindeyken de kız kendini sıkmaya devam eder bunu hissederim.. bunun gibi şeylerden anlaşılır.. ayrıca aile yaşantısı, kendi yaşantısı, düşünceleri felan da farklı olur, kendini belli eder.. kızdan kıza elbette değişir bu durum ve tabiki erkeğe de bağlıdır kızın hal ve hareketleri..
22 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊 en güzel yorum
Cevap sahibi+1 yılen güzel okuyucu ;) ;)
+1 yılKanama olmazsa anlayamazsın ama her kanama olmayan da bakire olmayacak değil. Esnek zar diye bir şey de var ama her önüne gelende de yok yani. Çok sinir bozucu bir durum olur her iki taraf içinde. Bu noktada ciddi bir sınav başlar. Eşlerin birbirine güven sınavı. Sınavı geçerse taraflar evlilik yürür. Sınavı geçemezseler bakire de olsa o evlilik yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadaşım kendini kasarak 3 erkeğe bakire olduğunu yedirdi 😂😂😂 sen hesap et burdan 😘
122 Yorumla
Soran+1 yılYok artik hahahah, ciddi misin ya 😂😂👍🏻
Cevap sahibi+1 yılVallaha ☺️ Durum bu ☺️☺️☺️
Soran+1 yılDemek ki oglanlar saftirikmis ya da tecrübesiz 😃 ama hala anlamadim kendini kasinca da kanama oluyor mu ki
Cevap sahibi+1 yılYok kanama olayını da sarhoşluk da hallediyor ☺️ Çok acıdı of falan dedi mi işlem tamam 😂😂😂
Soran+1 yılHmm anladim😂😂👏🏻😘
Soran+1 yılAma yinede ben cok tedirginim
Cevap sahibi+1 yılSen bakire değilsin ve anlaşılmasın mı istiyorsun
Soran+1 yılYok bakireyim, ama korkuyorum kanamam falan olmazsa diye
Cevap sahibi+1 yılBenim günler sonar duşta olmuştu eşime koşarak bak bak kanadı demiştim şimdi o kadar komik geliyor ki o günler ☺️ Eşin seni tanıyor biliyor güveniyorsa hiç önemi yok İnan ki ☺️
Soran+1 yılErgenlik cagimda saftim neyini merak ediyorsam birden aklima geldi, ama hic bir aci falan hissetmemistim hatta normal adet olmustum. simdi icimde bir süphe var, acaba o kan gercekten zardan mi geldi diye tedirginim.
Soran+1 yılSimdi sorum, kanamasa bile vajinanin dar olmasindan da anlasilmaz mi bakire oldugum , cünkü gercekten kötü bisey yapmadim
Cevap sahibi+1 yılZar biliyorsun ki delikli yapıda, bu sebeple herhangi bir deliğine denk gelmiş olabilirsin banyodan önce çömelip ayna koyarsan altına çok rahat görürsün zarı ileride değildir çünkü direk giriştedir ki zaten ilişkiyle zarar gören zarlar bile kendi kendine kaynayabiliyor parçalı yırtılmadıysa sadece zedelendiyse ☺️
Soran+1 yılZarin yerinde olup olmadigini kendim anlayamam dimi 😂 doktora da gitmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılır tabi bakireliğin adam öküz değilse, şöyle ki 5yıllık evliyim eşim pilot 1 haftalık uçuşa gitse geldiğinde yine ilk gibi olmasa da daralma olur canım yanar düşün sendeki darlığı bir de tecrübesizlik utanç kaygı korkun olacak
Cevap sahibi+1 yılİşte aynada görürsün zarı anlattığım gibi ama nolur elini ya da başka birşey sokma mikrop kapabilirsin
Soran+1 yılYemin ederim icimi rahatlattin, allah senden bin kere razi olsun. Bir an vesvese kapildim. Peki vajinanin esnek oldugunu nasil anlayabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılNe demek ya, biz zardan ibaret değiliz rahat ol lütfen, İdrarını tut bırak benzeri vajina içi kasları çalıştırmak için egzersizler var Kegel egzersileri şimdiden öneririm şu an için anlayamazsın gibi geldi bana ☺️
Soran+1 yılYapicam
Kesinlikle, tam olarak ne ise yariyor ki o?
🙏🏻😘😘😘😘
Cevap sahibi+1 yılHem esneklik hem bollaşıp işlevini yitirmesini engelliyor hem ilişki sırasında oradaki kaşlarını kullanmanı sağlıyor ☺️
Soran+1 yılanladimm:)) cok cok tesekkür ederim yorumlarin icin 😊🙏🏻🌹
Soran+1 yıl🌸🌸🌸
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
+1 yılVajinanın darlığı önemli bir kriterdir ama bu erkeğin penis kalınlığıyla da ilgilidir. Penisi ince olan erkek darlığı o kadar hissetmez.
Sen asıl sıkıntın ne onu anlat.
Bakire değilsin, evlenme durumun var ve kocam bakire olmadığımı anlayabilir mi sorusunu mu sormaya çalışıyorsun?07 Yorumla
Soran+1 yılYoo bakireyim, sadece korkuyorum acaba bende de kanamazsa vajinanin darligindan da mi anlasilmaz diye merak ettim, cünkü simdiye kadar hic iliski falan yasamadim
- +1 yıl
Peki yakın zamanda bir erkekle ilişki yaşamak mı istiyorsun ve bu korkuya kapıldın?
Soran+1 yılAynen öyle.. yeni nisanlandim.. Aklima takildi korku basti birden o yüzden sordum ☹️ bakireyim ama yine de kanamam olmazsa diye korkuyorum..
- +1 yıl
Nişanlına mı vermeyi düşünüyorsun bekaretini?
Tecrübesi var mı? Yoksa bakir mi?
Soran+1 yılEvlenmeden önce olmazz, düsünmüyorum. Kendisi de bakir, tecrübesi vardir illa ki 🤷♀️
- +1 yıl
Bakir demek hiç cinsel ilişki yaşamamış demektir. Bakirse tecrübesizdir.
Soran+1 yılHayirlisi olsun artik 😂 Korkuyorum zaten
Tipinden anlaşılmaz da o anki davranışları ele veriyor genelde
10 Yorumla
+1 yılvajina şekli ele vermez. ama vajina örneğin hayat kadınlarında yıpranmış haldedir. ya da çok masturbasyon yapanlarda yıpranabilir. sadece bakaran analdan anlaşılır yapıp yapmadığı o kadar
00 Yorumlabakire olup olmadığını anlamak için bacaklarını ayırıp incelemesi lazım ki. eğer ki esnek bir yapı ise yine anlamaz.
00 Yorumla
+1 yılBunu sitedeki tüm erkekler bilir ve hemen cevaplayacaklardır. Zira hepsinin engin tecrübeleri olduğu için bu sitede elleri bacak arasında dolanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılkız zaten çekinir bakireliği bozulacak diye kız ayool
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir biri olarak anlayamam, belli bir süre geçtikten sonra zamanla daralıyor vajina, kan akmaya da bilir esnektir. Ruhu bakire olsun
20 Yorumlavajina şeklinden anlaşılmaz içine girdiğinde kan gelmezse bakire olmadığın anlaşılır ama kızlığını diktirdiysen o zaman yine anlamaz hiç ilişkiye girmemişsin zanneder tabi erkeği kandırmak istiyorsan o ayrı
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli erkek anlar bunu bilin
22 Yorumla
Soran+1 yılBence her erkek anlar..
- +1 yıl
Yok tecrübesi olmayan anliyamaz çünkü vajina görmemiş ki
hayır 32 yasında 2 senedır zık meyemıs evlı bır kadın sadece parmakladıgı halde dapdardı ooff nerde o eskı kadınlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlaşılır tabi uyaniklar ;) evlenirsem hastaneye goturup kontrol ettiricem zaten garanti olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😃😃😃👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılTeknoloji ilerledi artık.. çükte dedektör var anlaşılır hemen
00 Yorumla
+1 yılBu durumu bilen bir insan her herşeyiyle bilir
10 YorumlaEvet. gordugum an anlarim
10 YorumlaDoktor anlar oda icine bakarsa baska yolu yok
00 YorumlaAnlaşılır. Her denyo anlamaz tabii
10 Yorumla
+1 yılBiraz zor eğer vajina çok deforme olmadıysa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldikdörtgen se anlaşılır
00 Yorumla bakire değilmisin sen
08 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim tabi ki
Soran+1 yılbakire olmayan birinin vajinasi zaten dar olmaz ki o kadar.
Soran+1 yılHmm anladim
Soran+1 yılAnladim tesekkür ederim
Tam olarak anlaşılmaz cunku sulandikca acilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılanlaşilir.
10 Yorumla evet
10 Yorumla
+1 yılAnlasilir
10 Yorumlaanlaşılır
10 Yorumla
+1 yılDarlıktan degil zardan anlarım
00 YorumlaKorkmaa
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılmaz tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi anlasilir diyor kimi anlasilmaz diyor anlamadim 😃