Evlenmeden cinsel ilişki yaşadım, çok pişmanım. Ne yapabilirim?

Yaşım 18 bu yaşıma kadar bir kişiyle dahi opusmemistim sonra her şey ufak ufak başladı en sonunda da bu oldu. Bir günaha en başından baslamayacaktim başladım ve yüzsüz gibi yapmaya devam ettim sonunda bir taşa çakıldım. Her ne kadar burada anlatsam da benim hatamdi. Sevişirken sonra iş oraya gitmeye başladı ne kadar çok dirensem de olmaması için olan oldu artık. Ayrıca bir değil iki değil üç kere yaptım bu günahı aynı kisiyle. Nasıl utanmaz arlanmaz birseymisim diyorum. Rabbime kulluk edemedim. Aileme ihanet ettim. Kendime olan saygımı yitirdim. Ne kadar temiz bir kızdım 7 ay öncesine kadar. Nefret ediyorum kendimden keşke hiç buyumeseydim şu şeytana uymasaydim nefsimi dinlemeseydim. Nasıl bir tövbe etsem kabul olur ya da olur mu. Büyük bir pismanlik içerisindeyim. Ailem duysa ne kadar üzülür nasıl bir hata yaptım ben. Kendimi nasıl affedebilirim en başta Rabbime nasıl affettirebilirim bu hatami bilmiyorum lütfen kötülemeyin rica ediyorum ben zaten sürekli hakaret ediyorum kendime bu iğrenç günahmdan dolayı.

Evlenmeden cinsel ilişki yaşadım, çok pişmanım. Ne yapabilirim?