Emin değilim ama ya yapamazsam diye korkuyorum oraya dokunduğum zaman bile tedirgin oluyorum. Vajinusmus olabilir miyim de kaygılarım artıyor gün be gün. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim iki evliliğim oldu her iki gelin kız da tam anlamıyla bakire idi. ilk evlilikte ben de acemiydim. ikinci evlilikte dha tecrübeli ve neyi nasıl yapacağımı daha iyi bilebildiğimden kız açısından daha kolay geçti diyebilirim, her iki eşimde de sendeki gibi korku endişe çok vardı, öncesinde hep konuşmuştuk bu konuları. vajinusmus olayı çok daha farklı bir durum onu ancak içine girerken anlaşılabilir, şuanki düşüncelerin endişelerin daha çok psikolojik, hiç yaşamamış olmandan ötürü böyle düşüncelerin çok normal bence. ilk gece ilk ilişkinin daha kolay geçmesi için ön sevişmenin çok uzun olması çok önemli, kız iyice mayışıp gevşiyor pamuk gibi oluyor zaten, erkek mutlaka masaj yapar gibi okşamalı vajina klitoris kısmını, kız açısından çok rahatlatıcı oluyor o masaj. senin durumun tamamen psikolojik bir de aile yetiştirilme tarzına toplum baskısına bağlı olarak kızlar hep baskı altında büyüdüğü için orasına dokunmaktan bile korkar hale geliyorlar, emin ol koktuğun çekindiğin kadar zor ve acılı olmayacak, en başta sevdiğin helalin olan erkeklesin, onunla başbaşa kaldığında o anki heyecanla o anın büyüsüyle endişelerini unutuvereceksin zaten, sevdiğinin sıcaklığını hissetmek çok hoşuna gidecek...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılya yok ne vajinusmus u. o nu ancak penis ucu değdiğinde anlarsın. şimdikiler normal her genç kızın yaşadığı korkular. eşine söyle biraz ilk gece ile ilgili bir şeyler öğrensin ve kesinlikle bunları seninle paylaşmasın
00 Yorumla
+1 yılDeneyimsiz olmanın rolü büyük. Kafanda bu kadar büyütmemen gerekiyor, cinselliğe öcü gözüyle bakarsan bir yol kat edemezsin. Gerekirse düğüne yakın bir terapi alabilir ya da partnerinle konuşabilirsin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu deneyimlemeden bilemezsin. O gün senin için en özel gün. O yüzden streslerle harap etme kendini. Nişanlınla düğün öncesi biraz konuşup rahatlıyabilirsiniz. Mutluluklar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Vajinismus olduğunu denemeden anlayamazsın cinsellikten her korkan vajinismus değildir ki korkma bence çevrenden duyduğun için korkutucu geliyor olabilir ben de küçükken cinsel ilişkiyi çocuk yapmak için acı çekmek sanardım fjdjdjd ama değil elbette ilk seferde acıyabilir ama esnekse acımaya da bilir ama gözünde büyütüp korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün, kadın cinsel organı, erkek cinsel organı ile birleşmeye olanak tanıyacak şekilde tasarlanmış. Zaten yaratılış amacı bu. Sakin ol akışa bırak. Konuş bu konuyu.
00 Yorumla
+1 yılBu gayet normal hayal edilenle olan çok farklı.. kafan da çok büyütüyorsunuz aslında..
00 Yorumla
+1 yılVajinusmusu anlaman için cinsel birleşmeyi denemen lazım, şu an için sadece korkuyorsun. Ki ilk seks için bu durum çok normal. Kafandan tüm ön yargıları at ve fazla düşünmeyi bırak. Partnerin tecrübeliyse zaten ilk gece rahat geçecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarsindandakinde is yok ciplak oluyorsun beynin iliskiyi red ediyor yerim boyle bahaneleri oral yapr bakireligi bozarim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayır öncesinde yasamadigin için kafanda soru işaretleri var bu konuyu kafanda büyütme sonrası zaten zevkle beraber devam edecek
00 Yorumla
+1 yılVajinismus kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha cinsellik yaşamadım ki nereden biliyorsun vajinusmus olduğunu tanı koydun
dereyi görmeden paça sıvamak bu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle bi durum nişanlıyız ben cinsellik yaşayamıyorum çekiliyorum beynim reddetiyor çıplak kalıyoruz sevişiyoruz ama beynim daha fazlasını reddediyor bu reddetme evlilikte de devam eder mi bunun kaygısını yaşıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Masaj yaptırın çok faydası oluyor.
00 YorumlaEşine anlat yardımcı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz rahat ol
00 Yorumla
+1 yılKasma kendini rahat borak heycan yapma canım
00 Yorumla
+1 yılÖnce mastürbasyon dene
00 Yorumla
+1 yılAkışına birak
10 YorumlaBir şey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince duzelir
00 Yorumla yaşadık atlattık
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel olucak ama ilk geceniz de olmadı anladığım kaç gün sonra yaşadınız nasıl bi süreçti özet geçebilir misiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 7 ay sonra evleniyorum ama cinsellikten korkuyorum. Vajinismus olabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat