Arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var nişanlımla ufak tefek yakınlaşmalarımız illaki oluyor ama ben ilk geceden aşırı derecede korkuyorum bildiğim kadarıyla orası tamamen kapalı bir doku değil açıklık var ve kayganlıkla açılıyor ve izin veriyormuş ben şu an bile çok ıslanıyorum partnerime ilk gece kolay olursa bundan sebep aklına yanlış bişi gelmesinden kanamamaktan kanamazsam olumsuz şeyler olacağından korkuyorum bilmiyorum çok mu kuruntu yapıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuda rahat ol illaki kanama olur silerken beyaz pct kullan alete kan bulaşınca beyaz pct de belli olur. Bazı durumda alet girer zarın koptuğu yere alet basınç yaparak tampon gorevi yapa, kanama aleti içinden çıkarınca basınç kalkar kanama vagina içine damlama şeklinde birikir pct ile silinmeden o kanı görebilirsin. Bazı vaginalardada esnek zar olur basıncı görünce zar üstündeki delik genişler o delikten alet girer vaginada kizlik bozulmadan giriş yapar bu tip vaginadada kanama olmaz ama doktora gidin e doktor zarın olduğunu esnek zar olduğunu soyler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce sakin olmalısın
Ön yargılarını kenara bırakmalısın
Kanar kanamaz endişesini hiç düşünme
Sadece yapacaklarına odaklan
Eşinin neler yapacağını
Nasıl başlayacağını nasıl bitireceğini
Senden beklentilerini anlatabilirim
Bu şekilde için rahatlar03 Yorumla
Soran1 yılBenden bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum ama bilmiyorum elbette belkide vardırn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılGercekten cok bos gereksiz seyleri kafaniza takip stres yapiyorsunuz. Hani bu bilgiyi bile nerden duydun ben bile bunu hic duymadim yani. Hem cok islanan biriysen ne guzel iste senin icin daha kolay olacak daha neyi dert ediyon asko birak kurcalamayi ve tabiki tamamen kapali degil o aciklik dedigin zaten regl kaninin aktigi yer yoksa nerden aksin icinde kalirdi
04 Yorumla
Soran1 yılKimisi çok zor oluyor falan diyor kimisi zorlanıyormuş vs ben kolay olursa şüphenir mi korkusu öyle biri değil kanamama ihtimalini bilen canımı yakmaktan korkan biri ama kayganlıkls çok kolay olursa yanlış düşünür mü diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılAskim mecbur mu kolay olmasi sart falan mi bu, ne guzel iste senin icin daha az acili olur neden illa insanin orada iskence ceker gibi kivranip aglamasi lazim inanmalari icin. Bu da tabi biraz da kafa yapisiyla alakali zaten birbirinize guveniniz varsa durustseniz anlayisliysaniz bu tip seyleri de bilir ve anormal karsilamazsiniz. Sen kendinden supheliysen duruyor mu durmuyor mu diye kendin de bakip kontrol edebilirsin yani hatta sizde yapmadan once ac gostert ona gorsun durdugunu yani daha ne diyim ispat istiyorsa
Soran1 yılYa gördü zaten biliyor emin :) benim kendi tedirginliğim dar bir zihniyetle büyüyünce kendin araştırıp cevap arıyorsun
Cevap sahibi1 yılneyi gordu biliyor
1 yılÖncelikle hayırlısı olsun tebrik ederim
İlk deneme de canın hiç yanmadığı kadar yanıcak eşi benzeri olmayan bir acı oluk oluk kan akıcak ama aldığın zevk yanında acı yetersiz kalıcak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOncelikle hayirli olsun. Evet , kuruntu yapıyorsun. Sadece rahat ol keyfini çıkart... ıslanman güzel. Senin icin daha rahat olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bakire şsen sorun olmaz. Kafayı yorma böyle şeylere...
00 Yorumla
1 yılSevdiginle çok sohbet ediyor isen, bu konuları onunla paylaş
00 YorumlaBakınca et parçası görmüyor musjn içinde
03 Yorumla
Soran1 yılGörüyorum
1 yılBişey olmaz merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBazı kadınların kızlık zarları doğumda yırtılıyor.
00 YorumlaOral yaptır şimdiden
00 Yorumla
1 yılRahat ol bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkorkma olmezsın
00 YorumlaAnlatayım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yakında evleneceğim, ilk cinsellikten korkuyorum. Nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat