Biriyle biraz flörtten sonra iki kere buluşma yaşadık ikincisinde hızlı gitmek istediğini anlayıp reddettim o da bozuldu tabi bozulunca bayağı ters davrandı bana numaramı sildi ben de sildim ve onu instagramdan çıkardım aradan iki hafta geçti geçenlerde takip atmış sildim isteği sizce neden istek attı sizce cinsel isteklerini reddettim alamayacağını anlamış olduğu halde neden istek attı üstüne bu kadar kavgalı bitirmişken ve tekrar bi atak yapar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Attığı istekleri geri çevir mesajlarını falan sil gitsin ilgilenme hiç. Senin bu şekilde bir beklentin yoksa zaten uzatılacak bir şey yok ortada.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni basit kızlardan sanmıştır demekki onun hayatına girenlere de öyle davranmıştır. Zaten öyleleri den hayır gelmez ne koca ne eş olur boş ver senin kabini sevecek değer ve ilgi gösterecek sahiplenecek ve ciddi düşünecek erkekleri tercih et beyni bacak arasında olanları değil gerçek bir erkek emek harcamadığı sevmediği kadına cinsellik konusu açmaz hiç muhatap olma sil engeli bas gitsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Degil direk adil yildirim dinle hayatimda gordugum en iyi taktikleri veriyo benim onun sayesinde 7 yillik iliskim var pesimde kopek
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya mesela bu durumda napmam gerek sizce
Soran+1 yılYani hiç iletişim yok şu an tekrar istek attı sildim
Soran+1 yılTeşekkürler 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek açıksözlü olup isteğini söylese ayrı dert, sinsi ve içten pazarlıklı olup niyetini gizlese ayrı dert. Ne istiyorsunuz anlamadım ki?
00 Yorumla Niye tekrar bir atak yapar mı diye soruyorsun? Yapsa senin için bir şey değişecek mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tehdit eder gibi oldu en son bir de askeri personel evimi vs biliyor korktum açıkcası
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılHırsı yüzünden engelle gitsin uğraşılmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılTekrar atak yapar mı sizce
- +1 yıl
Senden tepki almayınca durulur. Nerde durmasi gerektiğini bilmeyen insanlara uyuz oluyorum
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Canımı sıkma :) denedin olmadı o da senedi amacı doğrultusunda olmadı yoluna baksın herkes
Soran+1 yılÇirkinleşiyor korktum biraz açıkcası bir de askeri personel tehdit eder gibi oldu
- +1 yıl
Yok be dert etme. Bir cacık olmaz engelle oluşturabileceği diğer hesapları da engelle de aynı telefondan bi daha istek atamaz sana. Bir çok askeri personelin geninde mi yoksa hep erkeklerle kaldıkları için mi böyle cinsel dürtüleri hep var. Sanırım bir birleriyle genelde kadinlae hakkında konuştukları için oluyor
Soran+1 yılYani benim tek bir ilişkim oldu 5 sene sürdü vs karşıma ilk defa o çıktı başka bir askeri personelle tanışmadım bilemiyorum o yüzden hepsi mi böyle uzak mı durayım bir de başıma böyle bi şey geldi korktum dışarda ilişkilere bi şeyler olmuş
- +1 yıl
Dünya hep aynıydı sen sadece küçük bir dünyanda saklanıyordun. Korkacak bişi yok insanları iyice tart ölç anlarsın.
Soran+1 yılÖyleymişim gerçekten iyi insanlar çıksın karşımıza umalım
- +1 yıl
Amin hayatta başarılar size
Soran+1 yılSize de
+1 yılNeden reddettin
015 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusal yaklaştım ve tanımak istedim ciddi bir ilişki istiyorum evleneyim artık
- +1 yıl
Cinsellik dediklerine engel değil ki
Soran+1 yılBunları yapmadan önce yapalım diyor ve konu sürekli oraya geliyor başka bi şey konuşamadım bile
- +1 yıl
İlişki mi istiyor. Taviz mi
Soran+1 yılİlişki
- +1 yıl
burada iş kadının maharetine kalıyor. Sınırı çizen sen olursan problem yok
Soran+1 yılÇizdim sınırı evime bıraktı bi şey yaşanmadan ertesi gün için cevap istedi ben evlenirim de seninle ama yaşamamız lazım dedi ben sert bir şekilde reddeince biraz çirkinleşti kestirip attım iki hafta sonra instagramdan tekrar istek attı sildim isteği
- +1 yıl
Erkeği tatmin etmenin tek yolu ilişki değil ki. Kadınlığını kullanmadan erkeği hoşnut etmek zor.
Soran+1 yılBen tanımak isterim iki günlük adamla bi şey yaşayacak olsam adım … çıkardı
- +1 yıl
Kendi iraden ise adın bir şeye çıkmaz :)
Soran+1 yılOlsun ben eşime saklamak isterim kendimi
- +1 yıl
Hep bu sorunu yaşayacaksın :)
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Erkekler taviz ister.
Soran+1 yılVeremem kbsınlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal mı bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYaşı kaç
Soran+1 yıl27
+1 yılİster isteeer
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ister
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin 2. buluşmada cinsel beklentilerini açması doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat