Erkek arkadasin cinsel iliski beklentisi olmali mi?

Iki kisiyle ciktim şu ana kadar. bu iki adamda cinsellik yasamak istedi benle. bakireyim sonucta bana ters bu sekilde nikahsiz yasamak. aman canim ne olcak bu devirde falan diyorlardi. ayrildim mecburen zaten iliski olmayinca kendileri ilgisizlesti ve gitti. bu iki adaminda eski sevgilileriyle iliskileri olmus. ve ikiside aleviydi. ben sunniyim. ayrimcilik yapiyorsun demeyin ayrimcilik yapsam onlara aşık olmazdim. ama hep hayal kırıklığı oldu. ote yandan bare biraz yasayalim dediler bakirelige dokunmadan tabi onuda istemedim. hayatlari cinsellik olmus. sevgi ask yok. hep alevi kizlarla olmuslar. alevi kizlar bize gore rahat. biliyorum tanidiklarim var. alkol ve seks onlar icin cok kolay. genelde yattiktan sonra evleniyorlar. gozlemlerim bunlar. bir sunninin boyle beklentisi olur mu? Ben gelenekciyim. artik sunni birini istiyorum agzim yandi cunku. o dedigim adamlardan biri evlendi ve esi bakire degildi. yani onlar icin bekaret onemli degil. seni kullanmak istemis falan derseniz gulerim cunku aldigi kiz ortada.. neyse sunnilerin bakis acısı ne?
Erkek arkadasin cinsel iliski beklentisi olmali mi?