Uzak mesafe ilişkisi 6 ay oldu, Ben sana sahip çıkarım, sadece cinsellik için yaklaşıyor olsam niye 6 ay uğraşıyım yanına gelmek için harcayacağım parayla burdan eskort tutar birlikte olurum dedi, başta tamam dedim sonra sadece çay kahve içelime dönderince bozuldu bi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipik beta erkek. Kendi şehrinden, birlikte olabilecek kız bulamıyor ve umudu uzak mesafeye bağlamış. Böyle erkekler, uzak mesafede de cinsellik yapamaz. Kanımca, bununla seks yapmayacaksın. Alfa erkek olsa ise, seks yapmak istediğini söylemez, kadına seks teklifi ettirir ve ayağına kadar getirtir. Genel olarak Alfa, beta erkek ayrımı ile uzak mesafe ilişkini doğru bulup bulmadığıma dair şöyle yorumlamam gerekirse;
Bir kere uzak mesafe ilişkiyi, erkek açısından doğru bulmuyorum. Zira Uzak mesafe ilişki, her durumda mantıklı olmayıp şu durumlarda mantıklıdır;
1. Erkeğin maddi durumu iyi çekici erkek ise, kadın kaliteli yüksek değerli ise ve evlilik ilişkisi söz konusuysa ( iki tarafta memursa)
2. Erkeğin çekici erkek olması nedeniyle; kadın seks yapmak ile buluşmak için erkeğin ayağına geliyorsa uzak mesafe ilişkisi tutar.
Ancak erkek tecrübeli çekici bir alfa erkek değilse , evlilik düşünse bile uzak durması gerekir. Zira kendi şehrinde kadınları çekemeyen erkek, başka şehirdeki kadına da itici gelir. Çünkü Türk kadını, birbirilerinin kopyasıdır. Kadın düşünür ki; "kendi şehrinde kadın yokta mı bana yürüyor? Demek ki bu erkek, çekici bir erkek değil ; bundan uzak durmam lazım "
Yani uzak mesafe ilişkisine kadınlardan talep gören erkekler, genelde evlilik gözüyle bakar. Tecrübeli olduklarından, nasıl görüşmeyi idare edebileceğini iyi bilir. Bu yüzden , erkeğe tavsiye vermeye gerek yok
Tecrübeli kadınlardan yüksek talep gören alfa erkek , kadınla seks hayatı yaşayıp evlenmeyecekse ; kadını ayağına getirir ve kesinlikle gitmez. Alfa erkek arkadaşlarım, ayağına getiriyordu. Bu erkeklere de tavsiye vermek gerekmez, kadın anında verir zaten
Tecrübesiz kadınlardan talep görmeyen erkekler beta erkek olup kadının ayağına gider. %99 seks olmaz ki kadınlar böyle erkeklerle asla seks yapmaz zaten. Evlilik adayı olarak düşünebilmeleri için ise; maddi durumu iyi olmalı, kadının çevresinde benzer nitelikte aday olmamalı ve tip ile boyu da ortalama olmalı. Kadınlardan talep görmemesinin nedeni ise; alfa ruha sahip olmamasıdır.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor. Yani alfa erkek tipten ziyade ; kadına davranış biçimi ve özgüvendir.
Bu durumda beta erkeklere , kesinlikle uzak mesafe ilişkisi tavsiye etmem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntılı tip, tamamen kendini kamufle edip seni kandırmaya çalışmış.
bundan sevgi veya değer vermesini bekleme. ayrıl kurtul hayatına odaklan.
böyle toksik ve yalan söylediği 600kmden belli tiplerle saçma sapan samimiyetlere girmeyin.
bi kere kendisini ifade etme tarzı ve eskort örneğinden belli zaten kanı bozuk olduğu04 Yorumla
Soran1 yılSeni dinleseydim keşke 11 ay önce. Dediğin gibi biri çıktı:)
Cevap sahibi1 yılHalen devam mı
Soran1 yılHayır. 2 hafta oluyor iletişim kesileli. Sürekli sevgisinin sağlamlığından bahsedip ayrılır ayrılmaz yer dolduran birisine fazla zaman ayırdım😀
Cevap sahibi1 yılçok bile fırsat vermişsin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Güvenme canım güvenme
6 ay değil 6 yıl profesyonel davranabilir, erkek sonuçta.
tek derdi cinsellik olmazsa mümkün değil dile getirmezdi00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşma yani. Adı üstünde. İnsan bi öyle mi kullanıyor diye düşünür haklısın. Aşka kendini kullandırma. Yapmıyorsun diye siesin gitsin o zaman eskorta zihniyete bak
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmadada yatağa atma derdinde olmasın bi zahmet 👍 seni cinsel obje olarak görüyor. Doğru düzgün birini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılklasik abaza. sank reel de baskasini bulacakta.
00 Yorumla
+1 yılNe zamana kadar sakliyorsun kendini ve kime şaklıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç ondan kaç onun niyeti kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılılk askın sevgılınmıydı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın sevişme üzer seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Amaç farklı
00 Yorumla
+1 yılHim noldu peki
00 YorumlaVerme sakın mipp bir tarafa atıp gidecek sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh aq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep yalan inanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri