Güncellemeler
+1 yıl
Buna izin veren kendi cinslerimede kızıyorum seni kötü gozle bakiyor anlamiyormusunuz ben böyle ilk basta teklif alinca kafamdan kaynayan sular dökülür gibi oluyorum onurum kırılıyor...
Bu aralar cok arti erkeklerin kizlara ilk bulusmada eve çağırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende eve cagirdim ilk bulusmada simdi evliyiz😅gerci o zaman pandemiydi cafeler kapaliydi😅
Ne amacla cagirdin?
Tanismak ickn😅
Hihihihi tanismak icjn cagirmissindir isi bittirmek icin olmasin ilk bulusmaya gidende ne bileyim o kadininda gecmisini sorgularim
Evlenene kadar iliski yasamadik biz
Yasamamissinizdir buna inandim ilk bulusmada nasil buluştunuz ozaman niyetler farkli degilse buna inandigimimi saniyorsun erkegin niyeti cinselik olur kadinin niyetide kendini kakalatmak olur gecin bu isleri kimi yiyorsun sen
Kiskanc
Kiskanc oldugum icin reddetim degilmi okadar erkekleri senin esin daha once biriyle yasamasa okadar ilk buluşmada gitmezmis birak yalanı ya cevremdeki kizlari bilmiyormuyum ben kendilerini kakalatilar
eveyse iyi arabada işi pişriyoruz genelde
😮
zor oluyor ama araba
Hmmm ok
deneme yani sende
Eve çağıranın bence derdi başkadır
Cogu erkek böyle birtanesi bile cafeye cagirmazmi?
Yani amacı genel olarak belli zamanla evde film falan izlenirde ilk buluşma evde olmaz
Yani demi ilk cafe olur zamanla anlasinca zamanla sevgili olunca olur birseyim degilsin niye cagirirsinki
Ev sıkıntı eve atma tabiri gerçekleşiyor öylece işte
Kesinlikle oyuzden ben reddiyorum basindan
En iyisini yapıyorsun herşeyin bir yeri var
İlk başta niyetini belli ediyor onlar
Degilmi ilk bulusmada giden kizlarinda duzgun kiz olduğunu düşünmüyorum onlarin yuzunden bizide ayni kefeye koyuyor erkekler onuruma dokunuyor
Hafifleşmeye gerek yok dizginleri karşı tarafa vermiş oluyorsun
hava soguk diye ya hep iyi niyetinden
Masrafsız olsun diyedir belki
Hayat pahalı. Mecbur.
cinsellik için
Muhtemelen evet
Azginliktan
Reddetim pislik
Bizde gorustuk birseyler yedik kahve icin evine cagirdi gece
Ve yattik ben napayim
Hepiniz aynisiniz
Ben yapmadim ama o sagladi bunu