Daha önceden tanışıyoruz birbirimizi gördük reelden tanıştık ama yeni flörtleşiyoruz ve flört anlamında ilk kez görüşcez ben kendisiyle bir şeyler yaşamak istedim ama o ben ilk görüşmede yapmam biraz zaman geçmeli dedi neden daha önce hiç mi yapmadın biriyle ilk günden dedim yaptım ama seninle ilk günden yapmam dedi ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum ama bozuldum biraz çünkü çok arzuluyorum onu o d vücudumu ve beni inanılmaz beğeniyor çok tahrik oluyor niye yapmak istemiyor ilkte anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Adam çok kaliteli bir adammış yani demek ki seni sevmiş senden hoşlanmış seni biraz tanıyıp bir şeyleri öyle yaşamak istiyor. Senin niyetin onunkinden biraz daha farklı anlaşılan. Normalde böyle erkekleri arıyorlar da bulamıyorlar ne diyim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlginç, bişey var ya beğenmiş gibi yapıyor yüksek ihtimalle ya da başka bi düşüncesi var söylediğiyle yaptığı aynı değilse. Senin gibi hatunlar neden böyle kişilere denk geliyor anlamıyorum. Çok istekli olmak iticimi yapıyor beni anlamadım gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılÖff beğenmeme ihtimali yok neden beğenmiş gibi yapsın bakımlı biriyim göğsüm vajinam pembe fotolarda gördü zaten ve aşırı beğendi bu yaşıma kadar gördüğüm en güzeli dedi fiziksel olarak baya beğeniyor sevgili olmak için hatta direkt evlenmek için de üsteledi çok negatifsiniz
- +1 yıl
Bence sen çok pozitif düşünüyorsun ya da elinde o olduğu için inanmak istemiyorsun. burada kötüleme niyetim yok ama empati yapıyorum. Öncesinde görüp istediğim hatunu bide anlattığın gibi bi fizikte olacak. Sanırım dudaklarından başlar göğüsleri iyice sıkıp uçlarından emer o pembe vajinaya da dakikalarca oral yaparım çıldırtmak için. Kısaca baştan aşağı her zerresiyle ilgilenirim.
Ama sen yapmam dedi diyorsun ilk buluşmada olmaz işi bahane bişey var ama ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılLeyla da dershaneye gidiyor, baya hırslı hazırlanıyor LKJSDFKAJGKJLSAF
https://www.youtube.com/embed/D8JIxwYOn5o00 Yorumla
+1 yılkendine özgüveni yoktur penisi küçük incedir ya da kalkmıyordur başka bir açıklaması olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılFoto ve videolarda gördüğüm kadarıyla küçük ve ince değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapsa bi dert yapmasa iki dert cozemedim siz kizlari valla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapsa bir dert yapmasa bir dert gelde bu kızları anla.
00 YorumlaDaha ne işte anlaöadım ne istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek istiyorum
Seni beğenmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmese koşmaz peşimden beğeniyor üstte de yazdım bu yaşıma kadar gördüğüm en güzel meme ve vajina senin dedi pembe renk bulmuş niye beğenmesin zaten
+1 yılHızlı yaşarsa sorun olabilir bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı yaşamak istemiyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMal herhalde😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende yapmazdım evlenene kadar dahil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ağırdan almak iatiyordur
00 Yorumla
+1 yılseni kıvrandırmak için yapmış reis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi